نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: تبدیل رشته به عدد

  1. #1

    تبدیل رشته به عدد

    سلام
    من میخوام از رشته ای مثل "hojjat" یک عدد بدست بیارم عددش مهم نیست فقط میخوام همیشه یکسان باشه ایا تابعی چیزی داره؟؟

  2. #2

    نقل قول: تبدیل رشته ب عدد

    راهی که به ذهن من می رسه : حروفشو جدا کنید. کد اسکی حروف رو جمع کنید .یک عددی به دست میاد که همیشه ثابته .

  3. #3
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    فروردین 1394
    پست
    51

    نقل قول: تبدیل رشته ب عدد

    نقل قول نوشته شده توسط hojjjat مشاهده تاپیک
    سلام
    من میخوام از رشته ای مثل "hojjat" یک عدد بدست بیارم عددش مهم نیست فقط میخوام همیشه یکسان باشه ایا تابعی چیزی داره؟؟
    سلام ، بله ،
    ()yourString.GetHashCode و همیشه مقدار بازگشتی برای یک رشته خاص یکسان خواهد بود اما لزوما منحصر به فرد نیست و با احتمال خیلی کمی ممکنه برای یک رشته دیگه همین مقداری رو به دست بیارید که از ;()hojjat".GetHashCode" به دست میارید

  4. #4

    نقل قول: تبدیل رشته ب عدد

    من واسه تبدیل قفل نرم از روی سریال cpu میخوام بنابراین اگر هر دفعه ی چیزی بده نمیشه
    در کل این تابع هش چکار میکنه؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار shahab2025
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    تا شعاع فعالیت کیبرد بیسیم خودم
    پست
    516

    نقل قول: تبدیل رشته ب عدد

    نقل قول نوشته شده توسط hojjjat مشاهده تاپیک
    من واسه تبدیل قفل نرم از روی سریال cpu میخوام بنابراین اگر هر دفعه ی چیزی بده نمیشه
    در کل این تابع هش چکار میکنه؟
    تا جائیکه من میدونم این تابع عمل Encrypt کردن یک طرفه را انجام میده و برای یک مقدار ثابت همیشه یک جواب ثابت برمیگردونه ولی یک در میلیون احتمال داره که برای دو رشته متفاوت یک رشته مساوی برگردونه ولی امکان برعکسش نیست .

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار MehdiElexal
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    پشت میز
    پست
    519

    نقل قول: تبدیل رشته ب عدد

    از این دی ال ال ضمیمه استفاده کن
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Javad_raouf
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    445

    نقل قول: تبدیل رشته ب عدد

    حجت جان فکر کنم منظور دوستان رو بد متوجه شدی
    چیزی که به درد شما می خوره همین
    ;()hojjat".GetHashCode" است و همیشه مقدار یکسان میاد
    یعنی امکان نداره یک بار یک چیز دیگه بدست بیاد
    منظور دوستمون از اینکه ممکنه دو تا رشته کد یکسان داشته باشند اینه که مثلا ممکنه
    ;()Alireza".GetHashCode" هم همون عددی رو برگردونه که ;()hojjat".GetHashCode" بر می گردونه
    که اینم احتمالش اینقدر کمه که قابل چشم پوشیه و در کار شما خیلی اهمیتی نداره

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Javad_raouf
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    445

    نقل قول: تبدیل رشته ب عدد

    می تونی از این تابع هم استفاده کنی که مشکل GetHashCode رو نداره و امکان نداره مثلا خروجی Alireza با خروجی Hojjat یکی باشه و حتی خروجی "HOJJAT" با "hojjat" نیز فرق می کنه:

            string GetAsc(string Input)

    {
    char[] AllChar = Input.ToCharArray();
    string OutPut = "";
    foreach (char x in AllChar)
    {
    OutPut += Convert.ToInt16(x);
    }
    return OutPut;
    }


    ولی شخصا پیشنهاد می کنم از همون GetHashCode استفاده کنی چون مشکل این تابع اینه که عدد ممکنه خیلی بزرگ بشه و حتی توی متغیر Long جا نشه

تاپیک های مشابه

  1. تبدیل رشته به عدد در هنگام select
    نوشته شده توسط asdfghjkl در بخش SQL Server
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 25 فروردین 1387, 12:12 عصر
  2. تابع تبدیل رشته به عدد
    نوشته شده توسط ahmad_golabpour در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 15 فروردین 1385, 16:05 عصر
  3. تبدیل رشته به عدد در جمع
    نوشته شده توسط mikhak در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 23 دی 1384, 23:33 عصر
  4. تابع تبدیل رشته به عدد
    نوشته شده توسط محسن شمس در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 16 مهر 1384, 11:16 صبح
  5. در مورد تبدیل رشته به عدد
    نوشته شده توسط lord_viper در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 02 فروردین 1384, 14:51 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •