نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: ارور عجیب در استفاده از فایل در ویژوال استادیو

  1. #1

    ارور عجیب در استفاده از فایل در ویژوال استادیو

    سلام به همه ی دوستان.
    من یه کد ساده دارم که یه یک ابجکت را در فایل ذخیره میکنه و اولین شی را از فایل میخونه و پرینت میکنه.
    مشکل عجیب این جاست که برنامه تا زمانی که بسته نشده درست کار میکنه اما بعد از بستن و باز کردن برنامه(یعنی یک فایل ایجاد شدده داریم) برنامه break میشه!


    #include <iostream>
    #include <fstream>
    #include <conio.h>


    using namespace std;
    class person
    {
    public:
    person();
    ~person();
    char arr[20];
    private:


    };


    person::person()
    {
    }


    person::~person()
    {
    }
    void main()
    {
    while(1)
    {
    int a;
    cout<<"1-save in file\n2-load";
    cin>>a;
    if(a==1)
    {
    person*ob1=new person;
    cin>>ob1->arr;
    ofstream file;
    file.open("aaa.dat",ios::app|ios::binary);
    file.write((char*)&ob1,sizeof(class person));
    file.close();
    }
    else
    {
    person*ob2=new person;
    ifstream file;
    file.open("aaa.dat",ios::in|ios::binary);
    file.read((char*)&ob2,sizeof(class person));
    cout<<ob2->arr;
    }


    }


    }



    eror.png
    آخرین ویرایش به وسیله mohammaddx : چهارشنبه 09 اردیبهشت 1394 در 17:54 عصر

  2. #2

    نقل قول: ارور عجیب در استفاده از فایل در ویژوال استادیو

    منظورت اینه که از پوشه دیباگ بالا میاری ارور میده ؟؟؟؟ خب فایل رو باس توی پوشه دیباگ هم کپی کنی ! بعد چیزای مورد نیازش که توی پوشه برنامس رو باس توی دیباگ کپی کنی !

  3. #3

    نقل قول: ارور عجیب در استفاده از فایل در ویژوال استادیو

    نقل قول نوشته شده توسط USprojeh مشاهده تاپیک
    منظورت اینه که از پوشه دیباگ بالا میاری ارور میده ؟؟؟؟ خب فایل رو باس توی پوشه دیباگ هم کپی کنی ! بعد چیزای مورد نیازش که توی پوشه برنامس رو باس توی دیباگ کپی کنی !
    من برنامه را وقتی برای اولین بار run میکنم همه چی درسته و هم save و هم load درست کار میکنه.اما برای دفعه دوم(یعنی فایل در دفعه اول ایجاد شده بود) که برنامه run میشه میخوام load کنم برنامه break میکنه!

  4. #4

    نقل قول: ارور عجیب در استفاده از فایل در ویژوال استادیو

    خب اگه میشه بریک رو بذاری عکسشو شاید بتونم کمکت کنم !

  5. #5

    نقل قول: ارور عجیب در استفاده از فایل در ویژوال استادیو

    نقل قول نوشته شده توسط USprojeh مشاهده تاپیک
    خب اگه میشه بریک رو بذاری عکسشو شاید بتونم کمکت کنم !
    به پست اول اضافه شد.

  6. #6

    نقل قول: ارور عجیب در استفاده از فایل در ویژوال استادیو

    سلام
    obj1 و obj2 هر دو اشاره گر هستند دیگه لازم نیست آدرس اونها گرفته بشه
    ((char*)ob1,sizeof(class person))
    ((char*)ob2,sizeof(class person))

  7. #7

    نقل قول: ارور عجیب در استفاده از فایل در ویژوال استادیو

    نقل قول نوشته شده توسط USprojeh مشاهده تاپیک
    #include <iostream>
    #include <fstream>
    #include <conio.h>


    using namespace std;
    class person
    {
    public:
    person();
    ~person();
    char arr[20];
    private:


    };


    person::person()
    {
    }


    person::~person()
    {
    }
    void main()
    {
    while(1)
    {
    int a;
    cout<<"1-save in file\n2-load";
    cin>>a;
    if(a==1)
    {
    person*ob1=new person();
    cin>>ob1->arr;
    ofstream file ("aaa.dat",ios::app|ios::binary);
    file.write((char*)&ob1->arr,sizeof(person));
    file.close();
    }
    else
    {
    person*ob2=new person();
    ifstream file1 ("aaa.dat",ios::in|ios::binary);
    file1.read((char*)&ob2->arr,sizeof(person));
    cout<<ob2->arr;
    file1.close();
    }


    }


    }
    اگه اشتباه نکنم شما متغییر های موجود در کلاس شی را در فایل ذخیره و بازیابی کردی.برنامه اصلی من متغییرهای زیادی در کلاس های مختلف داره که امکان استفاده از روش شما را بهم نمیده.

  8. #8

    نقل قول: ارور عجیب در استفاده از فایل در ویژوال استادیو

    آره ! میخواستم ببینم چه خبره ! :) !

  9. #9

    نقل قول: ارور عجیب در استفاده از فایل در ویژوال استادیو

    نقل قول نوشته شده توسط rahnema1 مشاهده تاپیک
    سلام
    obj1 و obj2 هر دو اشاره گر هستند دیگه لازم نیست آدرس اونها گرفته بشه
    ((char*)ob1,sizeof(class person))
    ((char*)ob2,sizeof(class person))
    ممنون از شما.اشتباه بدی بود.1ساعت وقتم رو گرفت!.

تاپیک های مشابه

  1. ارور عجیب در ویژوال 2012+ عکس
    نوشته شده توسط amirmms در بخش VB.NET
    پاسخ: 12
    آخرین پست: جمعه 30 مرداد 1394, 18:04 عصر
  2. سوال: چگونه میتوان فایل exe ویژوال استادیو رو برگردوند ؟
    نوشته شده توسط arezoo200 در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 09 بهمن 1392, 05:51 صبح
  3. ارور عجیب در ویژوال بیسیک
    نوشته شده توسط pesarake در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 24
    آخرین پست: پنج شنبه 31 فروردین 1391, 11:34 صبح
  4. سوال: ارور عجیب در فایل exe!!!
    نوشته شده توسط ab1234 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 10 مهر 1388, 18:26 عصر
  5. یک ارور عجیب هنگام استفاده از آجاکس
    نوشته شده توسط mojniknam در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 05 اردیبهشت 1387, 19:55 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •