نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: تشخيص مرورگر با ورژن موبايل سايت

  1. #1

    تشخيص مرورگر با ورژن موبايل سايت

    بعضي از سايت ها هستند كه وقتي با موبايل وارد مي شيد سايتي كه با موبايل طراحي شده بالا مي ياد...
    من مي خوام براي يكي از سايت هام كه با جوملا طراحي شده اينجوري شرط بزارم كه
    اگر كاربر با موبايل وارد شد قالب موبايل فعال شود...(نمي خوام از كلاس هاي هيدن يا موبايل بوت استرپ استفاده كنم )ميخوام يك قالب رو با امكانات خاص و دلخواه براي موبايل كاستومايز كنم و بعد شرطو برقرار كنم كه اگر اگر كاربر با موبايل وارد شد قالب موبايل فعال شود.
    اگر راهنمايي كنيد ممنون مي شم
    َ*
    بعضي از سايت ها هم جالبه اصلان براي موبايل انگاري يه ورژن ديگه زدند مثال
    سايت شکم سلام - راهنمای رستوران های گیلان در حالت معمولي بالا مي ياد ولي اگر با موبايل وارد شيد
    به اين شكل هستش و يه m كنار دامنه مي نويسه و ساختارش يه چيز ديگست
    mhttp://m.shekamsalam.com

  2. #2

    نقل قول: تشخيص مرورگر با ورژن موبايل سايت

    موبایل های از width و رزولوشین معمولا تشخیص داده میشن می تونی یه کد جاوا بنویسی که مثلا اگه گوشی طرف Width ایکس بود بره تو یه صفحه دیگه

    <script type="text/javascript">  <!--
    if (screen.width <= 800) {
    window.location = "http://m.azz.ir";
    }
    //--> </script>

تاپیک های مشابه

  1. سوال: تشخيص موبايل بودن مراجعه کننده به سايت ؟
    نوشته شده توسط imanitc در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 20 آبان 1391, 07:44 صبح
  2. سوال: تشخيص مرورگر كاربر
    نوشته شده توسط ravand در بخش PHP
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 26 اسفند 1390, 11:16 صبح
  3. تشخيص مرورگر و ابعاد مانيتور
    نوشته شده توسط V.I.P1819 در بخش PHP
    پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 04 دی 1389, 14:59 عصر
  4. تشخيص بازشدن سايت
    نوشته شده توسط bps20590 در بخش PHP
    پاسخ: 10
    آخرین پست: پنج شنبه 31 مرداد 1387, 10:48 صبح
  5. تابع یا کد نام و ورژن مرورگر کاربر
    نوشته شده توسط rahil_2007 در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 10 فروردین 1387, 10:55 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •