نمایش نتایج 1 تا 18 از 18

نام تاپیک: بدست آوردن طول و عرض جغرافیایی یک مکان در نقشه ی گوگل مپ

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار IR-Developer
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    ایران
    پست
    141

    بدست آوردن طول و عرض جغرافیایی یک مکان در نقشه ی گوگل مپ

    سلام من نیاز به امکانی دارم که کاربر بیاد نام یک مکان را بزنه و روی نقشه ی گوگل مپ مکانش را نشون بده . با کلیک کاربر روی نقطه ی مورد نظر طول و عرض جغرافیایی اون را باید بدست بیارم .

    چطور باید این کار را بکنم ؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    یزد
    پست
    412

    نقل قول: بدست آوردن طول و عرض جغرافیایی یک مکان در نقشه ی گوگل مپ

    شما کافیه googlemap را درون صفحه لود کنید .
    با استفاده از کد زیر با کلیک کاربر بر روی نقشه موقعیت جغرافیایی در کنترل مورد نظرتون نمایش داده می شه .

    google.maps.event.addListener(map, "click", function (e) {
    placeMarker(e.latLng, map);

    });

    function placeMarker(pos, map) {
    if (oldMarkers && oldMarkers.length !== 0) {
    for (var i = 0; i < oldMarkers.length; ++i) {
    oldMarkers[i].setMap(null);
    }
    }
    if (oldiw && oldiw.length !== 0) {
    for (var i = 0; i < oldiw.length; ++i) {
    oldiw[i].setMap(null);
    }
    }
    oldMarkers = [];
    oldiw = [];
    var g = google.maps;
    var marker = new g.Marker({
    position: pos,
    map: map
    });
    document.getElementById("Longitude").value = pos.lng();
    document.getElementById("Latitude").value = pos.lat();

    oldMarkers.push(marker);
    var iw = new g.InfoWindow();
    var cont = "<div style='float:right'>موقعیت ملک شما </br>عرض جغرافیایی : " + pos.lat() + "</br> طول جغرافیایی : " + pos.lng() + "</div>";
    iw.setOptions({ content: cont, position: pos, pixelOffset: new g.Size(0, -22) });
    iw.open(map);
    map.panTo(pos);
    oldiw.push(iw);
    document.getElementById("remove").style.display = "block";
    };

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار IR-Developer
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    ایران
    پست
    141

    نقل قول: بدست آوردن طول و عرض جغرافیایی یک مکان در نقشه ی گوگل مپ

    نقل قول نوشته شده توسط niloo17 مشاهده تاپیک
    شما کافیه googlemap را درون صفحه لود کنید .
    با استفاده از کد زیر با کلیک کاربر بر روی نقشه موقعیت جغرافیایی در کنترل مورد نظرتون نمایش داده می شه .
    مرسی ولی کار نکرد ! با فایرباگ هم تست کردم هرکار میکنم داخل Event نمیره کد کامل را میزارم شما هم ببینید .:


    <!DOCTYPE html>
    <html>
    <head>
    <script src="http://maps.googleapis.com/maps/api/js"></script>
    <script>
    function initialize() {
    var mapProp = {
    center: new google.maps.LatLng(32.700292, 51.522438),
    zoom: 5,
    mapTypeId: google.maps.MapTypeId.ROADMAP
    };
    var map = new google.maps.Map(document.getElementById("googleMap "), mapProp);
    }
    google.maps.event.addDomListener(window, 'load', initialize);


    google.maps.event.addListener(map, "click", function (e) {
    placeMarker(e.latLng, map);

    });

    function placeMarker(pos, map) {
    if (oldMarkers && oldMarkers.length !== 0) {
    for (var i = 0; i < oldMarkers.length; ++i) {
    oldMarkers[i].setMap(null);
    }
    }
    if (oldiw && oldiw.length !== 0) {
    for (var i = 0; i < oldiw.length; ++i) {
    oldiw[i].setMap(null);
    }
    }
    oldMarkers = [];
    oldiw = [];
    var g = google.maps;
    var marker = new g.Marker({
    position: pos,
    map: map
    });
    document.getElementById("Longitude").value = pos.lng();
    document.getElementById("Latitude").value = pos.lat();

    oldMarkers.push(marker);
    var iw = new g.InfoWindow();
    var cont = "<div style='float:right'>موقعیت ملک شما </br>عرض جغرافیایی : " + pos.lat() + "</br> طول جغرافیایی : " + pos.lng() + "</div>";
    iw.setOptions({ content: cont, position: pos, pixelOffset: new g.Size(0, -22) });
    iw.open(map);
    map.panTo(pos);
    oldiw.push(iw);
    document.getElementById("remove").style.display = "block";
    };


    </script>
    </head>

    <body></body>

    </html>

    آخرین ویرایش به وسیله IR-Developer : یک شنبه 30 فروردین 1394 در 23:53 عصر

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    یزد
    پست
    412

    نقل قول: بدست آوردن طول و عرض جغرافیایی یک مکان در نقشه ی گوگل مپ

    addListener را باید داخل خود initialize می گذاشنید .


    function initialize() {

    var latlngPos = new google.maps.LatLng(31.919607, 54.378544);
    var mapProp = {
    center: latlngPos,
    zoom: 13,
    mapTypeId: google.maps.MapTypeId.ROADMAP,
    panControl: true
    };
    var map = new google.maps.Map(document.getElementById("googleMap "), mapProp);
    google.maps.event.addListener(map, "click", function (e) {
    placeMarker(e.latLng, map);
    });
    }

    var oldMarkers = null;
    var oldiw = null;

    function placeMarker(pos, map) {
    if (oldMarkers && oldMarkers.length !== 0) {
    for (var i = 0; i < oldMarkers.length; ++i) {
    oldMarkers[i].setMap(null);
    }
    }
    if (oldiw && oldiw.length !== 0) {
    for (var i = 0; i < oldiw.length; ++i) {
    oldiw[i].setMap(null);
    }
    }
    oldMarkers = [];
    oldiw = [];
    var g = google.maps;
    var marker = new g.Marker({
    position: pos,
    map: map
    });
    document.getElementById("Longitude").value = pos.lng();
    document.getElementById("Latitude").value = pos.lat();

    oldMarkers.push(marker);
    var iw = new g.InfoWindow();
    var cont = "<div style='float:right'>موقعیت ملک شما </br>عرض جغرافیایی : " + pos.lat() + "</br> طول جغرافیایی : " + pos.lng() + "</div>";
    iw.setOptions({ content: cont, position: pos, pixelOffset: new g.Size(0, -22) });
    iw.open(map);
    map.panTo(pos);
    oldiw.push(iw);
    document.getElementById("remove").style.display = "block";
    };

    google.maps.event.addDomListener(window, 'load', initialize);


  5. #5
    کاربر دائمی آواتار IR-Developer
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    ایران
    پست
    141

    نقل قول: بدست آوردن طول و عرض جغرافیایی یک مکان در نقشه ی گوگل مپ

    از این کد استفاده کردم دیگه نقشه هم لود نمیشه .

    پروژه را میزارم لطفا شما ی نگاه بکنید ببینید مشکلش کجاست .

    http://up.vbiran.ir/uploads/20619142...apApipart1.rar

    http://up.vbiran.ir/uploads/10651429...apApipart2.rar
    تشکر

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    یزد
    پست
    412

    نقل قول: بدست آوردن طول و عرض جغرافیایی یک مکان در نقشه ی گوگل مپ

    فایل صفحه ای که در سایتم استفاده کرده ام، پیوست کردم .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: rar Add.rar‏ (1.3 کیلوبایت, 134 دیدار)

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار IR-Developer
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    ایران
    پست
    141

    نقل قول: بدست آوردن طول و عرض جغرافیایی یک مکان در نقشه ی گوگل مپ

    نقل قول نوشته شده توسط niloo17 مشاهده تاپیک
    فایل صفحه ای که در سایتم استفاده کرده ام، پیوست کردم .
    تشکر ولی باز نقشه را نمیاره .

    لایبری چیزی توی Layout میخواد ؟

    لطفا اگر میشه همین کدها را توی یک پروژه ی جدید کپی کنید و بزارید .

    مرسی

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار IR-Developer
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    ایران
    پست
    141

    نقل قول: بدست آوردن طول و عرض جغرافیایی یک مکان در نقشه ی گوگل مپ

    حل شد مرسی .

    اون آی دی Div که باید نقشه توش نمایش داده بشه با اون چیزی که توی جاوااسکریپت گرفته شده بود فرق میکرد .

    با کد شما کارم راه افتاد .

    تشکر

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار IR-Developer
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    ایران
    پست
    141

    نقل قول: بدست آوردن طول و عرض جغرافیایی یک مکان در نقشه ی گوگل مپ

    دوست عزیز طول و عرض جغرافیایی یک نقطه که با این کد شما بدست میاد به این شکله :

    51.6702675819397 , 51.6702675819397

    ولی اونی که خود نقشه گوگل بصورت آنلاین میده اینه :

    32.658603, 51.669624

    با جستجویی که کردم ظاهرا یک محاسبه ایی باید این وسط انجام بشه تا نتیجه مثل اون بشه ولی نفهمیدم چطوری .

    باید چکار کنم ؟

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    یزد
    پست
    412

    نقل قول: بدست آوردن طول و عرض جغرافیایی یک مکان در نقشه ی گوگل مپ

    طول و عرضی که این کد میاره هیج مشکلی نداره و به چیز دیگه ای نباید تبدبل بشه.
    اگه همین مقادیر را در نقشه لود کنید می بینید که مشکلی نداره . من با همین مقادیر دوباره موقعیت مکان را در نقشه به کاربر نمایش میدهم .

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار IR-Developer
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    ایران
    پست
    141

    نقل قول: بدست آوردن طول و عرض جغرافیایی یک مکان در نقشه ی گوگل مپ

    نقل قول نوشته شده توسط niloo17 مشاهده تاپیک
    طول و عرضی که این کد میاره هیج مشکلی نداره و به چیز دیگه ای نباید تبدبل بشه.
    اگه همین مقادیر را در نقشه لود کنید می بینید که مشکلی نداره . من با همین مقادیر دوباره موقعیت مکان را در نقشه به کاربر نمایش میدهم .
    من تست کردم و طول و عرض جغرافیایی یک نقطه را که این کد میداد با اونی که آنلاین گرفتم مقایسه کردم اصلا شباهتی به هم نداشتن .

    حتی وقتی اونی که کد میده را به عنوان نقطه ی شروع نقشه توی کد میزارم نا کجا آباد را نشون میده .

    مثلا این را ببینید :

      function initialize() {

    var latlngPos = new google.maps.LatLng(32.646602, 51.667866);
    var mapProp = {
    center: latlngPos,
    zoom: 13,
    mapTypeId: google.maps.MapTypeId.ROADMAP,
    panControl: true
    };
    var map = new google.maps.Map(document.getElementById("googleMap "), mapProp);
    google.maps.event.addListener(map, "click", function (e) {
    placeMarker(e.latLng, map);

    });
    }


    این : 32.646602, 51.667866 عددی هست که نقشه آنلاین گوگل بهم داد و درست نشون میده .

    ولی این : 51.670846939086914 , 51.670846939086914 عددی هست که نقشه ی اون کد بهم داد و همون نقطه هست .

    به عنوان نقطه ی شروع میزنم مکان اشتباه بهم نشون میده . نفهمیدم دلیلش چیه !

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    یزد
    پست
    412

    نقل قول: بدست آوردن طول و عرض جغرافیایی یک مکان در نقشه ی گوگل مپ

    این دو مقدار که در کد زیر ست می شه ، اون محدوده ای هست که می خوایم نمایش بدیم . مثلا من برای سایت خودم مرکز شهر یزد را ست کردم .


    new google.maps.LatLng(32.646602, 51.667866);


    با کلیک روی نقشه دو مقدار در فیلدهای ما ست کی شوند که اونا را توی دیتا بیس ذخیره میشه و موقع نمایش مجدد ابتدا باید محدوده را مشخص کنید و در کد بالا ست کنید و بعد marker نمایش بدید.

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار IR-Developer
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    ایران
    پست
    141

    نقل قول: بدست آوردن طول و عرض جغرافیایی یک مکان در نقشه ی گوگل مپ

    نقل قول نوشته شده توسط niloo17 مشاهده تاپیک
    این دو مقدار که در کد زیر ست می شه ، اون محدوده ای هست که می خوایم نمایش بدیم . مثلا من برای سایت خودم مرکز شهر یزد را ست کردم .


    new google.maps.LatLng(32.646602, 51.667866);


    با کلیک روی نقشه دو مقدار در فیلدهای ما ست کی شوند که اونا را توی دیتا بیس ذخیره میشه و موقع نمایش مجدد ابتدا باید محدوده را مشخص کنید و در کد بالا ست کنید و بعد marker نمایش بدید.
    خوب منم همینا گفتم .

    مشکل من اینه که با کلیک روی نقشه اون مقادیری که میده اشتباه هستن . وقتی توی این کد

    new google.maps.LatLng(32.646602, 51.667866);


    میزارم اون مکان را نشون نمیده . یجای دور افتاده نشون میده اصلا معلوم نیست چیه .

    با کلیک روی نقشه مقادیری که میده اعدادبزرگتری هستن نسبت به اینکه از سایت map.google.com مقادیر را بگیریم .

    من نمیدونم شما چطور میگید اون مقادیری گه با کلیک روی نقشه میگیرید درست برای شما نشون میده .!

  14. #14

    نقل قول: بدست آوردن طول و عرض جغرافیایی یک مکان در نقشه ی گوگل مپ

    ------------------------------------

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار IR-Developer
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    ایران
    پست
    141

    نقل قول: بدست آوردن طول و عرض جغرافیایی یک مکان در نقشه ی گوگل مپ

    دوستان کارم خیلی گیره هر کار کردم به نتیجه نرسیدم لطفا راهنمایی کنید .

    باید چکار کنم ؟

  16. #16
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    یزد
    پست
    412

    نقل قول: بدست آوردن طول و عرض جغرافیایی یک مکان در نقشه ی گوگل مپ

    مقادیری که از این روش به دست میارید کاملا درسته . شما این مقادیر را در دیتابیس ذهیره می کنید.
    زمانی که می خوایید موقعیت را نمایش بدید از کد زیر استفاده کنید .

    function initialize() {
    var pos1 = $("#Latitude");
    var pos2 = $("#Longitude");
    if (pos1.val() != "" && pos2.val() != "")
    var latlngPos = new google.maps.LatLng(parseFloat(pos1.val()), parseFloat(pos2.val()));
    else
    var latlngPos = new google.maps.LatLng(30.281340, 57.068996);
    var mapProp = {
    center: latlngPos,
    zoom: 13,
    mapTypeId: google.maps.MapTypeId.ROADMAP,
    panControl: true
    };
    var map = new google.maps.Map(document.getElementById("googleMap ")
    , mapProp);
    if (pos1.val() != "" && pos2.val() != "") {
    var marker = new google.maps.Marker({
    position: latlngPos,
    map: map,
    title: "موقعیت ملک"
    });
    }

    }

    google.maps.event.addDomListener(window, 'load', initialize);


    در ابتدا بررسی می کنم اگر مقداری در دیتابیس ذخیره شده بود موقعیت نمایش داده می شه در غیر این صورت مرکز یزد نمایش میده.

  17. #17

    نقل قول: بدست آوردن طول و عرض جغرافیایی یک مکان در نقشه ی گوگل مپ

    کتاب رابطهای برنامه نویسی نقشه های گوگل توسط انتشارات ناقوس در نمایشگاه کتاب ارائه شده. برای آموزش نقشه های گوگله. احتمالاً باد خیلی به دردبخور باشه.

  18. #18

    نقل قول: بدست آوردن طول و عرض جغرافیایی یک مکان در نقشه ی گوگل مپ

    نقل قول نوشته شده توسط niloo17 مشاهده تاپیک
    فایل صفحه ای که در سایتم استفاده کرده ام، پیوست کردم .
    سلام .
    من هم دقیقا یه همچین چیزی میخوام، از دوستان و اساتید کسی هست که کد PHP بده، من از MVC چیزی نمیدونم.
    متشکرم

تاپیک های مشابه

  1. سوال: بدست آوردن طول و عرض ماتريس
    نوشته شده توسط hossein_m_b در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 21 فروردین 1389, 12:52 عصر
  2. سوال: بدست آوردن طول و عرض جغرافیایی توسط GPS پاکت پی سی
    نوشته شده توسط sari-1369 در بخش Windows Phone و Windows Mobile
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 08 اسفند 1388, 17:19 عصر
  3. بدست آوردن طول و عرض عکس ذخیره شده
    نوشته شده توسط moonplant در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 07 مرداد 1387, 08:41 صبح
  4. بدست آوردن طول و عرض فایل Flash هنگام آپلود
    نوشته شده توسط web developer در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 12 دی 1386, 15:05 عصر
  5. بدست آوردن طول و عرض و رزولیشن یک تصویر
    نوشته شده توسط kimia1 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 17 خرداد 1386, 11:55 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •