نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: CREATE DATABASE permission denied in database 'master'.

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار ArtStyle
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    شهر آخوند
    پست
    30

    CREATE DATABASE permission denied in database 'master'.

    سلام وقت همگی بخیر

    دوستان هاست serverpars.com رو خریداری کردم حال سایتم رو آپلود کردم فهمیدم که اجازه ساخت database به یوزر داده نشده (با EF CodeFirst) دو روزه که اسیر این ارور شدم و تمامی راه حل های زیر را انجام دادم باز هم ارور برقرار است

    1.دیتابیس را دستی ایجاد کردم و با ConnectionStrings ارتباط دادم
    کلاسی که از dbcontext به ارث برده شده رو به صورت زیر همنام با نام دیتابیس قرار دادم جواب نداد

    public DatabaseContext() : base("hamechizdan.ir_hamechizdan")
    {

    }

    2.static کلاس فوق رو به صورت زیر هم تغییر دادم باز هم جواب نداد

    Database.SetInitializer<DatabaseContext>(null);
    3.تمامی کلاسهای مربوط به جداول که داخل پوشه models بودند رو هم داخل کلاس اصلی (کلاس به ارث برده شده از dbcontext ) قرار دادم که شاید به ازای هر کلاس نخواهد دیتابیس را ایجاد کند بلکه حالت شماره یک برای تمامی کلاسها برقرار باشد ولی جواب نداد

    واقعا دیگه نمیدونم مشکل از کجاست خواهشا اگه کسی میدونه یه چیزی بگه در ضمن ConnectionStrings به صورت زیر وارد کردم

    <connectionStrings>
    <add name="hamechizdan.ir_hamechizdan" connectionString="Data Source=(LocalDB)\v11.0;
    Initial Catalog=hamechizdan.ir_hamechizdan;User id=hamechizdan.ir_myuser;Password=mypass" providerName="System.Data.SqlClient" />
    </connectionStrings>


  2. #2

    نقل قول: CREATE DATABASE permission denied in database 'master'.

    این دستور Database.SetInitializer<DatabaseContext>(null);


    را در global.asx در متد Application_start نوشتی؟

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار ArtStyle
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    شهر آخوند
    پست
    30

    نقل قول: CREATE DATABASE permission denied in database 'master'.

    بله در هر دو جا نوشتم ولی بازم فرقی نکرده . در ضمن هاستم اشتراکیه میتونه دلیلش این باشه ؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار sunn789
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    در حال حاضر کره زمین
    پست
    801

    نقل قول: CREATE DATABASE permission denied in database 'master'.

    دوست عزیز نام Data Sourceت باید ای پی سرورت باشد نه local

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار ArtStyle
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    شهر آخوند
    پست
    30

    نقل قول: CREATE DATABASE permission denied in database 'master'.

    ممنون ازین که وقت گذاشتین مشکل از جای دیگه بود . مشکلو میگم که کس دیگه ای دچار این مشکل نشه.

    نام Add Name و Initial Catalog در ConnectionStrings نباید یکسان باشد

    و چیز دیگه ای هم که فراموش کرده بودم تغییر بدم Data Source به "." یا همان localhost به جای
    (LocalDB)\v11.0
    یا
    ./SQLEXPRESS
    چرا که دیتابیس رو خودم ایجاد کردم ولی اگر با کد ایجاد شده بود در express یا localdb ساخته میشد

تاپیک های مشابه

  1. سوال: خطای CREATE DATABASE permission denied in database 'master'
    نوشته شده توسط jeson_park در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 19 خرداد 1391, 20:43 عصر
  2. سوال: CREATE DATABASE permission denied in database master- خيلي فوريه
    نوشته شده توسط mzosan817 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 12 مهر 1388, 10:39 صبح
  3. attach کردن دیتابس denied in database 'master'
    نوشته شده توسط shahab_ksh در بخش SQL Server
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 29 مرداد 1387, 22:31 عصر
  4. سوال: Error:SETUSER permission denied in database 'dbName'
    نوشته شده توسط EngRbj در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 09 مرداد 1387, 11:57 صبح
  5. پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 27 آبان 1384, 15:58 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •