نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: ارسال پارامتر به یک صفحه PHP با زبان برنامه نوسی C++‎‎‎‎‎

  1. #1

    ارسال پارامتر به یک صفحه PHP با زبان برنامه نوسی C++‎‎‎‎‎

    با سلام
    من می خوام که با استفاده از زبان برنامه نویسی سی پلاس یه سری داده به یک صفحه php بفرستم با متد GEt مثلا
    آدرس صفحه وب و دادهام به صورت زیر تعریف می شوند.
    کد HTML:
    www.mysite.com/fun.php?username=admin&password=12345

    حالا مثلا کد های اون صفحه پی اچ پی به صورت زیر باشه

    <?php
    $username=$_GET['username']

    $password=$_GET['passworde']
    ?>



    در واقع می خوام پارامترهایی که به این صفحه داده می شه در یک برنامه سی پلاس پلاس مقدار دهی بشه.
    فقط نمی خوام که مرورگر سیستم بالا بیاد بره اون صفحه بلکه می خوام اتوماتیک این کار انجام بشه.
    توی نت گشتم ولی از کداشون سر در نیوردم.
    اگر کسی یه مثال کوچیک و جم و جور برام بزنه ممنونش میشم.
    با تشکر فراوان

  2. #2

    نقل قول: ارسال پارامتر به یک صفحه PHP با زبان برنامه نوسی C++‎‎‎‎‎

    سلام
    میتونید از کتابخانه curl استفاده کنید
    این هم عین مثال خود کتابخونه:

    //Copyright (C) 1998 - 2011, Daniel Stenberg, <daniel@haxx.se>, et al.
    #include <stdio.h>
    #include <curl/curl.h>

    int main(void)
    {
    CURL *curl;
    CURLcode res;

    /* In windows, this will init the winsock stuff */
    curl_global_init(CURL_GLOBAL_ALL);

    /* get a curl handle */
    curl = curl_easy_init();
    if(curl) {
    /* First set the URL that is about to receive our POST. This URL can
    just as well be a https:// URL if that is what should receive the
    data. */
    curl_easy_setopt(curl, CURLOPT_URL, "http://postit.example.com/moo.cgi");
    /* Now specify the POST data */
    curl_easy_setopt(curl, CURLOPT_POSTFIELDS, "name=daniel&project=curl");

    /* Perform the request, res will get the return code */
    res = curl_easy_perform(curl);
    /* Check for errors */
    if(res != CURLE_OK)
    fprintf(stderr, "curl_easy_perform() failed: %s\n",
    curl_easy_strerror(res));

    /* always cleanup */
    curl_easy_cleanup(curl);
    }
    curl_global_cleanup();
    return 0;
    }


  3. #3

    نقل قول: ارسال پارامتر به یک صفحه PHP با زبان برنامه نوسی C++‎‎‎‎‎

    تو ويندوز ميتونيد از توابع API کتاب خونه WinInet استفاده کنيد

    #include <iostream>
    #include <string.h>
    #include <stdio.h>
    #include <Windows.h>
    #include <WinInet.h>


    #pragma comment(lib, "wininet.lib")
    using namespace std;


    string OpenURL(const char *Url)
    {
    string strOut;
    HINTERNET hSession = NULL;
    HINTERNET hFile = NULL;
    DWORD dwBytesRead = 0;


    hSession = InternetOpenA("Mozilla/5.0", 1, NULL, NULL, 0);
    if(!hSession)
    {
    return "";
    }


    hFile = InternetOpenUrlA(hSession, Url, NULL, NULL, INTERNET_FLAG_RELOAD | INTERNET_FLAG_DONT_CACHE, NULL);
    if(!hFile)
    {
    //can't connect to host Url
    InternetCloseHandle(hSession);
    return "";
    }


    do {
    char buffer[4000];
    InternetReadFile(hFile, (LPVOID)buffer, sizeof(buffer), &dwBytesRead);
    strOut.append(buffer, dwBytesRead);
    } while (dwBytesRead);


    InternetCloseHandle(hFile);
    InternetCloseHandle(hSession);


    return strOut;


    }




    void main()
    {
    string source = OpenURL("http://mysite.com/fun.php?username=admin&password=12345");


    system("pause");


    }

  4. #4

    نقل قول: ارسال پارامتر به یک صفحه PHP با زبان برنامه نوسی C++‎‎‎‎‎‎

    خیلی ممنون دوستان لطف بزرگی کردین

  5. #5

    Question مشکلی در curl در زبان سی پلاس پلاس

    سلام
    نمیخواستم تایپیک جدید الکی ایجاد کنم
    و چون کدشم مربوط به این تایپیک بود همینجا میگم.

    یک مشکلی در curl دارم
    کد :

    #include <urlmon.h>
    #include <iostream>
    #include <algorithm>
    #include <string>
    #include <wininet.h>
    #include <iomanip>
    #include <windows.h>
    #include <fstream>
    #include <sstream>
    #include <curl/curl.h>
    #include <stdio.h>
    #include <stdlib.h>
    #include <curl/curl.h>
    #include <curl/easy.h>
    #include <WinInet.h>

    #pragma comment(lib, "wininet.lib")
    using namespace std;

    int main()
    {
    string OpenURL(std::string);
    cout << OpenURL("http://www.google.com/");
    getchar();
    return 0;
    }
    string OpenURL(const char *Url)
    {
    string strOut;
    HINTERNET hSession = NULL;
    HINTERNET hFile = NULL;
    DWORD dwBytesRead = 0;


    hSession = InternetOpenA("Mozilla/5.0", 1, NULL, NULL, 0);
    if (!hSession)
    {
    return "";
    }


    hFile = InternetOpenUrlA(hSession, Url, NULL, NULL, INTERNET_FLAG_RELOAD | INTERNET_FLAG_DONT_CACHE, NULL);
    if (!hFile)
    {
    //can't connect to host Url
    InternetCloseHandle(hSession);
    return "";
    }


    do {
    char buffer[4000];
    InternetReadFile(hFile, (LPVOID)buffer, sizeof(buffer), &dwBytesRead);
    strOut.append(buffer, dwBytesRead);
    } while (dwBytesRead);

    InternetCloseHandle(hFile);
    InternetCloseHandle(hSession);
    return strOut;
    }


    کد رو از لینک:
    https://barnamenevis.org/showthread.p...light=curl+cpp
    کمک گرفتم.

    ff.png

  6. #6

    نقل قول: ارسال پارامتر به یک صفحه PHP با زبان برنامه نوسی C++‎‎‎‎‎

    من درمورد این توابع سوال دارم.
    InternetOpenA
    InternetOpenurlA
    پارامتر هاش چیه؟
    توی این مثال کدوم متغیر ها به صفحه php ارسال شده؟
    من با wampserver کارمیکنم. میتونم این کدو براش استفاده کنم؟

تاپیک های مشابه

  1. حرفه ای: ارسال پارامتر به mysql با php
    نوشته شده توسط milad.biroonvand در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 11 آبان 1390, 23:18 عصر
  2. بهترین راه ارسال پارامتر باjavascript به صفحه aspx.
    نوشته شده توسط Zabi42 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 04 خرداد 1390, 23:59 عصر
  3. پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 17 اردیبهشت 1387, 11:24 صبح
  4. سوال: ارسال پارامتر به یک صفحه در سایت دیگر
    نوشته شده توسط javad3151 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 16 اردیبهشت 1387, 23:27 عصر
  5. ارسال پارامتر بین 2 صفحه
    نوشته شده توسط mohsen99 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 22
    آخرین پست: چهارشنبه 21 اردیبهشت 1384, 08:28 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •