نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: Edit فعال فرم

  1. #1

    Edit فعال فرم

    سلام خدمت تمامی دوستان عزیز
    من در برنامه خودم احتیاج دارم که بدانم در هر لحظه، شی ء فعال فرم یا Edit فعال فرم کدام است (Edit ی که با دستور ActiveControl تعیین شده)
    لطفا کمکم کنید.
    :shock:

  2. #2

  3. #3
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    آقا این کار درستی نیست ها ؟!؟ این جوری member جمع کردن دیگه خیلی تابلو بازیه داداش.

    در ضمن داشتن member‌ در یک forum شخصی نه به آدم افتخار میده، نه چیزی به آدم اضافه میکنه. فقط کار آدم رو زیاد میکنه.

    اینو یادت باشه که بفرض اینکه معروفیت و محبوبیت کسب کردی مسئولیت‌ات چند برابر خواهد شد در حالی که عایدی‌ات ثابته.

    بازم میگم. بهتره تو روشت صرف‌نظر کنی. :roll:

  4. #4
    میتونید از این کد در رویداد گردان OnMouseMove فرم مورد نظرت یا رخدادگردان های مناسب دیگر مثل OnKeyPress استفاده کنی . حرف E در کلمه TEdit باید با حروف بزرگ نوشته شود . مقایسه case sensitive است .



    procedure TForm1.FormMouseMove(Sender: TObject; Shift: TShiftState; X,
    Y: Integer);
    begin
    if form1.activecontrol.classname='TEdit' then
    label1.caption:=Form1.ActiveControl.Name else
    label1.caption:='No Editbox Selected';
    end;


  5. #5
    منظورم اینه که در یک فرم که چند تا Edit داره کدام یک در حال حاضر فعاله

  6. #6
    ActiveControl کنترل فعال رو مشخص می کنه که ممکنه یک Edit باشه. اگر می خواهید با آن Edit کاری انجام دهید از (ActiveControl as TEdit) استفاده کنید.

تاپیک های مشابه

  1. یک سوال درباره edit
    نوشته شده توسط moslam در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 11 خرداد 1386, 08:08 صبح
  2. Edit در vb
    نوشته شده توسط RamezanBeik در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 11 فروردین 1386, 19:36 عصر
  3. کمک در مورد فارسی نویسی در edit
    نوشته شده توسط ghafar.t.d در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 15 تیر 1385, 21:49 عصر
  4. کنترل edit
    نوشته شده توسط mina_84 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 10
    آخرین پست: چهارشنبه 20 اردیبهشت 1385, 08:04 صبح
  5. سوال در مورد edit
    نوشته شده توسط ghafar.t.d در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 20 تیر 1384, 07:48 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •