نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: کمک در تحلیل برنامه چند خطی که با C++‎ نوشته شده

  1. #1

    Red face کمک در تحلیل برنامه چند خطی که با C++‎ نوشته شده

    سلام دوستان. من دو برنامه داشتم که تحلیلشو بلد نیستم. برنامه شماره 1 با دستورات sse نوشته شده و برنامه شماره 2 برنامه ای هست که روی یک هسته ی خاص اجرا میشه.
    کسی میتونه برنامه رو برام تحلیل کنه اگر خط به خط باشه که ممنون میشم چون خودم اینقدر اکسپرت نیستم که این برنامه ها رو بفهمم. با تشکر

    برنامه 1


    #include <emmintrin.h>
    #include <stdio.h>
    #include <conio.h>

    typedef union {
    __m128i V;
    int A[4];
    } IV;

    static void printIV(IV *Q) {
    printf("%08x %08x %08x %08x\n", Q->A[0], Q->A[1], Q->A[2], Q->A[3]);
    }

    int main() {
    __m128i allones = _mm_set1_epi32(0);
    __m128i zeroones, onezeros;
    allones = _mm_cmpeq_epi32(allones, allones);
    zeroones = _mm_srli_epi16(allones, 8);
    printIV((IV*)&zeroones);
    onezeros = _mm_slli_epi16(allones, 8);
    printIV((IV*)&onezeros);
    -getch();
    return 0;
    }




    برنامه 2

    #include <Windows.h>
    #include <iostream>
    #include <conio.h>
    using namespace std;

    int main() {
    HANDLE process = GetCurrentProcess();

    DWORD_PTR processAffinityMask;
    DWORD_PTR systemAffinityMask;
    if (!GetProcessAffinityMask(process, &processAffinityMask, &systemAffinityMask))
    return -1;
    int core = 2; /* set this to the core you want your process to run on */
    DWORD_PTR mask = 0x1;
    for (int bit = 0, currentCore = 1; bit < 16; bit++)
    {
    if (mask & processAffinityMask)
    {
    if (currentCore != core)
    {
    processAffinityMask &= ~mask;
    }
    currentCore++;
    }
    mask = mask << 1;
    }
    BOOL success = SetProcessAffinityMask(process, processAffinityMask);
    cout << success << endl;
    getch();
    return 0;

    }
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله salam99999 : پنج شنبه 10 اردیبهشت 1394 در 10:42 صبح

  2. #2

    نقل قول: کمک در تحلیل برنامه چند خطی که با C++‎ نوشته شده

    کسی نبود؟؟!!! ماشاا... این همه برنامه نویس یکی نمی خواد کمک کنه!!

تاپیک های مشابه

  1. سوال: کمک در تحلیل برنامه نیمچه حسابداری
    نوشته شده توسط masoodinfo در بخش تحلیل و طراحی نرم افزار
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 08 شهریور 1391, 17:46 عصر
  2. پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 05 خرداد 1391, 01:15 صبح
  3. فارسی کردن برنامه ای که با C++‎ builder نوشته شده ؟
    نوشته شده توسط hamid_n در بخش برنامه نویسی با Borland C++‎ Builder
    پاسخ: 12
    آخرین پست: چهارشنبه 09 فروردین 1391, 08:44 صبح
  4. مشکل در اجرای برنامه ای که با NET 2005. نوشته شده
    نوشته شده توسط Amir Oveisi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 06 اردیبهشت 1385, 06:50 صبح
  5. کمک در تحلیل برنامه
    نوشته شده توسط sahra_777 در بخش تحلیل و طراحی نرم افزار
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 02 مرداد 1384, 18:32 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •