نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: حذف پیام های دریافتی از یک شماره خاص در اندروید 4.4 به بالا

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    113

    حذف پیام های دریافتی از یک شماره خاص در اندروید 4.4 به بالا

    سلام دوستان
    طبق تحقیقاتی که انجام دادم از اندروید 4.4 به بالا دستور /abortBroadcast(); که برای حذف پیام های دریافتی قبل از رسیدن به اینباکس گوشی هست جواب نمیده و پیام ها به اینباکس گوشی میرسه.
    ولی برنامه همراه بانک ملت که با پیامک دستوراتش رو ارسال و دریافت میکنه اثری از پیام ها در لیست ارسالی و دریافتی بجا نمیزاره.
    کسی میدونه چطوری میشه در این نسخه های اندروید اینکارو کرد که پیام های به اینباکس نرسه و ارسالی ها رو هم تو بخش SEND ها نمایش نده؟

  2. #2

    نقل قول: حذف پیام های دریافتی از یک شماره خاص در اندروید 4.4 به بالا

    این سوال منم هست
    اگر کسی بلده لطفا بگه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار shahab.es
    تاریخ عضویت
    آبان 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    144

    نقل قول: حذف پیام های دریافتی از یک شماره خاص در اندروید 4.4 به بالا

    سلام دوستان
    خدا خیرتون بده
    اگه کسی میدونه راه حلی، قرارش بده، ممنون میشیم
    خیلی خیلی ببخشید که تاپیک قدیمی رو میارم بالا

  4. #4

    نقل قول: حذف پیام های دریافتی از یک شماره خاص در اندروید 4.4 به بالا

    سلام این مشکل من هم هست .
    یه جایی خوندم که نوشته باید برنامه دیفالت را تغییر بدید ولی اسم اپ داخل اون لیست نیست یه سرچ انجام دادم نوشته باید داخل فایل منیفست دسترسی های android.permission.BROADCAST_WAP_PUSH و android.permission.BROADCAST_SMS را ایجاد کنید این کار رو که انجام می دم ارور می ده و می نویسه این دسترسی ها رو فقط به برنامه های سیستمی اعطا می کنم
    اگر کسی راه حلی پیدا کرده بگه لطفا

  5. #5

    نقل قول: حذف پیام های دریافتی از یک شماره خاص در اندروید 4.4 به بالا

    نقل قول نوشته شده توسط hosssein.a مشاهده تاپیک
    سلام این مشکل من هم هست .
    یه جایی خوندم که نوشته باید برنامه دیفالت را تغییر بدید ولی اسم اپ داخل اون لیست نیست یه سرچ انجام دادم نوشته باید داخل فایل منیفست دسترسی های android.permission.BROADCAST_WAP_PUSH و android.permission.BROADCAST_SMS را ایجاد کنید این کار رو که انجام می دم ارور می ده و می نویسه این دسترسی ها رو فقط به برنامه های سیستمی اعطا می کنم
    اگر کسی راه حلی پیدا کرده بگه لطفا
    راه حل همونیه که گفتید و اینجا توضیح داده شده، این خطاهایی هم که گفتید اگر اشتباه نکنم توسط IDE گرفته میشه،
    ولی مانع اینکه شما برنامه رو کامپایل کنید نمیشه، میتونید اجراش کنید.

تاپیک های مشابه

  1. حذف پیام های مخاطب خاص
    نوشته شده توسط darkenerboy در بخش Android Studio
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 09 آذر 1393, 07:25 صبح
  2. چگونگی حذف پیام های موجود در تریبون آزاد
    نوشته شده توسط anardana در بخش CodeIgniter
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 12 مرداد 1390, 23:20 عصر
  3. پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 01 اردیبهشت 1390, 13:22 عصر
  4. سوال: هوک کردن پیام های ارسالی به یه برنامه خاص
    نوشته شده توسط majid2230 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 20 شهریور 1389, 21:21 عصر
  5. حذف پیام های اضفی در wamp
    نوشته شده توسط mahmood3d در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 01 آذر 1388, 10:50 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •