نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: تغییر آدرس در Asp.Net Mvc -Routing و حذف Id در آدرس بار مرور گر - mvc routing without id

  1. #1

    Question تغییر آدرس در Asp.Net Mvc -Routing و حذف Id در آدرس بار مرور گر - mvc routing without id

    سلام
    خسته نباشید. از دوستانی که تونستن تو route پروژه در Mvc تغییری ایجاد کنن که پس از درخواست ما به یک اکشن که یک ورودی Int داره ... تغییراتی ایجاد بدن که در مرور گر مقدار id رو حذف کردن و تونست صفحه رو نشون بدن ... ممنون میشم نمونه کدی برای انجام اینکار بگذارن.
    البته از مسیر های مختلفی میشهاسترینگ رو تغییر داد اما من میخام دقیقا Id رو بردارم و تو مرورگر دیگه نباشه . و از constraints هم تو approute - maproute استفاده کردم بازم چیزی دستم رو نگرفت.
    الان میخام مثلا
    www.xxx.ir/pages/detailes/20
    به
    www.xxxx.ir/page/detailes/mvcjdndjsnsjsnsnjs
    یا هر چیز دیگه که یا کد شده یاشه یا اینکه فقط اون id نباشه . ممنون میشم نمونه کدی دارید بگذارید.
    در واقع من page و Detailes رو تونستم تغییر بدم اما فقط مشکلم Idهست. که نباشه یا یه چیز دیگه باشه و عدد نباشه .. مرسی

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    پست
    69

    نقل قول: تغییر آدرس در Asp.Net Mvc -Routing و حذف Id در آدرس بار مرور گر - mvc routing without id

    سلام Id نوعش int نیست و شما می توید هرچی دلتون بخواد بجاش بزارید در ضمن شما می تونید با تغییر rout موجود در app اون رو حذف یا تغییر بدین

  3. #3

    نقل قول: تغییر آدرس در Asp.Net Mvc -Routing و حذف Id در آدرس بار مرور گر - mvc routing without id

    شما در حالت پیش فرض از متد Get برای دسترسی به یک صفحه استفاده می کنید. اطلاعات id در این روش درون Route ذخیره میشوند.

    به طور کلی Model Binder اطلاعاتش را از روشهای زیر بدست می آورد :

    1- Route Value
    2- Query String
    3- Form Values

    روشهای 1 و 2 در نوار آدرس همیشه چاپ میشوند ولی روش سوم اطلاعات را درون Http پنهان میکند.
    برای استفاده از روش سوم باید برای نمایش اطلاعات یک صفحه از متد Post استفاده کنید.

  4. #4

    نقل قول: تغییر آدرس در Asp.Net Mvc -Routing و حذف Id در آدرس بار مرور گر - mvc routing without id

    id نوعش دقیقا int هست ..
    این همون id هست که که تو دیتابیس نشسته که فلان id برای کشیده بشه و اطلاعاتش برام مشخصب بشه.
    الان بطور مثال من هر id رو به متد get یک اکشن مثل detailes در کنترلر pages میدم و یکسری اطلاعات برام کشیده میشه از دیتابیس ...
    حالا مشکل اینجاست که وقتی متد get اجرا میشه ... ویک id مد نظرهست . ادرس میشه این www.xxx.ir/pages/detailes/20
    حالا تو این صفحه که هستیم اگر فقط id رو عوض کنم و مثلا بزارم 21 اطلاعات رکورد 21 برام لیست میشه مثل صفحه و هر چیز دیگه ای ....
    که میخام این عمل صورت نگیره ... واسه هخین میخام مسیر www.xxx.ir/pages/detailes/20 رو id رو رمز گذاری کنم تا دیگه با تغییر عدد رکورد یا به عبارتی صفحه دیگه ای خونده نشه ...
    الان من فکر میکنم دارم الان روشی که استفاده میکنم کدام یک از موارد بالاست؟
    چه راه حلی پیشنهاد میکنید؟
    ایا راهی هست ؟

  5. #5

    نقل قول: تغییر آدرس در Asp.Net Mvc -Routing و حذف Id در آدرس بار مرور گر - mvc routing without id

    مقدار id همان route Value است.

    اگر شما اصرار دارید که از متد Get برای نمایش اطلاعات یک صفحه استفاده کنید. (روشهای دیگری هم هست) میتوانید از ViewBag برای انتقال id از کنترلر به ویو استفاده کنید. در ویو با استفاده از یک اکشن اطلاعات را فراخوانی کنید.

    در کنترلر :


    [HttpGet]
    public ActionResult Details(int id)
    {
    ViewBag.Id=id;
    return View();
    }


    public PartialView _Details(int id)
    {
    var model=Db.Find(id);
    return PartialView (model)

    }


    در ویو :

    @Html.Action("MyController","Details" new {id=ViewBag.Id})

تاپیک های مشابه

  1. تغییر در منو asp.net
    نوشته شده توسط araelectronic@ymail.com در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 03 مرداد 1392, 17:30 عصر
  2. سوال: تغییر فلش منوی asp.net
    نوشته شده توسط mohsen.nsb44 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 04 تیر 1392, 12:02 عصر
  3. سوال: شبيه سازي آدرس در asp.net
    نوشته شده توسط yakooza2009 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 13
    آخرین پست: جمعه 09 مهر 1389, 10:18 صبح
  4. تغییر یه کنترل asp.net توسط کد های جاوا اسکریپ
    نوشته شده توسط oo_alireza_oo در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 22 آبان 1385, 08:33 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •