نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: برنامه نوبسی عاملگرا(عامل متحرک) با جاوا (کتابخانه jade)

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    157

    برنامه نوبسی عاملگرا(عامل متحرک) با جاوا (کتابخانه jade)

    سلام . کسی هست بدونه برای برنامه نویسی عامل گرا از نوع عامل متحرک از کجا باید شروع کرد؟
    آیا کسی هست که یه آموزش ابتدایی از برنامه نویسی با jade(کتابخانه ای برای نوشتن عامل ها در جاوا) بهم بده؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    157

    نقل قول: برنامه نوبسی عاملگرا(عامل متحرک) با جاوا (کتابخانه jade)

    Is there No one else?

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    157

    نقل قول: برنامه نوبسی عاملگرا(عامل متحرک) با جاوا (کتابخانه jade)

    هیشکی نیس حتی یه راهنمایی هم بکنه؟

  4. #4

    نقل قول: برنامه نوبسی عاملگرا(عامل متحرک) با جاوا (کتابخانه jade)

    سلام. من باش آشنا نیستم و بهتره یه منبع خوب زبان اصلی در این مورد بخونی.
    لینک

    موفق باشی.
    اگر به بهداشت و سلامت حیوانات علاقه دارید، از vetMD.ir دیدن کنید.
    وبلاگ شخصی من: fadavi.net

    اینجا کمتر سر می‌زنم. (تلگرام من)

  5. #5

    نقل قول: برنامه نوبسی عاملگرا(عامل متحرک) با جاوا (کتابخانه jade)

    سلام
    شما باید html و javascript و ... بدونی (در حد متوسط)
    اگر میدونی پس با یک مثال متوجه میشی چه کاری انجام میده:

    نمونه کد jade
    - var friends = 10case friends
    when 0
    p you have no friends
    when 1
    p you have a friend
    default
    p you have #{friends} friends

    خروجی
    <p>you have 10 friends</p>

    مثل یک پلاگین برای ادیتور میتونه استفاده بشه
    سمت سرور این فریم ورک با nodejs نوشته شده...
    آخرین ویرایش به وسیله mreram : پنج شنبه 24 اردیبهشت 1394 در 10:55 صبح

  6. #6

    نقل قول: برنامه نوبسی عاملگرا(عامل متحرک) با جاوا (کتابخانه jade)

    سلام چیزی پیدا کردین
    منم دنبالش هستم

  7. #7

    نقل قول: برنامه نوبسی عاملگرا(عامل متحرک) با جاوا (کتابخانه jade)

    نقل قول نوشته شده توسط mreram مشاهده تاپیک
    سلام
    شما باید html و javascript و ... بدونی (در حد متوسط)
    اگر میدونی پس با یک مثال متوجه میشی چه کاری انجام میده:

    نمونه کد jade
    ...
    خروجی
    ...
    مثل یک پلاگین برای ادیتور میتونه استفاده بشه
    سمت سرور این فریم ورک با nodejs نوشته شده...

    شما Jade (یک استاندارد قالب‌بندی HTML) رو با JADE یا همون Java Agent DEvelopment framework اشتباه گرفتید.
    اگر به بهداشت و سلامت حیوانات علاقه دارید، از vetMD.ir دیدن کنید.
    وبلاگ شخصی من: fadavi.net

    اینجا کمتر سر می‌زنم. (تلگرام من)

  8. #8

    نقل قول: برنامه نوبسی عاملگرا(عامل متحرک) با جاوا (کتابخانه jade)

    salam
    go to this site
    have fun!!

تاپیک های مشابه

  1. سوال: ساخت نوشته متحرک با جاوا اسکریپت
    نوشته شده توسط leghlegheh در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 06 اسفند 1388, 14:28 عصر
  2. نمایش ایکون برنامه در systray بصورت متحرک
    نوشته شده توسط programmermp در بخش VB.NET
    پاسخ: 24
    آخرین پست: سه شنبه 23 مرداد 1386, 08:12 صبح
  3. برقراری ارتباط برنامه با سیستم عامل ؟
    نوشته شده توسط man_iran در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 07 مرداد 1386, 21:06 عصر
  4. برنامه بخش فایل های صوتی با جاوا
    نوشته شده توسط zehs_sha در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 19 شهریور 1385, 09:57 صبح
  5. برنامه نویسی سیستم عامل
    نوشته شده توسط NanoPc در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 11
    آخرین پست: پنج شنبه 10 آذر 1384, 01:43 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •