نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: ساخت نرم افزار های دسکتاپ با HTML , CSS , JavaScript

  1. #1
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    اسفند 1393
    پست
    85

    ساخت نرم افزار های دسکتاپ با HTML , CSS , JavaScript

    اگر جزو آن دسته از طراحان وبی هستید که به زبان نشان گذاری اچ تی ام ال و یکی از زبان های اسکریپتی سمت کاربر مسلطید و می خواهید از این مهارتتان برای نوشتن برنامه های دسکتاپ استفاده کنید،لازم نیست راه دوری بروید،

    جناب نوتپد را باز کنید و کدهای زیر را در آن بنویسید :


    <HTA:Application icon="mspaint.exe"/>
    <style>
    body{
    background:ivory;overflow:hidden;
    }
    </style>
    <title>
    MySoftware
    </title>
    <input type="button" value="Show" onClick='alert("Hello World");'>


    -حال فایل خود را با پسوند hta ذخیره کنید و آن را اجرا کنید در کدهای فوق تنها عنصری که شاید برای شما نا آشنا باشد تگ HTA هست.این تگ مخصوص فایل های HTA بوده و خاصیت هایی برای تنظیم شکل ظاهری نر افزار دارد:

    icon:
    آدرس یک آیکون برای فرم برنامه

    caption:
    این خاصیت که مقدار yes یا no میگیرد،تعیین می کند که آیا نرم افزار تایتل بار داشته باشد یا نه.

    minimizeButton:
    مقدارهای yes و no میگیرد.تعیین میکند که دکمه minimize فعال باشد یا نه

    maximizeButton:
    مقدارهای yes و no میگیرد.تعیین میکند که دکمه maximize فعال باشد یا نه

    به جرات می تونم بگم که بسیاری از نرم افزار های دسکتاپ که در ایران ساخته می شن با استفاده از این روش و قابلیت های زبان VBScript یا JScript قابل نوشتن هستند.
    آخرین ویرایش به وسیله LastAirbender : پنج شنبه 28 اسفند 1393 در 19:41 عصر

  2. #2
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    اسفند 1393
    پست
    85

    نقل قول: ساخت نرم افزار های دسکتاپ با HTML , CSS , JavaScript

    برای اطلاعات بیش تر درمورد HTML Application می تونید اینجا و اینجا رو ببینید

  3. #3
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    اسفند 1393
    پست
    85

    نقل قول: ساخت نرم افزار های دسکتاپ با HTML , CSS , JavaScript

    با سلام ،
    یک نمونه برنامه ساده نوشتم برای محاسبه سود وام بانکی،
    rsz_1calc.png
    که می تونید از اینجا دریافت بکنین ،
    پسورد دانلود : heisenberg
    در آینده انشاالله نمونه های بیش تر و بهتری رو قرار میدم ، موفق باشید
    آخرین ویرایش به وسیله LastAirbender : چهارشنبه 05 فروردین 1394 در 13:06 عصر دلیل: افزودن تصویر

  4. #4
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    اسفند 1393
    پست
    85

    نقل قول: ساخت نرم افزار های دسکتاپ با HTML , CSS , JavaScript

    دیکشنری انگلیسی به فارسی
    اینبار من یک دیکشنری ساده انگلیسی به فارسی درست کردم ، کانکشن استرینگ برنامه رو دوستان میتونن از خط 54 تغییر بدن ، لیست همه Connection String های قابل استفاده رو دوستان می تونن از وبسایت The Connection Strings Reference پیدا بکنن ، لینک دانلود برنامه
    دیتابیسی که من واسه برنامه استفاده کردم یک فایل اکسس هست که خیلی وقت بود تو سیستم دارمش و نمیدونم از کجا پیداش کردم حاوی حدود 52000 واژه انگلیسی هست که دوستان می تونن از اینجا دریافت بکنن (pass:heisenberg) من اینجا بیش تر قصدم نشون دادن قابلیت جاوا اسکریپت یا درواقع همون Jscript و کارآمدی HTA بود و به ظاهر برنامه زیاد نرسیدم و فقط چند خط اسکریپت نوشتم، دوستان اگر سوالی داشتن خوشحال میشم پیام خصوصی بدن ،

  5. #5
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    فروردین 1394
    محل زندگی
    یزد
    پست
    1

    نقل قول: ساخت نرم افزار های دسکتاپ با HTML , CSS , JavaScript

    سلام , اگر میشه جایی یا کتابی رو برای اموزش جاوا اسکریپت برام معرفی کنید همچنین برای اچ تی ام ال و سی اس اس اگر امکان داره ؟!
    البته میدونم که باید یک موضوع جدید ایجاد میکردم ولی خوب گفتم همینجا بپرسم که اخرین موضوع بوده و اموزشی هست و دوستان حتما بهش سر میزنن .

  6. #6

    نقل قول: ساخت نرم افزار های دسکتاپ با HTML , CSS , JavaScript

    دوست عزیز این برنامه ها قابل اجرا روی OS های مختلف هست؟

  7. #7
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    اسفند 1393
    پست
    85

    نقل قول: ساخت نرم افزار های دسکتاپ با HTML , CSS , JavaScript

    نقل قول نوشته شده توسط vahid78 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز این برنامه ها قابل اجرا روی OS های مختلف هست؟
    خیر فقط برای ویندوز هست

  8. #8
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    پست
    219

    نقل قول: ساخت نرم افزار های دسکتاپ با HTML , CSS , JavaScript

    سلام
    به نظرم node.js هم امتحان کنید بد نیست! cross platform هم هست :)

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار ABZiko
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    860

    نقل قول: ساخت نرم افزار های دسکتاپ با HTML , CSS , JavaScript

    آقا ممنون بابت آموزش خوبت، من هم تونستم اولین نرم افزار خودم رو با این روش بسازم، ، فقط یک بدی که داره این هست که متاسفانه مرورگر های دیگه ازش پشتیبانی نمی کنن، فقط IE این کار رو می کنه ... که البته مشکل تازه ای نیست چون سازنده اش مایکروسافت بوده ...

تاپیک های مشابه

  1. حرفه ای: هماهنگ نمودن صوت و متن برای ساخت نرم افزار های قرآنی
    نوشته شده توسط Pedram_Parsian در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 07 مهر 1393, 12:00 عصر
  2. سوال :: ساخت نرم افزار با استفاده از HTML & CSS & JS برای IOS
    نوشته شده توسط mohan21 در بخش برنامه نویسی iOS با Objective C و Swift
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 21 دی 1392, 23:59 عصر
  3. سوال: آموزش ساخت نرم افزار های ریاضی
    نوشته شده توسط Mr.Csharp در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 20 آبان 1392, 22:16 عصر
  4. ساخت نرم افزار های فارسی برای آندروید
    نوشته شده توسط CYCLOPS در بخش Android Studio
    پاسخ: 14
    آخرین پست: دوشنبه 22 اسفند 1390, 11:46 صبح
  5. ساخت نرم افزار های چند زبانه
    نوشته شده توسط hasaniasl در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 08 آذر 1390, 10:31 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •