نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: بالا نیومدن سایت در لوکال هاست

  1. #1

    بالا نیومدن سایت در لوکال هاست

    سلام دوستان
    من یه سایت یا بهتر بگم اسکریپت رو از رو هاست دانلود کردم و آوردم رو لوکال هاست تا یه سری تغییرات بهش بدم اما وقتی تو لوکال هاست وارد دایرکتوریش میشم پر از خطاهای از نوع notice (در هاست اصلا خطای وجود ندارد خاصیت نشون دادن تمام خطا ها هم ست شده) که اصولا اینجور خطاها اهمین چندانی ندارد ولی باعث شده که اصلا سایت بهم ریخته باشه و اطلاعات دیتابیس رو نخونه . در زیر اطلاعات دقیق ترو میزارم ممنون میشم راهنماییم کنید

    خطا رخ داده شده
    Notice: Undefined index: post in C:\wamp\www\res\header.php on line 12

    و کد مربوط

    if(  strlen( u_name_url(trim(strip_tags($_GET['post']))) ) > 0  )

  2. #2

    نقل قول: بالا نیومدن سایت در لوکال هاست

    به این صورت تغییر بدید کد رو و تست کنید

    if( isset($_GET['post']) && strlen( u_name_url(trim(strip_tags($_GET['post']))) ) > 0 )

  3. #3

    نقل قول: بالا نیومدن سایت در لوکال هاست

    خیلی ممنون دوست عزیز
    با تغییر دادن این کد خطا رفع میشه ولی این خطا nبار رخ داده و تغیر دادن تمامی اون کدها به کدی که شما لطف کردید گذاشتید کاره بسیار زمان بری هستش روش دگیری نیست که این مشکل رو حل کنه تو لوکال هاست با توجه به اینکه تو هاست اصلی به این خط کد خطا نمیده . بازم ممنون

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار j_naroogha@yahoo.com
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    Microfoft Visual Studio Ultimate Version
    سن
    33
    پست
    388

    نقل قول: بالا نیومدن سایت در لوکال هاست

    اگر براتون امکانپذیر هست کدتون رو بذارین تا چک کنیم.
    اینطوری نمیشه از چیزی سر درآورد

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار hamedarian2009
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    1,691

    نقل قول: بالا نیومدن سایت در لوکال هاست

    نقل قول نوشته شده توسط empera2r مشاهده تاپیک
    خیلی ممنون دوست عزیز
    با تغییر دادن این کد خطا رفع میشه ولی این خطا nبار رخ داده و تغیر دادن تمامی اون کدها به کدی که شما لطف کردید گذاشتید کاره بسیار زمان بری هستش روش دگیری نیست که این مشکل رو حل کنه تو لوکال هاست با توجه به اینکه تو هاست اصلی به این خط کد خطا نمیده . بازم ممنون
    اینجاست که یکی از مزیت های شی گرایی مشخص میشه
    همیشه هرکدی که بیشتر از 2 بار در برنامه تان تکرار میشه رو یک تابع براش تعریف کنید و از تابع در کل برنامه استفاده کنید تا در صورت بروز چنین مشکلاتی دیگه نخواهین کل برنامتون رو ویرایش کنید

  6. #6

    نقل قول: بالا نیومدن سایت در لوکال هاست

    ممنون از پاسختون . تکه کد زیر باعث ایجاد خطا میشه که عین این کد در چند جا استفاده شده که همه این خطا رو میدن
    if(  strlen( u_name_url(trim(strip_tags($_GET['post']))) ) > 0  ){	$pname = mysql_real_escape_string( u_name_url(trim(strip_tags($_GET['post']))) );
    @$pnameb = mysql_fetch_array(mysql_query("SELECT id,pname,ptitle,ptex,pextex,pseokeys,pseodesc,
    phits,pdate FROM posts WHERE fdate<=$now_time AND pname='$pname'"));
    if($pnameb[0]>0){
    $post_found = 1;
    include ('includes/post.php');
    }else{
    $post_found = 2;
    include ('includes/404.php');
    }

  7. #7

    نقل قول: بالا نیومدن سایت در لوکال هاست

    دوست عزیز، این اشتباه طبیعی هستش، چون کوئری استرینگ post هنوز تعریف نشده توی url و این ارور رو میده
    شما هرجا که خواستید این مقدار رو مورد بررسی قرار بدید، همونجور که قبلا گفتم با فانکشن isset چک کنید ببینید اگه موجود بود ادامه کار رو بره که خطا نخورید
    یا اینکه، اولش به این صورت میتونید چک کنید که اگر وجود نداشت بهش یک مقدار اولیه بدید، که ارور موجود نبودن این خونه از آرایه $_GET رو بهتون نده:

    $_GET['post'] = isset($_GET['post']) ? $_GET['post'] : '';


    این خط رو میتونید اول کد هاتون بزارید که خطای موجود نبودن در آرایه رو بهتون نده...
    موفق باشید

  8. #8

    نقل قول: بالا نیومدن سایت در لوکال هاست

    پس چرا تو هاست مشکلی نداره؟؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار hamedarian2009
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    1,691

    نقل قول: بالا نیومدن سایت در لوکال هاست

    نقل قول نوشته شده توسط empera2r مشاهده تاپیک
    پس چرا تو هاست مشکلی نداره؟؟
    توی هاست نمایش خطاها غیر فعاله اگه این کد رو تو برنامتون بزارین باید نشون بده
    error_reporting(E_ALL);

  10. #10

    نقل قول: بالا نیومدن سایت در لوکال هاست

    نقل قول نوشته شده توسط hamedarian2009 مشاهده تاپیک
    توی هاست نمایش خطاها غیر فعاله اگه این کد رو تو برنامتون بزارین باید نشون بده
    error_reporting(E_ALL);
    دوست عزیز ممنون از پاسختون ولی اگر سوال اولمو تا آخر خونده باشید میبینید نوشتن هم تو هاست هم تو لوکال هاست نمایش خطاها فعاله

تاپیک های مشابه

  1. بالا نیومدن سایت -مشکل کد یا سرور ؟
    نوشته شده توسط mf_007 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 10 مهر 1392, 16:56 عصر
  2. پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 21 شهریور 1392, 08:47 صبح
  3. بالا نیومدن سایت
    نوشته شده توسط Tarragon در بخش PHP
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 30 اردیبهشت 1392, 21:03 عصر
  4. حرفه ای: اجرای سایت از روی لوکال هاست!
    نوشته شده توسط maysamscript در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 17 بهمن 1388, 20:01 عصر
  5. سوال: یه مشکل عجیب ( تو لوکال سایت سالمه تو هاست کار نمیکنه )
    نوشته شده توسط Castel_XD در بخش PHP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 15 فروردین 1388, 13:06 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •