نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: کمک و راهنمایی برای شروع کار ساخت برنامه آندروید

  1. #1

    Exclamation کمک و راهنمایی برای شروع کار ساخت برنامه آندروید

    سلام


    متاسفانه با توجه به مشکلات زندگی نیاز به درآمد بیشتری دارم و درآمدم اصلا جوابگوی زندگیم نیست
    به فکرم رسید کار ساخت برنامه آندروید رو یاد بگیرم و از این طریق خدا کمکم کنه و درآدمی داشته باشم
    از شما خواهش میکنم کمک کنید تا جلوی زن و بچم سرافکنده نشم


    من از برنامه نویسی هیچی نمیدونم
    از شما اساتید خواهش دارم کمک کنید و بگید چجوری از این راه درآمد کسب کنم


    مسلما برای شروع کارم باید با برنامه های ساده استارت بزنم و بعدش سراغ برنامه های سخت تر برم
    ازکجا باید شروع کنم؟


    از سایت هایی که به طور آنلاین برنامه میسازن استفاده کنم؟ چه سایتی بهتره؟ ایرانی یا خارجی؟ با تبلیغ یا بدون تبلیغ؟ و ......


    وقت بذارم و برنامه نویسی یاد بگیرم؟ چه نرم افزاری ساده تر و بهتره؟ چجوری یاد بگیرم؟ چقدر وقت میبره؟ و ....


    برنامه رو که تولید کردم چجوری توی مارکت ها بذارمش؟ واسه آی او اس هم میشه برنامه ساخت ؟ ( منظورم اینه بدون کار اضافی و با همین برنامه آندرویدی که ساختم )


    و در آخر چه توصیه ای دارید واسه من که اول راهم ( واسه فروش و بازاریابی و قیمت و ... )


    میدونم سوالاتم زیاد شد و ممکنه جواب دادن به اینا ، وقت با ارزشتونو بگیره. ولی اینو بدونید که با کمک شما یه مرد سرشو جلوی بچه هاش و زنش بالا میگیره و دعای خیرش پشت شماست

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار h_a_m_i_d
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    dim home as new machincode
    پست
    638

    نقل قول: کمک و راهنمایی برای شروع کار ساخت برنامه آندروید

    نقل قول نوشته شده توسط darkalone87 مشاهده تاپیک
    سلام


    متاسفانه با توجه به مشکلات زندگی نیاز به درآمد بیشتری دارم و درآمدم اصلا جوابگوی زندگیم نیست
    به فکرم رسید کار ساخت برنامه آندروید رو یاد بگیرم و از این طریق خدا کمکم کنه و درآدمی داشته باشم
    از شما خواهش میکنم کمک کنید تا جلوی زن و بچم سرافکنده نشم


    من از برنامه نویسی هیچی نمیدونم
    از شما اساتید خواهش دارم کمک کنید و بگید چجوری از این راه درآمد کسب کنم


    مسلما برای شروع کارم باید با برنامه های ساده استارت بزنم و بعدش سراغ برنامه های سخت تر برم
    ازکجا باید شروع کنم؟


    از سایت هایی که به طور آنلاین برنامه میسازن استفاده کنم؟ چه سایتی بهتره؟ ایرانی یا خارجی؟ با تبلیغ یا بدون تبلیغ؟ و ......


    وقت بذارم و برنامه نویسی یاد بگیرم؟ چه نرم افزاری ساده تر و بهتره؟ چجوری یاد بگیرم؟ چقدر وقت میبره؟ و ....


    برنامه رو که تولید کردم چجوری توی مارکت ها بذارمش؟ واسه آی او اس هم میشه برنامه ساخت ؟ ( منظورم اینه بدون کار اضافی و با همین برنامه آندرویدی که ساختم )


    و در آخر چه توصیه ای دارید واسه من که اول راهم ( واسه فروش و بازاریابی و قیمت و ... )


    میدونم سوالاتم زیاد شد و ممکنه جواب دادن به اینا ، وقت با ارزشتونو بگیره. ولی اینو بدونید که با کمک شما یه مرد سرشو جلوی بچه هاش و زنش بالا میگیره و دعای خیرش پشت شماست
    سلام من خودم هم تازه وارد مبحث اندروید شدم
    کاش توضیحات بیشتری میدادید مثل اینکه تجربه برنامه نویسی دارید یا نه و سطح کار با کامپیوتر شما در چه حدی هست
    برای ساخت برنامه اندروید فعلا قدرتمند ترین برنامه Eclipse هست که البته به زودی جای خودش رو به Android Studio میده ولی خب دستورات ثابت هستند
    شما ابتدا باید یکم شروع به یادگیری زبان جاوا کنید که کتب و .. آن به زبان فارسی موجود هست و قابل دسترس بعد از اشنایی سطحی وارد مبحث اندروید بشید و پیش برید
    برنامه های هستند که به صورت آنلاین یا افلاین برای شما برنامه رو میسازند ولی خب محدودیت های زیادی هم براتون ایجاد میکنن پس توصیه میشه اگر میخواین کسب در آمد کنید مستقیم وارد محیط های اصلی ساخت بشید و وقتتون رو تلف نکنید
    برای قرار دادن برنامه ها تو مارکت ها هم هر مارکتی تفاوت داره
    به طور مثال در بازار پس از ساخت حساب و وارد شدن در آن ارتقا به بخش توسعه دهنده موجود میباشد و پس از ان انتخاب دسته بندی و ارسال فایل و یک انتظار کوتاه برای بررسی و تایید توسط بازار

    به برنامه نویسی عشق بورزید
    از پرسیدن هم هراسی نداشته باشید

  3. #3

    نقل قول: کمک و راهنمایی برای شروع کار ساخت برنامه آندروید

    ممنون از راهنماییتون

    قبلا توی دبیرستان یکمی با بیسیک و کمی هم با فرترن . فک نمیکنم کمکی بکنه

    تا حد زیادی با کامپیوتر دوستم ! نه به صورت خیلی حرفه ای ولی 90 درصد مواقع مشکلات خودمو دیگرانو میتونم حل کنم

    من فعلا میخوام با ساخت یه برنامه شبیه کتاب ( آموزش های کم حجم و تعداد صفحات کم توی یه زمینه ای مثلا چاقی یا لاغری ) کارمو شروع کنم.
    به نظرتون این چطوره؟ :
    http://shoresh-co.ml/shop/
    یه کتابساز داره فعلا گوشیم همرام نیست تا نمونه کتاب ساخته شدشو چک کنم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار h_a_m_i_d
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    dim home as new machincode
    پست
    638

    نقل قول: کمک و راهنمایی برای شروع کار ساخت برنامه آندروید

    نقل قول نوشته شده توسط darkalone87 مشاهده تاپیک
    ممنون از راهنماییتون

    قبلا توی دبیرستان یکمی با بیسیک و کمی هم با فرترن . فک نمیکنم کمکی بکنه

    تا حد زیادی با کامپیوتر دوستم ! نه به صورت خیلی حرفه ای ولی 90 درصد مواقع مشکلات خودمو دیگرانو میتونم حل کنم

    من فعلا میخوام با ساخت یه برنامه شبیه کتاب ( آموزش های کم حجم و تعداد صفحات کم توی یه زمینه ای مثلا چاقی یا لاغری ) کارمو شروع کنم.
    به نظرتون این چطوره؟ :
    http://shoresh-co.ml/shop/
    یه کتابساز داره فعلا گوشیم همرام نیست تا نمونه کتاب ساخته شدشو چک کنم
    درک کلی از برنامه نویسی خیلی کمک میکنه
    خوب هست ولی بالاخره این نرم افزار ها محدودیت های زیادی برای شما ایجاد میکنه و نسخه های رایگان که کار مشابه را انجام دهند نیز موجود هست

  5. #5

    نقل قول: کمک و راهنمایی برای شروع کار ساخت برنامه آندروید

    پیشنهاد شما یادگیری کدوم زبان برنامه نویسیه؟ چقدر طول میکشه تا زبان برنامه نویسی رو یاد بگیرم؟ چقدر واسه نوشتن برنامه وقت لازمه؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار gilas1368
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,178

    نقل قول: کمک و راهنمایی برای شروع کار ساخت برنامه آندروید

    دوست خوبم
    در ابتدا پیوستنتون رو به جامعه برنامه نویسان تبریک و تهنیت میگم
    و اما بعد
    خب راستش به نظر من برای برنامه نویسی 3 تا فاکتور مهم و حیاتی نیازه
    1- اشتیاق: من خودم مهندس مخابراتم، اما تا حالا کار مخابراتی نکردم و از سال 85 ب برنامه نویسی روی آوردم چون بهش علاقه و اشتیاق داشتم
    2- تا حدی درک زبان انگلیسی: باتوجه به اینک بیشتر مطالب مفید در قالب زیان لاتین بیان میشن شما باید بتونید منظور نویسنده رو تا حدی ک کارتون رو جلو ببرید درک کنین
    3- آشنایی با مفهوم برنامه نویسی (مخصوصا برنامه نویس شی گرا): ببینید مهم نیس ک شما با چ زبانی کد بزنین و برنامه بنویسید، اگر ب مفهوم برنامه نویس آگاه باشید خیلی راحت میتونید از ی زبان ب ی زبان دیگ کوچ کنین. البته نمیخوام بگم خیلی آسونه اما ب سختی یادگیری اولین زبانتون نخواهد بود.

    در کل مهمترین موضوع رو اشتیاق در فرد میدونم
    من خودم انقد مشتاقم ک شغل تحصیلات آکادمیکم رو رها کردم و به برنامه نویسی رو آوردم
    و مبنای ورودم به برنامه نویسی هم 2 واحد زبان C++‎ بود ک توی دوران کاردانی گذروندم (اولین برنامه امم رو هم تو همین دوران نوشتم و 15 هزار تومن فروختمش )
    اما الان با زبانای مختلف کد میزنم: C++‎-C#‎-JAVA-HTML-HTML5_JAVASCRIPT-PHP-SQLSERVER و...
    همه اینا وقتی بدست میاد ک شما علاوه و اشتیاق داشته باشید
    مثل ی تشنه تو کویر، چطوری دنبال آب میگیره؟
    همونطور تشنه
    همونطور دنبال گشتن

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار majid_7
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    خونمون
    پست
    212

    نقل قول: کمک و راهنمایی برای شروع کار ساخت برنامه آندروید

    سلام
    من هم تازه برنامه نویسی آندروید رو شروع کردم
    در کل نزدیک 5 ساله برنامه نویسی مختلف کردم، اما هی از این شاخه به اون شاخه پریدم
    و به هیچ جایی هم نرسیدم متاسفانه !!!
    اما میخوام آندروید رو جدی بگیرم و ادامه ش بدم
    تازه اولین برنامه م رو ساختم
    به نظر من شما باید با زبان C شروع کنید، هم راحته هم اینکه پایه ی بقیه زبون های برنامه نویسیه تقریبا!
    اما چون میخواید سریع پیش برید سعی کنید توی پروژه یاد بگیرید نه اینکه یک کتاب رو کامل بخونید و بعدش برید سراغ ساختن برنامه های اولیه ش!
    و باز هم چون وقت ندارید برید سراغ جاوا!
    متاسفانه سخته بخواید اول کار شی گرایی رو یاد بگیرید ولی هرکه طاووس خواهد...
    هر کمکی هم از من (به شخصه )بر بیاد دریغ نمیکنم
    چون شرایط تون رو می فهمم
    موفق باشید

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار esideli
    تاریخ عضویت
    خرداد 1393
    محل زندگی
    ماهشهر
    پست
    140

    نقل قول: کمک و راهنمایی برای شروع کار ساخت برنامه آندروید

    سلام،

    می تونید از اینجا شروع کنید. برای شما عالی می تونه باشه. http://www.kelidestan.com/android/index.php

تاپیک های مشابه

  1. راهنمایی برای شروع کار با ویژوال سی++
    نوشته شده توسط modirmasool در بخش برنامه نویسی با MFC و ++Visual C
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 02 دی 1389, 13:43 عصر
  2. سوال: راهنمایی برای شروع کار با wpf
    نوشته شده توسط EleRam در بخش WPF
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 13 آبان 1389, 14:39 عصر
  3. سوال: راهنمایی برای شروع کار با دلفی
    نوشته شده توسط Mr.green در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 09 شهریور 1389, 15:51 عصر
  4. سوال: راهنمایی برای شروع کار
    نوشته شده توسط بانوآفتاب در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 08 اسفند 1387, 12:11 عصر
  5. راهنمایی برای شروع کار
    نوشته شده توسط meh_secure در بخش برنامه نویسی موبایل
    پاسخ: 42
    آخرین پست: یک شنبه 05 اسفند 1386, 10:12 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •