نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: ماتریس 10 در 10

  1. #1

    ماتریس 10 در 10

    سلام
    سوالی بود به شکل زیر:
    برنامه ای بنویسید که یک ماتریس 10در10 تعریف کرده و مقدار آن را 0 بگذارید(درایه ها 0 باشند) سپس این برنامه از کاربر یک سطر و ستون و یک عدد دریافت کرده ، محتوای درایه موردنظر را به عدد مربوطه تغییر دهد و مجدداً محتوای ماتریس نمایش داده شود.
    الف)درصورتی که کاربر سطر و ستون را 1- داده باشد از برنامه خارج شود.

     به این صورت حل کردیم با کمک دوستان:




    #include<stdio.h>
    #include<conio.h>
    #include<iostream.h>
    int m[5][5]={0,0,0,0,0,
    0,0,0,0,0,
    0,0,0,0,0,
    0,0,0,0,0,
    0,0,0,0,0};
    int p[2][8]={-1,-1,0,1,1,1,0,-1,
    0,1,1,1,0,-1,-1,-1};




    int n=5;
    void main(void)
    {
    int i,j,x=0,y=0,k,x1,y1;


    clrscr();
    cout<<"Enter x:";
    cin>>x;
    cout<<"Enter y:";
    cin>>y;
    m[x][y]=5;
    for(i=0;i<n;i++)
    {
    for(j=0;j<n;j++)
    {
    cout<<m[i][j]<<" ";
    }
    cout<<endl;
    }


    while(k!=9)
    {
    cout<<"0:N 1:NE 2:E 3:SE 4:S 5:SW 6:W 7:NW 9:exit"<<endl;
    cout<<"Enter k:";
    cin>>k;
    x1=x+p[0][k];
    y1=y+p[1][k];


    if((x1<0)||(x1>=n)||(y1<0)||(y1>=n)||(m[x1][y1]!=0))
    {


    cout<<"error";


    getch();
    }
    else
    {
    cin>>m[x1][y1];


    for(i=0;i<n;i++)
    {
    for(j=0;j<n;j++)
    {
    cout<<m[i][j]<<" ";
    }
    cout<<endl;
    }
    getch();
    }
    }
    }






    حالا می خوایم همین برنامه وقتی کاربر درایه رو وارد کرد بشه اون رو انتقال داد یعنی حرکتش بدیم به جهت های مختلف.
    مثلا یکی از درایه ها رو 3 دادیم حالا این 3 رو با وارد کردن مثلا حرف N به درایه شمالی منتقل بشه یا حرف SW رو زدیم به داریه شمال شرقی بره . چیکار باید بکنم؟
    لطفا راهنمایی ممنون

  2. #2

    نقل قول: ماتریس 10 در 10

    ............up

  3. #3

    نقل قول: ماتریس 10 در 10

    ............up

تاپیک های مشابه

  1. پیاده سازی یک ماتریس خلوت
    نوشته شده توسط maryam206 در بخش برنامه نویسی با Borland C++‎ Builder
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 11 فروردین 1389, 13:15 عصر
  2. دترمینان ماتریس n*n
    نوشته شده توسط Buggsbunny در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 17 شهریور 1387, 16:29 عصر
  3. تبدیل تصاویر به ماتریس و برعکس
    نوشته شده توسط whitehat در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 9
    آخرین پست: چهارشنبه 22 مهر 1383, 22:48 عصر
  4. ماتریس
    نوشته شده توسط در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 13
    آخرین پست: سه شنبه 25 شهریور 1382, 01:03 صبح
  5. ماتریس ها در OpenGL
    نوشته شده توسط Vahid_Nasiri در بخش طراحی و ساخت بازی‌های کامپیوتری
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 12 تیر 1382, 00:57 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •