صفحه 37 از 44 اولاول ... 273536373839 ... آخرآخر
نمایش نتایج 1,441 تا 1,480 از 1746

نام تاپیک: طراحی رابط کاربری - UserInterface

  1. #1441
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط user18 مشاهده تاپیک
    اینم یه نمونه فرم دیگه
    ضمیمه 148507
    یه کم رنگهاتون زنده و شاد نیست. شاید تو دراز مدت خسته کننده باشه. البته این یه مورد سلیقه ای هست. امکان تغییر رنگ رو به کاربراتون بدید.

  2. #1442

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    به نظرتون رابط کاربری با محیط خاکستری تیره مناسبه؟

  3. #1443

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    loginform.jpg اینم یه فرم دیگه برای ورود

  4. #1444

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    myformdemo.jpg
    اینم یه فرم دیگه

  5. #1445
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,487

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط user18 مشاهده تاپیک
    loginform.jpg اینم یه فرم دیگه برای ورود
    خیلی خیلی بدشکله . اون بنفش وسط اصلا تکلیفش مشخص نیست

  6. #1446
    کاربر دائمی آواتار rahmatipoor
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    ---
    پست
    418

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط user18 مشاهده تاپیک
    myformdemo.jpg
    اینم یه فرم دیگه
    پیشنهاد میکنم که طرح کلی فرمتون رو به یه طراح گرافیک خوب بدید که طراحی کنه بعد خودتون اون رو توی نرم افزار پیاده کنید. کارتون خیلی بهتر میشه

    چون ما معمولا برنامه نویس هستیم و از لحاظ فنی و برنامه نویسی مهارت داریم ولی ممکنه از لحاظ طراحی بصری و گرافیکی کارمون خیلی خوب نباشه که این مشکل رو یه طراح گرافیک خوب میتونه حل کنه.

  7. #1447

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    دوستان طراح‌هایی که دارید هیچکدومشون تحت استاندارد جهانی نیستن! شما که زحمت می‌کشید حداقل خارج از استاندارد تلاش نکنید که زحماتتون بیهوده خواهد شد. روی طرح نباید خارج از استاندارد ایده پردازی کنید. اگه با مفاهیم UX و UI آشنا نیستین حتماً پیشنهاد می‌کنم از یک متخصص در این حوزه کمک بگیرید. الگو گیری رو هم فراموش نکنید. هستن سایت‌هایی مثل https://dribbble.com که الگو‌های خوبی از کار‌های متخصصات توش یافت میشه. متناسب با نیاز نرم‌افزار طراحی کنید نه بیشتر.



  8. #1448
    کاربر دائمی آواتار ghasem110deh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,148

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    سلام به همه :-)
    این نسخه اولیه برنامه پی دی اف خوان هست ش :

    https://cafebazaar.ir/app/ir.rahgoshafan.ebook/?l=fa

    خودم از قیافه اش خیلی خوشم نمیاد ... نسخه بعدش باید بهتر باشه
    چطوری ش رو نمیدونم

  9. #1449

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط ghasem110deh مشاهده تاپیک
    سلام به همه :-)
    این نسخه اولیه برنامه پی دی اف خوان هست ش :

    https://cafebazaar.ir/app/ir.rahgoshafan.ebook/?l=fa

    خودم از قیافه اش خیلی خوشم نمیاد ... نسخه بعدش باید بهتر باشه
    چطوری ش رو نمیدونم
    سایت dribble یه سرچ بزن ایده های خوبی برای طراحی داره ولی همینی هم ک زدی خوبه

  10. #1450

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    سلام طراحی توسط WPF بدون استفاده از کامپوننت

  11. #1451

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    طرح جدید استفاده از انیمیشن path

  12. #1452

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط barnamenevisjavan مشاهده تاپیک
    طرح جدید استفاده از انیمیشن path
    ممکن بگید چطوری باید بسازیم ؟

  13. #1453

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط Helpco مشاهده تاپیک
    ممکن بگید چطوری باید بسازیم ؟
    راجب animation Path تحقیق کنید، مربوط به wpf هست

  14. #1454
    کاربر دائمی آواتار ShayanFiroozi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1397
    محل زندگی
    بندرعباس ، خلیج همیشه فارس
    سن
    38
    پست
    222

    Lightbulb نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    با سلام خدمت همه دوستان

    نرم افزار تمام هوشمند پلاک خوان خلیج فارس ، طراحی و برنامه نویسی صفر تا صد کار بنده ، موتور هوش مصنوعی و پردازش تصویر با C++‎ ، رابط کاربری با سی شارپ ، بانک اطلاعاتی SQL Server
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  15. #1455
    کاربر دائمی آواتار nima_8m
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    642

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    رنگبندی ،زیبایی،خوانایی و ...
    بسیار عالی
    دمتگرم
    خداقوت

  16. #1456
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط barnamenevisjavan مشاهده تاپیک
    سلام نظرتون راجب چارت چی هست؟
    حالت راست چین رو چطوری پیاده سازی میکنید؟من تا حالا wpf کار نکردم.

  17. #1457

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط رامین مرادی مشاهده تاپیک
    حالت راست چین رو چطوری پیاده سازی میکنید؟من تا حالا wpf کار نکردم.
    سلام از ویژگی خودwpf استفاده میشه FlowDirection

  18. #1458
    کاربر دائمی آواتار nima_8m
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    642

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    کار شما barnamenevisjavan واقعا بی نظیره
    از نظر من شما نابغه اید

  19. #1459

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط ShayanFiroozi مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت همه دوستان

    نرم افزار تمام هوشمند پلاک خوان خلیج فارس ، طراحی و برنامه نویسی صفر تا صد کار بنده ، موتور هوش مصنوعی و پردازش تصویر با C++‎‎‎‎ ، رابط کاربری با سی شارپ ، بانک اطلاعاتی SQL Server
    سلام
    سعی کردین طرح جدید و فلت بزنید اما بخاطر استفاده از رنگهای خیلی زیاد، شلوغ بودن فرمها و ... کاملا شبیه نرم افزارهای قدیمی شده
    در یک فرم نهایتا سه رنگ باید بکار بره کلا، البته مثلا درجات مختلف رنگ آبی یا قرمز یا ... اشکال نداره، ولی الان شما سفید و سبز و قرمز و آبی و نارنجی و زرد و بنفش و ... و خلاصه همه چی دارین !
    تازه اگر دو رنگ استفاده کنید طرحتون خیلی شیک تر میشه
    ضمنا به نسبت اندازه فرمها، فونتهاتون بزرگ هستن و تو فرم جای سوزن انداختن نیست
    چیدمان منظم و مرتب اشیاء از رنگ بندی هم مهمتره
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  20. #1460
    کاربر دائمی آواتار nima_8m
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    642

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط vbhamed مشاهده تاپیک
    سلام
    سعی کردین طرح جدید و فلت بزنید اما بخاطر استفاده از رنگهای خیلی زیاد، شلوغ بودن فرمها و ... کاملا شبیه نرم افزارهای قدیمی شده
    در یک فرم نهایتا سه رنگ باید بکار بره کلا، البته مثلا درجات مختلف رنگ آبی یا قرمز یا ... اشکال نداره، ولی الان شما سفید و سبز و قرمز و آبی و نارنجی و زرد و بنفش و ... و خلاصه همه چی دارین !
    تازه اگر دو رنگ استفاده کنید طرحتون خیلی شیک تر میشه
    ضمنا به نسبت اندازه فرمها، فونتهاتون بزرگ هستن و تو فرم جای سوزن انداختن نیست
    چیدمان منظم و مرتب اشیاء از رنگ بندی هم مهمتره
    سلام وقت بخیر
    شما هم از طراحی های جدیدی که انجام دادین تصاویری بزارید تا از تجربه شما تو این زمینه هم استفاده کنیم
    سپاس

  21. #1461

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface


  22. #1462
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    212

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    با سلام به همگی
    طرح های زیبائی هستن اما اگه آموزشی هم در کنارش برای اون باشه
    یا روشهای طراحی هم باش بیشتر فایده خواهد داشت

  23. #1463

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط barnamenevisjavan مشاهده تاپیک
    راجب animation Path تحقیق کنید، مربوط به wpf هست
    ممیشه یک یسورس بزارید

  24. #1464

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    سلام خیلی وقته کسی فعالیتی نمیکنه اخرین تغییرات پروژم رو اینجا قرار میدم شاید بقیه دوستان هم فعالیت کنن، اگر نظر یا پیشنهادی دارین ممنون میشم بگین
    Screen1.jpg
    Screen6.jpg
    Screen4.png

  25. #1465
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,487

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    بسیار زیبا . یه نظر . این قسمت داشبورد رو کمی تغییر بده ، حد فاصل آیتم ها مشخص نیست که کدام زیر مجموعه کدامه . یه بوردری یه خطی چیزی بنداز که مشخص بشه هر آیتم از قبلیش

  26. #1466

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط NasimBamdad مشاهده تاپیک
    بسیار زیبا . یه نظر . این قسمت داشبورد رو کمی تغییر بده ، حد فاصل آیتم ها مشخص نیست که کدام زیر مجموعه کدامه . یه بوردری یه خطی چیزی بنداز که مشخص بشه هر آیتم از قبلیش
    منظورت برای بخش دانش آموزان برتره؟ چون ایتم های داشبورد هرکدوم داخل کارت خودشون قرار دارن و هر کارت هم افکت متریال داره از بقیه مجزا هستش

  27. #1467
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,487

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط barnamenevisjavan مشاهده تاپیک
    منظورت برای بخش دانش آموزان برتره؟ چون ایتم های داشبورد هرکدوم داخل کارت خودشون قرار دارن و هر کارت هم افکت متریال داره از بقیه مجزا هستش
    منظورم همین پنل سمت راسته

  28. #1468

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط barnamenevisjavan مشاهده تاپیک
    سلام خیلی وقته کسی فعالیتی نمیکنه اخرین تغییرات پروژم رو اینجا قرار میدم شاید بقیه دوستان هم فعالیت کنن، اگر نظر یا پیشنهادی دارین ممنون میشم بگین
    Screen1.jpg
    Screen6.jpg
    Screen4.png


    زیبا شده - اگه ممکنه بگید از چه کامپوننتهای استفاده کردید

  29. #1469
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,487

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    از WPF استفاده شده

  30. #1470
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    1,146

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    سلام. ممکنه نام کامپوننت تقویم شمسی رو بگید چیه و از کجا میشه تهیه کرد؟

  31. #1471

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط mmbguide مشاهده تاپیک
    سلام. ممکنه نام کامپوننت تقویم شمسی رو بگید چیه و از کجا میشه تهیه کرد؟
    سلام از این تقویم استفاده شده البته یکسری تغییرات تو ui و منطق برنامه داده شده و مناسبت های شمسی و قمری اضافه شده
    https://www.dotnettips.info/newsarchive/details/10951

  32. #1472

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط sg.programmer مشاهده تاپیک
    زیبا شده - اگه ممکنه بگید از چه کامپوننتهای استفاده کردید
    سلام از wpf استفاده کردم

  33. #1473

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط NasimBamdad مشاهده تاپیک
    منظورم همین پنل سمت راسته
    ایتم های سمت راست که سلکت میشن استایل دارن تا خودشون رو از ایتم بعدی جدا کنن، اینجا کاملا مشخصه همچنین تم تاریک رو هم میتونید مشاهده کنید
    ss.jpg

  34. #1474
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    212

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    از دوستان
    کسی همت برای آموزش نمیکنه
    اگه آموزشی در خصوص رنگ بندی و نحوه ایجاد باشه بسیار عالی میشه
    با سپاس فراوان

  35. #1475
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط MMR_1234 مشاهده تاپیک
    از دوستان
    کسی همت برای آموزش نمیکنه
    اگه آموزشی در خصوص رنگ بندی و نحوه ایجاد باشه بسیار عالی میشه
    با سپاس فراوان
    منم خیلی مشتاقم یکی از دوستان طراحی یه نمونه از این مدل داشبوردا رو تو wpf بهمون یاد بده. چون واقعا توی اینترنت پیدا نمیشن همچین آموزشهایی. اگه هم پولی منتشر کنن اصلا مشکلی نیست به هر حال زحمت کشیدن.

  36. #1476

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط MMR_1234 مشاهده تاپیک
    از دوستان
    کسی همت برای آموزش نمیکنه
    اگه آموزشی در خصوص رنگ بندی و نحوه ایجاد باشه بسیار عالی میشه
    با سپاس فراوان
    نقل قول نوشته شده توسط رامین مرادی مشاهده تاپیک
    منم خیلی مشتاقم یکی از دوستان طراحی یه نمونه از این مدل داشبوردا رو تو wpf بهمون یاد بده. چون واقعا توی اینترنت پیدا نمیشن همچین آموزشهایی. اگه هم پولی منتشر کنن اصلا مشکلی نیست به هر حال زحمت کشیدن.
    من فعلا وقت کافی برای ایجاد اموزش ندارم ولی قطعا تو لیست برنامه هام هست

  37. #1477
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    212

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    مشتاقانه منتظریم

  38. #1478

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface


  39. #1479

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface


  40. #1480

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط user18 مشاهده تاپیک

    سلام
    امیدوارم از صحبت های بنده برداشت اشتباه و بدی نکنید ، اما فکر میکنم انتقاد صریح ، میتونه راهگشا باشه.

    طرح هایی که شما زحمت کشیدی و قرار دادی به نظرم چه از لحاظ فرم و شکل ، چه رنگ بندی غیر استاندارد هستند
    به عقیده بنده ، اصرار بیش از حد به استفاده از رنگ های مختلف و بی ربط به هم ، اشکال نامنظم و در کل المان های غیر استاندارد ، باعث شده طرح شما شبیه به یک کار حرفه ای و چشم نواز نباشه.
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

صفحه 37 از 44 اولاول ... 273536373839 ... آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 14 دی 1394, 12:16 عصر
  2. آموزش: طراحی رابط کاربری پروژه + سورس
    نوشته شده توسط birtemp در بخش WPF
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 25 مرداد 1392, 23:45 عصر
  3. پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 26 فروردین 1391, 15:51 عصر
  4. طراحی رابط کاربری نرم افزار هایتان به چه شکل است ؟
    نوشته شده توسط sara66 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 05 دی 1390, 17:34 عصر
  5. طراحی رابط کاربری GUI
    نوشته شده توسط linux در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 20 بهمن 1384, 19:05 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •