صفحه 32 از 44 اولاول ... 22303132333442 ... آخرآخر
نمایش نتایج 1,241 تا 1,280 از 1746

نام تاپیک: طراحی رابط کاربری - UserInterface

  1. #1241

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    میخوای یه فیلم از محیط برنامه و کارکردش بزارم البته کامل نیست هنوز گزارشات اینا ننوشتم براش

  2. #1242

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    http://s8.picofile.com/file/82912094...sturan.7z.html
    اینم یه فیلم از محیط برنامه در حالت اجرا

  3. #1243
    کاربر دائمی آواتار ebrahim.rayatparvar
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    https://www.youtube.com/c/zangclass
    پست
    714

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    فیلم رو دیدم از نظر منه این چیزایی که میگم شاید دوستان دیگه نظر های دیگه و بهتری مطمئناً داشته باشن.

    اولا چیزی که خیلی تو منو دلسرد کرد محیط کاری که همه داره یه جا با چیدامان خیلی بد داره کار میکنه.
    چرا برای مثلا ثبت گروه یه فرم دکمه های درج و انصراف یا هر اسمس که میزاری به در وسط فرم به صورت showdialog نمایش ندادی؟؟؟ چون یه حس داری که خودت ببین پنلی که باز میکنی کجا نمایش داده میشه لیست گرید فرمت کجاست حد اقل زیر هم هم نذاشتی که من کمی بگم خوبه.

    دوما که نمیدونم واقعیتش هم خوشم امد هم نه چون تا حالا ندیدم جالب بود ولی یه جور نه خلاصه 50 50 هستم ولی عموما به این صورت کار نمیکنن که برای ثبت سفارش بیان کلیک کند و با هر کلیک به واحد تعداد یکی اضافه بشه حرکتش جالبه ولی اینو در نظر بگیر یکی بخواد 10 تا ساندویج سفارش بده هی باید کلیک کنه.

    بعدش تو به نظرم یه فرم درست کن به عنوان گروه مخلفات تو فرمش بالا یه کنترل تکس داری برای ورود داده زیرش گریدی داری لیست گروه هایی که ثبت کردی حالا تو این فرم میتونی هم ثبت ویرایش حذف همه کار رو انجام بدی هر موقع کارت تمام شد از این فرم خارج بشی بری به فرم اصلی پس با این کارت میونی لیست گروه مخلفات و پانلی که بالا نمایش میدی برای درجش رو حذف کنی و فرمت خلوت تر بشه.
    برای فاکتور زدن هم میتونی همین کار رو بکنی و کنترلی درست کنی مثل کمبو باکس که گریدی رو بجای لیست زمانی که کلیک کردی زیرش لود میکنه که تو کامپوننت devexpress ما به اسم gridLookUpEdit میشماسیمش. نمونه تو نت بزنی میبینی و میتونی ازش ایده بگیری. در کل این شد لیت غذا ها یکی رو انتخاب میکینی و تعدادش رو میدی و به لیستت اضافه میکنی و اگه مشکلی پیش امد راحت میتونی لیستت رو ویرایش کنی و یک فرم مجزای دیگه برای کارت داری و باز فرم اصلیت خالی تر میشه.

    میتونی فرم اصلیت که خالی میشه زمانی که برنامه بالا میاد تو صفحه اصلی برای خودت با گذاشتن یه عکس تبلیغ کنی اسم برنامه ات لوگوی برنامه و این جور هم شلوغ نیست و با کارایی که گفتم کارایی و سرعت کار برنامه بالا تر میره.

    راستی استایلت داری به این صورت کار میکنی سعی کن همه جا به همین صورت باشه نه اینکه استایلت این باشه مسیج باکس رو بیای با همون مسیج باکس خود پیش فرض #C کار کنی برای خودت یه کاستوم طراحی کن چیز خواصی نداره. اینجور کل برنامه یه دست میشه.

  4. #1244

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    ممنون خوشحال میشم اگه دوستان دیگه هم نظر بدن ایرادای دیگشو بگن

  5. #1245
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    سلام دوست عزیز ببخشید ولی علاوه بر رنگ بندی نامناسب، کاربری نامناسبی هم مشاهده شد. حتی به استاندارد های اولیه ویندوز هم نزدیک نشده است. یک سری موارد رو که ebrahim.rayatparvar اشاره کردند، واقعا لازمه در نظر بگیرید.

    علاوه بر آن توصیه میکنم استاندارد های اولیه طراحی نرم افزار برای دسکتاپ رو حتما لحاظ کنید.
    برای شروع اینجا رو ببینید: https://developer.microsoft.com/en-u...desktop/design

    بعد از این که این استاندارد ها رو رعایت کردید میتونید روی رنگ بندی و سایر موارد تمرکز کنید

  6. #1246

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    من از این لینک چیزی متوجه نشدم اگه براتون مقدور هست اشکالهاش رو با جزییات بیان کنید تا استفاده کنیم در مورد کاربری نامناسب هم توضیح بیشتر بدهید منظور از کاربری نامناسب چیست

  7. #1247

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    اما در مورد رنگ بندی این رنگ بندی رو چطور میبینیدUntitledresturan1.jpg

  8. #1248
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    چند راهنمایی خوب برای طراحان عزیز ویندوز:

    موارد کلی برای سهولت استفاده:

    1- اگر از طراحی خود راضی نیسید، تاجایی که امکان داره سعی کنید موارد غیر ضروری در فرم ها رو حذف کنید


    2- حرفه ای ترین کاربران هم دوست دارنند در کمترین زمان به هدف خود در استفاده از نرم افزار برسند

    3- همیشه یک تعادل بین سادگی نرم افزار و امکانات و قدرت برنامه ایجاد کنید ولی در همه حالات سهولت استفاده رو در نظر بگیرید
    addresult.png

    4- نیاز کاربر رو از طریق درک هدف نهایی نرم افزار درک کنید
    5- تاجایی که امکان داره امکانات برنامه رو اتومات کنید: مثال: (( گیربکس اتوماتیک خودرو باعث تمرکز راننده بر هدف اصلی استفاده از خودرو یعنی رانندگی و رسیدن به مقصد خواهد شد ))
    how-to-set-auto-reply-Messages.jpg

    6- از متون یا هینت های مناسب برای ارتباط بهتر با کاربر استفاده کنید
    screen5.png

    7- سادگی به معنای ساده ترین نباشد. انیشتین گفته: " همه چیز باید در نهایت سادگی باشد، اما نه ساده تر از آن ! "
    8- ساده سازی نباید به کل پروژه لطمه بزنه. پاسکال میگه: " من این جمله را بلند تر نوشتم چون وقت نداشتم آن را کوتاهتر کنم ! "
    9- برای ساده سازی مواردی رو که امکان ترکیب شدن دارند، ترکیب کنید
    img_1972-1.jpg


    موارد ریزتر در طراحی:
    1- در انتخاب سایز و محل قرارگیری کنترل ها نهایت دقت رو بکنید.


    2- عرض کنترل ها و فاصله اونها از هم یکسان، برابر و تراز باشه


    3- مواردی از فرم که فراره حذف یا اضافه بشن بهتره بصورت داک باشند (مشابه تولباکس های ویژوال استودیو و یا فوتوشاپ ) یعنی بشه سایزشون رو و مکانشون رو تغییر داد


    4- سایز کنترل ها باید دینامیک باشه. اما نه همه کنترل ها. مثلا دکمه ها فقط مکانشون دینامیک هست و با تغییر سایز فرم مکان ممکنه تغییر کنه اما جدول باید دینامیک باشه

    5- در نوشتن متن های برنامه، از عبارات مشخص و با معنای درست استفاده کنید


    6- از نوشتن عبارات طولانی و غیر ضروری اجتناب کنید


    7- از فونت آبی استفاده نکنید. برای کاربر مفهوم لینک رو تداعی میکنه
    8- اگر قراره بعد از زدن کلید یک فرم دیگه دیده بشه از ... در انتهای متن اون کلید یا منو استفاده کنید
    9- همه کنترل های روی فرم باید لیبیل داشته باشند. البته کامبوباکس ها و تکست باکس ها گاها میتونن بدون لیبیل و تنها با هینت دیده بشن

    10- وقتی از دیالوگ ها استفاده میکنید. (مثلا پیغام OK) باید فرم دیالوگ لیبیل و آیکون داشته باشه. میتونید از API ویندوز استفاده کنید
    11- در برخی فرم ها و دیلوگ ها از چک باکس با عبارت "این را دوباره نشان نده" یا "ذوباره سوال نکن" استفاده کنید
    12- از انواع هینت استفاده کنید که بسیار کاربرپسند است.

    13- همیشه جایی که قراره کاربر منتظر باشه از progress bar استفاده کنید
    14- از شورت کات ها بهره مند باشید. اما همیشه سعی کنید اون ها رو به کاربر معرفی کنید

    15- کاربر نباید برای اینکه بفهمه یک کلید یا بخشی غیر فعاله مجبور باشه اون رو امتحان کنه. باید رنگش متمایز باشه و مثلا کمرنگ بشه


    16- روی لینک ها موس رو بصورت دست در بیارید

    17- برای دیالوگ ها خطا بجای کلید ok از کلید cancel استفاده کنید.
    18- بجای استفاده ار کلمه "خطا" از کلمه "اشکال" استفاده کنید
    19- بجای کلمه "نشد" از "غیر ممکن است" استفاده کنید
    20- بجای استفاده از "خروج، بستن و ..." از "توقف" استفاده کنید
    21- از آیکون های ست به درستی و زیبایی بهره ببرید

    22- یک راهنما برای برنامه بزارید و کلید F1 رو براش رزرو کنید
    آخرین ویرایش به وسیله golbafan : شنبه 19 فروردین 1396 در 22:20 عصر

  9. #1249
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط user18 مشاهده تاپیک
    اما در مورد رنگ بندی این رنگ بندی رو چطور میبینید
    این از قبلی بهتره.

  10. #1250

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    با سلام این برنامه سادم طرحش چطور شدهtel2.jpg

    ایراداش رو ممنون میشم ذکر کنید

  11. #1251
    کاربر دائمی آواتار ebrahim.rayatparvar
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    https://www.youtube.com/c/zangclass
    پست
    714

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    رنگ بندیه خوبی رو بین آبی و توسی زدی.
    احساس من اینه دکمه ثبت دیگه خیلی به گوشه فرم چسبیده کمی بیاد داخلتر بهتره. الان دکمه ثبت انتخاب شده هست برای همینه که رنگ متن داخلش سیا شده و کمی هم کج این ایده خوبه ولی همون ثابت باشه ولی با تغییر رنگ پس زمینه البته رنگی که بهش بخوره تست کن ببین بهتر نمیشه.
    فضای پرتی پایین فرمت خیلی زیاده اگه کاری باهاش نمیکنیاینو کوچیکترش کن قوس دور فرمت از پایین که دادی رو هم کم کن خیلی زیاده.
    بین 3 دکمه اصلی و لیست شماره ها 2 کنترل میبینم که اگه کمی دکمه های اصلی و لیست به هم نزدیکتر بودن دیگه مشخص هم نبودن بین این دو کمی بیشتر فاصله بزار تا کنترل ها رو کاربر راحت تر ببینه یا اون بالا لیست شماره رو کمی کترش کن یا برداد که با کنترل ها ادغام نشه.
    دکمه خروجت رو ببرن خیلی تخت و بی روح شده تو این نوع طراحی. تو این لینک عکس رو ببین با کمی تغییر و برداشتن بوردر یا تغییر بوردر و جابجایی قوسی که در راست داره و بردنش به چپ میتونی دکمه خوبی رو طراحی کنی و بچسبونیش به بالای فرمت. اینو با فتوشاپ 1 دقیقه ای زدم ولی با کمی صبر و حوصله میتونی دکمه بهتری رو درست کنی.

    tel2.jpg

    فعلا از نظر من چنین چیزایی میتونه بهتر کنه تا ببینیم دوستان باز چه ایده های دیگه ای دارن.

  12. #1252
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط user18 مشاهده تاپیک
    با سلام این برنامه سادم طرحش چطور شده
    ایراداش رو ممنون میشم ذکر کنید
    سلام
    دفترچه تلفن ساده زیر رو ببینید
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله golbafan : پنج شنبه 24 فروردین 1396 در 08:39 صبح

  13. #1253

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط user18 مشاهده تاپیک
    اما در مورد رنگ بندی این رنگ بندی رو چطور میبینیدUntitledresturan1.jpg
    فکر کنم خوبه
    فقط اگه ممکنه بگید که
    از چه فونتی ؟ و از چه کامپوننتی ؟ و چه آیکون های؟ استفاده کردید.

  14. #1254

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    فونت IRYekan
    ایکن های فلت
    کامپوننت استفاده نکردم با wpf طراحی کردم

  15. #1255

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    سلام
    یک نمونه از داشبورد مانیتورینگ یک سیستم توزیع شده محاسباتی ، سعی شده منو ها و آیتم ها طوری چیده بشن که حداکثر فضا برای نمایش درخت اجزاء سیستم فراهم بشه

    تلاش شده وضعیت جاری هریک از اجزاء سیستم با نوار رنگی در ابتدای اون مشخص بشه (البته جزئیات اطلاعات و وضعیت در هر ردیف به صورت متنی درج شده)
    با کلیک روی آیکن هر بخش Context Menu مربوط به همون بخش نمایش داده میشه
    کنترل قابلیت Collapse/Expand برای هر آیتم و زیر مجموعه هاش رو داره و البته جزئیات زیاده و در قالب تصاویر نمیشه صرفا نشونش داد.

    MonitoringDashboard1.png
    MonitoringDashboard2.png
    MonitoringDashboard3.png
    MonitoringDashboard4.png



    البته این یک نمونه عملیاتی شده و تجاری هست ، اما خب نظراتتون قطعا در نسخ بعدی و نرم افزارهای دیگر ، باعث پیشرفت خواهد شد.
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

  16. #1256
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط محمد آشتیانی مشاهده تاپیک
    سلام
    یک نمونه از داشبورد مانیتورینگ یک سیستم توزیع شده محاسباتی ، سعی شده منو ها و آیتم ها طوری چیده بشن که حداکثر فضا برای نمایش درخت اجزاء سیستم فراهم بشه
    تلاش شده وضعیت جاری هریک از اجزاء سیستم با نوار رنگی در ابتدای اون مشخص بشه (البته جزئیات اطلاعات و وضعیت در هر ردیف به صورت متنی درج شده)
    با کلیک روی آیکن هر بخش Context Menu مربوط به همون بخش نمایش داده میشه
    کنترل قابلیت Collapse/Expand برای هر آیتم و زیر مجموعه هاش رو داره و البته جزئیات زیاده و در قالب تصاویر نمیشه صرفا نشونش داد.
    .
    .
    البته این یک نمونه عملیاتی شده و تجاری هست ، اما خب نظراتتون قطعا در نسخ بعدی و نرم افزارهای دیگر ، باعث پیشرفت خواهد شد.
    سلام
    نرم افزار بخوبی طراحی شده با این حال میتونه بهتر هم باشه. هم از نظر ui و هم ux
    البته توجه دارم که کلیه بخش های نرم افزار رو اینجا نمیشه دید و ممکنه قضاوت های بنده یکم ناقص باشه

    پیشنهادهایی برای ui:
    1- بخش مربوط به processor details از نظر رنگ و فونت همخوانی نداره و میتونست بهتر باشه
    2- همون بخش میتونه بصورت dock panel باشه و کاربر بتونه اون رو جابجا کنه و مثلا بندازه پایین فرم
    3- رنگ بندی جدول و آیتم های آن با فرم همخوانی نداره. بهتره رنگ فرم رو یک مقدار به خاکستری متمایل کنید
    4- یک فکری برای کپشن آبی رنگ فرم بکنید.
    5- کلید های مربوط به جمع کردن ردیف ها (مثلث آبی انتهای هر ردیف) میتونه وجود نداشته باشه! یا حد اقل به یک علامت کوچکتر مثل ^ تبدیل بشه

    پیشنهادهایی برای ux:
    1- نوار رنگی وضعیت بخش مهمیه و میتونست بزرگتر باشه یا در طول ردیف بنحو مشخص تری قرار بگیره
    2- کاربر فقط داره شرایط حال رو میبینه ولی اگر میتونست یک گراف (شبیه وضعیت پردازنده در تسک منیجیر) از فعالیت سرورها رو
    بصورت تفکیک شده و با قابلیت دسته بندی موضوعی ببینه و این رو لاگ کنه بهتر میشد.
    (cpu history - memory history - message history and etc)
    3- درصورت زیاد شده سیستم های توضیع شده جدول بسیار گیج کننده میشه. کاش یک درخت ساده در سمت چپ بود و با کلیک روی شاخه های درخت فقط بخش کوچکی از جدول دیده میشد
    4- عملیات موجود در کلیک راست رو میتونید در نوار ابزار هم بزارید و یخورده دیزاین کلیک راست رو مدرن ترش کنید.
    5- از اونجایی که این نرم افزار برای مانیتوریگ و بعنوان داشبورد هست باید تمرکزتون رو روی بهبود گزارش و آلارم ها بزارید.
    6- امکان مشاهده خود سیستم توضیع رو هم بصورت org.chart فراهم کنید

    پ.ن.
    در صورت کار با تبلت، آیا دیزاین برنامه رو برای کار با انگشت در نظر گرفته اید؟

    موفق باشید
    آخرین ویرایش به وسیله golbafan : پنج شنبه 07 اردیبهشت 1396 در 20:15 عصر دلیل: کار با تبلت!

  17. #1257

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    با سلام
    ممنونم بابت نظرات ارزشمند شما و اینکه وقتتون صرف بررسی این کار کردید.

    و اما توضیحات بنده:

    بخش UI
    1- فونت همخوانی داره ، فقط سایز Title بزرگتر هست که اون هم لااقل به نظر بنده موجه میتونه باشه (البته فقط یک نظر هست) ، در مورد رنگ هم فقط خواستم متفاوت باشه از سایر بخش های فرم ، بله در مورد رنگ میشه تجدید نظر کرد.
    2- بله پیشنهاد خوبی به نظر میرسه
    3- حقیقتا رنگ های متفاوتی رو آزمایش کردیم ، این رنگ ها ، گزینه هایی بودند که توی کار طولانی مدت چشم رو کمتر اذیت میکردن و خودمونی بگم ، کاربر حالش بهم نمیخورد ، هرچند رنگ نوارها قابل تنظیم و تغییر هست.
    4- اون هم بصورت تم قابل تغییر هست ، هرچند دوستش دارم.
    5- بله قبول دارم

    بخش UX
    1- این سلیقه هست ، در عمل این حالت هم به خوبی پاسخگو هست برای نیاز کاربر ، اما بله میتونه این هم اعمال بشه و بازخوردش مشاهده بشه
    2- در این سیستم این نیاز به صورت خاص وجود نداره ، البته در یکی دیگر از زیر سیستم ها بنا به نیاز اون سیستم به همین شکلی که فرمودید پیاده سازی شده.
    3- اساسا پیاده سازی به این شکل به این خاطر بوده که کل سیستم در یک نگاه قابل کنترل باشه ، اگر به شکلی که شما فرمودید می شد ، به این هدف نمیتونستیم برسیم.
    4- اون منو با کلیک روی آیکن هر نوار باز میشه و برای هر آیتم میتونه محتوات متفاوتی داشته باشه ، حتی برای دو پراسسور ممکنه متفاوت باشه ، به همین خاطر ترجیح این بوده که روی هر بخش منو مختص اون بخش نمایش داده بشه.
    5- برای گزارشات زیر سیستم های دیگری موجود هست ، این بخش فقط مانیتورینگ وضعیت لحظه ای و مدیریت کل سیستم رو قراره انجام بده.
    6- متوجه منظورتون نشدم.


    این یک برنامه Desktop و سازمانی هست و میتونم بگم قرار نیست هیچوقت روی تبلت راه اندازی بشه ، به همین شکل هم روی سیستم های خیلی محدودی قراره کار کنه و کاربر اون یک فرد حرفه ای خواهد بود (البته همچین قابلیتی رو پیش بینی هم نکردیم)


    با تشکر مجدد.
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

  18. #1258
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    سلام. خیلی هم عالی!
    البته بنده چون نتونستم تصاویر تمامی بخش ها رو ببینم بنابراین قضاوت کاملی نکردم و بر اساس حدس و گمان برخی موارد رو متذکر شدم.

    در مورد شماره 6 از بخش ux البته بنده روش توضیع در سیستم شما رو نمیدونم و اینکه آیا مسیج های سامانه برای تحلیل به یک سرور مرکزی میرن یا نه بصورت کلاستری منتقل و سپس جمع بندی میشن؟
    اگز همه به یک سرور مرکزی برن نیازی به نمودارهای سازمانی (org. chart) نیست. اما اگر سیستم انتقال و جمع بندی پیامها بصورت خوشه بندی هست میتونید از این نمودار ها برای نمایش وضعیت کلی سامانه بهره ببرید
    البته در هر صورت اگر شبکه توضیع محاسبات بصورت دیاگرام دیده بشه و پردازش هر سرور بصورت گرافیکی مشاهده بشه فکر میکنم کار قشنگی هست...

    باتشکر

    cluster-components-1.png
    آخرین ویرایش به وسیله golbafan : شنبه 09 اردیبهشت 1396 در 15:42 عصر

  19. #1259
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان
    اول اینکه بخاطر بی کیفیت بودن عکس معذرت خواهی میکنم چون برنامه تقریبا تجاری هست و هنوز به فاز عملیاتی نرسیده
    این برنامه تایمر کافی نت هست که اگر خدا بخواد بعد از امتحاناتم عملیاتیش میکنم
    نکته:
    دوستان سعی کنید همونطور که دیگر دوستان گفتن تا اونجایی که می تونید UI و UX رو با دقت پیاده سازی کنید
    تا اونجایی که می تونید نرم افزار رو یکدست و ساده بسازید چون زیبایی در سادگی و هماهنگی تمامی فرم ها با یکدیگر است

    لطفاً نظرتون رو درباره عکس بگید
    پیشاپیش مرسی از نظراتتون
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  20. #1260
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط danialafshari مشاهده تاپیک
    لطفاً نظرتون رو درباره عکس بگید
    پیشاپیش مرسی از نظراتتون
    سلام
    طراحی نسبتا خوبی داره

    چند پیشنهاد:
    1- بهتر بود بجای سبز کردن یک نقطه کوچک روی مانیتور، کل صفحه مانیتور سبز میشد!
    photo_2017-04-29.jpg

    2- قسمت پایین جدول که اطلاعات رکورد رو نمایش میدید نیاز به بهینه سازی داره. خیلی از موارد دارن تکراری نمایش داره میشن!
    3- روی جانمایی کلیدهای عملیاتی بیشتر دقت کنید.
    4- لزومی نمیبینم از کلید (محاسبه هزینه) استفاده بشه. تمامی موارد محاسباتی میتونه خودکار باشه و کلید ثبت در کنار کلید چاپ فاکتور هم میتونه موجود نباشه.
    5- قسمت مربوط به ثبت سیستم فعال میتونه موجود نباشه و در صورت لزوم (هنگام فعال شدن هر سیستم) با فرم جداگانه ای نمایش داده بشه.
    6- کاش بجای دیدن کل گزارشات سیستم، در این فرم فقط سیستم های فعال رو در جدول میدیدیم
    7- اگر کافینت ما 25 تا کلاینت داشته باشه چطور میشه؟
    8- عبارت (سیستم فعال است) در مانیتورها خیلی عبارت طولانی ای هست
    9- یک مقدار به ایده های طراحی موبایل دقت کنید و برنامه خودتون رو ساده تر کنید
    آخرین ویرایش به وسیله golbafan : یک شنبه 10 اردیبهشت 1396 در 14:21 عصر

  21. #1261
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    سلام
    نرم افزار داره به آخرای مرحله (نمایش/ضبط) میرسه. هنوز پیاده سازی ماژول های شناسایی چهره و پلاک و تشخیص حرکت مونده.
    من خوشحال میشم در رابطه با ui و ux از نظرات و ایده های شما استفاده کنم

    باتشکر
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  22. #1262

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط golbafan مشاهده تاپیک
    سلام
    نرم افزار داره به آخرای مرحله (نمایش/ضبط) میرسه. هنوز پیاده سازی ماژول های شناسایی چهره و پلاک و تشخیص حرکت مونده.
    من خوشحال میشم در رابطه با ui و ux از نظرات و ایده های شما استفاده کنم

    باتشکر
    عالی با دلفی یا دانت؟

  23. #1263
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط Helpco مشاهده تاپیک
    عالی با دلفی یا دانت؟
    با سلام
    اینترفیس نرم افزار با دلفی نوشته شده است. ماژولها به زبان سی++ و در قالب dll هستند.
    برای اینترفیس از کامپوننت های devexpress کمک گرفتم

  24. #1264

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط golbafan مشاهده تاپیک
    با سلام
    اینترفیس نرم افزار با دلفی نوشته شده است. ماژولها به زبان سی++ و در قالب dll هستند.
    برای اینترفیس از کامپوننت های devexpress کمک گرفتم
    ازdll میشه داخل دانت استفاده کرد؟
    امکان اشتراک گذاری هست؟

  25. #1265
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    1,146

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    سلام. دوستان لطفا در خصوص رنگ بندی فرم ها نظر بدند.
    frm1.png

    تغییرات رنگ زمانی که ماوس روی دکمه قرار می گیره
    frm2.png

    کادرهای پیغام در برنامه که امکان کپی گرفتن متن در حافظه هم داره
    frm3.png

    مشکل فعلی من انتخاب فونت هستش. در حال حاضر از B Koodak استفاده کردم ولی گمان میکنم بد خوانده میشه. اگر فونت خوب پیشنهاد بدید ممنون میشم

  26. #1266
    کاربر دائمی آواتار aliramazani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    38
    پست
    757

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط mmbguide مشاهده تاپیک
    سلام. دوستان لطفا در خصوص رنگ بندی فرم ها نظر بدند.
    frm1.png

    تغییرات رنگ زمانی که ماوس روی دکمه قرار می گیره
    frm2.png

    کادرهای پیغام در برنامه که امکان کپی گرفتن متن در حافظه هم داره
    frm3.png

    مشکل فعلی من انتخاب فونت هستش. در حال حاضر از B Koodak استفاده کردم ولی گمان میکنم بد خوانده میشه. اگر فونت خوب پیشنهاد بدید ممنون میشم
    فونت یکان را هم یه تستی بکنید

  27. #1267

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    اگه ممکنه به سوالات زیر پاسخ بدید:
    از چه کامپوننتی استفاده کردید ؟
    تکس باکس؟
    رنگ بندی بالا و پایین چطور ایجاد شده؟
    دکمه ها چی هستن؟
    برای دکمه های close , minimaize وو.. از چه چیزیاستفاده شده؟

  28. #1268
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    1,146

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    تمام کامپوننت ها رو خودم در محیط دات نت ساختم و از هیچ کامپوننت از پیش آماه ای استفاده نشده است. انشاالله پس از تکمیل پروژه و رفع اشکال تمام کامپوننت ها تمام اونها را در اختیار دوستان قرار می دم.

    در TextBox ها ویژگی های جدید که وجود داره اینه که میتونید یک تصویر به عنوان آیکن انتخاب کنید و به عنوان آیکن در سمت چپ و یا راست داخل کادر قرار بگیره. حتی نوع ورودی رو بصورت یک Property میتونید تعیین کنید. عدد، حروف، ایمیل و...

    وقتی از فرم ها استفاده میکنید ویژگی های اون در دسترس کاربر هسش تا در زمان ظراحی رنگ بندی اون رو تغییر بده. در این فرم ها امکان انتخاب یک آیکن به عنوان آیکن برنامه وجود داره که میتونه در سمت راست و یا چپ قرار بگیره و عنوان فرم رو میتونید در ویژگی جدید فرم بنویسید و در بالا مشاهده کنید که در فرم نمونه پاک کردم.

    دکمه ها از نوع Button هستند که تنظیمات رنگ روی اون انجام شده.

  29. #1269
    کاربر دائمی آواتار aliramazani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    38
    پست
    757

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط danialafshari مشاهده تاپیک
    با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان
    اول اینکه بخاطر بی کیفیت بودن عکس معذرت خواهی میکنم چون برنامه تقریبا تجاری هست و هنوز به فاز عملیاتی نرسیده
    این برنامه تایمر کافی نت هست که اگر خدا بخواد بعد از امتحاناتم عملیاتیش میکنم
    نکته:
    دوستان سعی کنید همونطور که دیگر دوستان گفتن تا اونجایی که می تونید UI و UX رو با دقت پیاده سازی کنید
    تا اونجایی که می تونید نرم افزار رو یکدست و ساده بسازید چون زیبایی در سادگی و هماهنگی تمامی فرم ها با یکدیگر است

    لطفاً نظرتون رو درباره عکس بگید
    پیشاپیش مرسی از نظراتتون
    شما که استاد مایی
    طرحت خوب و قشنگه من که پسندیدم

  30. #1270
    کاربر دائمی آواتار حسین.کاظمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    Microsoft Visual Studio
    پست
    652

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    سلام دوستان؛ عکس هایی از محیط برنامه ام که بدون هیچگونه کامپوننت آماده ایی ساختم میزارم ؛منتظر پیشنهادات و انتقاداتون صمیمانه و با آغوش باز هستم





















    آخرین ویرایش به وسیله حسین.کاظمی : شنبه 16 اردیبهشت 1396 در 18:43 عصر

  31. #1271
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,487

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط حسین.کاظمی مشاهده تاپیک
    سلام دوستان؛ عکس هایی از محیط برنامه ام که بدون هیچگونه کامپوننت آماده ایی ساختم میزارم ؛منتظر پیشنهادات و انتقاداتون صمیمانه و با آغوش باز هستم














    عکس هات باز نمیشن . یه جا دیگه آپلود کن !

  32. #1272
    کاربر دائمی آواتار حسین.کاظمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    Microsoft Visual Studio
    پست
    652

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    ببخشید
    جایی دیگه آپلود کردم!!!!

  33. #1273
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط حسین.کاظمی مشاهده تاپیک
    سلام دوستان؛ عکس هایی از محیط برنامه ام که بدون هیچگونه کامپوننت آماده ایی ساختم میزارم ؛منتظر پیشنهادات و انتقاداتون صمیمانه و با آغوش باز هستم
    سلام
    خیلی از این پست گذشته و کسی تاپیک رو بالا نیاورده. قبل از اینکه به پست شما بپردازم فکر میکنم بهتره یک تذکری به خودم بدم...
    ما یکی از اشکالاتمون همیشه اینه که بیشتر از اینکه نگاهمون به کار ، سخن و هنر باشه بیشتر نگاهمون به اینه که چه کسی این کار یا حرف رو زده است. برای همین ممکنه برای پست های معمولی یک آدم معروف کلی لایک و کامنت بزاریم ولی برای کارهای ارزشمند یک مهندس خلاق و گمنام هیچ توجهی نکنیم.
    بنابراین من سعی میکنم اگر طرح های عزیزان خوب یا ضعیف هست، صادقانه مواردی رو که باعث پیشرفت مهندسان عزیز کشور بشه رو بگم.

    خب حالا طراحی حسین آقای کاظمی:
    با توجه به این که از کامپوننت ها استفاده نشده معلومه خیلی بابتش زحمت کشیده شده. برنامه بزرگی باید باشه!
    بنظر میرسه سرعت بالایی در رندر GUI داره و همین خودش نکته مثبت در UX هست.

    چند تا پیشنهاد به نظرم رسید که بگم:
    1- اگر سمت طراحی فلت میرید باید خیلی روی مبحث رنگ دقت کنید. حتما از رنگ های پالت متریال دیدن کنید. ترکیب رنگ ها ، تون رنگ و کنتراست رو با دقت انتخاب کنید.
    https://www.materialpalette.com

    2- سعی کنید تا جای امکان فرم ها رو خلوت کنید.

    3- از آیکون های رنگی استفاده کنید. آیکون های همرنگ و یکنواخت جالب نیست.
    https://icons8.com/c/flat-color-icons

    4- نسبت به جانمایی کنترل ها و ایجاد تقارن هم دقت کنید


    پ.ن.
    تعداد زیادی از فرم هاتون رو گزاشتید که هرکدوم یک پست جداگانه رو میطلبه. امیدوارم سایر دوستان هم با ارسال نظر کمک کنند

  34. #1274
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط Helpco مشاهده تاپیک
    ازdll میشه داخل دانت استفاده کرد؟
    امکان اشتراک گذاری هست؟
    بله اما نیاز به نوشتن wrapper برای دات.نت داره

  35. #1275

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط golbafan مشاهده تاپیک
    بله اما نیاز به نوشتن wrapper برای دات.نت داره
    کی منتظر باشم برای دریافت

  36. #1276
    کاربر دائمی آواتار حسین.کاظمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    Microsoft Visual Studio
    پست
    652

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط golbafan مشاهده تاپیک
    سلام
    خیلی از این پست گذشته و کسی تاپیک رو بالا نیاورده. قبل از اینکه به پست شما بپردازم فکر میکنم بهتره یک تذکری به خودم بدم...
    ما یکی از اشکالاتمون همیشه اینه که بیشتر از اینکه نگاهمون به کار ، سخن و هنر باشه بیشتر نگاهمون به اینه که چه کسی این کار یا حرف رو زده است. برای همین ممکنه برای پست های معمولی یک آدم معروف کلی لایک و کامنت بزاریم ولی برای کارهای ارزشمند یک مهندس خلاق و گمنام هیچ توجهی نکنیم.
    بنابراین من سعی میکنم اگر طرح های عزیزان خوب یا ضعیف هست، صادقانه مواردی رو که باعث پیشرفت مهندسان عزیز کشور بشه رو بگم.

    خب حالا طراحی حسین آقای کاظمی:
    با توجه به این که از کامپوننت ها استفاده نشده معلومه خیلی بابتش زحمت کشیده شده. برنامه بزرگی باید باشه!
    بنظر میرسه سرعت بالایی در رندر GUI داره و همین خودش نکته مثبت در UX هست.

    چند تا پیشنهاد به نظرم رسید که بگم:
    1- اگر سمت طراحی فلت میرید باید خیلی روی مبحث رنگ دقت کنید. حتما از رنگ های پالت متریال دیدن کنید. ترکیب رنگ ها ، تون رنگ و کنتراست رو با دقت انتخاب کنید.
    https://www.materialpalette.com

    2- سعی کنید تا جای امکان فرم ها رو خلوت کنید.

    3- از آیکون های رنگی استفاده کنید. آیکون های همرنگ و یکنواخت جالب نیست.
    https://icons8.com/c/flat-color-icons

    4- نسبت به جانمایی کنترل ها و ایجاد تقارن هم دقت کنید


    پ.ن.
    تعداد زیادی از فرم هاتون رو گزاشتید که هرکدوم یک پست جداگانه رو میطلبه. امیدوارم سایر دوستان هم با ارسال نظر کمک کنند


    ممنون از پاسخ صادقانتون......

    درمورد رندرgui باید بگم که برنامه هم با اینکه فرم زیاد داره ولی از سرعت بالایی برخورداراست....همین باعث شده که استفاده از این برنامه را همکارانمو راضی کنه...
    و اینکه بله زحمت زیاد کشیدم و میشه تقریبا بگیم برنامه بزرگی است.......
    خب من تنها مشکلم اینکه توی قسمت تطبیق رنگ مشکل دارم نمیدونم چیکار باید کنم.......
    و در مورد خلوتی فرم ها هم باید بگم که بعضی از فرم ها واقعا آیتم های زیادی دارند و تا اونجایی که تونسم دسته بندیشون کردم و در یک فرم قراردادم که از دید کاربر پنهان نباشه و یادش نره باید ثبت بشه...
    در مورداستفاده از رنگی بودن آیکون ها باید بگم که نسخه قبلی این برنامه کلا طرح و رنگش فرق میکرد و از آیکون های رنگی اتسفاده کرده بودم و این کار باعث شده بود که کاربران ی دید تمسخر به برنامه داشته باشند و اینکه بعضا میگفتند دفتر نقاشی یا برنامه ماکه گیچ میشیم وقتی میخاییم با این برنامه کار کنیم بخاطر همین مجبور شدم در کل فرم های برنامه از آیکون های همرنگ و ثابت اسفاده کنم که کاربر با دوبار دیدن مثلا عکس پرینتر متوجه بشه که با این دکمه میشه گزارش تهیه کرد و......
    در مورد گزینه 4 اگه ممکن است بفرمایید کجا ها کنترل هام تقارن ندارند تا برطرفش کنم......

    ممنون از همگی

  37. #1277
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    سلام
    با توجه به تصویری که ارسال کردم میتونید جاهایی رو که تقارن (یعنی مکان کنترل ها، سایز مساوی، فاصله مساوی از همدیگر، تراز بودن نوشتارها و ...) رعایت نشده پیدا کنید.
    این در مورد سایر تصاویر هم صدق میکنه

    1.jpg

  38. #1278
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نمونه دوم از عدم رعایت تقارن: (لطفا به خطکشی هایی که در این پستها میزارم بصورت تک به تک دقت کنید)

    2.jpg

  39. #1279
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    اینجا فکر کنم اصلا توجه نکردید

    4.jpg
    آخرین ویرایش به وسیله golbafan : چهارشنبه 27 اردیبهشت 1396 در 14:17 عصر

  40. #1280
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    توجه کنید به طراحی جداول

    5.jpg

صفحه 32 از 44 اولاول ... 22303132333442 ... آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 14 دی 1394, 12:16 عصر
  2. آموزش: طراحی رابط کاربری پروژه + سورس
    نوشته شده توسط birtemp در بخش WPF
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 25 مرداد 1392, 23:45 عصر
  3. پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 26 فروردین 1391, 15:51 عصر
  4. طراحی رابط کاربری نرم افزار هایتان به چه شکل است ؟
    نوشته شده توسط sara66 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 05 دی 1390, 17:34 عصر
  5. طراحی رابط کاربری GUI
    نوشته شده توسط linux در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 20 بهمن 1384, 19:05 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •