نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: کار نکردن drop down در بار اول

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    224

    Question کار نکردن drop down در بار اول

    با تشکر

    تو صفحه یه drop down دارم که از بانک پر میشه و با انتخاب هر کدام از گزینه ها یکسری عملیات انجام میشه، مشکل من اینجاست که حتما باید drop down باز بشه و گزینه ای انتخاب بشه تا کار کنه ولی من میخام به محض پرشدن drop down از بانک با اولین گزینه ای که توی تکستش نشون میده عملیات رو انجام بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

  2. #2

    نقل قول: کار نکردن drop down در بار اول

    post back که باید فعال باشه حتما
    و فکر کنم بشه که سطح اون تابعی که کدهای مثلا selectedindextchange اون dropdown list توش حست رو به public تغییر بدی و در فرم لود فراخوانی کنی .
    اینو بزن شاید بشه !

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1393
    محل زندگی
    مهاباد
    پست
    55

    نقل قول: کار نکردن drop down در بار اول

    سوالتون خیلی گنگ بود.

    خب می فرمایید که اگه یکی از گزینه های داخل dropdown انتخاب بشه بقیه کار می کنند. یه کاری کن. شما اگه از تابعی چیزی برای گرفتن مقدار از دراپ داون استفاده می کنی لازمه او تابع به صورت پیشفرض مقدار دهی بشه....

    حالا با این اطلاعاتی که شما دادید همیقد تونستم کمک کنم....

    اگه فهمیدید چی گفتم که عالیه. وگرنه اطلاعات بیشتری بزارید و بهم خبر بدید تا راهنمایی کنم

  4. #4

    نقل قول: کار نکردن drop down در بار اول

    سلام دوست عزیز.
    بستگی داره چطوری پیاده سازی کردید .
    من با این فرض پاسخ تون رو میدم که توی selectindxchange دراپ دان تون یک متد ای مثلا به اسم LoadData() رو اجرا میکنین ، کافی فقط شما اون متد LoadData رو توی PageLoad تون یکبار اجرا کنین (فقط حواستون باشه که شرط بزارین که اگر مقدار item ها دارپ دان بزرگتر از 0 بود)

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    224

    نقل قول: کار نکردن drop down در بار اول

    ممنون از دوستان عزیز.
    auto postback فعال هست ، و بله دستورات داخل رویداد selectindexchange نوشته شده
    و موضوع دیگه اینکه این دراپ دان خودش اواسط کار فعال میشه و نمیشه تو page load فراخوانیش کرد؟؟؟؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار vira1368
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    اهواز
    سن
    34
    پست
    270

    نقل قول: کار نکردن drop down در بار اول

    دقیقاً همون زمانی که DropDown فعال میشه بیا و اون متد رو فراخوانی کن.

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: کار نکردن font-face برای بار اول
    نوشته شده توسط beh3000 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 26 دی 1393, 16:49 عصر
  2. کار با drop down list
    نوشته شده توسط samang در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 26 فروردین 1393, 00:31 صبح
  3. مبتدی: کار با Drop-Down Box در FrontPage
    نوشته شده توسط mohsen_vb_6 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 09 آذر 1388, 19:51 عصر
  4. پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 13 آبان 1387, 12:12 عصر
  5. کار با Drop Down List
    نوشته شده توسط zghobadi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 26 مرداد 1386, 13:04 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •