نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: درخواست ارایه کد برای فهمیدن اینکه ایایک پایگاه داده توسط یک یوزر استفاده می شود یا خیر

  1. #1

    درخواست ارایه کد برای فهمیدن اینکه ایایک پایگاه داده توسط یک یوزر استفاده می شود یا خیر

    با سلام خدمت هموطنان
    من یک مشکل دارم وان اینطور است که ایا می شود با استفا ه از یک کد فهمید یک پایگاه داده در حال استفاده هست یا نه ودر صورت استفاده شدن منتظر بماند وبعد از فهمیدن اینکه ا زپایگاه فوق استفاده نمی شود شروع به استفاده از پایگاه (مثلا ثبت داده) شود

  2. #2
    مدیر بخش آواتار Abbas Amiri
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    2,327

    نقل قول: درخواست ارایه کد برای فهمیدن اینکه ایایک پایگاه داده توسط یک یوزر استفاده می شود یا خیر

    نقل قول نوشته شده توسط afshin000 مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت هموطنان
    من یک مشکل دارم وان اینطور است که ایا می شود با استفا ه از یک کد فهمید یک پایگاه داده در حال استفاده هست یا نه ودر صورت استفاده شدن منتظر بماند وبعد از فهمیدن اینکه ا زپایگاه فوق استفاده نمی شود شروع به استفاده از پایگاه (مثلا ثبت داده) شود
    سلام
    برای گرفتن لیست Users و وضعیت کانکت آنها می توانید از لینک زیر استفاده کنید:
    https://support.microsoft.com/en-us/kb/285822

    ام اگر تابعی برای منظور خودتان بخواهید با کمی دستکاری در کدهای لینک فوق می توانیم داشته باشیم:
    Function IsUserConnect(strUser As String) As Boolean
    Dim cn As New ADODB.Connection
    Dim rs As New ADODB.Recordset
    Dim j As Long

    On Error GoTo ErrHandler
    Set cn = CurrentProject.Connection
    Set rs = cn.OpenSchema(adSchemaProviderSpecific, , _
    "{947bb102-5d43-11d1-bdbf-00c04fb92675}")

    Do While Not rs.EOF
    If StrComp(rs.Fields(1), strUser, vbTextCompare) And rs.Fields(2) Then
    IsUserConnect = True
    Exit Do
    End If
    rs.MoveNext
    Loop
    cn.Close
    Exit Function

    ErrHandler:
    For j = 0 To cn.Errors.Count - 1
    Debug.Print "Conn Err Num : "; cn.Errors(j).Number
    Debug.Print "Conn Err Desc: "; cn.Errors(j).Description
    Next j
    Resume Next
    End Function


    این مثال برای فایل اکسس جاری است و برای منظورهای دیگر بایستی ConnectionString شی cn در مثال را برای آن تنظیم کنید
    موفق باشید

  3. #3

    نقل قول: درخواست ارایه کد برای فهمیدن اینکه ایایک پایگاه داده توسط یک یوزر استفاده می شود یا خیر

    سلام. چطور میشه از کد بالا یا کد اون سایت تو فرم استفاده کرد؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: درخواست ارایه کد برای فهمیدن اینکه ایایک پایگاه داده توسط یک یوزر استفاده می شود یا خیر

    نقل قول نوشته شده توسط afshin000 مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت هموطنان
    من یک مشکل دارم وان اینطور است که ایا می شود با استفا ه از یک کد فهمید یک پایگاه داده در حال استفاده هست یا نه ودر صورت استفاده شدن منتظر بماند وبعد از فهمیدن اینکه ا زپایگاه فوق استفاده نمی شود شروع به استفاده از پایگاه (مثلا ثبت داده) شود
    سلام
    منظورتون دقیقا چی هست
    وضعیت اشتراک فایلتون در شبکه چجوریه
    یک فایل در شبکه هست و همه استفاده میکنیدو شورتکات دسکتاپ درست کرده اید
    و یا forend back end هست.
    یک فایل تیبلهادر شبکه هست و بقیه با فایل در دسکتاپ خودشون کار میکنند؟

    شما میتوانید تعیین کنید که یک فایل دو بار باز نشود . ولی در ابتدا روش کار با نرم افزارتون رو مشخص کنید.

    مسئله دوم .
    در هنگام باز شدن برنامه میخواید چک کند اگر برنامه یک بار توسط کاربر دیگر باز است .بسته شود.؟

    علی ایحال
    اگر هدف کنترل باز بودن فای هست
    راحت ترین راه
    کنترل وجود فایلهای ".laccdb" یا ".ldb" در زمان باز بودن دیتابیس هست .
    با یک شرط کنترل کنید که این فایل در مسیر دیتابیس ایجاد شده یا نه.

    ضمنا این تاپیک رو مطالعه فرمایید
    آخرین ویرایش به وسیله padide55 : شنبه 15 آذر 1399 در 22:00 عصر

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 14 شهریور 1389, 00:30 صبح
  2. پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 31 خرداد 1388, 10:13 صبح
  3. درخواست ایده برای پیاده سازی رابط پایگاه داده با LINQ
    نوشته شده توسط Alen در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 06 خرداد 1388, 21:01 عصر
  4. کمک برای اعمال تغییر در پایگاه داده
    نوشته شده توسط mhf61mhf61 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 27 فروردین 1387, 16:33 عصر
  5. مشکل برای فرستادن اطلاعات به پایگاه داده
    نوشته شده توسط angel_boy013 در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 22 خرداد 1385, 17:17 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •