نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: CGI چیست؟

  1. #1

    CGI چیست؟

    با عرض سلام خدمت تمامی دوستان عزیز.
    دوستان این CGI که میگن چیه!؟ زبان وب نویسه ؟! فریم ورکه !؟ به هر حال چیه؟
    ممنون میشم اگه راهنمایی کنید توی اینترنت هم کلی سرچ زدم که راستش هیچی نفهمیدم
    یه توضیح روان و ساده بدید. سپاس گذارم.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: CGI چیست؟

    قرن 21 هست جستجو کنید:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Computer-generated_imagery

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار amin1softco
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    پای آن سرو بلند
    پست
    1,832

    نقل قول: CGI چیست؟

    شما یک برنامه به یک زبان برنامه نویسی یا اسکریپت دارید که می خواهید روی وب سرور اجراش کنید و نتیجشو مشاهده کنید cgi این مسئولیت واسط شدن بین http و اجرای برنامه را به عهده میگیره

    برای مثال یک برنامه با زبان سی بنویسید به شکل زیر
    #include <iostream>
    using namespace std;

    int main ()
    {

    cout << "Content-type:text/html\r\n\r\n";
    cout << "<html>\n";
    cout << "<head>\n";
    cout << "<title>Hello World - First CGI Program</title>\n";
    cout << "</head>\n";
    cout << "<body>\n";
    cout << "<h2>Hello World! This is my first CGI program</h2>\n";
    cout << "</body>\n";
    cout << "</html>\n";

    return 0;
    }


    و پس از کامپایل کردن با دستور gcc myfile.c -o my.cgi می تونید فایل خروجی my.cgi را درون فولدر cgi-bin قرار بدید و پرمیژن 755 بهش بدید به این شکل با رفتن به آدرس http://mysite.any/my.cgi یک صفحه وب در خروجی مشاهده می کنید که همون چیزی است که دنبالش هستید و همیطور می تونید یک سایت جامع را با زبان سی++ یا هر زبان اسکریپتی دیگه مثل پرل یا پایتون طراحی و اجرا کنید ...

    http://www.tutorialspoint.com/cplusp...rogramming.htm

  4. #4

    نقل قول: CGI چیست؟

    نقل قول نوشته شده توسط golbafan مشاهده تاپیک
    قرن 21 هست جستجو کنید:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Computer-generated_imagery
    http://en.wikipedia.org/wiki/Common_Gateway_Interface

تاپیک های مشابه

  1. Docmd.RunSql همراه با Connection چیست؟
    نوشته شده توسط منصور بزرگمهر در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 29 تیر 1384, 23:59 عصر
  2. منظور از امضای دیجیتالی ActivX چیست؟
    نوشته شده توسط منصور بزرگمهر در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 11 تیر 1382, 10:09 صبح
  3. منظور از امضای دیجیتالی ActivX چیست؟
    نوشته شده توسط منصور بزرگمهر در بخش امنیت در شبکه
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 04 تیر 1382, 23:50 عصر
  4. WebFolder همراه آفیس 2000 چیست؟
    نوشته شده توسط منصور بزرگمهر در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 04 تیر 1382, 10:45 صبح
  5. منظور از WebFolder در MyComputer چیست؟
    نوشته شده توسط منصور بزرگمهر در بخش Access
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 04 تیر 1382, 04:19 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •