نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: عدم نمایش محتویات صفحات مرور شده در حالت Offline

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mehdi58
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    Utopia
    پست
    450

    عدم نمایش محتویات صفحات مرور شده در حالت Offline

    سلام
    سوالم رو با یه مثال واضح مطرح می کنم :
    اگه Email تون رو تو Yahoo چک کرده باشین می بینین که در حالت Offline به هیچ وجه صفحات مرور شده دیده نمی شن و فقط شما صفحه Sign in رو می بینین .
    چطوری میشه این کار رو انجام داد ؟

  2. #2
    اونها اجازه ی Cache شدن صفحه رو بر روی سیستم کاربر نمیدن:

    private void Page_Load(object sender, System.EventArgs e)
    {
    if(!Page.IsPostBack)
    {
    Response.CacheControl = "no-cache" ;
    Response.AddHeader( "Pragma", "no-cache" );
    Response.Expires = -1 ;
    }
    }

    موفق باشید.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mehdi58
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    Utopia
    پست
    450
    سلام
    آقای راد محشر بود
    اما ...
    با این کار در حالت Offline یه صفحه سفید دیده میشه و لی چه جوری میشه در حالت Offline مثلا حتما صفحه Index.aspx نمایش داده بشه ؟
    متشکرم

  4. #4
    نمیشه!
    در ضمن، صفحه ی سفید واسه این نمایش داده میشه، چون محتویات HTML صفحه بر روی سیستم ذخیره نشده! در نتیجه چیزی وجود نداره که نمایش داده بشه...

    موفق باشی.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mehdi58
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    Utopia
    پست
    450
    نقل قول نوشته شده توسط Behrouz_Rad
    نمیشه!
    آقای راد سلام
    دعوام نکن

    ولی اگه دقت کرده باشین وقتی Inbox تون رو توی یاهو چک می کنین تو حالت Offline و از تو History وقتی به اون مراجعه می کنین شما رو به صفحه
    mail.yahoo.com
    می بره .

  6. #6

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار ardvisoor
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    Iran
    پست
    105

    Response.Cache.SetExpires(DateTime.Now.AddSeconds( 1))
    Response.Cache.SetCacheability(HttpCacheability.Pr ivate)
    'Proxy Server Cache
    Response.Cache.SetExpires(DateTime.Now.AddSeconds( 1))
    Response.Cache.SetCacheability(HttpCacheability.Pu blic)
    Response.Cache.SetNoServerCaching()
    'Server(Caching)
    Response.Cache.SetExpires(DateTime.Now.AddSeconds( 1))
    Response.Cache.SetCacheability(HttpCacheability.Se rver)
    'NoCache

    Response.Cache.SetCacheability(HttpCacheability.No Cache)

    سلام
    ماهم می خواستیم این کار رو بکنیم، وقتی تو اینترنت Search کردیم، به نتایج بالا رسیدیم. ولی نمی تونم تشخیص بدم آیا کار می کنند یا نه، برای تستشون باید چیکار کنیم؟

    ممنون

تاپیک های مشابه

  1. بهترین راه انتقال اطلاعات به شکل offline
    نوشته شده توسط ali_nanoplus در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 26 فروردین 1387, 02:14 صبح
  2. Offline
    نوشته شده توسط Voldemort در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 16 مرداد 1382, 15:37 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •