نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: php code

  1. #1

    php code

    سلام value="<?php در بخش ورود متن یعنی چه؟

  2. #2

    نقل قول: php code

    دستور :
    <?php echo $value ; ?>

    معادل این هست :
    <?=$value?>

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار reza_alie
    تاریخ عضویت
    فروردین 1394
    محل زندگی
    <Tehran/>
    پست
    449

    نقل قول: php code

    ولی برای خوانایی کد در مهندسی نرم افزار توصیه می شود کد از حالت اول استفاده شود

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جزیره مارماری
    پست
    1,137

    نقل قول: php code

    نقل قول نوشته شده توسط peymanss مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت دوستان خوبم
    امروزه زبان php قدرتمندترین و محبوبترین زبان برنامه نویسی وب،سمت server میباشد
    www.gowebsite.ir
    دوست گرامی برای چی همچین پستی میزاری؟

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جزیره مارماری
    پست
    1,137

    نقل قول: php code

    در پاسخ دوستمون توی تنظیمات php.ini یک بخشی داره به نام short open tag که اگه on باشه اونجوری باید با php کار کرد اگه off باشه.همون جوری که عادی کدی نویسی میکنیم کار میکنن

تاپیک های مشابه

  1. نسخه اول php code editor منتشر ميشود !
    نوشته شده توسط amir-haghighi در بخش PHP
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 23 مرداد 1391, 22:01 عصر
  2. همکاری در پروژه PHP Code Editor
    نوشته شده توسط amir-haghighi در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 27 شهریور 1389, 12:31 عصر
  3. سوال: PHP Code In HTML
    نوشته شده توسط alih110 در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 08 دی 1388, 11:22 صبح
  4. سوال: Put PHP code in to HTML??!!
    نوشته شده توسط davood828 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 06 خرداد 1388, 18:49 عصر
  5. سوال: سوال در باره php code generator
    نوشته شده توسط ghasem.fattahpour در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 20 دی 1387, 20:03 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •