نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: نحوه استفاده از STIMULSOFT

  1. #1

    Question نحوه استفاده از STIMULSOFT

    با سلام به همه دوستان عزیز
    من تازه کار با STIMULSOFT رو شروع کردم.از دوستان کسی میتونه یه راهنمایی کنه که چه طوری میتونم محتوای دو تکست باکس روی فرم رو به STIMULSOFT پاس بدم و گزارش بگیرم؟
    در ضمن اگه لینک دانلود نرم افزار کرک شده STIMULSOFT رو کسی داره ممنون میشم برام بفرسته.ممنون

  2. #2

    نقل قول: نحوه استفاده از STIMULSOFT

    از این لینک میتونید دانلود کنید
    http://downloadly.ir/software/progra...orts-ultimate/

    با فرض اینکه گزارش شما StiReport1 نام دارد به این گونه میتوانید پارامتر ارسال کنید
    ابتدا در قسمت Dictionary استیمول دو Variable بسازید.. مثلا v1,v2
    بعد از داخل برنامه
         StiReport1.Dictionary.Variables("v1").Value =TextBox1.Text
    StiReport1.Dictionary.Variables("v2").Value = TextBox2.Text
    StiReport1.Show()


  3. #3

    نقل قول: نحوه استفاده از STIMULSOFT

    نقل قول نوشته شده توسط zix_zixi مشاهده تاپیک
    از این لینک میتونید دانلود کنید
    http://downloadly.ir/software/progra...orts-ultimate/

    با فرض اینکه گزارش شما StiReport1 نام دارد به این گونه میتوانید پارامتر ارسال کنید
    ابتدا در قسمت Dictionary استیمول دو Variable بسازید.. مثلا v1,v2
    بعد از داخل برنامه
         StiReport1.Dictionary.Variables("v1").Value =TextBox1.Text
    StiReport1.Dictionary.Variables("v2").Value = TextBox2.Text
    StiReport1.Show()

    خیلی ممنون از راهنماییتون.
    اما هنوز یه مشکل دارم!من StimulSoft رو از لینک بالا دانلود کردم ولی وقتی StiReport1 رو به پروژه اضافه می کنم،نمیتونم برم تو نمای Design View و گزارش رو طراحی کنم.یعنی وقتی روی StiReport1 کلیک راست می کنم این گزینه به همراه چند تا گزینه دیگه مثل Choose Data Source یا Save و یا ... وجود نداره.

  4. #4

    نقل قول: نحوه استفاده از STIMULSOFT

    داخل پوشه نرم افزار یک فایل به اسم Installer وجود دارد
    پس از اجرا از منوی بالا گزینه Install GAC را انتخاب کنید
    باید مشکل عدم نمایش Design Report شما حل شود

  5. #5

    نقل قول: نحوه استفاده از STIMULSOFT

    نقل قول نوشته شده توسط zix_zixi مشاهده تاپیک
    داخل پوشه نرم افزار یک فایل به اسم Installer وجود دارد
    پس از اجرا از منوی بالا گزینه Install GAC را انتخاب کنید
    باید مشکل عدم نمایش Design Report شما حل شود
    من نسخه‌ی 2014.3 رو دانلود کردم و به غیر از فایل Stimulsoft-Reports-Ultimate-2014.3، فایل دیگری درون پوشه نیست!!!

  6. #6

    نقل قول: نحوه استفاده از STIMULSOFT

    این نسخه بصورت Retail هست و نیازی به کرک نداره

  7. #7

    نقل قول: نحوه استفاده از STIMULSOFT

    نقل قول نوشته شده توسط vb341 مشاهده تاپیک
    این نسخه بصورت Retail هست و نیازی به کرک نداره
    چرا وقتی این نسخه رو نصب می کنم نمیتونم از StiReport استفاده کنم؟(یعنی کنترل StiReport به جعبه ابزار اضافه میشه ولی وقتی به فرم اضافه می کنم اون فلش کوچیکه کنارش ظاهر نمیشه که بتونم فایل Report رو از DesignReport انتخاب کنم)

  8. #8

    نقل قول: نحوه استفاده از STIMULSOFT

    دوست عزیز نسخه 2014.3 فکر میکنم با vs 2013 مشکل داشته باشه . من هم دو باز و در دو سیستم مختلف تست کردم ولی محیط دیزاینش نمیومد . ولی با نصب نسخه 2014.2 مشکل حل شد

تاپیک های مشابه

  1. نحوه استفاده از checkbox بجای ستون select
    نوشته شده توسط داش اکل در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 17
    آخرین پست: شنبه 15 شهریور 1399, 10:01 صبح
  2. پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 03 خرداد 1393, 12:16 عصر
  3. نحوه استفاده از Crystal Report
    نوشته شده توسط Erfanian در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 05 شهریور 1385, 22:18 عصر
  4. بسیار ضروری (نحوه استفاده از کلکسیون فرم )
    نوشته شده توسط sarina در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 11 آبان 1382, 22:00 عصر
  5. نحوه استفاده از seek
    نوشته شده توسط morteza_dehghan در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 02 مرداد 1382, 14:12 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •