صفحه 3 از 44 اولاول 1234513 ... آخرآخر
نمایش نتایج 81 تا 120 از 1746

نام تاپیک: طراحی رابط کاربری - UserInterface

  1. #81
    کاربر دائمی آواتار aliramazani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    38
    پست
    757

    نقل قول: نظر در مورد طراحی ظاهر برنامه ...

    طرحهای بسیار قشنگی هستن. لطفا این تاپیکو ادامه بدین

  2. #82
    کاربر دائمی آواتار ghasem110deh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,148

    Smile شبه تم آفیس

    سلام به همه
    تو این قالب سعی کردم شبیه office 2013 (نمونه آقای گلبافان) بشه .... ولی نشده

    تصاویر برنامه : (ضمیمه)
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  3. #83
    کاربر دائمی آواتار winner1
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    خلخال
    پست
    738

    نقل قول: نظر در مورد طراحی ظاهر برنامه ...

    جای کنترل ها خوبه ولی نباید شلوغ بشه و همینطور ایکون های کم رنگ خاکستری برنامتو مرده میکنه <3

  4. #84
    کاربر دائمی آواتار aliramazani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    38
    پست
    757

    نقل قول: نظر در مورد طراحی ظاهر برنامه ...

    اسم فونت استفاده شده چیه؟

  5. #85
    کاربر دائمی آواتار ghasem110deh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,148

    نقل قول: نظر در مورد طراحی ظاهر برنامه ...

    نقل قول نوشته شده توسط www.rayanehkhabar.com مشاهده تاپیک
    اسم فونت استفاده شده چیه؟
    فونت B Yekan
    فونت وب ش چالب تره !

  6. #86
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: نظر در مورد طراحی ظاهر برنامه ...

    سلام قاسم عزیز
    فونت یکان بنظرم قدیمی شده
    برای برنامه سعی کن از رنگهای شادتری استفاده کنی

  7. #87
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,487

    نقل قول: نظر در مورد طراحی ظاهر برنامه ...

    نقل قول نوشته شده توسط winner1 مشاهده تاپیک
    سلام رفیق دیتا گرید ویو خود ماکروسافت cell border style و default cell style با این کار کنی متوجه میشی

    آها . مرسی . میگم از قسمت های دیگه مثل نوبت دهی و .. میشه عکس بگذاری ؟

  8. #88
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    روستای چناران شهرستان نیشابور
    پست
    236

    نقل قول: نظر در مورد طراحی ظاهر برنامه ...

    سلام برنامه ها بسیار قشنگ بود از دوستان تشکر میکنم باعث ایجاد طرح های جدید در ذهن بچه ها میشه

  9. #89
    کاربر دائمی آواتار ghasem110deh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,148

    نقل قول: نظر در مورد طراحی ظاهر برنامه ...

    نقل قول نوشته شده توسط golbafan مشاهده تاپیک
    سلام قاسم عزیز
    فونت یکان بنظرم قدیمی شده
    برای برنامه سعی کن از رنگهای شادتری استفاده کنی
    سلام ، احوال شما
    ---
    رنگ آبی که استفاده کردم ، آبی word 2013 دیگه !
    زمینه هم دست نزدم (پیشفرض خود ویژوال استادیو هستش)
    شاید آیکون ها جالب نیست !؟

  10. #90
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: نظر در مورد طراحی ظاهر برنامه ...

    آره منطورم آیکونهاست

    خیلی خاکستری هستن

  11. #91
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1394
    پست
    66

    نقل قول: نظر در مورد طراحی ظاهر برنامه ...

    نقل قول نوشته شده توسط golbafan مشاهده تاپیک
    ایده شما خوبه ولی طراحی شما استاندارد نیست
    دلیل 1: استفاده از حالت استارت منوی ویندوز 8 (حالت کاشی tile) زمانی درسته که فقط آیتم های منو رو داشته باشید و با باز شدن هر فرم باید بصورت fullscreen اجرا بشه
    دلیل 2: شما در کنار استفاده از منوی وین 8 از منوی درختی و کلی دکمه ناهماهنگ با فرم هم استفاده کردید
    دلیل 3: آیتم های منوی ویندوز 8 باید حد الامکان صفحه رو پر کنن

    اینها رو اگر اصلاح کنید بسیار زیبا خواهد شد

    من یه نرم افزار بر اساس طراحی ویندوز 8 نوشتم که انشاالله تصاویرشو براتون میزارم

    فونت هایی استفاده شده مناسب نیستش
    بخصوص فونت b titr که مشکل داره.
    نمیتونم بگم خوب نیست ، خوب هست ولی میتونه خیلی بهتر باشه

  12. #92
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1394
    پست
    66

    نقل قول: نظر در مورد طراحی ظاهر برنامه ...

    نقل قول نوشته شده توسط ali_72 مشاهده تاپیک
    golbafan جون از کامپوننت خاصی استفاده کردی؟ چقدر انتخاب رنگتو دوست دارم قشنگه


    سلام
    دگمه های استفاده شده خیلی ناجور هستند و سایز نوشته های سمت راست دگمه هم زیاد هست اندکی کم کن
    روی ریزه کاری بیشتر کار کن ، اتفاقا چند وقت پیش یک برنامه office web code 2013 نوشتم و به محصولات مایکرسافت اضافه کردم ، اونم تو همین مایعه ها هست.

    قشنگه :X

  13. #93
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1394
    پست
    66

    نقل قول: نظر در مورد طراحی ظاهر برنامه ...

    نقل قول نوشته شده توسط reza_ali202000 مشاهده تاپیک
    اینم ظاهر برنامه حسابداری بنده هس که تا الان نسخه های زیادی رو ازش فروختم. ولی دلم میخواد رنگ بندیش رو عوض کنم.


    ایکن هایی استفاده شده اصلا خوب نیستن
    رنگ سبزی که استفاده کردی ، خیلی کارد رو خراب کرده
    بیشتر روی رنگ ها و ریزه کاری ها دقت کن
    برنامه این مدلی دیگه قدیمی شده
    یکم محیط کاربری برنامه رو ارتقا بده ، جذاب تر ، ساده تر باشه
    :X

  14. #94
    کاربر دائمی آواتار winner1
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    خلخال
    پست
    738

    نقل قول: نظر در مورد طراحی ظاهر برنامه ...

    نقل قول نوشته شده توسط NasimBamdad مشاهده تاپیک
    آها . مرسی . میگم از قسمت های دیگه مثل نوبت دهی و .. میشه عکس بگذاری ؟
    نه رفیق شرمندم

  15. #95
    کاربر دائمی آواتار winner1
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    خلخال
    پست
    738

    نقل قول: نظر در مورد طراحی ظاهر برنامه ...

    سلام دوستان من ایکونای برنامم رو مشکی مردم میشه یه نظر بدین کدوم بهتره ؟
    جدید :
    http://uupload.ir/files/qu2g_untitled.png
    قبل:
    http://uupload.ir/files/4x7_1.png

  16. #96
    کاربر دائمی آواتار winner1
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    خلخال
    پست
    738

    نقل قول: نظر در مورد طراحی ظاهر برنامه ...

    کلا سر این منو درگیرم میخوام یه چیز خاص در بیاد ولی نمیشه اینم یه مدله دیگه

    http://uupload.ir/files/aefh_untitled.png

  17. #97
    کاربر دائمی آواتار ghasem110deh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,148

    نقل قول: نظر در مورد طراحی ظاهر برنامه ...

    سلام بنظرم این خیلی بهتر شده :
    http://uupload.ir/files/aefh_untitled.png

    و از اون مشکی اصلا خوشم نیومد (سلیقه س دیگه)

  18. #98
    کاربر دائمی آواتار winner1
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    خلخال
    پست
    738

    نقل قول: نظر در مورد طراحی ظاهر برنامه ...

    نقل قول نوشته شده توسط ghasem110deh مشاهده تاپیک
    سلام بنظرم این خیلی بهتر شده :
    http://uupload.ir/files/aefh_untitled.png

    و از اون مشکی اصلا خوشم نیومد (سلیقه س دیگه)
    کل برنام رو سعس کردم هم واسه کاربر همه چی و دسرس باشه از یه طرفم خاص باشه ولی این منو رو صد بار عوض کردم همش بدرد نخور از اب در میاد

  19. #99
    کاربر دائمی آواتار ghasem110deh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,148

    نقل قول: نظر در مورد طراحی ظاهر برنامه ...

    این سلیقه ای دیگه !
    یه همچین چیزی میتونی طراحی کنی !؟ من که نتونستم :)

    http://img.trentscholl.com/2008/06/omlMC1.jpg

  20. #100
    کاربر دائمی آواتار ghasem110deh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,148

    نقل قول: نظر در مورد طراحی ظاهر برنامه ...

    اینم قشنگه :

    http://www.patchou.com/wp-content/up...02/strings.jpg

    البته با html اینکارو کرده !

  21. #101
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: نظر در مورد طراحی ظاهر برنامه ...

    سلام
    فکر کنم اینترفیس مدیا سنتر رو با wpf و silverlight نوشتن

  22. #102
    کاربر دائمی آواتار Amir4317
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    نصف جهان
    پست
    160

    نقل قول: نظر در مورد طراحی ظاهر برنامه ...

    کامپوننتش هست ولی اسمش رو دقیقاً یادم نیست
    ی جور منوئه آیکون بهش میدی وقتی موس میره روش زوم میشه و آروم آروم دکمه بزرگ میشه

  23. #103
    کاربر دائمی آواتار ghasem110deh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,148

    نقل قول: نظر در مورد طراحی ظاهر برنامه ...

    نقل قول نوشته شده توسط Amir4317 مشاهده تاپیک
    کامپوننتش هست ولی اسمش رو دقیقاً یادم نیست
    ی جور منوئه آیکون بهش میدی وقتی موس میره روش زوم میشه و آروم آروم دکمه بزرگ میشه
    اسمش یادت نیومد ...
    چی جستجو کنیم به نظرت !؟

  24. #104
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: نظر در مورد طراحی ظاهر برنامه ...

    سلام
    این فیلم رو ببین و نظرت رو در رابطه با طراحیش بگو

    https://www.youtube.com/watch?v=RyO7v06xlWM

  25. #105
    کاربر دائمی آواتار aliramazani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    38
    پست
    757

    نقل قول: نظر در مورد طراحی ظاهر برنامه ...

    با wpf طراحی شده؟ مثل Flash MX هستش...

  26. #106

    نظر در مورد طراحی ظاهر برنامه ...

    سلام بر همه دوستان و مهندسین عزیز
    نظرتون در این مورد چیه؟
    این اولین برناممه ممنون میشم کمک کنین بهتر شم.

    11.jpg33.jpg22.jpg

  27. #107
    کاربر دائمی آواتار ghasem110deh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,148

    نقل قول: نظر در مورد طراحی ظاهر برنامه ...

    ظاهرش خوبه ...
    رنگ آبی ملایم و دلنشنی هستش :)
    ----
    اما برنامه حرفه ای هستش (واسه اولین برنامه)
    .
    .
    .
    چیزی هم که به ذهن ناقصم میرسه اینه که چون زمینه آبی رنگ هست رنگ لیبل ها غیر از این رنگ باشه (رنگ سیاه و یا تیره)
    هم راحت تر خونده میشن و هم چشم رو اذیت نمیکنن !

    و از یه ست آیکون جالب تر استفاده کنید !
    آخرین ویرایش به وسیله ghasem110deh : چهارشنبه 14 مرداد 1394 در 14:26 عصر

  28. #108
    کاربر دائمی آواتار ghasem110deh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,148

    نقل قول: نظر در مورد طراحی ظاهر برنامه ...

    نقل قول نوشته شده توسط golbafan مشاهده تاپیک
    سلام
    این فیلم رو ببین و نظرت رو در رابطه با طراحیش بگو

    https://www.youtube.com/watch?v=RyO7v06xlWM

    طرح قشنگ و حرفه ای هستش ! کار راحتی نیست :)
    کلا ترکیب آبی ملایم و سفید قشنگ میشه ... ولی فکر نکنم این طرح ها بدرد برنامه های آرشیو و بایگانی داده و اطلاعات بخوره ، همون واسه آلبوم یا player جواب میده

  29. #109

    نقل قول: نظر در مورد طراحی ظاهر برنامه ...

    متشکرم از توجه و پیشنهادتون مهندس

  30. #110
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: نظر در مورد طراحی ظاهر برنامه ...

    با سلام.
    تاپیک موقتا به تاپیک اعلان تبدیل شد.
    در صورت امکان می تونید علاوه بر قرار دادن تصویر از برنامه، در مورد تئوری های مرتبط به طراحی رابط گرافیکی، ایده ها و الگوهای استاندارد، حداقل ها، ویژگی های برتر از دید کاربران، ابزارها، باید ها و نباید ها و ... هم بحث و گفتگو کنید.
    باشد که مفید و مورد توجه قرار بگیره.
    آخرین ویرایش به وسیله مهرداد صفا : سه شنبه 23 شهریور 1395 در 18:48 عصر
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

  31. #111
    کاربر دائمی آواتار ghasem110deh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,148

    نقل قول: نظر در مورد طراحی ظاهر برنامه ...

    با تشکر از آقای مهرداد صفا ی عزیز ...
    در خدمت دوستان هستیم با یک مقاله ساده پیرامون طراحی رابط کاربری (با اندکی دخل و تصرف)

    ------------

    بررسی اجمالی روند توسعه رابط کاربری یا GUI

    در این بخش به تشریح سه فاز طراحی رابط کاربری و معرفی وظایف آن می پردازیم که معمولا هر فاز با فاز دیگر بطور غیر مستقیم در ارتباط است.


    فاز اول - شروع به طراحی


    برای شروع طراحی رابط کاربری باید نیازهای کاربر در استفاده از برنامه و اهداف برنامه (خروجی) مشخص شود.
    (طبیعی است که درک درست از نیازهای کاربر به طراحی درست رابط کاربری می انجامد)
    رابط کاربری نرم افزار بطور معمول شامل اشیائی می شود که کاربر بر روی صفحه مشاهده می کند و مستقیما با آنها در تعامل است ، از جمله : منوها ، کلیدها ، آیکون ها و دیگر ابزار ...
    این یک جنبه از طراحی رابط کاربری است که قابل مشاهده است ، اما جنبه های اجتناب ناپذیر دیگری که مورد انتقاد کاربران قرار می گیرند عبارتند از :
    زمان شروع (لودینگ) - زمان تاخیر اجرای دستورات - رفع خطا - وظایف خودکار که بدون دخالت کاربر انجام میشوند و ...
    (از جمله وظایف خودکار برای رایط کاربری می توان به بررسی و تایید داده های ورودی توسط کاربر ، ارایه بر خط برخی خروجی های حساس و مورد نیاز لحظه ای کاربر و ... اشاره کرد)


    * بطور کلی رابط کاربری نیازهای کاربر را در جهت به انجام رساندن یک روند توسط نرم افزار ، طی کمترین زمان و بدون دغدغه کاربر را محیا میسازد.


    فاز دوم - توسعه رابطه کاربری


    ارائه یک رابط کاربری قابل قبول نه تنها به متعادل سازی روند کار و تعامل آسان و راحت کاربر با برنامه بستگی دارد ، بلکه بسته به عملکرد و روال برنامه نیز هست ؛ از جمله قابلیت های برنامه در رفع نیاز کاربر و عملکرد برنامه که قابل مشاهده نیستند ولی در معرض تمرکز و بررسی دقیق کاربران قرار می گیرند.
    مانند : سرعت درج داده های ورودی و واکشی و نمایش داده های خروجی ، نحوه رابطه و روال یک پروسه طولانی ورودی اطلاعات. (نحوه روال دریافت داده های مرتبط به یکدیگر مثل ارتباط داده هایی چون مشخصات مشتری ، سفارشات مشتری و مشخصات فاکتور در ایجاد خروجی واحد)


    فرآیند معمول توسعه رابط کاربری به شرح زیر است :
    طراحی
    الزامات کاربری - تعیین نیازهای اولیه و اهداف نرم افزار.
    تجزیه و تحلیل کاربران - شناسایی و درک نیازهای کاربران بر اساس هر سناریو. (هر قسمت از برنامه بنا بر خواست و تامین نیاز کاربر)
    طراحی مفهومی - روند اصلی که نرم افزار می بایست انجام دهد.
    طراحی منطقی - طراحی فرآیند و جریان اطلاعات نرم افزار. (داده های ورودی و خروجی)
    طرحی فیزیکی - تصمیم گیری در مورد چگونگی طراحی منطقی بر روی سیستم عاملی خاص.


    فاز سوم - پیاده سازی و بررسی


    طراحی نمونه اولیه - تصویر سازی و توسعه مدل های کاغذی و یا بررسی روی صفحه نمایش ، به طوری که تمرکز کاربر به موارد سطحی ، منحرف و معطوف نشود.
    (برخی از این موارد منحرف کننده نمایش ساعت ، تاریخ و ... با اندازه های غیر طبیعی هستند که در صفحه اصلی یا میز کار نرم افزار مشاهده می شود)
    ساخت - ساخت نرم افزار و آمادگی برای درخواست تغییرات مورد نیاز در آینده ، امتحان و آنالیز برنامه.


    بررسی
    بررسی و امتحان قابلیت استفاده - تست نرم افزار با کاربران و حالات مختلف.
    امتحان دسترسی - بررسی نرم افزار با فناوری های بروز و در دسترس با ابزار تست خودکار.


    منبع :
    https://msdn.microsoft.com/en-us/lib.../ff728828.aspx

    ------------

    تا قسمت بعد ،
    یا علی !

  32. #112
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    https://t.me/pump_upp
    پست
    130

    نقل قول: نظر در مورد طراحی ظاهر برنامه ...


    دوستان نظر لطفا

  33. #113
    کاربر دائمی آواتار aliramazani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    38
    پست
    757

    نقل قول: نظر در مورد طراحی ظاهر برنامه ...

    به نظر من گرید ویوو خیلی تو ذوق میزنه

  34. #114
    کاربر دائمی آواتار aliramazani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    38
    پست
    757

    نقل قول: نظر در مورد طراحی ظاهر برنامه ...

    رنگها خیلی همخوانی ندارن با همدیگه

  35. #115
    کاربر دائمی آواتار winner1
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    خلخال
    پست
    738

    نقل قول: نظر در مورد طراحی ظاهر برنامه ...

    گرید ویرو نتونستم درک کنم همه ی قسمت های برنامه گرافیکی بعد گرید ویو .!!!؟؟؟

  36. #116
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: نظر در مورد طراحی ظاهر برنامه ...

    سلام دوستان عزیز
    میخوام یه چند نکته رو خدمتتون بگم:

    1- سعی کنید حد الامکان از تصاویر پس زمینه برای زیباسازی برنامه استفاده نکنید. من در برخی طراحی های این تاپیک دیدم این مطلب رو
    حالا گاهی کارفرما میخواد که لوگوی سازمانش حتما دیده بشه که اون قضیه اش فرق میکنه

    2- سعی کنید فاصله کنترل ها و لیبیل ها رو رعایت کنید. این رو هم میشه در برخی ارسال های دوستان مشاهده کرد.

    3- اصول مربوط به تقارن رو حتما مطالعه کرده و در طراحی بش دقت کنید: c2v - s4 و غیره
    خیلی از طرح های دوستان تقارن ندارن

    4- از نسبت های طلایی در طراحیتون بهره ببرید: برای مثال اندازه یک کنترل نسبت به فرم (عرض و ارتفاع) باید چقدر باشه تا زیباتر به نظر بیاد؟

    5- در رنگ بندی گاهی تفاوت رنگ ها زیباتر از هم رنگ بودن میشه. باید از زبان رنگ ها بخوبی استفاده کنید.

    6- حد الامکان قبلش روی کاغذ فرم رو طراحی کنین

    7- به ترتیب قرار گرفتن کنترل ها روی فرم ها خیلی دقت کنید. گاهی اگه جای دوتا کنترل باهم عوض بشه خیلی بهتر میشه.
    مثلا یکی بره بالاتر و اون یکی بیاد زیرش

    8- سعس کنید برنامه ساده باشه. شلوغی اصلا جالب نیست. متاسفانه اغلب برنامه های ایرانی شلوغ و پر از دکمه و منو هستند

    9- همیشه این رو در نظر بگیرید که کاربر نهایی هیچ چی از کامپیوتر نمیدونه و اگر بتونه فقط با یک دکمه همه کارهاشو بکنه خیلی راضی میشه
    این درواقع ایده اصلی طراحی آیفون هست...


    رعایت همین نکات کوچیک باعث میشه نرم افزارهاتون مثل محصولات کمپانی های معتبر خارجی بشه
    آخرین ویرایش به وسیله golbafan : چهارشنبه 21 مرداد 1394 در 23:56 عصر

  37. #117
    کاربر دائمی آواتار Amir4317
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    نصف جهان
    پست
    160

    نقل قول: نظر در مورد طراحی ظاهر برنامه ...

    رنگ بندی هم که دیگه شده نقل مجلس
    واقعاً توی رنگ بندی خیلی خیلی دقت کنید استفاده از تصاویر بسته به کاربرد برنامه باید محدود و حساب شده و خیلی خیلی گزینشی باشن

    یه مورد برنامه برای پایگاه بسیج بود که من چه اشتباهی کردم و طراحیشو سپردم به خودشون
    خدا اون روز رو برا هیچ کس نیاره؛ برنامه شده بود بازار شام! پر از عکس مذهبی و دعا و ...



    دیگه اینکه یکم خشوع و خضوع داشته باشین و اینقدر اسمتون رو توی برنامه هاتون درشت ننویسین؛ آخه یعنی چی؟
    برنامه نوشتن دوتا عکس و با یه آهنگ نشون میده بعد تیتر بزرگ بالاش زدن طراحی و پیاده سازی از مهندس فلان فلان شده
    که چی؟
    توی مسجد شیخ لطف اله به اون عظمت و زیبایی
    زیرِ یکی از اجراش کوچولو نوشته بود اثر بندی‌ی حقیر مسکین استاد معمار ...
    درخت هرچی پربار تر افتاده تر!



    یه چیز دیم اینکه قبل از اینکه چندتا کنترل همین طوری پخش و پلا وسط فرم رها کنید،
    ببینید ترتیب کارایی اون ها به چه صورت هستن، همخوانی ورودی ها در نزدیک تر کردن اون ها به هم خیلی در روحیه کاربر و کاربرپسند بودن برنامه تاثیر میذاره.
    اندازه فونت ها و نوع و استایلشون بسته به زمینه و محیط کاری و حتی سن و جنس کاربر میتونند خیلی متفاوت باشن.

    برای کارهایی که در پس زمینه دارای پردازش هستند حتماً از نمادها و عبارت درحال بارگیری درحال پردازش یا .. استفاده کنید تا مشتری فکر بد نکنه
    باور کنید مشتری وقتی ببینه که یک پروگرس بار میره جلو خیالش راحته و تودلش میگه این برنامه کارش درسته
    در غیر این صورت ممکنه فلج مغزی رخ بده و برای صرف پاتیناژ به سمت اعصاب شما هجوم بیاره.

    نام گذاری برنامه و انتخاب آیکون حتی تا آخرین روزهای تحویل بروژه میتونه به درازا بکشه
    من که خودم خیلی وسواسیم، باور کنید این نماد برنامه‌ی شما برند شماست
    چیزی که مشتری هر روز می‌بینه و بسته به اون افکار نیک یا پلیدش رو از نظر میگذرونه

    توی برنامه‌های بین المللی و چند ملیتی تا حدامکان از قابلیت چندزبانه بودن برنامه استفاده کنید،
    باور کنید برنامه‌ای که زبان فارسی رو داشته باشه اصن جاش تو قلب منه

    مدیریت پیام ها هم واسه خودش یه پروژه ست
    اگه میتونید یه دفترچه راهنما با محصول ارائه بدید همراه با تصویر از برنامه که شاه گل مشتری پسندیه

    اینا تجربه های دم دستیم بودن تابعد !

  38. #118
    کاربر جدید آواتار mehdivarse
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    3

    نقل قول: طراحی ظاهر برنامه UserInterface

    نظرتون درباره این ظاهر چیه، یه پروژه تقریبا آموزشی.
    اینم بگم من تازه شروع کردم .

  39. #119
    کاربر جدید آواتار bobesfanji
    تاریخ عضویت
    مرداد 1394
    محل زندگی
    تهران
    پست
    13

    نقل قول: طراحی ظاهر برنامه UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط mehdivarse مشاهده تاپیک
    نظرتون درباره این ظاهر چیه، یه پروژه تقریبا آموزشی.
    اینم بگم من تازه شروع کردم .
    شما خیلی از تصاویر استفاده کردی؟
    این بنر تبلیغاتی هست یا نرم افزار؟

    توصیه ghasem110deh و golbafan و amir4317 رو یه نگاهی بندازین

  40. #120

    نقل قول: طراحی ظاهر برنامه UserInterface

    با تشک از تمامی استادان عزیز ولی خیلی خوب میشد اگر برای کسانی که مثل من آماتور هستند آموزش هایی در این زمینه قرار بدهید

    که چگونه گرافیک برنامه را ارتقاع دهند و نحوهی ساخت برنامه هایی به صورت مترونیک با کامپوننت های DevExpress و تلریک

صفحه 3 از 44 اولاول 1234513 ... آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 14 دی 1394, 12:16 عصر
  2. آموزش: طراحی رابط کاربری پروژه + سورس
    نوشته شده توسط birtemp در بخش WPF
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 25 مرداد 1392, 23:45 عصر
  3. پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 26 فروردین 1391, 15:51 عصر
  4. طراحی رابط کاربری نرم افزار هایتان به چه شکل است ؟
    نوشته شده توسط sara66 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 05 دی 1390, 17:34 عصر
  5. طراحی رابط کاربری GUI
    نوشته شده توسط linux در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 20 بهمن 1384, 19:05 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •