نمایش نتایج 1 تا 22 از 22

نام تاپیک: آموزشگاه php معرفی کنید دوستان

  1. #1

    آموزشگاه php معرفی کنید دوستان

    سلام دوستان دنبال آموزشگاه php خوب میگردم با استادای خوب ، که به صورت پروژه محور هم یاد بدن نه به صورت تئوری ...
    من سمت مهرآباد جنوبی ام نزدیک که باشه چه بهتر نشد هم مشکلی نداره .
    عزیزان ممنون میشم بهم چندتا آموزشگاه معرفی کنید
    اگه هم اطلاع داشتین شهریه اش رو هم بگین

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Unique
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    3,199

    نقل قول: آموزشگاه php معرفی کنید دوستان

    به نظر من دنبال آموزشگاه نباشین. برنامه نویسی انقدر که تجربی هست آکادمیک نیست. آموزشگاه ها معمولا فکر منافع هستند.
    شما میخواین برنامه نویس بشین ؟

    ۱ - اول از همه ببینین روحیه یک برنامه نویس را دارین یا نه. اگه از حل کردن معما ها ، مشکلات و مسائل مختلف علمی و ... ، حل جدول ، تلاش برای یادگیری ، پشتکار و خستگی ناپذیری در مقابل مشکلات عجیب و غریب خوشتون میاد میتونید شروع کنید.

    ۲ - بهترین روش به نظر من آزمون و خطا و یادگیری تجربی هستش. برای شروع میتونید از کتاب های موجود استفاده کنید و شروع به خوندن کنید یا از آموزش های آنلاین که دوستانی مثل آقای شهرکی گردآوری کردند استفاده کنید (اما من کتاب را ترجیح میدم)

    ۳ - با خوندن و تمرین های بی هدف به جایی نمیرسین. برای خودتون یک پروژه تعریف کنید که جنبه آموزشی داشته باشه و اهمیتی نداره که خیلی هم جنبه کاربردی داشته باشه. به نظر من پیاده سازی یک کتابخونه الکترونیک که توی کتاب ها ،‌نویسندگان ، کلیدوآژه ها ، فهرست ها ، عضو گیری ، امانت کتاب و غیره وجود داره خیلی خیلی پروژه خوبیه و حتی میتونید بعدا به صورت سورس باز یا حتی یک پروژه تجاری ازش استفاده کنید.

    ۴ - برنامه نویسی وب فقط php نیست و کسب مهارت در کار با پایگاه های داده ، HTML ، CSS و Javascript که البته پس از تسلط به Javascript یا Jquery هم یاد بگیرین واجبه.

    در طول انجام این مراحل میتونید سوالاتتون را توی همین انجمن بپرسین و مشکلاتتون را رفع کنید البته همیشه قبلش هم توی سایت و هم توی گوگل جستجو کنید چون به احتمال بالای ۹۰ درصد قبلا یکی مشکل شم ارا داشته و حتما کسی هم بهش پاسخ داده یا خودش پاسخش را برای استفاده دیگران منتشر کرده.

    موفق باشین.

  3. #3

    نقل قول: آموزشگاه php معرفی کنید دوستان

    نقل قول نوشته شده توسط Unique مشاهده تاپیک
    به نظر من دنبال آموزشگاه نباشین. برنامه نویسی انقدر که تجربی هست آکادمیک نیست. آموزشگاه ها معمولا فکر منافع هستند.
    شما میخواین برنامه نویس بشین ؟

    ۱ - اول از همه ببینین روحیه یک برنامه نویس را دارین یا نه. اگه از حل کردن معما ها ، مشکلات و مسائل مختلف علمی و ... ، حل جدول ، تلاش برای یادگیری ، پشتکار و خستگی ناپذیری در مقابل مشکلات عجیب و غریب خوشتون میاد میتونید شروع کنید.

    ۲ - بهترین روش به نظر من آزمون و خطا و یادگیری تجربی هستش. برای شروع میتونید از کتاب های موجود استفاده کنید و شروع به خوندن کنید یا از آموزش های آنلاین که دوستانی مثل آقای شهرکی گردآوری کردند استفاده کنید (اما من کتاب را ترجیح میدم)

    ۳ - با خوندن و تمرین های بی هدف به جایی نمیرسین. برای خودتون یک پروژه تعریف کنید که جنبه آموزشی داشته باشه و اهمیتی نداره که خیلی هم جنبه کاربردی داشته باشه. به نظر من پیاده سازی یک کتابخونه الکترونیک که توی کتاب ها ،‌نویسندگان ، کلیدوآژه ها ، فهرست ها ، عضو گیری ، امانت کتاب و غیره وجود داره خیلی خیلی پروژه خوبیه و حتی میتونید بعدا به صورت سورس باز یا حتی یک پروژه تجاری ازش استفاده کنید.

    ۴ - برنامه نویسی وب فقط php نیست و کسب مهارت در کار با پایگاه های داده ، HTML ، CSS و Javascript که البته پس از تسلط به Javascript یا Jquery هم یاد بگیرین واجبه.

    در طول انجام این مراحل میتونید سوالاتتون را توی همین انجمن بپرسین و مشکلاتتون را رفع کنید البته همیشه قبلش هم توی سایت و هم توی گوگل جستجو کنید چون به احتمال بالای ۹۰ درصد قبلا یکی مشکل شم ارا داشته و حتما کسی هم بهش پاسخ داده یا خودش پاسخش را برای استفاده دیگران منتشر کرده.

    موفق باشین.
    من html و css بلدم php هم نگاه کنم بهش میفهمم چی میگه کد نویسی وردپرس هم در سطح متوسط به بالا بلدم . یه مدت asp.net هم کار کردم که یه مشکلاتی پیش اومد نتونستم برم .

    مثلا من یه جایی یه مشکلی پیدا میکنم تو کتاب های آموزشی دوست دارم یه نفر باشه بهم توضیح بده که قضیش چیه چرا اینطوری شد و . . . ، استادمون هم میگفت تا یکی بهت برنامه نویسی یاد نده یاد نمیگیری :D

    واسه همینه میخوام آموزشگاه برم و مثه html css نیس که بشه خونه یادش گرفت به نظرم ، البته بعضیا استعدادشون زیاده یاد میگیرن :D ولی من به بن بست میخورم اصابم خورد میشه میرم فیلم میبینم ولی علاقه زیادی دارم
    .
    شما یه کتاب به من معرفی کنید یا یه تاپیک که بشه واقعا ازش استفاده کرد و پیشرفت کرد ، پروژه محور باشه که بهتر . . .

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    WLAN
    سن
    32
    پست
    213

    نقل قول: آموزشگاه php معرفی کنید دوستان

    پکیج عالی می خواهید : http://packages.barnamenevis.ir/php
    سوال و ابهامی برات باقی نمی مونه ، اگر هم موند می تونی بپرسی .
    آموزشگاه خوب که استاد خوب داشته باشه هم چند تا هست .

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Unique
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    3,199

    نقل قول: آموزشگاه php معرفی کنید دوستان

    ، استادمون هم میگفت تا یکی بهت برنامه نویسی یاد نده یاد نمیگیری
    اینو نگه چی بگه ؟

    نه دوست عزیز ، اگه استعداد برنامه نویسی داشته باشین انقدر پشتکار خواهید داشت که یاد میگیرین. باقیش دُکانه !

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جزیره مارماری
    پست
    1,137

    نقل قول: آموزشگاه php معرفی کنید دوستان

    اگه دنبال کتابید کتاب آقای محمد مصدری دو جلدی هست برای انتشارات ناقوسه خیلی عالیه.پروژه محور نیست ولی خیلی چیزها رو یاد میگیری

  7. #7

    نقل قول: آموزشگاه php معرفی کنید دوستان

    نقل قول نوشته شده توسط poriab مشاهده تاپیک
    پکیج عالی می خواهید : http://packages.barnamenevis.ir/php
    سوال و ابهامی برات باقی نمی مونه ، اگر هم موند می تونی بپرسی .
    آموزشگاه خوب که استاد خوب داشته باشه هم چند تا هست .
    مثلا کجاها
    این ادرسی که دادین ارم آموزشاشو میخونم خوب هست ولی خیلی چیزا رو ازش سر سری گذشته و نگفته چی میشه
    مثلا در جلسه دوم آموزش این سویچ رو نوشته اما توضیح مختصر داده و کامل ننوشته چی میشه
    switch ($operator) {
    case '+':
    $result = $x + $y;
    break;
    case '-':
    $result = $x - $y;
    break;
    case '/':
    if ($y != 0) {
    $result = $x / $y;
    }
    else {
    $result = 'DIVISION BY ZERO';
    }
    break;
    case '*':
    case 'x':
    case 'X':
    $result = $x * $y;
    break;
    default:
    $result = 'INVALID OPERATOR';
    break;
    }


    در مثال فوق، درصورتی که $operator برابر با هرکدام از مقادیر * یا x یا X باشد، حاصل ضرب $x و $y در متغیر $result قرار خواهد گرفت.

  8. #8

    نقل قول: آموزشگاه php معرفی کنید دوستان

    نقل قول نوشته شده توسط Mohammadsgh مشاهده تاپیک
    اگه دنبال کتابید کتاب آقای محمد مصدری دو جلدی هست برای انتشارات ناقوسه خیلی عالیه.پروژه محور نیست ولی خیلی چیزها رو یاد میگیری
    با کتاب فک نکنم راحت باشم خیلی . . . .

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار hamedarian2009
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    1,691

    نقل قول: آموزشگاه php معرفی کنید دوستان

    کتاب رو به هیچ عنوان پیشنهاد نمیکنم مخصوصا فارسی چون خود نویسنده اصلی سالها طول میکشه تا کتابی رو چاپ کنه و بعد سالها طول میکشه تا کتاب ترجمه بشه و عملا دیگه از تکنولوژی روژ عقب افتاده و دلیل دیگر اینکه کتاب چون حالت مرجع داره و همه مطالب رو یکجا گفته باعث آشفتگی در خواننده میشه در حالی که شما باید گام به گام برین جلو و از پایه شروع و مباحث پیشرفته تر را در قالب پروژه یاد بگیرین
    اینجا بهترین منبع برای یادگیری هست http://www.w3schools.com/
    این هم نسخه فارسی اون : http://beyamooz.com/

    آموزش های ویدیویی پروژه محور اینجا هم خیلی بهتون کمک میکنه
    http://www.daneshjooyar.com/

  10. #10

    نقل قول: آموزشگاه php معرفی کنید دوستان

    نقل قول نوشته شده توسط hamedarian2009 مشاهده تاپیک
    کتاب رو به هیچ عنوان پیشنهاد نمیکنم مخصوصا فارسی چون خود نویسنده اصلی سالها طول میکشه تا کتابی رو چاپ کنه و بعد سالها طول میکشه تا کتاب ترجمه بشه و عملا دیگه از تکنولوژی روژ عقب افتاده و دلیل دیگر اینکه کتاب چون حالت مرجع داره و همه مطالب رو یکجا گفته باعث آشفتگی در خواننده میشه در حالی که شما باید گام به گام برین جلو و از پایه شروع و مباحث پیشرفته تر را در قالب پروژه یاد بگیرین
    اینجا بهترین منبع برای یادگیری هست http://www.w3schools.com/
    این هم نسخه فارسی اون : http://beyamooz.com/

    آموزش های ویدیویی پروژه محور اینجا هم خیلی بهتون کمک میکنه
    http://www.daneshjooyar.com/
    ممنون از شما ، اخوی ، به نظرت من به صورت پروژه محور بخونم یا به صورت عادی ؟
    بعد یه چیزی استادم میگفت ما برنامه نویسی php اصن نداریم! فقط دو نفر تو ایران هستن ( استاد از برنامه نویسای مایکروسافت بود)
    بعد میگفت php قاعده نداره به اونصورت و اکثر کد ها رو باید دایکومنت داشتشون !!!!
    به نظرتون حفظ کردن کد ها کار درستیه ؟ یا اینکه اونهارو دایکیومنت کنیم به شرط یاد گرفتنشون . . .
    کلا میشه یه توضیحی در این باره بدین و روشنم کنید مرسی

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار Unique
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    3,199

    نقل قول: آموزشگاه php معرفی کنید دوستان

    کتاب رو به هیچ عنوان پیشنهاد نمیکنم مخصوصا فارسی چون خود نویسنده اصلی سالها طول میکشه تا کتابی رو چاپ کنه و بعد سالها طول میکشه تا کتاب ترجمه بشه و عملا دیگه از تکنولوژی روژ عقب افتاده و دلیل دیگر اینکه کتاب چون حالت مرجع داره و همه مطالب رو یکجا گفته باعث آشفتگی در خواننده میشه
    برعکس من کتاب را پیشنهاد میکنم ، کسانی که انگلیسی میدونن بهتره کتاب های معتبر انگلیسی را مطالعه کنن ولی اگه با انگلیسی مشکل دارن هم کتاب های فارسی انقدر که شما میگین هم عقب نیستند. کتاب برای این نیست که شما همه مطالب مورد نیاز برای حرفه ای شدن را در اون یاد بگیرین. اصلا از تحصیل آکادمیک نتیجه ای گرفته نمیشه تا به صورت عملی پیاده سازی بشه.

    هر کسی قصد داره در زمینه نرم افزار و برنامه نویسی کار کنه مجبوره زبانش را قوی کنه وگرنه خیلی خیلی به مشکل میخوره. اما معنیش این نیست که نمیتونه برنامه نویس بشه. من برنامه نویس های خوبی هم دیدم که اصلا زبان بلد نیستند.

    آموزش های ویدئویی و پروژه محور وقتی هیچ پشت زمینه مطالعاتی پشتش نباشه به هیچ دردی نمیخوره. وقتی توی همین انجمن کسی سوال میپرسه خیلی راحت میشه فهمید طرف چطوری زبان را یاد گرفته آیا عمقی بوده یا با همین آموزش ها یاد گرفته. نمیدونم چرا کتاب را اینطوری میکوبید اما همچنان کتاب بهترین مرجع برای آموزش آکادمیک و تئوری هستش اما باید به تمرین هاش عمل کرد و یاد گرفت.

    یک موضوع دیگه که خیلی مهمه اینه که قبل از یادگیری یک زبان برنماه نویسی کلا باید در مورد مفاهیم و اصول برنامه نویسی یاد گرفت. با Syntax یاد گرفتن کسی برنامه نویس نمیشه. وقتی کسی ندونه while ، for یا switch چیه یا روال و تابع چیه یا کلاس چیه هر چی هم که syntax یاد بگیره داره بیهوده کار میکنه.

    بعد یه چیزی استادم میگفت ما برنامه نویسی php اصن نداریم! فقط دو نفر تو ایران هستن
    این استادتون را بیار تو انجمن یکم سر به سرش بگذاریم. ! این خنده دار ترین حرفی بود که توی عمرم شنیدم. شما اینو جایی نگو و نقل هم نکن و توصیه میکنم این بابا را استاد خطاب نکنی. از همین جملش مطمئن باش بی سواده.

    استاد از برنامه نویسای مایکروسافت بود
    از این همه کاره هیچ کاره ها باید باشه.

    بعد میگفت php قاعده نداره به اونصورت و اکثر کد ها رو باید دایکومنت داشتشون
    شاید شما منظورشون را متوجه نشدین اما php قائده داره ! در مورد داکیومنت که همه زبا نها نیاز به داکیومنت دارن.

    به نظرتون حفظ کردن کد ها کار درستیه ؟ یا اینکه اونهارو دایکیومنت کنیم به شرط یاد گرفتنشون
    نیاز به حفظ کردن نیست ، بعد از یک مدت توابع پر استفاده و syntax ها براتون روون میشه. آموزشی که با به کار گیری باشه همیشه میمونه و فراموش نمیشه. حفظ کردن کار بیهوده ایه چون شما سایت php.net را دارین که با جستجو به تمام زیر و بم php همراه با مثال دست پیدا میکنید. مگه میخوایم امتحان بدیم که حفظ کنیم ؟!

    شرمنده یکم تند گفتم اما به قول یکی از دوستان با بعضی صحبت ها آدم میخواد سرش را بکوبه به دیوار.
    جناب mamadco مخلصیم یهو به دل نگیرین ها (من معمولا از کوره در نمیرم اما بعضی وقتا ...)

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار hamedarian2009
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    1,691

    نقل قول: آموزشگاه php معرفی کنید دوستان

    برعکس من کتاب را پیشنهاد میکنم ، کسانی که انگلیسی میدونن بهتره کتاب های معتبر انگلیسی را مطالعه کنن ولی اگه با انگلیسی مشکل دارن هم کتاب های فارسی انقدر که شما میگین هم عقب نیستند. کتاب برای این نیست که شما همه مطالب مورد نیاز برای حرفه ای شدن را در اون یاد بگیرین. اصلا از تحصیل آکادمیک نتیجه ای گرفته نمیشه تا به صورت عملی پیاده سازی بشه.
    منظورم این نیست که کتاب خوب نیست ولی چون کتاب ها معمولا حجم زیادی دارن (خودم کتاب PHP and MySQL Web Development آقای ولیانگ رو دارم و ۷۰۰ صفحه هست) و شخصی که میخاد از صفر شروع کنه یکم باهاش به مشکل میخوره و به نظرم برای مرحله بعد آشنایی مقدماتی کتاب مفیدتر میتونه باشه و ترجیحا کتاب زبان اصلی چون کسی زبان بلد نباشه معمولا توی وب و حتی توی زندگی عادی هم نمیتونه خیلی موفق باشه

    مثلا در جلسه دوم آموزش این سویچ رو نوشته اما توضیح مختصر داده و کامل ننوشته چی میشه
    اینکه جزء مباحث پایه زبانهای برنامه نویسی هست و بالاخره کسی که قصد کرده برنامه نویسی بشه یه چیزایی حتما تو خودش دیده
    در کل توی برنامه نویسی وب هیچ وقت به یک منبع اکتفا نکنید بالاخره همه چیز به طور کامل در یک جا نیست اگر احساس می کنید یه مبحثی رو متوجه نشدین به منابع دیگر هم نگاه کنید و تمریناتشو انجام بدین تا متوجه بشین و در نهایت میتونید توی همین فروم سوال کنید
    بعد یه چیزی استادم میگفت ما برنامه نویسی php اصن نداریم! فقط دو نفر تو ایران هستن ( استاد از برنامه نویسای مایکروسافت بود)
    الان شما به این میگی استاد میشه ازشون بپرسین اون دونفر کیا هستن خیلی کنجکاو شدم بدونم کی هستن

    به نظرتون حفظ کردن کد ها کار درستیه ؟ یا اینکه اونهارو دایکیومنت کنیم به شرط یاد گرفتنشون . . .
    مگه شعره که حفظ کنید داکیومنت php توی وبسایت php.net در اختیارتون هست با کلی مثال و توضیح هروقت دوست داشتین برین نگاه کنید

  13. #13

    نقل قول: آموزشگاه php معرفی کنید دوستان

    نقل قول نوشته شده توسط Unique مشاهده تاپیک
    برعکس من کتاب را پیشنهاد میکنم ، کسانی که انگلیسی میدونن بهتره کتاب های معتبر انگلیسی را مطالعه کنن ولی اگه با انگلیسی مشکل دارن هم کتاب های فارسی انقدر که شما میگین هم عقب نیستند. کتاب برای این نیست که شما همه مطالب مورد نیاز برای حرفه ای شدن را در اون یاد بگیرین. اصلا از تحصیل آکادمیک نتیجه ای گرفته نمیشه تا به صورت عملی پیاده سازی بشه.

    هر کسی قصد داره در زمینه نرم افزار و برنامه نویسی کار کنه مجبوره زبانش را قوی کنه وگرنه خیلی خیلی به مشکل میخوره. اما معنیش این نیست که نمیتونه برنامه نویس بشه. من برنامه نویس های خوبی هم دیدم که اصلا زبان بلد نیستند.

    آموزش های ویدئویی و پروژه محور وقتی هیچ پشت زمینه مطالعاتی پشتش نباشه به هیچ دردی نمیخوره. وقتی توی همین انجمن کسی سوال میپرسه خیلی راحت میشه فهمید طرف چطوری زبان را یاد گرفته آیا عمقی بوده یا با همین آموزش ها یاد گرفته. نمیدونم چرا کتاب را اینطوری میکوبید اما همچنان کتاب بهترین مرجع برای آموزش آکادمیک و تئوری هستش اما باید به تمرین هاش عمل کرد و یاد گرفت.

    یک موضوع دیگه که خیلی مهمه اینه که قبل از یادگیری یک زبان برنماه نویسی کلا باید در مورد مفاهیم و اصول برنامه نویسی یاد گرفت. با Syntax یاد گرفتن کسی برنامه نویس نمیشه. وقتی کسی ندونه while ، for یا switch چیه یا روال و تابع چیه یا کلاس چیه هر چی هم که syntax یاد بگیره داره بیهوده کار میکنه.


    این استادتون را بیار تو انجمن یکم سر به سرش بگذاریم. ! این خنده دار ترین حرفی بود که توی عمرم شنیدم. شما اینو جایی نگو و نقل هم نکن و توصیه میکنم این بابا را استاد خطاب نکنی. از همین جملش مطمئن باش بی سواده.


    از این همه کاره هیچ کاره ها باید باشه.


    شاید شما منظورشون را متوجه نشدین اما php قائده داره ! در مورد داکیومنت که همه زبا نها نیاز به داکیومنت دارن.


    نیاز به حفظ کردن نیست ، بعد از یک مدت توابع پر استفاده و syntax ها براتون روون میشه. آموزشی که با به کار گیری باشه همیشه میمونه و فراموش نمیشه. حفظ کردن کار بیهوده ایه چون شما سایت php.net را دارین که با جستجو به تمام زیر و بم php همراه با مثال دست پیدا میکنید. مگه میخوایم امتحان بدیم که حفظ کنیم ؟!

    شرمنده یکم تند گفتم اما به قول یکی از دوستان با بعضی صحبت ها آدم میخواد سرش را بکوبه به دیوار.
    جناب mamadco مخلصیم یهو به دل نگیرین ها (من معمولا از کوره در نمیرم اما بعضی وقتا ...)
    اتفاقا من نظر من باهوش ترین برنامه نویس بود همه چی بلد بود حس هفتم داشت ، ولی از حق نگذریم خیلی رو مایکروسافت تعصب داشت :D بگذریم .
    نه داداش خیلی راهنمایی کردی دستت درد نکنه ایشاالله بتونم یه روز جبران کنم داداش ، ممنون که وقت گذاشتی

  14. #14

    نقل قول: آموزشگاه php معرفی کنید دوستان

    نقل قول نوشته شده توسط hamedarian2009 مشاهده تاپیک
    منظورم این نیست که کتاب خوب نیست ولی چون کتاب ها معمولا حجم زیادی دارن (خودم کتاب PHP and MySQL Web Development آقای ولیانگ رو دارم و ۷۰۰ صفحه هست) و شخصی که میخاد از صفر شروع کنه یکم باهاش به مشکل میخوره و به نظرم برای مرحله بعد آشنایی مقدماتی کتاب مفیدتر میتونه باشه و ترجیحا کتاب زبان اصلی چون کسی زبان بلد نباشه معمولا توی وب و حتی توی زندگی عادی هم نمیتونه خیلی موفق باشه


    اینکه جزء مباحث پایه زبانهای برنامه نویسی هست و بالاخره کسی که قصد کرده برنامه نویسی بشه یه چیزایی حتما تو خودش دیده
    در کل توی برنامه نویسی وب هیچ وقت به یک منبع اکتفا نکنید بالاخره همه چیز به طور کامل در یک جا نیست اگر احساس می کنید یه مبحثی رو متوجه نشدین به منابع دیگر هم نگاه کنید و تمریناتشو انجام بدین تا متوجه بشین و در نهایت میتونید توی همین فروم سوال کنید

    الان شما به این میگی استاد میشه ازشون بپرسین اون دونفر کیا هستن خیلی کنجکاو شدم بدونم کی هستن


    مگه شعره که حفظ کنید داکیومنت php توی وبسایت php.net در اختیارتون هست با کلی مثال و توضیح هروقت دوست داشتین برین نگاه کنید
    فک کنم منظورش این بود که واقعا کاربلد و اون مخاش بود ... چی بگم والا
    خوب مثلا یه دستوراتی مثه کانکت شدن به mysql خودتون به شخصه اونو حفظ کردین ، یا اینکه اینقد باهاش سر و کله زدین که یاد گرفتین و وقتی خواستین ازش استفاده کنین از داییکونتتون فقط یه کپی میگیرین کدومش ؟ من یه مقدار تو این قضایا مشکل دارم :D
    من منظورم از حفظ کردن این نیست که طرف کلا یه چیزو حفظ کنه و مثه روبات همونو بنویسی منظورم اینه که بلد باشه و حفظ کنه با حفظ کردن که نمیشه به جایی رسید :D
    حالا شما چی میگی ؟

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار Unique
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    3,199

    نقل قول: آموزشگاه php معرفی کنید دوستان

    کسی حفظ نمیکنه. توابعی که زیاد باهاش کار کرده و حفظه را تایپ میکنه مابقی هم معمولا کپی میکنند. موارد جدید هم توی داکیومنت ها بررسی و استفاده میکنند.

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار Unique
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    3,199

    نقل قول: آموزشگاه php معرفی کنید دوستان

    اتفاقا من نظر من باهوش ترین برنامه نویس بود همه چی بلد بود حس هفتم داشت ، ولی از حق نگذریم خیلی رو مایکروسافت تعصب داشت :D بگذریم .
    راستش بعضی ها خیلی زبون باز هستند. من یک دوستی داشتم اصلا از برنامه نویسی چیزی حالیش نبود اما بازاریابی خوبی داشت و خیلی زبون باز بود. هر جا پروژه میگرفتیم همه فکر میکردند اصل کار را اون میکرد اما کاملا برعکس بود.

    در مورد تعصب هم یکی از مصداق هایی که میگم ایشون استاد نیستند همینه. تعصب روی یک زبون یا تکنولوژی اشتباهه.

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار hamedarian2009
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    1,691

    نقل قول: آموزشگاه php معرفی کنید دوستان

    نقل قول نوشته شده توسط mamadco مشاهده تاپیک
    فک کنم منظورش این بود که واقعا کاربلد و اون مخاش بود ... چی بگم والا
    خوب مثلا یه دستوراتی مثه کانکت شدن به mysql خودتون به شخصه اونو حفظ کردین ، یا اینکه اینقد باهاش سر و کله زدین که یاد گرفتین و وقتی خواستین ازش استفاده کنین از داییکونتتون فقط یه کپی میگیرین کدومش ؟ من یه مقدار تو این قضایا مشکل دارم :D
    من منظورم از حفظ کردن این نیست که طرف کلا یه چیزو حفظ کنه و مثه روبات همونو بنویسی منظورم اینه که بلد باشه و حفظ کنه با حفظ کردن که نمیشه به جایی رسید :D
    حالا شما چی میگی ؟
    خب مسلمه با حفظ کردن نمیشه چیزی یاد گرفت باید دستورات رو عملکردشون رو یاد بگیرین و این رو هم میتونید از توضیحات داخل داکیومنت متوجه بشین و همچنین خودتون باید به صورت عملی تمرینات رو انجام بدین اینجوری خیلی بهتر یاد میگیرین
    دستورات پرکاربرد بعد از مدتی در ذهنتون باقی میمونه اما در کل یک IDE خوب باعث میشه مشکل نوشتن دستورات رو نداشته باشین

  18. #18

    نقل قول: آموزشگاه php معرفی کنید دوستان

    ممنون از همه بابات راهنماییهاتون https://barnamenevis.org/showthread.p...55#post2189255

  19. #19
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جزیره مارماری
    پست
    1,137

    نقل قول: آموزشگاه php معرفی کنید دوستان

    نقل قول نوشته شده توسط hamedarian2009 مشاهده تاپیک
    کتاب رو به هیچ عنوان پیشنهاد نمیکنم مخصوصا فارسی چون خود نویسنده اصلی سالها طول میکشه تا کتابی رو چاپ کنه و بعد سالها طول میکشه تا کتاب ترجمه بشه و عملا دیگه از تکنولوژی روژ عقب افتاده و دلیل دیگر اینکه کتاب چون حالت مرجع داره و همه مطالب رو یکجا گفته باعث آشفتگی در خواننده میشه در حالی که شما باید گام به گام برین جلو و از پایه شروع و مباحث پیشرفته تر را در قالب پروژه یاد بگیرین
    اینجا بهترین منبع برای یادگیری هست http://www.w3schools.com/
    این هم نسخه فارسی اون : http://beyamooz.com/

    آموزش های ویدیویی پروژه محور اینجا هم خیلی بهتون کمک میکنه
    http://www.daneshjooyar.com/
    توجیحتون برای نخوندن کتاب به هیچ عنوان منطقی نیست.در ضمن کی دیدید آموزش های پایه ای php هر سال عوض بشه؟خوندن کتاب هیچ گونه زیانی نداره.برای یادگیری php به روز بودن کتاب زیاد مهم نیست

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار hamedarian2009
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    1,691

    نقل قول: آموزشگاه php معرفی کنید دوستان

    نقل قول نوشته شده توسط Mohammadsgh مشاهده تاپیک
    توجیحتون برای نخوندن کتاب به هیچ عنوان منطقی نیست.در ضمن کی دیدید آموزش های پایه ای php هر سال عوض بشه؟خوندن کتاب هیچ گونه زیانی نداره.برای یادگیری php به روز بودن کتاب زیاد مهم نیست
    اگه کتابی باشه تاریخ نشرش مال یک سال پیش باشه خوبه اگه سراغ دارین لینک بدین یا معرفی کنید!
    من توی کتابخانه چندوقت پیش یک کتاب فارسی دیدم که نویسنده اصلی اونو تو سال 2003 منتشر کرده بود یعنی 12 سال پیش و از اون موقع خیلی چیزا تغییر کرده مثلا از پرکاربردترین دستورات اتصال به دیتابیس هستن که الان دیگه با توابع mysql منسوخ شدن و یکی دیگه اینکه من توی هیچ کتاب فارسی ندیدم به غیر از یک فصل کوتاه و گذرا در موردشی گرایی توضیح داده باشه چیزی که الان در سال 2015 همه زبانها به صورت شی گرا هستن اگه کتاب شما اینجوری آموزش داده خوبه
    شاید منظور شما مفاهیم برنامه نویسی باشه که میگین به روز نبودن کتاب مهم نیست وگرنه اتفاقا به روز بودن یکی از عوامل اصلی در برنامه نویسی مخصوصا وب هست و اگه همه چیز از اول کامل بود دیگه نیاز به ایجاد نسخه های جدید هر چند وقت یکبار نبود

  21. #21
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جزیره مارماری
    پست
    1,137

    نقل قول: آموزشگاه php معرفی کنید دوستان

    بله منظور من مفاهیم پایه ای هست و شی گرایی و ... رو میشه تو سایتها یاد گرفت

  22. #22

    نقل قول: آموزشگاه php معرفی کنید دوستان

    متأسفانه یکی از مشکلاتی که توی کتابها وجود داره و مختص ایران هم نیست و در تمام دنیا (حتی کتابهای انتشاراتی مثل Packt) دیده میشه، موضوع اشتباهات تایپیه که البته ناشرین خارجی توی سایتشون بخشی به نام Errata دارن که اشتباهات اونجا قید شده ولی درهرصورت باعث میشه که خیلیها که اطلاع ندارن از این موضوع یا بهرصورتی دسترسی بهش ندارن (کسی که نسخه چاپی رو خریده و فعلاً به اینترنت دسترسی نداره)، با تایپ کدهای کتاب به مشکل بخورن و ببینن کدها کار نمیکنه. این موضوع برای تازه کارها به شدت ایجاد سردرگمی میکنه و بنظر من پکیجهای آموزشی تصویری (چه داخلی و چه خارجی) در این مورد بهتر هستن چون اگه مشکلی توی کدها باشه، توی فیلمی که جلوی چشم بیننده داره اتفاق میفته هم کدها درست کار نخواهد کرد. بعلاوه احساسی که به بیننده با دیدن فیلم و پیگیری تصویری (Visual) روند تکمیل پروژه دست میده و بیان عامیانه و دوستانه موجود در فیلمهای آموزشی هم با کتاب قابل قیاس نیست.

    مردم حقیقتاً دیگه فرصت مطالعه بصورت سنتی رو ندارن. باید با یه دست کتاب رو بگیرن یا بگذارن روی میز و ورق بزنن و کدها رو تایپ کنن و باز برگردن ببینن خطشون کجا بود! تازه کارها هم که سرعت تایپشون کمه و باید مرتب به کیبورد نگاه کنن و نمیتونن نگاهشون به کتاب باشه و تایپ کنن. این موارد بعلاوه قابلیت منتقل کردن فیلمها به موبایل و تبلت و... اونها رو به جایگزین مناسبی برای کتابهای سنتی تبدیل کرده. تازه دیگه لازم هم نیست کلی درخت قطع کنیم که حرفمون رو به بقیه منتقل کنیم.

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 15 آبان 1392, 05:34 صبح
  2. اساتید لطفا بهترین IDE PHP را معرفی کنید
    نوشته شده توسط zatron در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 26 آذر 1391, 20:46 عصر
  3. سوال: آموزشگاه معتبر و خوب برای یادگیری جاوا معرفی کنید
    نوشته شده توسط newmusic در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 27 فروردین 1391, 16:43 عصر
  4. آموزش: آموزشگاه های معروف VB.NET در تهران رو معرفی کنید.؟
    نوشته شده توسط EngSoft در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 23 شهریور 1389, 03:28 صبح
  5. خواهشا دوستان یک کتاب برای برنامه نویسی سی تحت لینوکس معرفی کنید
    نوشته شده توسط siahacker در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 04 فروردین 1385, 16:55 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •