نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: پاک کردن دستورات بعد از پیوند جداول

  1. #1

    پاک کردن دستورات بعد از پیوند جداول

    سلام من به فرض بعد از جستجو از دو جدولی که قبلا جوین شدن میخوام حالا رکوردی را حذف کنم تو دستور delete باید به چه جدولی و چه شرطی اشاره کنم؟

    الان به فرض کد زیر نام و تلفن شخصی را از دو جدول سلکت میکنه و در یک جدول نشان میده که بدون اسم حالا واسه پاک کردن رکوردی باید چه طوری دستور delete بنویسی

    SqlCommand com = new SqlCommand("select tb1.name,tb2.tell from tb1 inner join tb2 on tb1.[id-inf]=tb2.[id-inf]", con2);

    SqlDataAdapter dr = new SqlDataAdapter(com);
    dr.Fill(dt);
    dataGridView1.DataSource = dt;

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,629

    نقل قول: پاک کردن دستورات بعد از پیوند جداول

    نقل قول نوشته شده توسط piter11 مشاهده تاپیک
    سلام من به فرض بعد از جستجو از دو جدولی که قبلا جوین شدن میخوام حالا رکوردی را حذف کنم تو دستور delete باید به چه جدولی و چه شرطی اشاره کنم؟

    الان به فرض کد زیر نام و تلفن شخصی را از دو جدول سلکت میکنه و در یک جدول نشان میده که بدون اسم حالا واسه پاک کردن رکوردی باید چه طوری دستور delete بنویسی

    SqlCommand com = new SqlCommand("select tb1.name,tb2.tell from tb1 inner join tb2 on tb1.[id-inf]=tb2.[id-inf]", con2);

    SqlDataAdapter dr = new SqlDataAdapter(com);
    dr.Fill(dt);
    dataGridView1.DataSource = dt;

    سلام
    توصیه می‌کنم وقتی می‌خوای فرمان SQL بنویسی، از خود SQL استفاده کن، بعد که مطمئن شدی Script رو درست نوشتی، بعد ببرش تو #C.
    و اما برای حذف در حالت Join از قالب زیر استفاده کن:

    DELETE MyTable1
    FROM MyTable1
    JOIN MyTable2 ON <condition>




    بجای MyTable1, MyTable2, condition مقدارهای مناسب بگذار.

    صبا صبوحی

تاپیک های مشابه

  1. سوال: پاک کردن Datagridview بعد از جستجو
    نوشته شده توسط alirezakarimi2008 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 15 فروردین 1393, 14:50 عصر
  2. سوال: پاک کردن جدول بعد از یه حد خاصی داده
    نوشته شده توسط f_g1348 در بخش SQL Server
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 28 اردیبهشت 1389, 11:47 صبح
  3. پاک کردن فایل بعد از بارگذاری
    نوشته شده توسط m_feyz در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 06 فروردین 1389, 18:22 عصر
  4. سوال: پاک کردن Session بعد از بستن Browser
    نوشته شده توسط میتی دات نت در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 15 شهریور 1388, 21:01 عصر
  5. سوال: پاک کردن رکورد ها از همه جداول یک یک دیتابیس
    نوشته شده توسط rezaei manesh در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 26 مرداد 1387, 09:27 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •