نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: ساخت مدل برای کار با دیتابیس

  1. #1

    ساخت مدل برای کار با دیتابیس

    سلام تو اندروید نمیشه مثل PHP از دیتابیس و جداول یک مدل ساخت و با مدل کار کرد ؟ عملیات درج و ویرایش و حذف و join و در کل relation ها ؟
    کلاسی برای کار با دیتابیس sqlite که کامل باشه هست ؟

  2. #2

    نقل قول: ساخت مدل برای کار با دیتابیس

    سلام، فکر کنم منظورتون orm هست، کتابخونه زیاده، برای نمونه :

    satyan.github.io/sugar

    greendao-orm.com

    ormlite.com

    www.activeandroid.com

  3. #3

    نقل قول: ساخت مدل برای کار با دیتابیس

    درباره orm میشه کمی بیشتر توضیح بدید ؟

  4. #4

    نقل قول: ساخت مدل برای کار با دیتابیس

    ORM به نوعی استفاده شی گرایی از دیتابیس ها هستش در واقع یه نوع بستر سازی برای راحت تر کار کردن با دیتابیس بدون نیاز به دستورات اسکیوال نوشتن و اکثرا هم کار select رو انجام میدن با اینکه قابلیتهای زیادی داره در واقع بیشترین عملکردشون همینه. برای دستورات پیچیده به کارنمیاد ولی شما میتونین سلکت و جوین و این موارد رو باهاش راحت انجام بدید به صورت تابع نه به صورت دستورات اسکیول مثلا ما تو مونگو اینو داریم

    db.test.find()


    معادلش این میشه

    select * from test

  5. #5

    نقل قول: ساخت مدل برای کار با دیتابیس

    ممنون
    الان از بین اونایی که بالا لینک شده من تو سرچ تو همین انجمن دیدم یکی از اعضا گفته از ActiveAndroid استفاده میکنه و به یکی دیگه پیشنهاد داده بود اونو

    من دانلودش کردم اما نمیدونم چطوری باید ازش استفاده کنم.
    راستش من برنامه نویس PHP هستم.
    این فایل میشه کتابخونه ؟ یعنی باید import کنم و تو پروژم به عنوان library تیک بزنمش؟ اگه اره کدوم فایل هاشو
    میشه توضیح یا نمونه بدید به من ؟

  6. #6

    نقل قول: ساخت مدل برای کار با دیتابیس

    شما از ormlite.com استفاده کنید خودش مانوآل داره خیلی هم قشنگ توضیح داده و به نسبت بقیه خیلی خوبه کارکردش. البته select های green dao خیلی خوبه ولی خوب مستندات خوبی نداره

تاپیک های مشابه

  1. مقایسه دو مدل برای کار با دیتابیس
    نوشته شده توسط aghayex در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 05 بهمن 1391, 20:51 عصر
  2. خبر: کامپوننت ClassData برای کار با دیتابیس SqlServer
    نوشته شده توسط sari-1369 در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 21 شهریور 1388, 17:20 عصر
  3. کلاس برای کار با دیتابیس
    نوشته شده توسط مهدی رحیم زاده در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 12 بهمن 1386, 13:10 عصر
  4. نیاز به منبع برای کار با دیتابیس در vC++‎6
    نوشته شده توسط ali_kolahdoozan در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 05 مرداد 1386, 19:17 عصر
  5. طراحی فریم ورک برای کار با دیتابیس sql
    نوشته شده توسط .مهدی فهمیده غلامی. در بخش C#‎‎
    پاسخ: 22
    آخرین پست: دوشنبه 25 اردیبهشت 1385, 05:57 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •