نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: چرا این مشکل در رویداد CellClick بوجود می آد؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ABZiko
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    860

    Arrow چرا این مشکل در رویداد CellClick بوجود می آد؟

    سلام، این کد بنده هست :

    private void dataGridView1_CellClick(object sender, DataGridViewCellEventArgs e)
    {
    textBox1.Text = dataGridView1.CurrentRow.Cells[0].Value.ToString();
    textBox2.Text = dataGridView1.CurrentRow.Cells[1].Value.ToString();
    textBox3.Text = dataGridView1.CurrentRow.Cells[2].Value.ToString();
    }


    می خوام وقتی روی یک سطر کلیک شد، اطلاعات هر ستون رو بگیره و در textBox ها نمیش بده ...
    ولی وقتی برنامه رو اجرا می کنم و روی یکی از سطر ها کلیک می کنم، این ارور رو می ده :
    Object reference not set to an instance of an object.
    می شه بفرمائید مشکل از کجاست؟
    با احترام

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: چرا این مشکل در رویداد CellClick بوجود می آد؟

    احتمالا Value یکی از Cell ها null هست و فراخوانی متد ToString برای اون Value باعث ایجاد NullReferenceException میشه. میتونید قبل از فراخوانی متد ToString مقدار رو در یک متغیر object بریزید و با null مقایسه کنید.

    object value = dataGridView1.CurrentRow.Cells[0].Value;
    textBox1.Text = value != null ? value.ToString() : string.Empty;

تاپیک های مشابه

  1. سوال: چرا این method کار نمی کنه؟ مشکل در خط 4 چیست؟
    نوشته شده توسط voice.of.silence در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 16 مهر 1391, 17:07 عصر
  2. پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 10 اردیبهشت 1391, 18:37 عصر
  3. پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 29 تیر 1390, 13:15 عصر
  4. ناپیکس چرا این مشکل رو داره
    نوشته شده توسط tux-world در بخش توسعه‌ی لینوکس و نرم افزارهای آزاد
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 06 دی 1385, 13:07 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •