نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: سوال در ارتباط با نحوه کد نویسی برا ی جداول میان رابطه ای

  1. #1

    سوال در ارتباط با نحوه کد نویسی برا ی جداول میان رابطه ای

    باسلام
    بنظر دوستان و استید بهتره برا ی این جداول ما یه اکتیو رکور بسازیم یا نه با command bulder و. ساخت یکسری متندها اینکارارو انجام بدیم؟
    کدوم استاندارد تره

  2. #2

    نقل قول: سوال در ارتباط با نحوه کد نویسی برا ی جداول میان رابطه ای

    تا جایی که بشه بهتره از امکانات فریمورک مثل Relational AR استفاده کنید مگه اینکه مطمئن بشین داره به Performance آسیب میزنه. من خودم در اکثر جاها با همین اکتیورکورد کار میکنم. حتی در جاهایی که پرفورمنس داره خراب میشه هم میشه از این جدولهای واسطه استفاده مفید کرد. مثلاً من میام خودم توی مدلهای اصلی relationهای جدول واسط رو هم از نوع HAS_MANY تعریف میکنم و بعد با کمک اونها رکوردها رو استخراج میکنم. برای مثال این کد رو ببینید:
    $photos = Photos::model()->findAll('confirmed=1');
    foreach($photos as $photo) {
    // ...
    foreach($photo->tags as $tag) {
    if($tag->confirmed) {
    // ...
    }
    }
    }

    خوب ممکنه فرضاً تعداد زیادی از رکوردها confirmed با مقدار 0 داشته باشن و درنتیجه Performance داره با این روش پایین میاد. اینجا من میام این شکلی کار میکنم:
    $photos = Photos::model()->with('tags'=>array(
    'condition'=>'tags.confirmed=1',
    ))->findAll('t.confirmed=1');
    foreach($photos as $photo) {
    // ...
    foreach($photo->tags as $tag) {
    // ...
    }
    }

    اینجا همون اول تگهایی که confirmed اونها 0 هست توی حافظه نمیان (مصرف کمتر حافظه) و دیگه نیاز به if نداریم (پردازش سبکتر)

  3. #3

    نقل قول: سوال در ارتباط با نحوه کد نویسی برا ی جداول میان رابطه ای

    خودمم active record بیشتر ترجیح مدم چون اونجوری باس متد های مختلفی بنویسیم تا استخراجای متفاوت کنه ممنون

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار jafaripur
    تاریخ عضویت
    شهریور 1385
    پست
    216

    نقل قول: سوال در ارتباط با نحوه کد نویسی برا ی جداول میان رابطه ای

    طی تجربه خودم اصلاً نمی شه گفت کدوم بهتره. هر کدوم جای خودش را داره. به عنوان مثال برای کوئری های پیچیده Geolocating نمی شه از ORM استفاده کرد.

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 05 بهمن 1398, 21:01 عصر
  2. ارتباط بین بانک و نحوه کد نویسی با linq
    نوشته شده توسط bazikadeh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 30
    آخرین پست: پنج شنبه 29 آبان 1393, 22:21 عصر
  3. مبتدی: سوال درباره نحوه کد نویسی در تاپیک
    نوشته شده توسط shobeyr63 در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 15 مرداد 1393, 16:51 عصر
  4. پاسخ: 13
    آخرین پست: چهارشنبه 27 فروردین 1393, 14:21 عصر
  5. نحوه برنامه نویسی سیستم PaperLess در Vb
    نوشته شده توسط jk در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 19 خرداد 1386, 21:59 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •