نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: اتقال یک query از view به controller

  1. #1

    اتقال یک query از view به controller

    با سلام خدمت اساتید
    چطور میتونم یک query رو که در محیط view نوشته شده رو به action ارسال کنم ؟
    روشی که من نوشتم جواب نداد رو براتون میزارم
    view
     @Html.ActionLink("Excel", "ExportData", new { query = data }, new { @class = "btn btn-default" })

    controller

    public ActionResult ExportData(IEnumerable<SelectListItem> query)
    {

    GridView gv = new GridView();
    gv.DataSource = query.ToList() ;
    gv.DataBind();
    Response.ClearContent();
    Response.Buffer = true;
    Response.AddHeader("content-disposition", "attachment; filename=Marklist.xls");
    //Response.AddHeader("<meta http-equiv=""Content-type"" content=""text/html; charset=utf-8"" />");
    Response.AddHeader("Content-type", "text/html; charset=utf-8");
    Response.ContentType = "application/ms-excel";
    Response.Charset = "";
    StringWriter sw = new StringWriter();
    HtmlTextWriter htw = new HtmlTextWriter(sw);
    gv.RenderControl(htw);
    Response.Output.Write("<meta http-equiv=\"Content-type\" content=\"text/html; charset=utf-8\" />");
    Response.Output.Write(sw.ToString());
    Response.Flush();
    Response.End();


    return RedirectToAction("Record");
    }

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار bomb23
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    دفتر
    پست
    680

    نقل قول: اتقال یک query از view به controller

    باید بگی کی این اتفاق قراره بیفته یعنی ارسال.
    چیزی که من از سوالت فهمیدم باید اینکارتو با یه فرم انجام بدی و اون فرم به اون اکشن بره و اون کوئریتو مثلا میتونی تو یه input از نوع hiden بذاری و بفرستی به اکشن مورد نظرت.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار omid nasri
    تاریخ عضویت
    آذر 1392
    محل زندگی
    تهران - کارگر شمالی
    پست
    385

    نقل قول: اتقال یک query از view به controller

    روش های متفاوتی هستش، که همگی زیر مجموعه Model هستند، اگر با معماری اشنای نداری، پیشنهاد بنده اینه که مجدد اموزش پایه رو برسی کنید:

    سایت های پیشنهادی:

    www.cwx121.com

    www.eshanavr.com

تاپیک های مشابه

  1. نحوه ارسال لیستی از داده از view به controler
    نوشته شده توسط shaki_phd در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 21 مرداد 1393, 09:32 صبح
  2. سوال: دسترسی به view از controller
    نوشته شده توسط sina_rzv2 در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 9
    آخرین پست: پنج شنبه 04 مهر 1392, 20:27 عصر
  3. ارسال اطلاعات از view به controller
    نوشته شده توسط veronika در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 17 خرداد 1392, 10:48 صبح
  4. رابطه با Query یا view
    نوشته شده توسط مهدی رحیم زاده در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 02 اردیبهشت 1385, 06:58 صبح
  5. tree view web control
    نوشته شده توسط mehdi3683 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 09 مرداد 1383, 08:32 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •