نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: ذخیره نکردن داده ی تکراری

  1. #1

    Question ذخیره نکردن داده ی تکراری

    با سلام
    من تو برنامم از Ado + DataGrid + Access برای ثبت و بازیابی اطلاعات استفاده کردم.
    داده ها رو ثبت و بازیابی می کنم. سرچ هم می کنم ولی یکی از داده هامو با همان عنوان (اسمشون مثل همند) با دو بار و یا سه بار و یا چند بار می‌خوام ثبت کنم.اینجا دیگه مشکل پیش میاد
    مسیجی مبنی بر ثبت داده نشونم میده ولی به دیتا بیس میرم ثبت نشده، مسلما اگه ثبت نباشه بازیابی هم نمی‌کنه و داده رو هم نشونم نمی ده.

    یک سوال دیگه هم خدمتتون عرض کنم که :
    میشه که داده ای اسمش عوض نشه (واسه همین پروزه میگم) اما مرتبط با همون اسم (برای مثال: نام محصول - مقدار خرید - تاریخ خرید - ... )
    مثلا تو این برنامه، نام محصول یکیه یعنی اسم محصولم عوض نشه اما تو یک هفته و یا تو یک ماه (یعنی تاریخ خرید منظورمه) چند بار خرید شده و یا به چه مقداری (تعداد خرید) خرید شده رو نشونم بده
    می خواستم بپرسم میشه نام محصول همون بمونه اما دیتا گرید با یک فلش تو کلومن تاریخ خرید باز بشه و تعداد روزهای خرید محصول رو به من نشون بده اگه 3 بار خرید صورت گرفته باشه 3 بار نشون بده. ویا تو قسمت پراپرتیس دیتا گرید چنین خاصیتی داره یا نه؟
    اگه با دیتا گرید نشه این کار و کرد با چه Ocx دیگه ای میشه؟
    در غیر این صورت اگه ممکنه سورس و یا کدش رو لطف کنید ممنون میشم.
    به درود
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : یک شنبه 30 فروردین 1394 در 07:46 صبح

  2. #2

    نقل قول: ذخیره نکردن داده ی تکراری

    در مورد داده تکراری از این کد استفاده کن

    یه TextBox قرار بده و از این کد استفاده کن

    Adodc1.RecordSource = "SELECT * FROM Nbank WHERE Nameb='" & Trim(Text1) & "'"
    Adodc1.Refresh
    If Adodc1.Recordset.RecordCount > 0 Then
    MsgBox (".داده تکرای "), vbInformation
    Exit Sub
    Else




    در مورد سوال دوم هم اره میشه از SQL استفاده کن به هر شکلی و نحوی که دوست داری میتونی فیلتر کنی در ضمن نیازی به عوض کردن اسم نداره اونجوری بد میشه بخواد ویرایش کنه اپدیت کنه
    کلا قشنگ نیست
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : یک شنبه 30 فروردین 1394 در 07:46 صبح

  3. #3

    نقل قول: ذخیره نکردن داده ی تکراری

    امتحان کردم اما نشد دوست عزیز.

  4. #4

    نقل قول: ذخیره نکردن داده ی تکراری

    میشه دستوری که استفاده کردی بذاری تا برات اصلاحش کنم ؟

  5. #5

    نقل قول: ذخیره نکردن داده ی تکراری

    Private Sub command1_Click()

    On Error Resume Next
    If Len(text1.Text) = 0 Then
    Call MsgBox("......... .........", vbExclamation, " ... ... ")
    text1.SetFocus
    Exit Sub
    End If

    If Len(Text2.Text) = 0 Then
    Call MsgBox("............. .....................", vbExclamation, " ... ... ")
    Text2.SetFocus
    Exit Sub
    End If


    If Len(Text3.Text) = 0 Then
    Call MsgBox("..............................", vbExclamation, " ... ... ")
    Text3.SetFocus
    Exit Sub
    End If

    If Len(Text4.Text) = 0 Then
    Call MsgBox(".................................", vbExclamation, " ... ... ")
    Text4.SetFocus
    Exit Sub
    End If

    If Len(Text5.Text) = 0 Then
    Call MsgBox("..................................", vbExclamation, " ... ... ")
    Text5.SetFocus
    Exit Sub
    End If

    Adodc4.Recordset.AddNew
    Adodc4.Recordset.Fields!Name = Trim(Text1.Text)
    Adodc4.Recordset.Fields!Nomberone = Trim(Text2.Text)
    Adodc4.Recordset.Fields!Nombertwo = Trim(text3.Text)
    Adodc4.Recordset.Fields!Date1 = Trim(date1.Value)
    Adodc4.Recordset.Fields!Name2 = Trim(text4.Text)
    Adodc4.Recordset.Fields!Nomberthree = Trim(text5.Text)
    Adodc4.Recordset.Fields!Date2 = Trim(date2.Value)
    Adodc4.Recordset.Update
    Adodc4.Refresh

    MsgBox Text1.Text & ", success.", vbInformation, " ... ........... ... "


    Form1.Adodc1.Recordset.Update
    Form1.Adodc3.Recordset.Update
    Form1.Adodc1.Refresh
    Form1.Adodc3.Refresh
    Form1.DataGrid1.Refresh
    Form1.DataGrid2.Refresh
    Text1.SetFocus
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : یک شنبه 30 فروردین 1394 در 07:46 صبح

  6. #6

    نقل قول: ذخیره نکردن داده ی تکراری

    ببین دوست عزیز یه Adodc5 دیگه به فرم اضافه کن و برابر باشه با Adodc4 یعنی دستور اتصالش یکی باشه و اینجوری بنویس در صورتی که نام جدول من Name 1 هستش ولی باید خودت تغییر بدی

    Adodc5.RecordSource = "SELECT * FROM Name1 WHERE Name='" & Trim(Text1) & "'"

    Adodc5.Refresh

    If Adodc5.Recordset.RecordCount > 0 Then

    MsgBox (".داده تکرای "), vbInformation
    Exit Sub

    end if





    و این دستور رو قبل از اضافه شدن به جدول قرار بدی

    اگه باز هم متوجه نشدی سورسش رو قرار بده تا برات اصلاح کنم و براتون ارسال کنم
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : یک شنبه 30 فروردین 1394 در 07:47 صبح

  7. #7

    نقل قول: ذخیره نکردن داده ی تکراری

    این هم سورسشه
    لطفا یه چشمی بهش بندازید واسم خیلی ضروریه.
    یه سوالی هم داشتم به جای دیتا گرید ویژوال از یک دیتا گرید که تو خودش یه چیزی شبیه کمبو باکس داشته باشه و کاربر به جای تکرار اسم از اون کمبو بتونه یک داده ی جدید وارد کنه و هنگامی که خواست, بازخوانیش بکنه؟ اگه داشتید لطفا اونو هم اضافه کنید. با این حالش هم یک اسم تکراری رو قبول نمیکنه. به درود...

    My Proje.rar
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : یک شنبه 30 فروردین 1394 در 07:48 صبح

  8. #8

    نقل قول: ذخیره نکردن داده ی تکراری

    این ضمیمه شه دیگه. یکی کمک نمی کنه ؟ خیلی بهش احتیاج دارم.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  9. #9

    نقل قول: ذخیره نکردن داده ی تکراری

    دوست عزیز شما اومدید فیلد نام جدول رو به عنوان کلید اصلی تعریف کردید و دلیلش بخاطر اینه شما اون رو بردار بعدش میتونی فیلد های مشابه به هم وارد کنی با کلید اصلی رو به یکی از فیلد های دیگه تغییر بده ...

    در ضمن کد های قبلی که دادم بود این بود که میومد اگر داده قبلا ثبت شده بود بهت پیغام داده تکراری میداد و مشکل شما برعکس بود...

    فقط کلید اصلی رو از فیلد Name بردار مشکل حل میشه موفق باشید...
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : یک شنبه 30 فروردین 1394 در 07:49 صبح

تاپیک های مشابه

  1. ذخیره نکردن داده در فایل mdf در linq
    نوشته شده توسط saeedvbm در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 25 مرداد 1393, 19:08 عصر
  2. پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 02 مهر 1392, 14:47 عصر
  3. سوال: ثبت نکردن داده های تکراری در دیتابیس
    نوشته شده توسط behruz1212 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 03 فروردین 1392, 16:19 عصر
  4. سوال: ثبت نکردن داده های تکراری در دیتابیس
    نوشته شده توسط farshadvl در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 07 اردیبهشت 1391, 16:09 عصر
  5. ذخیره نکردن رکورد وقتی SQl در DBISAM می باشد
    نوشته شده توسط spicirmkh در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 10 تیر 1383, 13:09 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •