نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: تبدیل int به char

  1. #1

    تبدیل int به char

    با سلام به همه ی دوستان
    چه طور میشه مقدار یک متغییر int که دارای یک مقدار تک رقمی صحیح است را در یک char ذخیره کرد؟یک سری تابع ها مثل تابع atoi برای string ها وجود داره ولی چه طور میشه در char ذخیره کرد؟

  2. #2

    نقل قول: تبدیل int به char

    تو C++‎11 با تابع std::to_string

    std::string res = std::to_string(1580);


    در استاندارد های پاين تر با تابع sprintf

    	int intMyNumber = 1580;
    char res[250];
    sprintf(res, "%d", intMyNumber);

  3. #3

    نقل قول: تبدیل int به char

    نقل قول نوشته شده توسط negative60 مشاهده تاپیک
    تو C++‎‎‎11 با تابع std::to_string

    std::string res = std::to_string(1580);


    در استاندارد های پاين تر با تابع sprintf

        int intMyNumber = 1580;
    char res[250];
    sprintf(res, "%d", intMyNumber);
    سلام.راه حل های شما برای تبدیل شدن به استرینگ است.برای کارکاتر شدن راهی وجود نداره؟

  4. #4

    نقل قول: تبدیل int به char

    نقل قول نوشته شده توسط mohammaddx مشاهده تاپیک
    برای کارکاتر شدن راهی وجود نداره؟
        int number = 75;    
    char a = number;

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار mohammad0773
    تاریخ عضویت
    بهمن 1393
    محل زندگی
    0x771c4740
    پست
    99

    نقل قول: تبدیل int به char

    #include <iostream>
    #include <cstdlib>
    using namespace std;
    int main(){
    int i;
    cin>>i;
    char word[10];
    itoa(i,word,10);//اين تابع سه ورودي دارد:اول متغير عددي،دوم متغير چار،سوم فضاي متغير چار
    cout<<word<<endl;//با چاپ اين متغير خوب متوجه ميشويم کار درست انجام شده
    system("pause");
    return 0;
    }


تاپیک های مشابه

  1. تابع تبدیل نوع int به char یا همون String
    نوشته شده توسط NeoFighT در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 21 خرداد 1392, 13:29 عصر
  2. تبدیل int به بایت
    نوشته شده توسط salar_sh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 12 خرداد 1385, 15:29 عصر
  3. int 2 char
    نوشته شده توسط behnam_akb در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 9
    آخرین پست: جمعه 30 دی 1384, 02:44 صبح
  4. تبدیل string به char چطور؟
    نوشته شده توسط mehdi_moosavi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 16 دی 1384, 15:14 عصر
  5. تبدیل Integer به Char
    نوشته شده توسط babila در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 16 آذر 1383, 20:52 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •