نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل دربرنامه ای با smtplib

  1. #1

    مشکل دربرنامه ای با smtplib

    سلام دوستان،میخوام یک میل با پایتون بفرستم ولی به ارور میرسم که میگه : کانکشن هاست failed شد یا میگه unexpected .میشه بگید مشکل از چیه؟
    ​error: [Errno 10060] A connection attempt failed because the connected party did not properly respond after a period of time, or established connection failed because connected host has failed to respond

    import smtplibfrom email.MIMEMultipart import MIMEMultipart
    from email.MIMEText import MIMEText

    fromaddr = 'ادرس ايميل خودم'
    toaddr = 'ادرس جيميل خودم'
    text = 'test messgae fro python'
    username = 'يوزر ياهو'
    password = 'پسورد ياهو'
    msg = MIMEMultipart()
    msg['From'] = fromaddr
    msg['To'] = toaddr
    msg['Subject'] = 'Test'
    msg.attach(MIMEText(text))

    server = smtplib.SMTP('smtp.mail.yahoo' ,465)
    server.ehlo()
    server.starttls()
    server.ehlo()
    server.login(username,password )
    server.sendmail(fromaddr,toaddr, msg.as_string()) server.quit()

  2. #2

    نقل قول: مشکل دربرنامه ای با smtplib

    مرسی از راهمنماییتون
    مشکلش حل شد، مشکل از این جا بود که جیمیل میگفت امنیت این اپی که داری باهاش میل میفرستی کمه.باید تو تنظیمات جیمیل این رو اوکی کرد.یعنی Turn On کرد.

تاپیک های مشابه

  1. مشکل detach کردن دیتابیس در برنامه
    نوشته شده توسط ghrezahaj در بخش C#‎‎
    پاسخ: 13
    آخرین پست: جمعه 16 مرداد 1394, 08:43 صبح
  2. مشکل detach کردن دیتابیس دربرنامه با بانک express
    نوشته شده توسط pedramfj در بخش Backup & Restore
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 08 مرداد 1391, 09:56 صبح
  3. مشکل در دسترسی به Interbase
    نوشته شده توسط Mahdiseif در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 26 فروردین 1382, 00:03 صبح
  4. مشکل ارسال ایمیل در سایت
    نوشته شده توسط mahmoodreza در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 16 فروردین 1382, 14:24 عصر
  5. مشکل در نمایش Time
    نوشته شده توسط (امید) در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 24 اسفند 1381, 10:23 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •