صفحه 33 از 44 اولاول ... 23313233343543 ... آخرآخر
نمایش نتایج 1,281 تا 1,320 از 1746

نام تاپیک: طراحی رابط کاربری - UserInterface

  1. #1281
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    اینجا فرم خیلی نامرتب و نا متقارن شده:

    6.jpg

  2. #1282
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    مواردی رو که خدمتتون گفتم رو اصلاح کنید و تمامی متن ها رو راست چین کنید. (همچنین رادیوکنترل های فرم ثبت معرفی نامه)

  3. #1283
    کاربر دائمی آواتار حسین.کاظمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    Microsoft Visual Studio
    پست
    652

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط golbafan مشاهده تاپیک
    مواردی رو که خدمتتون گفتم رو اصلاح کنید و تمامی متن ها رو راست چین کنید. (همچنین رادیوکنترل های فرم ثبت معرفی نامه)
    خیلی خیلی خیلی ممنونم ازتون ، چقدر مشکل داشتم فک کنم نمره 10هم به زور بگیرم با این اوصاف
    چشم استاد اصلاحشون میکنم حتما حتما

  4. #1284

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    اینم چند تا نمونه از من
    چند تای آخر برنامه تحت داس هستش به زبان کیو بیسیک مربوط به حدود 17 سال پیش و جالبه که الان بعد از این همه مدت اینترفیبس رایج برنامه ها داره به همون زمان داس برمیگرده (مقایسه اینترفیس مترو ویندوز 8 و 10 با داس)
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : شنبه 06 خرداد 1396 در 08:51 صبح
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  5. #1285
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    1,146

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    جناب vbhamed در تصویر دوم و در ستون نام خانوادگی از چه فونتی استفاده کردید؟

  6. #1286

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    سلام
    فونت ایران رو جستجو کنید
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  7. #1287
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    بنظر بنده اگر نرم افزارهای مختلف رو در پست های جداگانه مطرح کنید بهتره

  8. #1288

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    سلام من برای دانش اموزام میخام یه برنامه حضور غیاب طراحی کنم که هر روز که میرم سر کلاس اوهارو حضور غیاب کنم، اگر ممکنه طرح های ui خودتون رو قرار بدید یا یه کانسپتی چیزی بزارید میخام عملیات حضورغیاب خیلی سریع انجام بشه ینی رابط کاربری جوری باشه سرعت کارکردن رو بهمراه داشته باشه

  9. #1289
    کاربر دائمی آواتار shahryari
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    آذربايجان
    سن
    40
    پست
    1,234

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    یاد نرم افزارهای تحت داس بخیر(این تصاویر رو از نت پیدا کردم)

    rgpsnapshot2.jpg
    ravan.jpg
    31.jpg

  10. #1290

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    زمانی که فرم حاشیه نداره و خودمون برای فرم تایتل درست کردیم چطوری فرم رو در زمان اجرا جابجا کنیم یعنی درگ کنیم؟

  11. #1291

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    سلام
    به کمک توابع api

        ReleaseCapture
    SendMessage obj.hwnd, &HA1, 2, 0&
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  12. #1292

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط vbhamed مشاهده تاپیک
    سلام
    به کمک توابع api

        ReleaseCapture
    SendMessage obj.hwnd, &HA1, 2, 0&
    میشه بیشتر توضیح بدین؟
    من یم لیبل بالای فرم دارم که داکتش تاپ هست می خوام وقتی کاربر روی اون کلیک کرد بتونه فرم رو جابجا کنه نه روی هر جای فرم چون الا دارم اینکار رو با کد زیر انجام می دم دقیقا مثل فرم های پیش


     protected override void OnMouseDown(MouseEventArgs e)

    {
    base.OnMouseDown(e);
    if (e.Button == MouseButtons.Left)
    {
    this.Capture = false;
    Message msg = Message.Create(this.Handle, 0XA1, new IntPtr(2), IntPtr.Zero);
    this.WndProc(ref msg);
    }
    }
    فرض

  13. #1293

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    سلام
    خب شما چک کن هر موقع ماوس روی اون لیبل کلیک کرد بعد توابع فوق رو فراخونی کن
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  14. #1294

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط vbhamed مشاهده تاپیک
    سلام
    خب شما چک کن هر موقع ماوس روی اون لیبل کلیک کرد بعد توابع فوق رو فراخونی کن
    میشه کامل کدش رو بنویسی برای حالتی که روی لیبیل کلیک راست موس رو نگه داشت بتونه فرم رو جابجا کنه

  15. #1295

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    سلام
    شرمنده، ظاهرا کد شما سی شارپ هستش و منم سی شارپ کار نمیکنم
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  16. #1296
    کاربر دائمی آواتار حسین.کاظمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    Microsoft Visual Studio
    پست
    652

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط hamix666 مشاهده تاپیک
    زمانی که فرم حاشیه نداره و خودمون برای فرم تایتل درست کردیم چطوری فرم رو در زمان اجرا جابجا کنیم یعنی درگ کنیم؟


    سلام به شما دوست عزیز

    نمیدونم شما جای مناسبی سوال نکردید یا اینکه من هم جای نامناسبی دارم جوابت را میدم ولی بهرحال ؛ابتدا شما این کد را در قسمتی که ذکر کردم بنویسید



    public partial class frm : Form
    {
    ////////[DllImport("user32.dll")]
    ////////static extern int ReleaseCapture();
    ////////[DllImport("user32.dll", EntryPoint = "SendMessageA")]
    ////////static extern int SendMessage(int hwnd, int wMsg, int wParam, object lParam);
    ////////private const int WM_NCLBUTTONDOWN = 161;


    خب بعدش در رویدادmouseDown فرمت این کدرا بنویسید


    private void frm_MouseDown(object sender, MouseEventArgs e)
    {
    //try
    //{
    // this.Cursor = Cursors.NoMove2D;
    // ReleaseCapture();
    // SendMessage(this.Handle.ToInt32(), WM_NCLBUTTONDOWN, 2, 0);
    // this.Cursor = Cursors.Default;
    //}
    //catch { }
    }






    موفق باشید

  17. #1297

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    سلام اگر نظری دارید ممنون میشم بشنوم.

  18. #1298
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    خب ظاهرا تاپیک داره از مبحث اصلیش منحرف میشه.
    عزیزان لطفا دقت کنید.

    بگذریم...
    یک سری سایت معرفی میکنم برای آموزش اصولی طراحی UI برای عزیزانی که با زبان انگلیسی آشنایی دارند.
    در آینده سعی میکنم برای دیگران ترجمه این سایت رو بطور خلاصه توضیح بدم. البته فکر میکنم همین زبون اصلیش هم اگر دقت کنید کفایت کنه

    http://web.cs.wpi.edu/~matt/courses/...nt_design.html
    https://careerfoundry.com/en/blog/ui...a-ui-designer/
    http://www.usabilitypost.com/2008/08...-in-ui-design/
    آخرین ویرایش به وسیله golbafan : جمعه 12 خرداد 1396 در 23:03 عصر

  19. #1299
    کاربر دائمی آواتار c0mmander
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    خونمون D:
    پست
    563

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    رادیو و mp3 استریم:





    دیدئو از نحوه عملکرد: آپارات

    فایل سورس رو در تاپیک مربوط به برنامه های کوچک قرار دادم.
    آخرین ویرایش به وسیله c0mmander : سه شنبه 16 خرداد 1396 در 10:10 صبح دلیل: اضافه شدن لینک

  20. #1300
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط c0mmander مشاهده تاپیک
    رادیو و mp3 استریم:





    دیدئو از نحوه عملکرد: آپارات

    فایل سورس رو در تاپیک مربوط به برنامه های کوچک قرار دادم.
    بسیار زیباست. آفرین
    همه چی از نظر UI مناسبه. رنگ بندی، طراحی و ...

    شاید اگر فاصله کنترل ها و لینک ها یکم بیشتر بشه تا برای کار با انگشت راحت تر باشه ، بشه همین رو مستقیما روی موبایل هم پیاده کرد

  21. #1301

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    سلام خسته نباشید . من در حال نوشتن یک برنامه برای مدیریت اطلاعات دانشجویان هستم

    ممنون میشم اگر نظراتتان را درباره ی این طرح بگویید .





  22. #1302
    کاربر دائمی آواتار ebrahim.rayatparvar
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    https://www.youtube.com/c/zangclass
    پست
    714

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    زیبا کار کردی خوبه ولی بهتره که خود بوردر فرم رو برداری که زیبا تر از این بشه و دکمه بستن رو هم خودت طوری طراحی کنی که به فرمت بیاد.
    نام کاربر و رمز عبور بکگراند نزار خیلی زشتش کرده به نوع استایلت نمیاد.

    رنگ بندی های دیگه ای که استفاده کردی خوبه خیلی با هم خوب میان و حتی بهتر از این هم میتونی بکنیش

  23. #1303

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط ebrahim.rayatparvar مشاهده تاپیک
    زیبا کار کردی خوبه ولی بهتره که خود بوردر فرم رو برداری که زیبا تر از این بشه و دکمه بستن رو هم خودت طوری طراحی کنی که به فرمت بیاد.
    نام کاربر و رمز عبور بکگراند نزار خیلی زشتش کرده به نوع استایلت نمیاد.

    رنگ بندی های دیگه ای که استفاده کردی خوبه خیلی با هم خوب میان و حتی بهتر از این هم میتونی بکنیش
    برای رنگ بندی از این استفاده کردم : http://flatcolors.net/palette/451-i-too-know-beauty#

    نام کاربری و رمز عبور اگه بک گراند نزارم متن پیدا نمیشه و به نظر شما چه رنگی بزارم ؟

    برای دکمه بستن هم چون مبتدی هستم بلد نیستم اگر یک راهنمایی بکنید ممنون میشم

  24. #1304

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface




    دوستان اندکی تغییر دادم ، ممنون میشم نظراتتان را بگویید

  25. #1305

    Thumbs up نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط SOU KA مشاهده تاپیک



    دوستان اندکی تغییر دادم ، ممنون میشم نظراتتان را بگویید
    عااااااااالیههههههههههه

  26. #1306
    کاربر دائمی آواتار c0mmander
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    خونمون D:
    پست
    563

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط SOU KA مشاهده تاپیک



    دوستان اندکی تغییر دادم ، ممنون میشم نظراتتان را بگویید
    دوتا نکته انتخاب پالت:

    1- نیازی به استفاده از تمام رنگ های اون نیست.

    2- تناسب استفاده از رنگ ها مهم هست.

    نظرت راجع به طرح نمونه زیر چیه: (با استفاده از همون پالت که شما استفاده کردی و رابط که قرار دادی من یک نمونه زدم و قطعا قسمت های مختلف برنامه شما متفاوت هست و این رو فقط به چشم یک نمونه نگاه کن)

    sample.png

    دانلود فایل psd :
    Sample 21-1-2.rar
    آخرین ویرایش به وسیله c0mmander : دوشنبه 29 خرداد 1396 در 10:11 صبح دلیل: اضافه کردن فایل ضمیمه

  27. #1307

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط c0mmander مشاهده تاپیک
    دوتا نکته انتخاب پالت:

    1- نیازی به استفاده از تمام رنگ های اون نیست.

    2- تناسب استفاده از رنگ ها مهم هست.

    نظرت راجع به طرح نمونه زیر چیه: (با استفاده از همون پالت که شما استفاده کردی و رابط که قرار دادی من یک نمونه زدم و قطعا قسمت های مختلف برنامه شما متفاوت هست و این رو فقط به چشم یک نمونه نگاه کن)

    sample.png

    دانلود فایل psd :
    Sample 21-1-2.rar
    خیلی ممنون

    اما به نظرتان اندکی خسته کننده نمی شه ؟

  28. #1308
    کاربر دائمی آواتار ebrahim.rayatparvar
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    https://www.youtube.com/c/zangclass
    پست
    714

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط SOU KA مشاهده تاپیک



    دوستان اندکی تغییر دادم ، ممنون میشم نظراتتان را بگویید
    الان خیلی بهتر شده اون آیکن برنامه که نمیدون 7*7 پیکسله چنده اون گوشه گذاشتی رو بردار یا تو هدرت یه لوگوی خوب از برنامه ات بزار یا اون گوشه نزار

    در مورد رنگ بندی هم که دوست عزیزمون مهندس c0mmander براتون یه نمونه گذاشتن که جالب بود شاید به نظر شما خسته کننده باید ولی اینجور نیست تو برنامه ها نباید زیاد با رنگ بازی کرد نمیگم رنگ هایی که انتخاب کردی بده نه اتفاقا هم خیلی هم خوب انتخاب کردی البته نظر منه که تو نگاه کردن باهاش و کار کردن مشکلی باهاش ندارم که رانگای اضافه ای باشه که آذارم بده. ولی با ترکیب های رنگ ها مثل مهندس که گذاشتن کنار هم هنوز میتونی بهتر از مهندس هم طراحی کنی البته طراحی مهندس خودش تو نمونه برنامه های قبلی دیدم خیلی خود کار میکنن. شما هم به طراحی های قبلی فلت رو ببینید و رنگ بندی ها رو ببینید.

  29. #1309
    کاربر دائمی آواتار ghasem110deh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,148

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    دوستان سلام
    این اولین برنامه اندرویده بنده اس (اولین تجربه بنده بود) ... توی بخش اندریود همچین تاپیکی نیست ! (خیلی فعال نیستن)

    لطفا در مورد ظاهرش نظر بدین :

    https://cafebazaar.ir/app/ir.rahgosh...yisready/?l=fa

    تشکر :-)

  30. #1310
    کاربر دائمی آواتار c0mmander
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    خونمون D:
    پست
    563

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط ghasem110deh مشاهده تاپیک
    دوستان سلام
    این اولین برنامه اندرویده بنده اس (اولین تجربه بنده بود) ... توی بخش اندریود همچین تاپیکی نیست ! (خیلی فعال نیستن)

    لطفا در مورد ظاهرش نظر بدین :

    https://cafebazaar.ir/app/ir.rahgosh...yisready/?l=fa

    تشکر :-)
    سلام

    برنامه ت طراحی خوب و استانداری داره از تولبار , cardview و کاستوم لیست ها همه خوب متناسب هم طراح با رنگ مناسب اما داخل یکی از صفحاتت تب ویو استفاده کردی که ایندکیتورش نارنجی رنگه زیاد به آبی پس زمینه ش جور نیست. اما همه چیز خوب طراحی شدن برای تجربه اول خییلی بیشتر از یکم خوبه

    ویرایش:

    داخل بخش اندروید معرفی برنامه هست اما یکی دو سالی میشه که بچه ها میلی به شرکت بحث ها اونجا نمیکنن. حالا دلیلش هرچی هست به نظرم این تاپیک دیگه کم کم داره فرا پلتفرمی میشه. هر چند که دوستان شرکت کننده در بحث به عدد دو دست نمیرسند اما بازم خوبه.

  31. #1311
    کاربر دائمی آواتار ebrahim.rayatparvar
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    https://www.youtube.com/c/zangclass
    پست
    714

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط ghasem110deh مشاهده تاپیک
    دوستان سلام
    این اولین برنامه اندرویده بنده اس (اولین تجربه بنده بود) ... توی بخش اندریود همچین تاپیکی نیست ! (خیلی فعال نیستن)

    لطفا در مورد ظاهرش نظر بدین :

    https://cafebazaar.ir/app/ir.rahgosh...yisready/?l=fa

    تشکر :-)
    کارت درسته

  32. #1312

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    طراحی چطوره ؟

    Net.png
    net2.png


    از کامپانت استفاده کردم

  33. #1313
    کاربر دائمی آواتار ebrahim.rayatparvar
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    https://www.youtube.com/c/zangclass
    پست
    714

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    خوبه رنگ بندی خوبی داره فقط آبی که استفاده کردی یه خورده نرم تر بشه رنگش چشم نواز تره البته اینم خیلی خوبه ولی اکاش از فرم هات عکس میزاشتی اگه برنامه شرکتی و فروشی نیست که ببینیم چطور طراحی کردی البته به اسمش نمیخوره که اینجور برای شرکت های کوچیک باشه ولیب از این 2 عکس نمیشه نظر داد همین قدری میشه گفت رنگ بندی و طراحی منو و پوپات خوبه زیبا طراحی کردی من خوشم امده

  34. #1314

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    سلام دوستان لطفا میشه در مورد ui برنامه نظر بدید
    lemon-restaurant-1.jpg
    lemon-restaurant-2.jpg
    lemon-restaurant-3.jpg

  35. #1315

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    با سلام این طراحی فرم چطوری شده نظر بدید خوشحال میشم به دل خودم که ننشست شبیه تنگ ماهی شده
    ایراداش رو بگید ممنون میشمtelform1.png

  36. #1316

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    و یه طراحی دیگه از همین فرم خواهش میکنم ایراداش رو بگید با تشکر
    telform2.png

  37. #1317

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    و این فرم ساده طراحی شده ایراداش رو بگید ممنون میشم
    telform3.png

  38. #1318
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط ghasem110deh مشاهده تاپیک
    دوستان سلام
    این اولین برنامه اندرویده بنده اس (اولین تجربه بنده بود) ... توی بخش اندریود همچین تاپیکی نیست ! (خیلی فعال نیستن)

    لطفا در مورد ظاهرش نظر بدین :

    https://cafebazaar.ir/app/ir.rahgosh...yisready/?l=fa

    تشکر :-)
    برنامه خیلی خوب از کار در اومده انشاالله در تجربه های بعدی خیلی یهتر هم خواهد شد.

    اما روی نام برنامه و برند سازی هم باید کار کنید. نام برنامه شما 7 بخشه و این خیلی زیاده.

  39. #1319
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط user18 مشاهده تاپیک
    با سلام این طراحی فرم چطوری شده نظر بدید خوشحال میشم به دل خودم که ننشست شبیه تنگ ماهی شده
    ایراداش رو بگید ممنون میشمtelform1.png
    تنگ ماهی رو خوب اومدی
    همون دیگه...

    جستجو کجاست؟

  40. #1320
    کاربر دائمی آواتار ebrahim.rayatparvar
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    https://www.youtube.com/c/zangclass
    پست
    714

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط C-man 15 مشاهده تاپیک
    سلام دوستان لطفا میشه در مورد ui برنامه نظر بدید
    lemon-restaurant-1.jpg
    lemon-restaurant-2.jpg
    lemon-restaurant-3.jpg
    از طراحیت خیلی خوشم امده خیلی خوب کار کردی ولی تو عکس اول تو عکس بوردر سمت راستت نشون داده نمیشه یا فرمش اینجوره؟؟؟
    یه نکته ای که تو فرم اولت هست من کمی طول کشید تا دکمه ذخیره و پاک کردن رو پیدا کنم اصلا مشخص نبود.
    چرا تو فرم اول برای هر گروپ باکس دکمه ذخیره و پاک کردن گذاشتی مگه هر دو برای یه سند نیستن؟؟؟ پس برای کل این فرمت ذخیره ویرایش حذف جدید از هر کدوم یکی داشته باشه.
    قیمت کل رو ای کاش به عنوان سامری ستون جمع کل گریدت اضافه میکردی زیباتر میشد.

صفحه 33 از 44 اولاول ... 23313233343543 ... آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 14 دی 1394, 12:16 عصر
  2. آموزش: طراحی رابط کاربری پروژه + سورس
    نوشته شده توسط birtemp در بخش WPF
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 25 مرداد 1392, 23:45 عصر
  3. پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 26 فروردین 1391, 15:51 عصر
  4. طراحی رابط کاربری نرم افزار هایتان به چه شکل است ؟
    نوشته شده توسط sara66 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 05 دی 1390, 17:34 عصر
  5. طراحی رابط کاربری GUI
    نوشته شده توسط linux در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 20 بهمن 1384, 19:05 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •