نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: مشکل تگ های HTML در ToolTip

  1. #1

    مشکل تگ های HTML در ToolTip

    من یک ادیتور دارم که بوسیله اون متون رو وارد بانک میکنم و بعد داخل یک لیبل یا هرچیزه دیگه نشونش میدم همه این لیبل ها دراری تول تیپ هستن که مثلا 20 کاراکتر از کل اون متون رو نشون میدن ولی مشکل اینجاس که متون داخل لیبل درسته چون server.encode رو انجام دادم ولی برای تول تیپ ها کد های html رو نشون میده
    چی کار باید بکنم که مثل همین سایت درست نشون بده ؟ البته مجید آنلاینم فکر کنم همین مشکل رو داره

  2. #2
    با استفاده از این کد تگ های Html حذف شده و متن ساده نمایش داده می شه.


    قبل هر چیز
    using System.Text.RegularExpressions;

    کد:
    public static string FormatHtmlAsPlainText (string stringToFormat)
    {
    if (stringToFormat == null || stringToFormat == string.Empty) return "";


    stringToFormat = Regex.Replace(stringToFormat,"\n"," ",RegexOptions.IgnoreCase | RegexOptions.Compiled);


    stringToFormat = Regex.Replace(stringToFormat,@"</?(br|p|li|blockquote)(\s/)?>","\n",RegexOptions.IgnoreCase | RegexOptions.Compiled);


    stringToFormat = Regex.Replace(stringToFormat,@"</?(\w+)(\s*\w*\s*=\s*(""[^""]*""|'[^']'|[^>]*))*|/?>","",RegexOptions.IgnoreCase | RegexOptions.Compiled);


    stringToFormat = stringToFormat.Replace("&nbsp;", " ");
    stringToFormat = stringToFormat.Replace("&lt;", "<");
    stringToFormat = stringToFormat.Replace("&gt;", ">");
    stringToFormat = stringToFormat.Replace("&amp;", "&");
    stringToFormat = stringToFormat.Replace("&quot;", "\"");

    return stringToFormat;
    }

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار msakbari
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    Iran / Esfahan
    پست
    153
    دوست عزیر توصیه نمی شه که صفحات HTML سایتتون رو توی بانک اطلاعاتی ذخیره کنید .
    حجم اطلاعات ورودی و خروجی بسیار زیاد می شه و سرور بانک اطلاعاتی رو خیلی کند می کنه .
    در ضمن حجم بانک شما بسیار بزرگ می شه .

    مرسی . موفق باشید .

  4. #4
    دوست عزیر توصیه نمی شه که صفحات HTML سایتتون رو توی بانک اطلاعاتی ذخیره کنید .
    صفحه ی HTML ای در بانک ذخیره نمیشه!
    اون چیزی که ذخیره میشه، محتویات متن وارد شده در Editor هست که برای حفظ فرمت باید به شکل HTML ذخیره بشه.

    موفق باشید.

  5. #5
    از همه دوستان ممنون فکر کنم منظور msakbari هم همین تگ ها بود
    محمد صادق میدونم که زیاد میشه اما چی کار میشه کرد؟؟
    در ضمن از سالار سافت هم ممنون جالب بود

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار msakbari
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    Iran / Esfahan
    پست
    153
    مرسی بهروز جان
    صفحه ی HTML ای در بانک ذخیره نمیشه!
    اون چیزی که ذخیره میشه، محتویات متن وارد شده در Editor هست که برای حفظ فرمت باید به شکل HTML ذخیره بشه.
    اینو می دونم و می دونم که برای یه برنامه ای مثل Forum این روش مناسب و خوبه ولی اگر قرار شد مثل CMS ها هر صفحه ای که کاربر تو ادیتور می سازه وارد بانک اطلاعاتی بشه مشکل ساز خواهد شد . مثلا درسته که ما یک محتوای 50کیلوبایتی رو از SqlServer بگیریم ؟؟؟؟؟

    دوست دارم از نظرات شما هم استفاده ببرم و البته سایر دوستان .(شاید راهکار بهتر ی هم باشه که فکر می کنم باشه )

    مرسی

  7. #7
    مثل CMS ها هر صفحه ای که کاربر تو ادیتور می سازه وارد بانک اطلاعاتی بشه
    کدوم Content Management System ای این کار رو می کنه؟

  8. #8
    نقل قول نوشته شده توسط SalarSoft
    با استفاده از این کد تگ های Html حذف شده و متن ساده نمایش داده می شه.
    اینم یه روش دیگه:

    public
    staticstring RemoveHTML(string strText)
    {
    int nPos1;
    int nPos2;
    nPos1 = strText.IndexOf(
    "<");
    while (nPos1 != -1)
    {
    nPos2 = strText.IndexOf(
    ">",nPos1 + 1);
    if (nPos2 != -1)
    {
    strText = strText.Remove(nPos1,nPos2-nPos1+
    1);
    }
    else
    {
    return strText;
    }
    nPos1 = strText.IndexOf(
    "<");
    }
    return strText;
    }

    من هر دو روش رو از نظر عملکرد چک کردم.فکر میکنم دومی کارآیی بیشتری داره.

تاپیک های مشابه

  1. tooltip
    نوشته شده توسط sin در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 13 دی 1386, 14:16 عصر
  2. نحوه استفاده از tooltip چند خطی
    نوشته شده توسط amir_pro در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 30 خرداد 1386, 17:27 عصر
  3. غیر فعال شدن ToolTip
    نوشته شده توسط mamadgmail در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 17 بهمن 1384, 02:51 صبح
  4. میتونم یه Tooltip معمولی با یه فونت دیگه داشته باشم؟
    نوشته شده توسط hex161 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 06 اردیبهشت 1384, 23:34 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •