نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: انتقال آیتم از ComboBox به TextBox با یک کلیک

  1. #1

    انتقال آیتم از ComboBox به TextBox با یک کلیک

    با سلام
    من میخواستم وقتی کاربر روی یکی از آیتم های ComboBox کلیک میکنه بلافاصله همون آیتک وارد یک TextBox بشه.(داخل Windows Form Application).
    ممنون

  2. #2

    نقل قول: انتقال آیتم از ComboBox به TextBox با یک کلیک

    private void comboBox1_SelectedIndexChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    textBox1.Text = comboBox1.SelectedItem.ToString();
    }

  3. #3
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    اسفند 1393
    پست
    85

    نقل قول: انتقال آیتم از ComboBox به TextBox با یک کلیک

    نقل قول نوشته شده توسط ahadzade مشاهده تاپیک
    با سلام
    من میخواستم وقتی کاربر روی یکی از آیتم های ComboBox کلیک میکنه بلافاصله همون آیتک وارد یک TextBox بشه.(داخل Windows Form Application).
    ممنون
    سلام ، آیتم های ComboBox روشون کلیک نمیشه بلکه اونها انتخاب میشن ، یخورده سعی و تلاش هم خوبه!
    رو ComboBox دابل کلیک کنید و بنویسید:
    textBox1.Text =comboBox1.Items[comboBox1.SelectedIndex].ToString(); 

  4. #4
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    اسفند 1393
    پست
    85

    نقل قول: انتقال آیتم از ComboBox به TextBox با یک کلیک

    مث اینکه قبل من جواب دادن ، آره کدی که csharp.net قرار دادن بهتره..

  5. #5

    Question نقل قول: انتقال آیتم از ComboBox به TextBox با یک کلیک

    نقل قول نوشته شده توسط csharp.net مشاهده تاپیک
    private void comboBox1_SelectedIndexChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    textBox1.Text = comboBox1.SelectedItem.ToString();
    }
    من با یک dataadapter کمبوباکس رو پر کردم، و حالا میخوام با تغییر مقدار داخل کمبوباکس، متن در textbox وارد شود، اما با استفاده از این روش در کادر System.Data.DataRowView چاپ می شود.
    چه باید کرد؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار alexmcse
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    860

    نقل قول: انتقال آیتم از ComboBox به TextBox با یک کلیک

    نقل قول نوشته شده توسط m_soheyl_s مشاهده تاپیک
    من با یک dataadapter کمبوباکس رو پر کردم، و حالا میخوام با تغییر مقدار داخل کمبوباکس، متن در textbox وارد شود، اما با استفاده از این روش در کادر System.Data.DataRowView چاپ می شود.
    چه باید کرد؟
    سوال واضح نیست

  7. #7

    نقل قول: انتقال آیتم از ComboBox به TextBox با یک کلیک

    نقل قول نوشته شده توسط alexmcse مشاهده تاپیک
    سوال واضح نیست
    طبق کد زیر، در لود اولیه فرم، کمبوباکس از دیتابیس پر میشه.
    بعد می خوام با تغییر مقدار کمبوباکس، مقدار داخل کمبوباکس در لیبل چاپ بشه.

    private void Add_Form_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter("select * from kala", Program.con);
    da.SelectCommand.CommandType = CommandType.Text;
    DataTable dt = new DataTable();
    da.Fill(dt);
    //
    cmb_Product.DataSource = dt;
    cmb_Product.DisplayMember = "namek";
    lbl_Price.Text = dt.Rows[Convert.ToInt32(cmb_Product.SelectedIndex)][3].ToString();
    }

    private void cmb_Product_SelectedIndexChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    lbl_Price.Text = cmb_Product.SelectedItem.ToString();
    }


    اما در لیبل عبارت System.Data.DataRowView نوشته میشه. چرا؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار alexmcse
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    860

    نقل قول: انتقال آیتم از ComboBox به TextBox با یک کلیک

    این کد را جایگزین کن

          private void Add_Form_Load(object sender, EventArgs e)        {
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter("select * from kala", Program.con);

    DataTable dt = new DataTable();
    da.Fill(dt);
    //
    cmb_Product.DataSource = dt;
    cmb_Product.DisplayMember = "namek";
    lbl_Price.DataBindings.Clear();
    lbl_Price.DataBindings.Add("Text", dt, "namek");
    }


    کد زیر رو هم پاک کن (لازم نیست)


    private void cmb_Product_SelectedIndexChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    lbl_Price.Text = cmb_Product.SelectedItem.ToString();
    }


    برنامه رو تست کردم جواب میدهد

تاپیک های مشابه

  1. نمایش آیتم های ComboBox در TextBox
    نوشته شده توسط scmorfi در بخش VB.NET
    پاسخ: 18
    آخرین پست: سه شنبه 13 اردیبهشت 1390, 19:45 عصر
  2. پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 16 شهریور 1387, 08:17 صبح
  3. انتقال یک رکورداز datagrid به textbox
    نوشته شده توسط sender در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 29 مهر 1386, 11:12 صبح
  4. مشکل در انتقال اطلاعات از دیتابیس به textbox
    نوشته شده توسط alirzn در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 16 شهریور 1386, 20:32 عصر
  5. اضافه کردن آیتم به ComboBox درصورت عدم وجود
    نوشته شده توسط nasr در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 04 خرداد 1383, 20:25 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •