نمایش نتایج 1 تا 17 از 17

نام تاپیک: این لیست ویو رو چجوری باید ساخت؟

  1. #1

    این لیست ویو رو چجوری باید ساخت؟

    سلام
    این لیست ویو رو چجوری باید ساخت؟ مکنظورم فایل xml هست، مشکی با استفاده و تعریف لیست ویو اختصاصی ندارم و کلا در مورد جاواش بحثی نیست. فقط اگه کسی میتونه xml ش رو بزاره خیلی ممنون میشم ، یا بگه از چه ترکیبی استفاده شده
    مرسی


  2. #2

    نقل قول: این لیست ویو رو چجوری باید ساخت؟

    مشکل اصلی همه همین محیط میباشد منم همین مشکل رو دارم
    شما ی سر ب سایت کلیدستان برن

  3. #3

    نقل قول: این لیست ویو رو چجوری باید ساخت؟

    نقل قول نوشته شده توسط 9213036 مشاهده تاپیک
    مشکل اصلی همه همین محیط میباشد منم همین مشکل رو دارم
    شما ی سر ب سایت کلیدستان برن
    کدوم قسمتش؟ لینک میدی؟

    من با ترکیب تب لایوت و تب رو تونستم بسازمش و تو ایکلیپس بدون مشکل نشون میده اما وقتی تو دستگاه باز میکنم یه تیکش رو نشون میده و بقیه رو از صفحه میندازه بیرون

  4. #4

    نقل قول: این لیست ویو رو چجوری باید ساخت؟

    خب بزارش تو یه اسکرول ویو

  5. #5

    نقل قول: این لیست ویو رو چجوری باید ساخت؟

    اگه توی لیست ویو مشکل دارید از یه گرید ویو سفارشی استفاده کنید.
    ساخت طرح این برنامه بسیار ساده است.
    آسون تر از اونیه که فکرش رو میکنی

  6. #6

    نقل قول: این لیست ویو رو چجوری باید ساخت؟

    نقل قول نوشته شده توسط dalmif مشاهده تاپیک
    اگه توی لیست ویو مشکل دارید از یه گرید ویو سفارشی استفاده کنید.
    ساخت طرح این برنامه بسیار ساده است.
    آسون تر از اونیه که فکرش رو میکنی
    خب یه نمونه پروژه بساز بزار همه استفاده کنن
    منم اموزش منو گوگل پلی رو میزارم در عوضش

  7. #7

    نقل قول: این لیست ویو رو چجوری باید ساخت؟

    نقل قول نوشته شده توسط parniaznet مشاهده تاپیک
    سلام
    این لیست ویو رو چجوری باید ساخت؟ مکنظورم فایل xml هست، مشکی با استفاده و تعریف لیست ویو اختصاصی ندارم و کلا در مورد جاواش بحثی نیست. فقط اگه کسی میتونه xml ش رو بزاره خیلی ممنون میشم ، یا بگه از چه ترکیبی استفاده شده
    مرسی


    این امکانش هست لیست ویو نباشه ... در کل با استفاده از سفارشی سازی item ها میشه این کار رو انجام داد ... البته اگه تعداد آیتم ها متغیر هست .
    اگر تعداد آیتم ها متغیر نباشه با Linerlayout خیلی راحت میشه درست کرد.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار gilas1368
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,178

    نقل قول: این لیست ویو رو چجوری باید ساخت؟

    نقل قول نوشته شده توسط parniaznet مشاهده تاپیک
    سلام
    این لیست ویو رو چجوری باید ساخت؟ مکنظورم فایل xml هست، مشکی با استفاده و تعریف لیست ویو اختصاصی ندارم و کلا در مورد جاواش بحثی نیست. فقط اگه کسی میتونه xml ش رو بزاره خیلی ممنون میشم ، یا بگه از چه ترکیبی استفاده شده
    مرسی

    دوست خوبم
    همونطور که دوستان گفتن ساخت این لایه بسیار آسونه

    شما میتونید برای ساخت ی همچین لایه ای از ی gridview استفاده کنین و برای آیتم هاش هم ی لایه طراحی کنین و بهش پاس بدید

    البته من دقیقا نمیدونم کدوم قسمتش رو میخواید طراحی کنین
    اما اون قسمت شبکه ای رو میتونید با GridView پیاده سازی کنین

  9. #9

    نقل قول: این لیست ویو رو چجوری باید ساخت؟

    صحبت صرفا پیاده کدن اون گریدویو نیست! بحث این هست که چند قسمت شبکه ای مانند داره و بین اونها چندتا تصویر. مثل بازار! نگاه کنید مثلا بخش پرفروشهای پولی رو داره که شبیه به همون گرید ویو ماهست بعد یک تبلیغ بعد مثلا تازه های فروشی و باز بعدش یک تصویر تبلیغاتی و .... .
    درحالت عادی هم نمیشه یگ گرید ویو گذاشت و بعدش تبلیغ و بعدش مجدد گرید ویو. چون تو این حالت امکان اسکرول کردن بین گریدها از دست میره یکسری مشکلات داره که دوستانی که میگن ساده است اگر تست کنن میبینن مشکل هست و به سادگی انجام نمیشه

  10. #10

    نقل قول: این لیست ویو رو چجوری باید ساخت؟

    دقیقا همینطوره
    و الا ساخت خود گرید ویو ساده که تصویر و متن باشه بله ساده هست. اما اینکه بینش تبلیغ قرار بدی یا هر چیز دیگه به صورتی که در عکس مشخص هست و یا مثل بازار... اون نکته داره که من مشکل دارم باهاش

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار gilas1368
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,178

    نقل قول: این لیست ویو رو چجوری باید ساخت؟

    دوست خوبم اگ شما میخواید بینش تبلیغ قرار بدید دیگ نمیتونید از گرید استفاده کنین
    بجاش باید از tableLayout استفاده کنین

  12. #12

    نقل قول: این لیست ویو رو چجوری باید ساخت؟

    با Android Device Monitor میتونید عناصری و لایه هایی که تو یه activity استفاده شده رو ببینید. (قسمت Dump View Heirarchy)

  13. #13

    نقل قول: این لیست ویو رو چجوری باید ساخت؟

    سوال ایشون همونطور که از تصویر مشخص هست مثل صفحه اول بازار است. بهتره اینطور سوال کنیم که آیا کسی می‌تونه صفحه اول بازار رو پیاده سازی کنه؟؟
    اونچیزی که به نظر میرسه چندین گرید ویو هست توی صفحه اول و بین گرید ویوها تبلیغ گذاشته شده ولی گریدویوها توسعه داده شده هستند و نه گریدویو معمولی. اگر یک بار تست کنید متوجه میشید چه مشکلی وجود داره.
    tablelayout بعید به نظر میرسه چون آیتها مثل گریدویو میتونن به صورت پویا براساس سایز صفحه نمایش تغییر کنن و بیشتر به گریدویو میخوره.

  14. #14

    نقل قول: این لیست ویو رو چجوری باید ساخت؟

    سیاوش جان بحث اینجاست که طبیعتا یه دیتایی با تعداد نامشخص داریم میگیریم و تو لیست ویو یا گرید ویو یا ... نمایش میدیم ، خب اگه بخوایم کل لیست یک طرح یکسان داشته باشه مشکلی نیست حالا هر گرافیکی رو میشه پیاده کرد باهاش ، اما وقتی بخوایم مثلا بعد از یه تعدادی یه چیزی غیر از لیست تعریف شده با طراحی متفاوت نمایش بدیم حالا به عنوان مثال بنر برای تبلیغ ، اینجا رو باید چیکار کرد؟ یا بخوایم مثل صفحه اول بازار پیاده سازی کنیم، اینها کلا داستانشون متفاوت میشه

    و بله اگر دیتا یه تعداد مشخص بود بله میشد دستی با هر شکلی اون رو ساخت ولی موضوع اینه تعداد متغییر هست

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار rezaricky
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    Tabriz
    سن
    31
    پست
    441

    نقل قول: این لیست ویو رو چجوری باید ساخت؟

    شما باید یک custom View بسازی . سورس Gridview رو میتونی بخونی تا ببینی چطوری پیاده سازی شده بعد اون رو هر طور که میخوای تغییرمیدی .
    public class MyCustomGridView extends GridView {	// code here
    }

    مثلا این view رو بیین که یک cusotm view هست https://github.com/daCapricorn/ArcMenu .
    اینم مجموعه ای از مثال های cusotm View هست که بدردت میخوره https://github.com/devunwired/custom-view-examples
    آموزش ایجاد Custom View https://github.com/codepath/android_...g-Custom-Views
    کتاب Professional Android 4 Development هم مثال های خوبی تو این زمینه داره .

  16. #16

    نقل قول: این لیست ویو رو چجوری باید ساخت؟

    کسی نتونست شکل فوق رو پیاده کنه؟

  17. #17

    نقل قول: این لیست ویو رو چجوری باید ساخت؟

    هنوز کسی موفق به ساخت این صفحه نشده؟ اگر کسی موفق شده لطفا راهنمایی کنه

تاپیک های مشابه

  1. علت تکرار شدن چند رکورد از این لیست ویو سفارشی
    نوشته شده توسط meysam jahedi در بخش Android Studio
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 28 اسفند 1393, 22:58 عصر
  2. طراحی این لیست ویو سفارشی به چه صورته؟
    نوشته شده توسط meysam jahedi در بخش Android Studio
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 19 اسفند 1393, 18:15 عصر
  3. پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 30 آذر 1393, 20:36 عصر
  4. سوال: این برنامه رو چجوری میشه ساخت؟
    نوشته شده توسط mostafanasiri در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 22 مهر 1389, 16:29 عصر
  5. سوال: ایکون درون لیست ویو در CJ چجوری بزارم؟
    نوشته شده توسط pernia در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 13 آبان 1388, 06:27 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •