نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: ویرایش select list

  1. #1

    ویرایش select list

    سلام
    من وقتی توی پروژه ام کاربر ثبت نام میکنه و ب عنوان مثال برای استان محل زندگی اش تهران رو انتخاب کرده بوده ، وقتی میره توی صفحه ویرایش اطلاعاتش چجوری باید توی select list مربوط به استان گزینه تهران که قبلا انتخاب کرده بود، نشون داده بشه و کاربر دوباره از بین آیتم های select list گزینه دیگری رو انتخاب کنه؟ ببخشید اگر سوالم ساده هست آخه من تازه شروع کردم و حرفه ای نیستم و جواب سوالم رو پیدا نکردم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار arenaw
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    /home/nainemom
    پست
    500

    نقل قول: ویرایش select list

    سلام.
    یه راهش اینطوریه که توی حلقه‌ای که داره آپشن‌های اون سلکت رو میسازه، چک کنید که اگر آپشنی که الان میخواد چاپ کنه با مقدار محل زندگی کاربر برابر بود، اون آپشن رو انتخاب کنه. اینطوری:


    <select id='cities'>
    <?phpforeach( $cities as $city ){
    $selected = $city === $user['city']? 'selected': null;
    echo '<option value="'. $city. '" '. $selected. '>'. $city. '</option>';}
    ?>
    </select>



    یه راه دیگه، کمک گرفتن از جاوااسکریپته. اینطوری که شما آخر صفحه‌ی ویرایش اطلاعات، از طریق پی‌اچ‌پی باید یه تگ جاوااسکریپت به صفحه اضافه کنید که اون اسکریپت، آپشن شما رو انتخاب کنه.



    echo '<script> document.getElementById("cities").value="'. $user['city']. "; </script>';

    آخرین ویرایش به وسیله arenaw : یک شنبه 13 اردیبهشت 1394 در 14:45 عصر

  3. #3

    نقل قول: ویرایش select list

    گزینه های select list رو از بانک نمیخونه و اسامی استان ها رو خودم وارد کردم، نتونستم درستش کنم
    نمیدونم توی قسمت value ی سلکت لیست چی بنویسم که انتخاب قبلی رو نمایش بده

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار arenaw
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    /home/nainemom
    پست
    500

    نقل قول: ویرایش select list

    خب پس میتونید از روش دوم استفاده کنید

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار hamedarian2009
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    1,691

    نقل قول: ویرایش select list

    با جی کوئری برات یک مثال میزنم استفاده کنید

    <?php
    $ostan = 'fars';
    ?>
    <!DOCTYPE html>
    <html lang="en">
    <head>
    <meta charset="UTF-8">
    <title>Document</title>
    </head>
    <body>
    <select name="ostan">
    <option value="tehran">Tehran</option>
    <option value="gilan">Gilan</option>
    <option value="fars">Fars</option>
    <option value="mazandaran">Mazandaran</option>
    </select>
    <script src="https://code.jquery.com/jquery-1.10.2.js"></script>
    <script type="text/javascript">
    (function(){
    var value = "<?php echo $ostan; ?>";

    $("option[value=" + value + "]").attr('selected', 'selected');
    })();
    </script>
    </body>
    </html>


    متغیر ostan$ رو فرض میکنیم همون استان کاربر است

  6. #6

    نقل قول: ویرایش select list

    من دارم با اسمارتی کار میکنم، نمیدونم چرا نمیییشه :(
    توی قست php متغیر $ostan رو تعریف کردم و وقتی توی فایل tpl در این قسمت از کد شما
     var value = "<?php echo $ostan; ?>";
    مقدار value رو برابر با $ostan قرار میدم، تغییری توی select list به وجود نمیاد

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار hamedarian2009
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    1,691

    نقل قول: ویرایش select list

    من اسمارتی کار نکردم اما فکرمیکنم باید به این صورت بنویسید
    var value = "{$ostan}";

تاپیک های مشابه

  1. ویرایش در List Box
    نوشته شده توسط عاطفه پیچان در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 14 اردیبهشت 1390, 17:53 عصر
  2. ویرایش یک list view گروه بندی شده
    نوشته شده توسط yakamous در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 10 اسفند 1389, 09:32 صبح
  3. ویرایش contact list
    نوشته شده توسط mahdi68 در بخش Windows Phone و Windows Mobile
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 10 مرداد 1389, 02:18 صبح
  4. پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 03 اردیبهشت 1389, 07:09 صبح
  5. multi select list box
    نوشته شده توسط mrn_asef در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 24 دی 1384, 09:47 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •