نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: مشکل در فرستادن ایمیل فارسی

  1. #1

    مشکل در فرستادن ایمیل فارسی

    من می خوام یه متغیر چند بار پشت سر هم کانکت کنم تا بعداً داخل تابع mail بزارم.
    ولی با این کار نامه ارسال نمی شه و در ضمن تابع هم مقدار true رو برمی گردونه.

    و مشکل دیگه هم اینکه وقتی از کاراکتر اسلش (/) استفاده می کنم دیگه مثل حالت قبل می شه و نامه رو نمی فرسته و مقدار true رو می فرسته.

  2. #2
    تکه کدت رو بذار تا...

  3. #3

    $content=CONST1;
    $content.="$var and some text";
    $content.=CONST2;
    mail($to,$subject,$content);

    با این کار دیگه نامه فرستاده نمی شه و جالب تر اینکه مقدار true رو هم برمی گردونه.
    ولی اگه تا خط دوم باشه جواب می ده. و با اومدن خط سوم این جوری می شه.

  4. #4
    جالب تر اینکه مقدار true رو هم برمی گردونه.
    وقتی trueتوسط mail برگشت داده میشه! یعنی اینکه میل سرور پیغام رو پذیرفته و جواب داده! بقیه کار با میل سروره!

    ممکنه مشکل از طرف میل سرورت یا ورژن phpت باشه!!..

    http://bugs.php.net/ رو بگرد!

  5. #5
    مشکل دیگه ای هم که دارم اینه که اگه از علامت اسلش (/) استفاده کنم باز همین اتفاق می افته!!!!!

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار goudarzivahid
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    123
    فقط For مشکل رو کامل حل می کنه

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار goudarzivahid
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    123
    فقط For مشکل رو کامل حل می کنه

  8. #8
    مشکل اولم حل شد. چون عیب از جمله دوم بود. و جالب این که مشکل سر کلمه .com هست.

    من داخل جمله دوم اینو گذاشته بودم .x.y.com الان فهمیدم تا به کلمه .com می رسه این ایرورو می ده.

  9. #9
    نقل قول نوشته شده توسط msnasiri
    مشکل دیگه ای هم که دارم اینه که اگه از علامت اسلش (/) استفاده کنم باز همین اتفاق می افته!!!!!
    شما باید از این علامت استفاده کنید " \ " .
    مقلا
    \r
    \n
    در ضمن میشه اون خطایی که مرورگر شما داده رو اینجا بیارید ؟

  10. #10
    نه دوستان ظاهراً مشکل از سرور بوده
    و الان که امتحان می کنم چنین مشکلی ندارم
    (اون موقع ظاهراً تنظیمات سرور رو تغییر داده بودن)

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •