نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: نمونه کد اتصال به درگاه بانک سامان

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    409

    نمونه کد اتصال به درگاه بانک سامان

    مستندات فنی درگاه سامان رو گرفتم ولی قسمت PHP فقط یه مثال برای وریفای کردن داره فقط . تو تالار و گوگل خیلی گشتم ولی چند تا کد قدیمی پیدا کردم .
    دوستانی که نمونه کد برای اتصال به درگاه بانک سامان رو دارند لطفا نمونه کد بزارند .

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    409

    نقل قول: نمونه کد اتصال به درگاه بانک سامان

    دوست عزیز وریفای که کاری نداره . درسته درگاه گرفتم ولی فقط نمونه کد وریفای رو دادن .
    قصد دارم از روش توکن که جدید هست استفاده کنم تو مستنداتش کامل مطالعه کردم مشکلم نمونه کد هست

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    409

    نقل قول: نمونه کد اتصال به درگاه بانک سامان

    کسی نبود یه درگاه سامان نوشته باشیم

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    409

    نقل قول: نمونه کد اتصال به درگاه بانک سامان

    واقعا جالبه هیچکسی نیست جواب بنده رو بده . نمونه کد با استفاده از توکن برای بان سامان رو مد نظرم هستی هر کسی از دوستان نمونه داره بزاره

  5. #5

    نقل قول: نمونه کد اتصال به درگاه بانک سامان

    سلام دوست عزیز
    شاید یه مقدار دیر باشه برای جواب دادن به سوال شما منتهی از اون جهت که این سوال ممکنه برای خیلی های دیگه هم پیش اومده باشه لازم دیدم در حد توان خودم پاسخ بدم.

    من خودم قبلا یکبار به این مشکل برخوردم و به قدری اذیت شدم که ملا قضیه رو کنسل کردم و از پرداخت بدون token استفاده کردم. منتهی اخیرا برای یکی از مشتریانم ناگزیر از استفاده از پرداخت با token بودم. بعد از بررسی اولیه وب سرویس درگاه پرداخت سامان به آدرس https://acquirer.samanepay.com/payme...cepayment.asmx دیدم که این وب سرویس اصولا متدی برای درخواست token نداره. و وقتی که یکبار دیگه به دقت مستندات رو خوندم دیدم که برای درخواست token باید از وب سرویس دیگه ای به این آدرس استفاده بشه: https://sep.shaparak.ir/Payments/InitPayment.asmx
    این وب سرویس فقط یک متد داره و اون هم متد RequestToken هست.

    به طور خلاصه: شما باید اول از طریق وب سرویس https://sep.shaparak.ir/Payments/InitPayment.asmxد درخواست token کنید و کاربر رو با token به درگاه پرداخت بفرستید ولی بعد از بازگشت کاربر از درگاه پرداخت و به منظور تایید تراکنش باید از وب سرویس https://acquirer.samanepay.com/payme...cepayment.asmx استفاده کنید.

  6. #6

    نقل قول: نمونه کد اتصال به درگاه بانک سامان

    دیر شده ولی شاید برا کسی پیش بیاد . با این مستنداتی ک بانک سامان میده حتما پیش میاد.
    منم همچین مشکلی داشتم، به پشتیبانیش هم زنگ زدم گفت همینه ک هست

    نمونه کد وریفای رو میزارم خودم ازش استفاده کردم. آخرین ورژنش هست. البته php شما باید از soap پشتیبانی کنه. اگه ن باید از nusoap استفاده کنید.

    $State=$this->NP->params->post('State');
    $RefNum=$this->NP->params->post('RefNum');
    $MID='از بانک دریافت می شه';
    $userName='از بانک دریافت می شه';
    $password='از بانک دریافت می شه';

    if($State=='OK'){
    if(storeInDatatBase($RefNum)){ // آیا این رسید دیجیتالی قبلا استفاده شده. توجه نمایید ک این تابع باید توسط خودتان نوشته شود این تابع باید چک کند ک کسی قبلا از این رسید دیجیتالی استفاده نکرده .
    echo('خطا - از این رسید دیجیتالی قبلا استفاده شده');
    }else{
    try {
    $client = new SoapClient('https://sep.shaparak.ir/payments/referencepayment.asmx?WSDL', array('encoding' => 'UTF-8'));
    $result=$client->verifyTransaction($RefNum,$MID);

    if ($result > 0)
    {
    if($amount <> $result){
    echo('خطا - مبلغ پرداختی با مبلغ فاکتور همخوانی ندارد.');

    $client->reverseTransaction($RefNum,$MID,$userName,$passwo rd); // بازگشت تراکنش
    }else{
    echo 'تراکنش با موفقیت انجام پذیرفت.';
    }
    }
    else //khata
    {
    echo('خطا به وجود آمده کد خطا - '.$result);
    }
    }
    catch (SoapFault $e) {
    echo('خطا در فراخوانی وب سرویس');
    }
    }
    }else{
    echo('خطا به وجود آمده - '.$State);
    }


    باشد ک رضایت شما را بدست آورد.
    و من الله توفیق


    آخرین ویرایش به وسیله ebrahim.abbasi : سه شنبه 06 شهریور 1397 در 08:47 صبح

  7. #7

    نقل قول: نمونه کد اتصال به درگاه بانک سامان

    نقل قول نوشته شده توسط ebrahim.abbasi مشاهده تاپیک
    دیر شده ولی شاید برا کسی پیش بیاد . با این مستنداتی ک بانک سامان میده حتما پیش میاد.
    منم همچین مشکلی داشتم، به پشتیبانیش هم زنگ زدم گفت همینه ک هست

    نمونه کد وریفای رو میزارم خودم ازش استفاده کردم. آخرین ورژنش هست. البته php شما باید از soap پشتیبانی کنه. اگه ن باید از nusoap استفاده کنید.

    $State=$this->NP->params->post('State');
    $RefNum=$this->NP->params->post('RefNum');
    $MID='از بانک دریافت می شه';
    $userName='از بانک دریافت می شه';
    $password='از بانک دریافت می شه';

    if($State=='OK'){
    if(storeInDatatBase($RefNum)){ // آیا این رسید دیجیتالی قبلا استفاده شده. توجه نمایید ک این تابع باید توسط خودتان نوشته شود این تابع باید چک کند ک کسی قبلا از این رسید دیجیتالی استفاده نکرده .
    echo('خطا - از این رسید دیجیتالی قبلا استفاده شده');
    }else{
    try {
    $client = new SoapClient('https://sep.shaparak.ir/payments/referencepayment.asmx', array('encoding' => 'UTF-8'));
    $result=$client->verifyTransaction($RefNum,$MID);

    if ($result > 0)
    {
    if($amount <> $result){
    echo('خطا - مبلغ پرداختی با مبلغ فاکتور همخوانی ندارد.');

    $client->reverseTransaction($RefNum,$MID,$userName,$passwo rd); // بازگشت تراکنش
    }else{
    echo 'تراکنش با موفقیت انجام پذیرفت.';
    }
    }
    else //khata
    {
    echo('خطا به وجود آمده کد خطا - '.$result);
    }
    }
    catch (SoapFault $e) {
    echo('خطا در فراخوانی وب سرویس');
    }
    }
    }else{
    echo('خطا به وجود آمده - '.$State);
    }


    باشد ک رضایت شما را بدست آورد.
    و من الله توفیق




    سلام آقای عباسی
    ممنون میشم اگه شما اتصال به بانک سامان رو کامل دارید توی همین پست برای ما قرار بدین، فراخوانی سرویس ها و ذخیره نتایج تراکنش در بانک اطلاعاتی، متاسفانه هیچگونه مستنداتی در وب پیدا نمیشه و ما هم در بازگشت نتایج تراکنش موفق از بانک سامان به مشکل برخوردیم
    با تشکر

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1394
    محل زندگی
    ایران
    پست
    357

    نقل قول: نمونه کد اتصال به درگاه بانک سامان

    خب کاری نداره زنگ بزنید پشتیبانی سامان و مسئله رو بگید خوودون بایست درستش کنند اینجوری بهتر هست و متوجه اشتباهشون هم میشن که کد هاشون عملیاتی نیست.
    همین مشکل رو بنده با بانک ملت داشتم که البته با پیگیری و کدهای جدیدی که دادند رفع شد.

  9. #9

    نقل قول: نمونه کد اتصال به درگاه بانک سامان

    سلام

    اینو برسی کنید : https://vrl.ir/QePaBA

  10. #10

    نقل قول: نمونه کد اتصال به درگاه بانک سامان

    همچنین برای برسی کدهای خطا میتونید از این آدرس استفاده کنید : https://miladworkshop.ir/errorcode.html

تاپیک های مشابه

  1. جدیدترین مستندات اتصال به درگاه بانک ملت
    نوشته شده توسط sara_aryanfar در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 15
    آخرین پست: پنج شنبه 25 اردیبهشت 1393, 19:34 عصر
  2. سوال: خطا هنگام کار با درگاه بانک سامان
    نوشته شده توسط usef64 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 27 تیر 1391, 15:05 عصر
  3. سوال: مشکل در اتصال به درگاه بانک پارسیان
    نوشته شده توسط zibaaa در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 10 فروردین 1391, 10:40 صبح
  4. پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 24 خرداد 1390, 17:44 عصر
  5. مشکل با Verify کردن تراکنش ها (درگاه بانک سامان)
    نوشته شده توسط amirssh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 27 آذر 1388, 23:10 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •