نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: سوال در ارتبالط با صفحه بندی gridview در extensiion yiibooster

  1. #1

    سوال در ارتبالط با صفحه بندی gridview در extensiion yiibooster

    با سلام به دوستان
    من یه مشکلی برخوردم و گرید ویو
    من تمام تنظیمات صفحه بندی رو فعال می کنم ولی pagination ظاهر نمشه اصن برام کسی متونه کمکم کنه خیلی ضروریه
    اینم کدامه
    grid:

    $this->widget(
    'booster.widgets.TbExtendedGridView',
    array(
    'id'=> 'gird-view',
    'type' => 'striped bordered',
    'dataProvider' => $model->search(),
    'filter'=>$model,
    'enablePagination' => true,
    'template' => "{items}",
    'selectableRows' => 2,
    'bulkActions' => array(
    //declare buttons that do bulk actions
    'actionButtons' => array(
    array(
    'id'=> 'grid-btn-bulk-delete',
    'buttonType' => 'button',
    'context' => 'danger',
    'size' => 'small',
    'label' => 'حذف دسته جمعی',
    'click' => 'js:function(values){App.bulkRemove(values);}'
    ),
    //and put another button to bulk another actions here...
    ),
    // if grid doesn't have a checkbox column type, it will attach
    // one and this configuration will be part of it
    'checkBoxColumnConfig' => array(
    'name' => 'id',
    ),
    ),
    'columns' => $gridColumns,



    )
    );
    ?>








    controller



    $model = new Contact('search');
    $model->unsetAttributes(); // clear any default values
    Contact']))
    $model->attributes = $_GET['Contact'];
    if(isset($_GET['

    $this->pageTitle = 'مدیریت مخاصبین';
    $this->bigTitle = 'مدیریت مخاطبین';

    $this->render(
    'contact/index',
    array(
    'model' => $model,
    'stateModel' => State::model(),
    'cityModel' => City::model(),
    'part' => 'Contact',
    'baseUrl' => Yii::app()->BaseUrl
    )
    );
    }




    اینم تابع سرچ مدلم




    public function search()
    {
    // @todo Please modify the following code to remove attributes that should not be searched.

    $criteria=new CDbCriteria;

    $criteria->join = 'LEFT JOIN
    {{city}} `c`
    ON
    `t`.`city_id` = `c`.`id` ';
    $criteria->compare('t.name',$this->name,true);
    $criteria->compare('t.family',$this->name,true,'OR');
    $criteria->compare('c.name',$this->CityName,true);
    $criteria->compare('customer_code',$this->customer_code,true);
    $criteria->compare('sex',$this->sex);
    $criteria->compare('national_code',$this->national_code,true);
    $criteria->compare('birthday',$this->birthday,true);
    $criteria->compare('work_phone',$this->work_phone,true);
    $criteria->compare('home_phone',$this->home_phone,true);
    $criteria->compare('email',$this->email,true);
    $criteria->compare('fax',$this->fax,true);
    $criteria->compare('mobile',$this->mobile,true);
    $criteria->compare('image',$this->image,true);
    $criteria->compare('documents',$this->documents,true);
    $criteria->compare('education',$this->education);
    $criteria->compare('address',$this->address,true);
    $criteria->compare('send_email_flag',$this->send_email_flag);
    $criteria->compare('send_fax_flag',$this->send_fax_flag);
    $criteria->compare('send_mobile_flag',$this->send_mobile_flag);
    $criteria->compare('description',$this->description,true);
    $criteria->compare('website',$this->website,true);
    $criteria->compare('search_tag',$this->search_tag,true);
    $criteria->compare('title_id',$this->title_id,true);
    $criteria->compare('lead_source_id',$this->lead_source_id,true);
    $criteria->compare('marketer_id',$this->marketer_id,true);
    $criteria->compare('city_id',$this->city_id,true);
    $criteria->compare('post_code',$this->post_code,true);
    $criteria->compare('connection_priority',$this->connection_priority,true);

    $sort = new CSort;
    $sort->attributes = array(
    'CityName'=>array(
    'desc'=>'c.name DESC',
    'asc'=>'c.name ASC',
    ),
    '*'
    );

    return new CActiveDataProvider($this, array(
    'criteria'=>$criteria,
    'sort'=> $sort,
    'pagination'=>array('pageSize'=>5),
    ));

    }





  2. #2

    نقل قول: سوال در ارتبالط با صفحه بندی gridview در extensiion yiibooster

    سلام واقعا کسی نیست کمک کنه؟ خیلی گیرم

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mohsen6500
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    آبادان
    سن
    37
    پست
    589

    نقل قول: سوال در ارتبالط با صفحه بندی gridview در extensiion yiibooster

    سلام
    توی قسمت template شما این گزینه رو وارد نکردید و برای همین نشون داده نمیشه
    'template' => "{items}",

    برای اضافه کردن صفحه بندی باید به این صورت تغییرش بدید
    'layout' => '{items}{pager}',


    موفق باشید

تاپیک های مشابه

  1. روش صفحه بندی GridView و خواندن مقدار ستون Hide شده
    نوشته شده توسط Developer Programmer در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 02 شهریور 1389, 18:46 عصر
  2. سوال: صفحه بندی gridview
    نوشته شده توسط mehriadeli در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 10
    آخرین پست: چهارشنبه 09 تیر 1389, 13:38 عصر
  3. سوال: نگهداری مقادير checkbox‌ ها در صفحه بندی GridView
    نوشته شده توسط SAMARE در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 22 اسفند 1388, 10:12 صبح
  4. سوال: طریقه استفاده از یک کامپیوننت برای صفحه بندی GridView
    نوشته شده توسط IranVisual در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 07 خرداد 1387, 08:24 صبح
  5. صفحه بندی GridView به صورت بهینه
    نوشته شده توسط Behnama در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 25 مرداد 1386, 22:29 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •