نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: نحوه ی حذف یک رکورد از دیتابیس با کد php ,نحوه نوشتن query

  1. #1

    Question نحوه ی حذف یک رکورد از دیتابیس با کد php ,نحوه نوشتن query

    سلام .من دو صفحه ی table.php و delete.php دارم و میخام برای ویرایش کاربران از اونا استفاده کنم: : به این صورت که در فایلی با نام table (که تمام رکورد های موجود در دیتا بیس در اون نمایش داده میشند) جلوی هر رکورد یک گزینه ی delete وجود دارد که با استفاده از تگ <a> وبه صورت زیر نوشته شده:

                            echo "<a href='delete.php?id=".  $row['id']   ."'>delete</a>";      


    همون طور که میبینید من id اون رکوردی رو که روی گزینه یdelete آن کلیک شده رو همراه با لینک <a> به صفحه ی مقصد (delete.php) میفرستم ...میخواستم ببینم داخل delete.php چه query بنویسم تا رکورد مربوط به اون id از دیتا بیس حذف بشه..نام جدولم در دیتا بیس user هست...

    کد زیر رو داخل delete.php نوشتم اما syntax error داد:

         $query="DELETE * FROM user WHERE id=$row['id']";   


    ممنون میشم کمکم کنید.

  2. #2

    نقل قول: نحوه ی حذف یک رکورد از دیتابیس با کد php ,نحوه نوشتن query


    $id = isset($_GET['id'])?$_GET['id']:null;
    if($id != null)
    {
    $query="DELETE FROM `user` WHERE `id`='$id' ";
    }

  3. #3

    نقل قول: نحوه ی حذف یک رکورد از دیتابیس با کد php ,نحوه نوشتن query

    البته بهتره ورودیهای کاربر رو اگه عددی هستن با intval تبدیل به عدد کنید تا جلوی باگهای SQL Injection و امثال اون گرفته بشه.

  4. #4

    نقل قول: نحوه ی حذف یک رکورد از دیتابیس با کد php ,نحوه نوشتن query

    نقل قول نوشته شده توسط مهرداد۶۶ مشاهده تاپیک

    $id = isset($_GET['id'])?$_GET['id']:null;
    if($id != null)
    {
    $query="DELETE FROM `user` WHERE `id`='$id' ";
    }
    خیلی ممنون..واقعا مشکلمو حل کردید ..تشکر

  5. #5

    نقل قول: نحوه ی حذف یک رکورد از دیتابیس با کد php ,نحوه نوشتن query

    خیلی ممنون. ..تشکر

تاپیک های مشابه

  1. حذف یک رکورد در دیتابیس sql
    نوشته شده توسط mashhadpix در بخش مدیریت دیتابیس (Database Administration)
    پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 25 بهمن 1393, 22:25 عصر
  2. سوال: حذف از رکورد از دیتابیس با استفاده از جدول
    نوشته شده توسط Mori Bone در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 28 فروردین 1393, 22:18 عصر
  3. سوال: حذف یک رکورد در دیتابیس
    نوشته شده توسط atp1.ir در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 11 بهمن 1391, 13:04 عصر
  4. سوال: حذف چند رکورد از دیتابیس به وسیله جی کوئری
    نوشته شده توسط moferferi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 20 بهمن 1390, 01:03 صبح
  5. مشکل در حذف رکورد از دیتابیس
    نوشته شده توسط ali_1234 در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 03 فروردین 1389, 10:08 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •