نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: خطای 403

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار aroshanzamir
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    462

    خطای 403

    سلام دوستان :
    من یه وب سایت MVC را Publis کردم گذاشتم رو هاست حالا که آدرس را میزنم با خطا مواجه میشوم اون هم خطای 403
    1-روتینگ هم در area و هم مسیریابی اصلی داری namespace هستند که با تداخل مواجه نشوند
    2-به فولدر اصلی که پروژه توش قرار داره هم پرمیژن everyone هم دادم باز هم با این خطا مواجه می شوم :

    403 - Forbidden: Access is denied.

    You do not have permission to view this directory or page using the credentials that you supplied.



    تو سرچی که داشتم تو stackoverflow نوشته بودند تگ زیر را به وب کانفیگ اضافه کنید :
    اضافه کردم با خطا مواجه شدم :

    <system.webServer>
    <modulesrunAllManagedModulesForAllRequests="true"></modules>
    <handlers>
    <removename="UrlRoutingHandler"/>
    </handlers>
    </system.webServer>

    ممنون میشم راهنمایی کنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار aroshanzamir
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    462

    نقل قول: خطای 403

    سلام دوستان مشکل برطرف شد بخاط ورژن دات نت بود

    حالا یه چیز دیگه چرا فونت ها را نمیشناسه ؟ مثلا من از فونت بی یکان استفاده کردم داره به صورت معمولی نشون میده ؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار aroshanzamir
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    462

    نقل قول: خطای 403

    دوستان فونت ها هم درست شد مشکل در آدرس دهی بود

تاپیک های مشابه

  1. سوال: خطای 403 در هنگام لود کردن فایل های css و js
    نوشته شده توسط اوبالیت به بو در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 28 بهمن 1391, 15:01 عصر
  2. خطای 403 بر روی هاست
    نوشته شده توسط bitcob589 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 30 آبان 1391, 11:23 صبح
  3. مشکل در iis و خطای 403.1
    نوشته شده توسط davood-ahmadi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 18
    آخرین پست: چهارشنبه 14 دی 1390, 15:24 عصر
  4. مبتدی: خطای 403 از طرف هاست
    نوشته شده توسط nezamk در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 30 تیر 1390, 13:47 عصر
  5. سوال: خطای 403 - Forbidden: Access is denied.
    نوشته شده توسط YourWorldToday در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 20 اردیبهشت 1389, 22:37 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •