صفحه 28 از 44 اولاول ... 18262728293038 ... آخرآخر
نمایش نتایج 1,081 تا 1,120 از 1746

نام تاپیک: طراحی رابط کاربری - UserInterface

  1. #1081
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    تصویری از نرم افزار فوق

    1o_edited.jpg
    آخرین ویرایش به وسیله golbafan : چهارشنبه 24 آذر 1395 در 09:46 صبح

  2. #1082
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    محمودآباد
    پست
    14

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    ممنون از راهنماییتون جناب golbafan
    این طرح اولیه بود برای یه برنامه . تو نسخه نهایی برنامه تغییرات زیادی دادم
    انشاالله تموم شد از نظرات دوستان استفاده میکنیم
    بازم مرسی

  3. #1083
    کاربر دائمی آواتار aliramazani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    38
    پست
    757

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط golbafan مشاهده تاپیک
    تصویری از نرم افزار فوق

    1o_edited.jpg
    جناب گلبافان عزیز
    برنامت خیلی برنامه خوبیه و کاربرد زیادی داره البته من توی پروژه های مدار بسته دیدم نرم افزارهای تخصصی خودشونو دارن که عملیات پردازش تصویر وتشخیص هویت و همچنین شناسایی و ... را انجام میده
    در مورد ظاهرش که چهارتا مربعه که هر کدومش یه تصویر را نشون میده و چهارتا مربع را نظر زیادی نمیشه راجع بهش داد

  4. #1084
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    سلام
    متشکر از نظرتون

    داره یواش یواش تکمیل میشه

    1.jpg
    ---
    2.jpg

    از اوجایی که کل برنامه رو دارم با C++‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎ مینویسم (حتی UI) بنابراین سرعت پردازش بسیار بالا و حافظه مصرفی بسیار کم است
    همچنین تمام پردازش ها در ترد های مختلف اجرا میشن
    اکثر عناصر نرم افزار موقعی که بهشون نیازه با کد تولید میشن و وقتی نیاز رفع شد حذف میشن
    در ضمن هیچ کامپوننتی استفاده نمیشه و حتی دکمه های مربوط به کاپشن فرم هم با کد ایجاد شده

    اینها موارد مهمیه که بین نرم افزارهای مختلف نظارت تصویری تفاوت میاره برای مثال نرم افزار هایی رو میشه نام برد که لایسنس های بالغ بر 50 میلیون تومان دارند (مثلا genetec)
    آخرین ویرایش به وسیله golbafan : چهارشنبه 24 آذر 1395 در 23:33 عصر

  5. #1085
    کاربر دائمی آواتار juza66
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    هفت تپه - 7hill
    پست
    798

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    سلام

    خسته نباشی اقای گلبافان، ممنون میشم بیشتر توضیح بدید که دوربین ها رو چطور به پی سی وصل میکنین؟ ایا از دوربین های مدار بسته استفاده خواهید کرد؟ اگر اره پس اون باکسی که همراه دوربین میدن همین کار نمایش ویدو از دوربین و دیکدکردن رو انجام میده؟ نرم افزار شما هم اطلاعات دریافتی از دوربین ها رو دیکد و نمایش میده؟ اگر هم نه پس چه دوربینی رو مدنظر قرار دادید؟ ایا قابلیت ذخیره سازی دارن؟

    باتشکر

  6. #1086
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    سلام
    دوربین ها میتونن از نوع IP و آنالوگ یا وبکم باشن. با استفاده از کدک های FFMpeg دیتای دریافتی از پورت ها رو دیکد میکنم. و از کلاسهای دایرکت ایکس (به علت سرعت بالا و کیفیت بهتر نسبت به canvas) برای نمایش تصویر استفاده میکنم
    قابلیت ذخیره سازی تصاویر روی هارد های معمولی و هاردهای مخصوص ضبط از دوربین های نظارتی وجود داره. البته نوع هارد دوم همیشه برای این کارها بهتره چون سرعت بالایی هم در خواندن و هم نوشتن ویدئو دارن
    این موارد و همچنین عدم استفاده از کنترل های ویژوال باعث میشه وقتی نرم افزار بارگذاری میشه فقط حدود 200 کیلوبایت حافظه مصرف بشه و حافظه بیشتر از این مربوط میشه به مواقعی که تصاویر برای پردازش در حافظه انتظار میکشن

  7. #1087

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط golbafan مشاهده تاپیک

    از اوجایی که کل برنامه رو دارم با C++‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎ مینویسم (حتی UI)
    سلام
    مثل همیشه عالی
    از visual C++‎‎‎‎‎‎‎ استفاده می کنید یا از Qt ؟

  8. #1088

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط juza66 مشاهده تاپیک
    طرح ها همه زیبا بود منم میخوام یکار جدید انجام بدم نیاز دارم همه چی رو زیبا طراحی کنم
    میگم کسی واس دیتاگرید با یوزر کنترل در وین فرم نظری ندارد؟! بنظر واس یک ویو میتونه خوب باشه!

    ضمیمه 143496

    این واس لودینگش
    ضمیمه 143497

    این واس خطا دادن و تنظیم آی پی در شبکه ست
    ضمیمه 143498



    این آلارم یک برنامه دیگه ست
    میگم این الارم مثه اکشن سنتر ویندوز 10 خوبه یا اون دومی واس نمایش چک در تاریخ
    ضمیمه 143499
    ضمیمه 143500

    اینم الارم دومی
    ضمیمه 143501
    ضمیمه 143502
    سلام
    دوست عزیز ممنون میشم یکم در مورد این آلارم ها توضیح بدی
    هم طراحی هم اینکهبخش کد نویسیش رو راهنمایی بفرمایید

    متشکرم

  9. #1089
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط ali_72 مشاهده تاپیک
    سلام
    مثل همیشه عالی
    از visual C++‎‎‎‎‎‎‎‎ استفاده می کنید یا از Qt ؟
    سلام
    متشکرم از لطف شما
    از cLion استفاده کردم و کامپوننت ها کدهای C++‎ و یک سری تصاویر png هستند.

  10. #1090
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    سلام
    تصویر جالبی بود گفتم بزارم اینجا (فایل گیف هست)
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  11. #1091
    کاربر دائمی آواتار winner1
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    خلخال
    پست
    738

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    اینم ویدیو از طرحی که برای یکی از دوستان زدم که یه نرم افزار گرافیکی داشت مینوشت و ظاهرش رو سپرد به من
    http://s8.picofile.com/file/82793928...D8%B8.mp4.html

    سی شارپ - ویندوز فرم و باز هم دات نت دو

  12. #1092

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط winner1 مشاهده تاپیک
    اینم ویدیو از طرحی که برای یکی از دوستان زدم که یه نرم افزار گرافیکی داشت مینوشت و ظاهرش رو سپرد به من
    http://s8.picofile.com/file/82793928...D8%B8.mp4.html

    سی شارپ - ویندوز فرم و باز هم دات نت دو
    سلام دوست عزیز.
    اینو دیدم یاد عکس سیاه و سفید افتادم. فکر کنم یه خورده رنگ بندیش عوض بشه بهتره. چشم ادم رو خسته میکنه.

  13. #1093

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    دوستان عزیز به نظرتون بک گروند دیتاگرید ویو اسم فرم مورد نظر باشه بهتره یا نباشه
    اگه کاربر باشید به نظرتون کدومش بهتره:
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: png 5.png‏ (11.0 کیلوبایت, 290 دیدار)
    • نوع فایل: png 1.png‏ (19.5 کیلوبایت, 289 دیدار)
    • نوع فایل: png 2.png‏ (30.8 کیلوبایت, 289 دیدار)

  14. #1094
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط winner1 مشاهده تاپیک
    اینم ویدیو از طرحی که برای یکی از دوستان زدم که یه نرم افزار گرافیکی داشت مینوشت و ظاهرش رو سپرد به من
    http://s8.picofile.com/file/82793928...D8%B8.mp4.html
    سی شارپ - ویندوز فرم و باز هم دات نت دو
    سلام
    نرم افزار ظاهر قشنگی داره ولی فکر نمیکنم برای کار اسپکترومتری و همچنین شیمیدانهای شاخه تجزیه مناسب باشه (ux نامناسب)
    البته توجه دارم که تازه طراحی این برنامه رو شروع کردید

    مزایا:
    - ظاهر زیبا از نظر برنامه نویسان

    پیشنهادات:
    - تم برنامه رو از حالت فلت خارج کنید
    - اگر تم برنامه تیره هست ، نمودارها هم در پس زمینه ای تیره باشند بهتره
    - بخش ورود پارامتر ها رو حدالامکان گرافیکی کنید تا شبیه به خود دستگاه باشه و کار با برنامه رو برای شیمیدانها راحت کنه
    - یکی از بخش های اصلی که باید دیده بشه بخش دیتای ورودی و خروجی هست که در تصویر ندیدم (باید مثل صفحه اکسل باشه)
    - زبان فارسی اضافه شود
    - نرم افزارهای اسپکترومتری خارجی رو (صرفا از نظر طراحی) تماشا کنید مثلا نرم افزار تحت وب spectral workbench
    - جلسات بیشتری با برنامه نویس پروژه و همچنین کارفرمای اصلی بزارید


    این سایت یکی از بهترین نرم افزارها رو داره
    http://www.lightingpassport.com
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله golbafan : پنج شنبه 02 دی 1395 در 08:37 صبح

  15. #1095
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط reza_ali202000 مشاهده تاپیک
    دوستان عزیز به نظرتون بک گروند دیتاگرید ویو اسم فرم مورد نظر باشه بهتره یا نباشه
    اگه کاربر باشید به نظرتون کدومش بهتره:
    خوبه اما فقط موقعی که جدول خالی باشه

  16. #1096
    کاربر دائمی آواتار winner1
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    خلخال
    پست
    738

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط golbafan مشاهده تاپیک
    سلام
    نرم افزار ظاهر قشنگی داره ولی فکر نمیکنم برای کار اسپکترومتری و همچنین شیمیدانهای شاخه تجزیه مناسب باشه (ux نامناسب)
    البته توجه دارم که تازه طراحی این برنامه رو شروع کردید

    مزایا:
    - ظاهر زیبا از نظر برنامه نویسان

    پیشنهادات:
    - تم برنامه رو از حالت فلت خارج کنید
    - اگر تم برنامه تیره هست ، نمودارها هم در پس زمینه ای تیره باشند بهتره
    - بخش ورود پارامتر ها رو حدالامکان گرافیکی کنید تا شبیه به خود دستگاه باشه و کار با برنامه رو برای شیمیدانها راحت کنه
    - یکی از بخش های اصلی که باید دیده بشه بخش دیتای ورودی و خروجی هست که در تصویر ندیدم (باید مثل صفحه اکسل باشه)
    - زبان فارسی اضافه شود
    - نرم افزارهای اسپکترومتری خارجی رو (صرفا از نظر طراحی) تماشا کنید مثلا نرم افزار تحت وب spectral workbench
    - جلسات بیشتری با برنامه نویس پروژه و همچنین کارفرمای اصلی بزارید


    این سایت یکی از بهترین نرم افزارها رو داره
    http://www.lightingpassport.com
    خوبمنتاهمینجاشروانجامدادم فقطمیدونمنرمافزارازمایشگا ه
    زبان فارسیش گردن برنامه نویسه منم گفتم گفت اسرار دارن به زبان انگلیسی
    راجب فلت بنظرم فلت بهتره با همین الان کل نرم افزار های غول دنیا دارن میرن به سمت فلت چرا چون انرژی کمتری از سیستم رو میطلبه
    راجب محیط مثل سخت افزارش باشه کاملا موافقم و خیلی دوست داشتم این برنامه دست من میبود چون اینطوری کاربر تجربه ی کار جدی تری داره

  17. #1097
    کاربر دائمی آواتار aliramazani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    38
    پست
    757

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط reza_ali202000 مشاهده تاپیک
    دوستان عزیز به نظرتون بک گروند دیتاگرید ویو اسم فرم مورد نظر باشه بهتره یا نباشه
    اگه کاربر باشید به نظرتون کدومش بهتره:
    به نظر من بدون بک گراند یا همرنگ فرم باشه بهتره

  18. #1098
    کاربر دائمی آواتار c0mmander
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    خونمون D:
    پست
    563

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    Capture.PNG

    Capture1.PNG

    یک برنامه قدیمی ترکیبی از ویندوز فرم و Wpf

  19. #1099
    کاربر دائمی آواتار winner1
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    خلخال
    پست
    738

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط c0mmander مشاهده تاپیک
    Capture.PNG

    Capture1.PNG

    یک برنامه قدیمی ترکیبی از ویندوز فرم و Wpf
    متوجه نمیشیم چه نیازی به استفاده از wpf بوده تو این پروژه؟ همه کارارو تو خود ویندوز فرم مثل اب خوردن میشد انجام داد
    ببینید نمیخوام بحث کنم ویندوز فرم یا wpf صد در صد باید برید سمت Wpf ولی واسه همچین برنامه ساده ای بنظرم نیازی به wpf نبوده

  20. #1100
    کاربر دائمی آواتار c0mmander
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    خونمون D:
    پست
    563

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط winner1 مشاهده تاپیک
    متوجه نمیشیم چه نیازی به استفاده از wpf بوده تو این پروژه؟ همه کارارو تو خود ویندوز فرم مثل اب خوردن میشد انجام داد
    ببینید نمیخوام بحث کنم ویندوز فرم یا wpf صد در صد باید برید سمت Wpf ولی واسه همچین برنامه ساده ای بنظرم نیازی به wpf نبوده
    به هر حال در اون پروژه به اون صورت استفاده شده(MVVM)

    edit.
    البته منم باهات موافقم اصولیش اینکه پروژه رو بر مبنای یکیشون درست کرد.اما کامپوننت های زیادی داخل این برنامه با Wpf ساخته شدن که امکان پیاده سازی اون ها در windows form نیست.

    البته ناگفته نماند که سرعت و پرفرنس برنامه به شدتت پایین اومد در کل نظر شخصی من اینکه اگر قراره از wpf استفاده بشه و یک پروژه ایجاد بشه خیلی بهترش اینکه همون پروژه برمبنای کیوت و qml ساخته بشه.
    آخرین ویرایش به وسیله c0mmander : یک شنبه 05 دی 1395 در 23:43 عصر

  21. #1101

    نقل قول: نظر در مورد طراحی ظاهر برنامه ...

    نقل قول نوشته شده توسط golbafan مشاهده تاپیک
    یکی از نرم افزارامو میزارم ایده بگیری:
    ضمیمه 131455
    گرافیک عالیی داره ولی اون باتون ورود چرا ساده درستش کردی اونم با پروژه ست میکردی جالب بود

  22. #1102
    کاربر دائمی آواتار aliramazani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    38
    پست
    757

    نقل قول: نظر در مورد طراحی ظاهر برنامه ...

    نقل قول نوشته شده توسط golbafan مشاهده تاپیک
    یکی از نرم افزارامو میزارم ایده بگیری:
    ضمیمه 131455
    ایده از چی بگیریم؟
    این خودش کپی شده از BackStage برنامه آفیس هستش

  23. #1103

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط reza_ali202000 مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز. ظاهر برنامه ها رو کاربر نهایی باید بپسنده ولی بد نیست برخی از اصول رو رعایت کرد. مثلا طول و عرض فرم با هم همخوانی ندارن. تایتل بار ها رنگشون یکی نیست. درسته برنامه ساده ای هست ولی فکر میکنم برا پشت کنکوریها چیز جالبی باشه.
    تایتل بارش به دلیل سلکت من تغییر رنگ داد و یکی هستند

    طول و عرض فرم هم من از نسبت طلایی استفاده کردم که زیبا باشد

    + امروز هم یک گزینه دیگر برای انتخاب نمره منفی هم اضافه می کنم تا قابلیت نرم افزار بیشتر شود

  24. #1104
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    دوستان پیشنهاد میکنم نظراتتون رو حذف کنید و بجاش موضوع اصلی تاپیک رو دنبال کنید
    با تشکر

    بگذریم...
    میدونید اینکه دنیا داره به سمت طراحی فلت میره دلیلش واقعا چیه؟؟؟
    جدا از بحث پایین آوردن انرژی مصرفی و این حرفها اون چیزی که الان اهمیت پیدا کرده و باعث شده همه دنبالش باشن اینه که علم کامپیوتر داره از تولید نرم افزارهای پیش و پا افتاده ای مثل ERP ها که صرفا از داده ها برای توصیف رویدادهای جهان استفاده میکنن به سمتی میره که کامپیوتر برای پیش بینی رویدادهای جهانی مورد استفاده قرار بگیره و بعد از اون هم برای تجویز هوشمندانه و اتوماتیک راهکار به مدیران جهان مورد استفاده قرار بگیره.
    پس کامپیوتر ها دارن یواش یواش از ابزارهای مورد استفاده کاربران به ابزارهایی برای استفاده مدیران تبدیل میشن
    علت هم میتونه این باشه که تا الان مدیران جهان که سن بالایی داشتند خیلی به کامپیوتر وابستگی نداشته ولی مدیران آینده به کامپیوتر وابسته خواهند بود
    مدیر باید نتایج پیشبینی های سیستمها رو بصورت گزارشهای ساده و سریع تماشا کنه و تمام روانشناسان متفق النظر هستند که نمایش فلت بهتر جواب میده
    بنابراین آینده طراحی از ان فلت هست و بازار اون از همه وسیع تر خواهد بود

    اما تاریخچه فلت...
    اونهایی که فکر میکنن طراحی فلت جدیده باید بگم اشتباه میکنن. این طراحی قدیمی ترین طراحی توسط بشر هست ولی اخیرا در حوزه کامپیوتر وارد شده...

  25. #1105

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط golbafan مشاهده تاپیک
    دوستان پیشنهاد میکنم نظراتتون رو حذف کنید و بجاش موضوع اصلی تاپیک رو دنبال کنید
    با تشکر

    بگذریم...
    میدونید اینکه دنیا داره به سمت طراحی فلت میره دلیلش واقعا چیه؟؟؟
    جدا از بحث پایین آوردن انرژی مصرفی و این حرفها اون چیزی که الان اهمیت پیدا کرده و باعث شده همه دنبالش باشن اینه که علم کامپیوتر داره از تولید نرم افزارهای پیش و پا افتاده ای مثل ERP ها که صرفا از داده ها برای توصیف رویدادهای جهان استفاده میکنن به سمتی میره که کامپیوتر برای پیش بینی رویدادهای جهانی مورد استفاده قرار بگیره و بعد از اون هم برای تجویز هوشمندانه و اتوماتیک راهکار به مدیران جهان مورد استفاده قرار بگیره.
    پس کامپیوتر ها دارن یواش یواش از ابزارهای مورد استفاده کاربران به ابزارهایی برای استفاده مدیران تبدیل میشن
    علت هم میتونه این باشه که تا الان مدیران جهان که سن بالایی داشتند خیلی به کامپیوتر وابستگی نداشته ولی مدیران آینده به کامپیوتر وابسته خواهند بود
    مدیر باید نتایج پیشبینی های سیستمها رو بصورت گزارشهای ساده و سریع تماشا کنه و تمام روانشناسان متفق النظر هستند که نمایش فلت بهتر جواب میده
    بنابراین آینده طراحی از ان فلت هست و بازار اون از همه وسیع تر خواهد بود

    اما تاریخچه فلت...
    اونهایی که فکر میکنن طراحی فلت جدیده باید بگم اشتباه میکنن. این طراحی قدیمی ترین طراحی توسط بشر هست ولی اخیرا در حوزه کامپیوتر وارد شده...
    بسیار جالب بود

    + امکانش هست نظرتان را درباره ویرایشی که روی نرم افزارم انجام دادم بگید ؟

  26. #1106
    کاربر دائمی آواتار aliramazani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    38
    پست
    757

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط golbafan مشاهده تاپیک
    دوستان پیشنهاد میکنم نظراتتون رو حذف کنید و بجاش موضوع اصلی تاپیک رو دنبال کنید
    با تشکر

    بگذریم...
    میدونید اینکه دنیا داره به سمت طراحی فلت میره دلیلش واقعا چیه؟؟؟
    جدا از بحث پایین آوردن انرژی مصرفی و این حرفها اون چیزی که الان اهمیت پیدا کرده و باعث شده همه دنبالش باشن اینه که علم کامپیوتر داره از تولید نرم افزارهای پیش و پا افتاده ای مثل ERP ها که صرفا از داده ها برای توصیف رویدادهای جهان استفاده میکنن به سمتی میره که کامپیوتر برای پیش بینی رویدادهای جهانی مورد استفاده قرار بگیره و بعد از اون هم برای تجویز هوشمندانه و اتوماتیک راهکار به مدیران جهان مورد استفاده قرار بگیره.
    پس کامپیوتر ها دارن یواش یواش از ابزارهای مورد استفاده کاربران به ابزارهایی برای استفاده مدیران تبدیل میشن
    علت هم میتونه این باشه که تا الان مدیران جهان که سن بالایی داشتند خیلی به کامپیوتر وابستگی نداشته ولی مدیران آینده به کامپیوتر وابسته خواهند بود
    مدیر باید نتایج پیشبینی های سیستمها رو بصورت گزارشهای ساده و سریع تماشا کنه و تمام روانشناسان متفق النظر هستند که نمایش فلت بهتر جواب میده
    بنابراین آینده طراحی از ان فلت هست و بازار اون از همه وسیع تر خواهد بود

    اما تاریخچه فلت...
    اونهایی که فکر میکنن طراحی فلت جدیده باید بگم اشتباه میکنن. این طراحی قدیمی ترین طراحی توسط بشر هست ولی اخیرا در حوزه کامپیوتر وارد شده...
    ERP و MES و امثال اون برنامه های مدیرتی هم هستن نه فقط کاربری! عجیبه اینو میشنوم! یک سری سازمانها نیاز به ای ار پی دارن هرچند به قول شما پیش پا افتاده! و دیتاهاشون را از مکانیزمهای کارخونشون دریافت میکنند و نیازی به پیش بینی جهانی هم ندارن!
    فلت بودن یا نبودن بستگی به سفارش مشتری داره همونطور که الان در حال حاضر اکثر حسابداران سنتی که به زور به سمت استفاده نرم افزاری کشیده شدن الانم حاضر نیستن از برنامه های زشت قدیمیشون دست بکشن و به سمت فلت بیان!
    برنامه نویسی که به دنبال کسب درآمده باید هر چی مشتری میخواد را پیاده سازی کنه و اونی که به دنبال تکنولوژی روزه توی مکانهایی مثل پژوهش سراها با دوستان هم عقیدش در مورد پروژه های جدید صحبت کنه که شاید حالا حالا ها توی ایران کسی درخواستشون را نده!
    فلت هم مثل خیلی چیزهای دیگه میاد و یه روز هم جاشو به یه تکنولوژی دیگه میده و میره! ولی باید دید مشتری چی میخواد!
    فلت توسط مایکروسافت مجددا احیا شد و احتمالا مدتها هم مهمونم هست ولی ما نباید وابسته به مایکروسافت و شرکتهای مثل اون باشیم و دنباله رو اونا.(البته شایدم باشیم بهتره چون قدرت رقابت با مایکروسافت را نداریم)
    مایکروسافت با ویندوز 8 و 10 و آفیس 2013 به بعد فلت را مُد کرد و ما هم دنباله رو اون شدیم...

    در کل ما اگر وین فرم را بدون کامپوننت و معمولی با ابزارهای خود ویژوال طراحی کنیم در ویندوز 98 یه شکله در xp هم یه شکله در ویندوز 10 هم فلت خواهد بود! پس ما کاری نمی کنیم این ارث بری فرمهای ما از ویندوز هست که برناممون را فلت نشون میده! جدایی از اونکه عمدا طراحی را با تغییر در کنترلها فلت کنیم که به نظرم از استاندارد سازی دور میشیم!

  27. #1107
    کاربر دائمی آواتار winner1
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    خلخال
    پست
    738

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط golbafan مشاهده تاپیک
    دوستان پیشنهاد میکنم نظراتتون رو حذف کنید و بجاش موضوع اصلی تاپیک رو دنبال کنید
    با تشکر

    بگذریم...
    میدونید اینکه دنیا داره به سمت طراحی فلت میره دلیلش واقعا چیه؟؟؟
    جدا از بحث پایین آوردن انرژی مصرفی و این حرفها اون چیزی که الان اهمیت پیدا کرده و باعث شده همه دنبالش باشن اینه که علم کامپیوتر داره از تولید نرم افزارهای پیش و پا افتاده ای مثل ERP ها که صرفا از داده ها برای توصیف رویدادهای جهان استفاده میکنن به سمتی میره که کامپیوتر برای پیش بینی رویدادهای جهانی مورد استفاده قرار بگیره و بعد از اون هم برای تجویز هوشمندانه و اتوماتیک راهکار به مدیران جهان مورد استفاده قرار بگیره.
    پس کامپیوتر ها دارن یواش یواش از ابزارهای مورد استفاده کاربران به ابزارهایی برای استفاده مدیران تبدیل میشن
    علت هم میتونه این باشه که تا الان مدیران جهان که سن بالایی داشتند خیلی به کامپیوتر وابستگی نداشته ولی مدیران آینده به کامپیوتر وابسته خواهند بود
    مدیر باید نتایج پیشبینی های سیستمها رو بصورت گزارشهای ساده و سریع تماشا کنه و تمام روانشناسان متفق النظر هستند که نمایش فلت بهتر جواب میده
    بنابراین آینده طراحی از ان فلت هست و بازار اون از همه وسیع تر خواهد بود

    اما تاریخچه فلت...
    اونهایی که فکر میکنن طراحی فلت جدیده باید بگم اشتباه میکنن. این طراحی قدیمی ترین طراحی توسط بشر هست ولی اخیرا در حوزه کامپیوتر وارد شده...

    کاملا موافقم طراحی فلت خیلی وقته وجود داره و مورد استفاده قرار میگرفته منتها تو کامپیوتر هم بیشتر از وب شروع شد واسه همین میگن نرم افزار ها شبیه وب سایت میشه و متوجه نمیشم چه مشکلی هست؟ تنها مشکلی که تو استفاده بلند مدت از یه نرم افزار میتونه باشه رعایت نکردن اصول قرار گیری مکان کنترل ها و ترکیب رنگی هستش

  28. #1108
    کاربر دائمی آواتار aliramazani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    38
    پست
    757

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط winner1 مشاهده تاپیک
    کاملا موافقم طراحی فلت خیلی وقته وجود داره و مورد استفاده قرار میگرفته منتها تو کامپیوتر هم بیشتر از وب شروع شد واسه همین میگن نرم افزار ها شبیه وب سایت میشه و متوجه نمیشم چه مشکلی هست؟ تنها مشکلی که تو استفاده بلند مدت از یه نرم افزار میتونه باشه رعایت نکردن اصول قرار گیری مکان کنترل ها و ترکیب رنگی هستش
    فلت خیلی هم قشنگ و خوبه منتها اگر مشتری نخوادش چی؟ زحمت به باد میره
    بعد چرا سعی کنیم برناممون شبیه به وب بشه؟ خب از خود وب استفاده کنیم بهتر نیست؟

  29. #1109

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    یا باید تقلید کرد یا مرجع بود. تا زمانی که سطحمون به شرکتهایی مثل گوگل و ماکروسافت و غیره نرسیده باید یاد گرفت و تقلید کرد. اگه تونستیم به اون قدرت برسیم اونوقت میشه توی این مباحث حرفی برای گفتن داشت. مدر غیر اینصورت بهتره همین روند کپی کاری رو ادامه بدیم.زمانی که تونستیم ابزارا رو هم خودمون فراهم کنیم پس ظواهر رو هم خودمون میتونین جددید سازی کنیم.این مثل این میمونه که بگیم چرخ چرا گرد هس چرا مربعی نیس. خوب میخواستی خودت از اول اختراع کنی که مربعی باشه.

  30. #1110
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط SOU KA مشاهده تاپیک
    بسیار جالب بود

    + امکانش هست نظرتان را درباره ویرایشی که روی نرم افزارم انجام دادم بگید ؟
    سلام
    1- از اونجایی که نرم افزار شما شامل بخش های مختلف نمیشه بهتره فقط یک صفحه باشه و ورودی دیتا و نمایش خروجی یکجا باشه
    2- همین تم تیره خوبه و نیازی به تم روشن نیست
    3- حد اکثر یک کلید بزارید برای چاپ نتیجه
    4- فاصله بین لیبیل ها با تکست باکسها رو یکی کنید و تاجای ممکن نزدیک به هم باشن

    من این رو بیشتر ترجیح میدم:

    Untitle1d.jpg

  31. #1111
    کاربر دائمی آواتار winner1
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    خلخال
    پست
    738

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط golbafan مشاهده تاپیک
    سلام
    1- از اونجایی که نرم افزار شما شامل بخش های مختلف نمیشه بهتره فقط یک صفحه باشه و ورودی دیتا و نمایش خروجی یکجا باشه
    2- همین تم تیره خوبه و نیازی به تم روشن نیست
    3- حد اکثر یک کلید بزارید برای چاپ نتیجه
    4- فاصله بین لیبیل ها با تکست باکسها رو یکی کنید و تاجای ممکن نزدیک به هم باشن

    من این رو بیشتر ترجیح میدم:

    Untitle1d.jpg
    https://www.google.com/search?q=flat...w=1366&bih=659

  32. #1112
    کاربر دائمی آواتار aliramazani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    38
    پست
    757

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    بچه ها نظرتون در مورد کامپونت ها چیه؟ چرا باید از کامپوننت استفاده کنیم و چرا نباید از کامپوننت استفاده کنیم؟ و در پایان نتیجه گیری

  33. #1113
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,731

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط aliramazani مشاهده تاپیک
    فلت خیلی هم قشنگ و خوبه منتها اگر مشتری نخوادش چی؟ زحمت به باد میره
    بعد چرا سعی کنیم برناممون شبیه به وب بشه؟ خب از خود وب استفاده کنیم بهتر نیست؟
    به نظرم انسان ها عموماً در ابتدا در مقابل تغییر مقاومت می کنند ولی بعدا باهاش کنار میان. شما همین سایت برنامه نویس قالبش رو عوض کنید یه عده سر و صدا راه میندازن که همون قبلی بهتر بود. بعدش من تا الان ندیدم مشتری که هنوز برنامه رو ندیده بگه برنامه فلت باشه یا نباشه. برنامه اگه خوب طراحی بشه و کار مشتری رو انجام بده، مشتری مشکلی نخواهد داشت.
    اما در مورد وب، شما در وب با یکسری محدودیت مواجهید مثلا دسترسی به منابع سیستم یا سخت افزار. در وب همه چی هزینه بر هست، از تهیه هاست و vps و ip ثابت و هزینه اینترنت و ... شما فرض کنید یه نرم افزار ساده حسابداری تک کاربره نوشتید در اینجا مزیت به طور مطلق با دسکتاپ هست و استفاده از وب به هیچ وجه منطقی و معقول نیست.
    وب یک اثر روانی منفی در مورد ذخیره سازی اطلاعات هم داره اونم امنیت و خطر نفوذ هست من کاربری داشتم که یه شرکت کوچک بود و برنامه هم حسابداری بود ایشون حتی حاضر نبود یه بکاپ از اطلاعاتش برای من بفرسته حالا فرض کنید این بخواد اطلاعاتش رو بذاره رو اینترنت یا اینکه از طریق اینترنت بخواد به سرورش وصل بشه.
    الان sync کردن یک قابلیت هست که کاربر بتونه به صورت آفلاین، آنلاین، در کامپیوتر خونه اش، در لپ تاپش، در گوشی اش و ... بتونه به برنامه دسترسی داشته باشه حالا خیلی خوبه که همه اینها از یک قالب و طراحی واحد برخوردار باشن که کاربر سر در گم نشه.
    در کل به نظرم هیچ مشکلی در این نوع طراحی نیست و با توجه به اینکه دسکتاپ هنوز هم در خیلی جاها مزیت داره واقعا ایرادی نداره برنامه به قول شما شبیه وب باشه. اینا یه سری کلیشه است که میشه کنارشون گذاشت یا مثلا در این تاپیک یکی از دوستان برای برنامه دسکتاپ گزینه "ذخیره رمز عبور" توی لاگین گذاشته بود که کاربر نخواد مجدداً رمز رو وارد کنه، حالا یکسری از دوستان میگفتن این گزینه برای وب هست ولی به نظرم هیچ مشکلی نداره. شما برای ایمیل تون این گزینه رو تیک می زنید و ایمیل تون همیشه بازه حالا اگه یه غریبه بیاد همه ایمیل های شما رو می بینه که اطلاعاتش شاید از اطلاعات برنامه دسکتاپ هم مهمتر باشه.

  34. #1114
    کاربر دائمی آواتار aliramazani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    38
    پست
    757

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud Zaad مشاهده تاپیک
    به نظرم انسان ها عموماً در ابتدا در مقابل تغییر مقاومت می کنند ولی بعدا باهاش کنار میان. شما همین سایت برنامه نویس قالبش رو عوض کنید یه عده سر و صدا راه میندازن که همون قبلی بهتر بود. بعدش من تا الان ندیدم مشتری که هنوز برنامه رو ندیده بگه برنامه فلت باشه یا نباشه. برنامه اگه خوب طراحی بشه و کار مشتری رو انجام بده، مشتری مشکلی نخواهد داشت.
    اما در مورد وب، شما در وب با یکسری محدودیت مواجهید مثلا دسترسی به منابع سیستم یا سخت افزار. در وب همه چی هزینه بر هست، از تهیه هاست و vps و ip ثابت و هزینه اینترنت و ... شما فرض کنید یه نرم افزار ساده حسابداری تک کاربره نوشتید در اینجا مزیت به طور مطلق با دسکتاپ هست و استفاده از وب به هیچ وجه منطقی و معقول نیست.
    وب یک اثر روانی منفی در مورد ذخیره سازی اطلاعات هم داره اونم امنیت و خطر نفوذ هست من کاربری داشتم که یه شرکت کوچک بود و برنامه هم حسابداری بود ایشون حتی حاضر نبود یه بکاپ از اطلاعاتش برای من بفرسته حالا فرض کنید این بخواد اطلاعاتش رو بذاره رو اینترنت یا اینکه از طریق اینترنت بخواد به سرورش وصل بشه.
    الان sync کردن یک قابلیت هست که کاربر بتونه به صورت آفلاین، آنلاین، در کامپیوتر خونه اش، در لپ تاپش، در گوشی اش و ... بتونه به برنامه دسترسی داشته باشه حالا خیلی خوبه که همه اینها از یک قالب و طراحی واحد برخوردار باشن که کاربر سر در گم نشه.
    در کل به نظرم هیچ مشکلی در این نوع طراحی نیست و با توجه به اینکه دسکتاپ هنوز هم در خیلی جاها مزیت داره واقعا ایرادی نداره برنامه به قول شما شبیه وب باشه. اینا یه سری کلیشه است که میشه کنارشون گذاشت یا مثلا در این تاپیک یکی از دوستان برای برنامه دسکتاپ گزینه "ذخیره رمز عبور" توی لاگین گذاشته بود که کاربر نخواد مجدداً رمز رو وارد کنه، حالا یکسری از دوستان میگفتن این گزینه برای وب هست ولی به نظرم هیچ مشکلی نداره. شما برای ایمیل تون این گزینه رو تیک می زنید و ایمیل تون همیشه بازه حالا اگه یه غریبه بیاد همه ایمیل های شما رو می بینه که اطلاعاتش شاید از اطلاعات برنامه دسکتاپ هم مهمتر باشه.
    درود
    من یکبار یه سفارش برنامه حسابداری برای یک دانشگاه داشتم و به صورت فلت طراحیش کردم ولی زمان تحویل زدن تو ذوقم و نخواستنش و کلی دردسر ایجاد کردن برام که برشگردونم به شکل ویندوزی! حتی کامپوننت و ریبون هم نمیخواستن
    در نهایت یه برنامه ای شبیه ویندوز ٩٨ شد که کلی خوششون اومد!
    ببینید بعضی مشتریان اصلا نمیدونن کامپیوتر چی هستو فقط با یک نرم افزار بیشتر کار نکردن مثلا اپراتور پذیرش بیمارستان را میشناختم که باید براش کامپیوتر را روشن میکردی برنامه را براش میوردی اونوقت بلد بود چیکار کنه
    مانباید ببینیم برنامه نویسا چی دوس دارن باید ببینیم مشتری چیدوست داره

  35. #1115
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    372

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط aliramazani مشاهده تاپیک
    فلت خیلی هم قشنگ و خوبه منتها اگر مشتری نخوادش چی؟ زحمت به باد میره
    بعد چرا سعی کنیم برناممون شبیه به وب بشه؟ خب از خود وب استفاده کنیم بهتر نیست؟
    با سلام

    الان کدام برنامه ایرانی ظاهر برنامه رو طبق خواسته مشتری میسازه ؟؟؟ بیشتر برنامه های ایرانی ظاهرشون فاجعه اند.

    اگر هم بخواهیم یه برنامه با ظاهر دلخواه و انحصاری سفارش دهیم ، خب قیمتش میلیاردی میشه.

    در مورد وب اپلیکیشن هم ، اگر برفرض سازنده برنامه winrar ، وب اپلیکیشن میساخت و همزمان چند میلیون نفر میخواستن از اون استفاده کنن ، سرور به فنا میرفت .

  36. #1116
    کاربر دائمی آواتار debugger
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    Turkey
    پست
    843

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    بهترین رابط کاربری اونی هست که مخاطبان اون نرم افزار بهترین تعامل را باهاش داشته باشند و بتونن خیلی راحت و بدون گیجی باهاش کار کنن. بسته به مخاطب بعضی جاها رنگ و لعاب لازمه اما بعضی جاها حالت استاندارد خود VS کفایت می کنه

  37. #1117
    کاربر دائمی آواتار winner1
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    خلخال
    پست
    738

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    یکی از دوستان اینجا یه برنامه گزاشته بود که فرم های کوچیکی داشت با رنگ بندی فلت یه تیکه کوچیک از یکی از برنامه هام رو میزارم که شاید شبیه برنامه اون باشه برای ایده گرفتن
    1.jpg

  38. #1118
    کاربر دائمی آواتار aliramazani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    38
    پست
    757

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط aliramazani مشاهده تاپیک
    بچه ها نظرتون در مورد کامپونت ها چیه؟ چرا باید از کامپوننت استفاده کنیم و چرا نباید از کامپوننت استفاده کنیم؟ و در پایان نتیجه گیری
    میشه در مورد این نظر بدین؟

  39. #1119
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,731

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    معایب
    کامپوننت ها بعضاً یک قدم عقب هستند. مثلا یک محصول مثل آفیس 2007 وارد بازار می شود بعد شرکتها یکسری کامپوننت با این ظاهر تولید می کنند.
    اگر دنبال خاص و متفاوت بودن باشید گزینه خوبی نیستند.
    در مورد سنگین بودنشان که بسیار گفته شده.
    یکسری کار آماده هستند که همیشه برای همه کارها جوابگو نیستند. مثلا شاید شما بخواهید یک گرید را به شکل خاصی گروه بندی کنید. یا هدر یک گرید را به شکل خاصی تغییر دهید.

    مزایا
    برای کسانیکه زیاد فرصت طراحی ندارند یا از گرافیک سررشته ندارند گزینه خوبیه.

  40. #1120
    کاربر دائمی آواتار aliramazani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    38
    پست
    757

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud Zaad مشاهده تاپیک
    معایب
    کامپوننت ها بعضاً یک قدم عقب هستند. مثلا یک محصول مثل آفیس 2007 وارد بازار می شود بعد شرکتها یکسری کامپوننت با این ظاهر تولید می کنند.
    اگر دنبال خاص و متفاوت بودن باشید گزینه خوبی نیستند.
    در مورد سنگین بودنشان که بسیار گفته شده.
    یکسری کار آماده هستند که همیشه برای همه کارها جوابگو نیستند. مثلا شاید شما بخواهید یک گرید را به شکل خاصی گروه بندی کنید. یا هدر یک گرید را به شکل خاصی تغییر دهید.

    مزایا
    برای کسانیکه زیاد فرصت طراحی ندارند یا از گرافیک سررشته ندارند گزینه خوبیه.
    مثلا پیاده سازی یک حالت مثل loucup در devexpress در ویندوز فرم ساده دردسر سازه ولی با اون کامپوننت راحته

صفحه 28 از 44 اولاول ... 18262728293038 ... آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 14 دی 1394, 12:16 عصر
  2. آموزش: طراحی رابط کاربری پروژه + سورس
    نوشته شده توسط birtemp در بخش WPF
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 25 مرداد 1392, 23:45 عصر
  3. پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 26 فروردین 1391, 15:51 عصر
  4. طراحی رابط کاربری نرم افزار هایتان به چه شکل است ؟
    نوشته شده توسط sara66 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 05 دی 1390, 17:34 عصر
  5. طراحی رابط کاربری GUI
    نوشته شده توسط linux در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 20 بهمن 1384, 19:05 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •