صفحه 17 از 44 اولاول ... 7151617181927 ... آخرآخر
نمایش نتایج 641 تا 680 از 1746

نام تاپیک: طراحی رابط کاربری - UserInterface

  1. #641
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,731

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط zidanerfan مشاهده تاپیک
    طراحی تخت خیلی هم دلنشین و جذابه Material Design رو ببینید چه یه برنامه نویسی باشی چه یه کارگر مجذوبش میشی چون علاوه بر رنگبندی طراحیش فوق العاده زیباست و یه جوریه که آدم جذبش میشه خودم هر روز کاریم با گوشیم ندارم منو هارو باز میکنم به طراحی ها زیبا و رنگبندی بی نظیرش نگاه میکنم :D ، شما چه تو وب چه تو برنامه ویندوزی از طراحی فلت استفاده کنید یه جوری که رنگبندیش جذاب باشه مطمئن باش نظر مشتری رو هم جلب میکنه ، طراحی تخت وقتی خسته کننده میشه که برنامه نویس نمیدونه چجوری رنگ هارو در کنار هم قرار بده ، پس مشکل طراحی تخت نیست که خسته کننده است مشکل من و شما هستیم که با رنگبندی و طراحی گرافیک UX,UI آشنایی زیادی نداریم بنظر من برنامه نویس حتما باید در کنار برنامه نویسی تا حدی گرافیست هم باشه ...
    درسته منم طبق گفته دوستمون که در مورد گوشه باتن ها گفته بودن، به چیزی که فرمودید فکر کردم، اگر طراحی اصولی باشه واقعاً کاربر براش مهم نیست که این طراحی فلت هست یا گوشه باتن گرده یا نیست اصلاً با اسم فلت هم شاید آشنا نباشه، کارایی و زیبایی برای کاربر مهمه. و اینکه ما نمیتونیم درست طراحی کنیم از مطالعه کم هست و استفاده از رنگهای نامناسب که کاربر رو خسته میکنه بنابراین مشکل از طراحی تخت یا متریال نیست مشکل از طراحه. به قول حافظ: تو خود حجاب خودی حافظ، از میان برخیز.

    در مورد رنگها در پست آخرت هم باهات موافقم یا حداقل به این سادگی نیست که با دیدن نمونه در اینترنت بشه به این بحث مسلط شد مگر اینکه دقت بالا و تجربه زیاد داشته باشی.

  2. #642
    کاربر دائمی آواتار winner1
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    خلخال
    پست
    738

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud Zaad مشاهده تاپیک
    درسته منم طبق گفته دوستمون که در مورد گوشه باتن ها گفته بودن، به چیزی که فرمودید فکر کردم، اگر طراحی اصولی باشه واقعاً کاربر براش مهم نیست که این طراحی فلت هست یا گوشه باتن گرده یا نیست اصلاً با اسم فلت هم شاید آشنا نباشه، کارایی و زیبایی برای کاربر مهمه. و اینکه ما نمیتونیم درست طراحی کنیم از مطالعه کم هست و استفاده از رنگهای نامناسب که کاربر رو خسته میکنه بنابراین مشکل از طراحی تخت یا متریال نیست مشکل از طراحه. به قول حافظ: تو خود حجاب خودی حافظ، از میان برخیز.

    در مورد رنگها در پست آخرت هم باهات موافقم یا حداقل به این سادگی نیست که با دیدن نمونه در اینترنت بشه به این بحث مسلط شد مگر اینکه دقت بالا و تجربه زیاد داشته باشی.
    بله با تفاسیر شما تخصص یعنی کشک کار تیمی یعنی کشک برنامه نویس هم باید گرافیست باشه هم کد نویس هم طراح کلا همه کارارو خودش بکنه نه؟ دمتون گرم

  3. #643
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,731

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط winner1 مشاهده تاپیک
    بله با تفاسیر شما تخصص یعنی کشک کار تیمی یعنی کشک برنامه نویس هم باید گرافیست باشه هم کد نویس هم طراح کلا همه کارارو خودش بکنه نه؟ دمتون گرم
    من اصلاً در کجای حرفام حرف از تخصص و کار تیمی زدم، یا گفتم برنامه نویس باید گرافیست باشه؟
    ببین ما اینجا در مورد واقعیات حرف میزنیم در مورد ایده آل ها حرف نمی زنیم، یعنی اینکه در شرایط فعلی ایران چند درصد برنامه نویس ها گرافیست دارن یا اصلاً چند درصد کار تیمی در زمینه برنامه نویسی داره انجام میشه؟ من فکر میکنم خیلی کم هست شاید خیلی دست بالا بگم 20-30 درصد کار تیمی انجام میشه و شاید 5 درصد گرافیست در تیم وجود داشته باشه. خود شما یا من، هم برنامه می نویسیم هم دیزاین می کنیم، غیر از اینه؟ خب من هم در مورد شخص یا اشخاصی که هم برنامه نویسی میکنن و هم دیزاین، نظر دادم و گفتم این شخص برای موفقیت باید طرحش اصولی باشه، کاربر در نرم افزارش از کلمه های "نچ"، "اه"، "ای بابا" و "لا اله الا الله" استفاده نکنه و از ترکیب رنگ و مباحث گرافیکی سررشته داشته باشه که تبحر در این زمینه هم به تجربه کافی یا دقت زیاد نیاز داره. شما الان موضعت مشخص نیست فقط میخوای یه جوری طرف مقابل رو از میدون به در کنی.

  4. #644
    کاربر دائمی آواتار winner1
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    خلخال
    پست
    738

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    http://designmodo.github.io/Flat-UI/
    منطق و رنگ بندی های فلت

  5. #645
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    سلام به همه :-)

    چند نکته خطاب به دوست خوبم آقای winner1


    1- من هیچ جای پست هام ، خطابم به شخص خاصی نبوده
    2- هیچ جا هم نگفتم طراحی فلت مال وب هست و مال ویندوز نیست
    3- اما گفتم اگر طراحی فلت باعث بشه نرم افزار ویندوزی شبیه وب بشه و بازهم اگر UX فدای UI بشه اونوقت داریم مسیر رو اشتباه میریم


    چند نکته برای همه دوستان و همینطور خودم:

    1- بهرحال نرم افزار مال شماست و دلیلی نداره از نظرات ما ناراحت بشید و موضع بگیرید
    2- اگر دوست دارید کسی اشکال کارتون رو نگه لطفا اینجا پست نگذارید
    3- اینجا کسی وقت اضافی برای بحث و حاشیه درست کردن نداره
    4- اگر دوست دارید فقط تعریف و تمجید بشنوید که دیگه مساله فرق میکنه!!!
    5- همه موفق باشید

  6. #646
    کاربر دائمی آواتار winner1
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    خلخال
    پست
    738

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط golbafan مشاهده تاپیک
    سلام به همه :-)

    چند نکته خطاب به دوست خوبم آقای winner1


    1- من هیچ جای پست هام ، خطابم به شخص خاصی نبوده
    2- هیچ جا هم نگفتم طراحی فلت مال وب هست و مال ویندوز نیست
    3- اما گفتم اگر طراحی فلت باعث بشه نرم افزار ویندوزی شبیه وب بشه و بازهم اگر UX فدای UI بشه اونوقت داریم مسیر رو اشتباه میریم


    چند نکته برای همه دوستان و همینطور خودم:

    1- بهرحال نرم افزار مال شماست و دلیلی نداره از نظرات ما ناراحت بشید و موضع بگیرید
    2- اگر دوست دارید کسی اشکال کارتون رو نگه لطفا اینجا پست نگذارید
    3- اینجا کسی وقت اضافی برای بحث و حاشیه درست کردن نداره
    4- اگر دوست دارید فقط تعریف و تمجید بشنوید که دیگه مساله فرق میکنه!!!
    5- همه موفق باشید
    نکته اول من نگفتم شما با منین من از فلت دفاع کردم شما حرفی که زدین رو دوباره بخونین من اهل ارف نیستم شما طاهرا از اینکه باهاتون مخالف شده ناراحتین نه من شمارو میشناسم نه شما من و پس مشکلی با شخص شما ندارم من از فلت یو ای دفاع کردم

  7. #647
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    سلام

    به نرم افزارهای معروف تحت ویندوز در حوزه data entery نگاه کنید
    https://www.google.com/search?q=repo...entry+software
    https://www.google.com/search?q=acco...g+software+sap
    https://www.google.com/search?biw=16...AQ1QIIGw&dpr=1
    https://www.google.com/search?biw=16...AQ1QIIIQ&dpr=1
    https://www.google.com/search?biw=16...AQ1QIIJA&dpr=1
    https://www.google.com/search?q=acco...software+tally

    فلت نیستند؟ چرا؟ چون کاربر دائم با ورود اطلاعات سرو کار داره و فکرش به زیبایی و این چیزا نیست. بلکه براش مهمه که بین کنترل ها فاصله مشخصی باشه تا جلوی دوباره کاری رو بگیره و چشمش خسته نشه



    حالا به برنامه های معروف در حوزه reporting نگاه بندازین
    https://www.google.com/search?q=domo...w=1600&bih=767
    https://www.google.com/search?q=repo...board+software

    فلت هستند! چون ارائه گزارش موقعی موثرتر میشه که زیبایی بیشتری در رنگ ها و زمینه کار گزارش باشه و کسی که میخواد گزارش رو به همکارانش نشون بده یک حس باحال و خاص به بیننده ها انتقال بده


    بد نیست یک نگاهی به نرم افزارهای گرافیکی بندازیم
    https://www.google.com/search?q=repo...iting+software
    https://www.google.com/search?q=repo...iting+software

    تیره هستند؟ واقعا چرا؟ چون چشم کاربر نباید به رنگ های دیگه ای غیر از رنگ تصاویری که باهاش کار میکنه توجه داشته باشه. حتما دیدین که در برخی سایت های نمایش فیلم یک آپشنی هست برای تیره کردن زمینه سایت و افزایش فوکوس روی فیلم. یا مثلا در سینما برق ها رو خاموش میکنن



    امیدوارم منظورم رو رسونده باشم

  8. #648
    کاربر دائمی آواتار zidanerfan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    ProgRaMMer
    پست
    182

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    سلام ،
    آقای گلبافان ، من با شما موافقم ولی باید قبول کنیم که سادگی در برنامه های ویندوز بخاطر سر و کار داشتن کاربر با داده و افزودن و ویرایش و غیره نیست ، بلکه اول از همه چی بخاطر تکنولوژی و یا زبانیه که من ازش استفاده میکنم و دوم که میتونه دلیل اول هم باشه ناتوانی "من" در برنامه نویسه ! اگه ابزار برنامه نویسی مثل اچ تی ام ال و سی اس اس تو وب ، کار طراحی رو واسه من برنامه نویس راحت کنه به صورتی که بتونم خودم استایل سفارشی برای کنترل ها درست کنم بنظرت من از استایل پیشفرض استفاده میکنم ؟؟ وقتی میبینیم که اکثر برنامه های مدیرتی با سی شارپ Winform طراحی میشن دست برنامه نویس هم بسته است و قاعدتا باید از استایل و لایه بندی و کنترل هایی استفاده کنه که توسط اون زبان یا ابزار برنامه نویسی ساپورت بشه ، چون WPF یه مقدار سخت تره کسی سراغش نمیره پس "باید" منتظر یه محیط ساده و بی روح برای برنامه اش باشه
    شما برو ببین با html5 , css3 و Jquery چه طراحی های زیبای تو وب انجام میدن ، تو همین سایت های ایرانی خودمون یه سایت های هست که هر روز میرم و از لایه بندی و طراحیش لذت میبرم ، مطمئن باش اگه برنامه نویسی ویندوز هم با Css و Html بود الان تو همین ایران خودمون هم یه مورد برنامه ساده نمیدیدی ، (من خودم وقتی تازه کار بودم میرفتم دنبال گرد کردن باتن یا افکت دادن به دکمه و ... حتی تو تازه کار بودنم دنبال زیبایی هم بودم که مطمئنم واسه اکثر برنامه نویس ها هم این روال صدق میکنه )، حالا با اومدن تکنولوژی و فناوری های جدید برنامه نویسی مطمئنم دوره این برنامه های ساده و بی روح و خسته کننده هم به پایان میرسه

  9. #649
    کاربر دائمی آواتار zidanerfan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    ProgRaMMer
    پست
    182

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط winner1 مشاهده تاپیک
    بله با تفاسیر شما تخصص یعنی کشک کار تیمی یعنی کشک برنامه نویس هم باید گرافیست باشه هم کد نویس هم طراح کلا همه کارارو خودش بکنه نه؟ دمتون گرم
    دوست عزیز ، شما انگار اینجا کلا کارت اینه بیای حرف دهن این و اون بزاری ، در مورد نظر شخصی دیگران فقط میتونی بگی مخالفم دیگه الکی سنگ اندازی نکن ، من که نمیام به زور بگم باید گرافیست بشی ، طرز حرف زدنتم اصلا جالب نیست ، کار گروهی چه ربطی به گرافیست بودن داره اخه !

  10. #650
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    سلام
    موضوع صحبت من شرایط کاربرد نرم افزار هست و استفاده از حالت فلت یا غیر فلت

    صحبت من سر فلت و غیر فلت هست و نه زیبایی و زشتی

    {نمیدونم چرا ما دقتمون اینقدر کم شده و جملات همدیگه رو اشتباه تفسیر میکنیم}

    من نمیدونم کجا گفتم که برنامه ویندوزی نباید زیبا باشه؟ حتی نگفتم که فلت نباشه. اگر تصاویر کارهای من رو در همین تاپیک مشاهده کنین متوجه منظورم میشین.

    ببینید همین برنامه quickbooks که لینک تصاویرش در بالا هست برای قسمت data entry این شکلیه:
    2.png
    میبینید که فلت نیست درحالی که زیبا هست
    حالا چرا فلت نیست؟

    اما همین برنامه قسمت ریپورتش فلت هست:
    1.jpg
    آیا میشه گفت برنامه نویسهاش توان کافی ندارند؟ برای همین غیر فلت طراحی میکنن؟

  11. #651
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    برای مثال این کار من رو ببینید که یک برنامه محاسباتیه به اسم نمودار
    حالا فرض کنید من میخواستم اونر رو برنگ تیره طراحی کنم
    آیا واقعا خوب بود؟
    https://barnamenevis.org/attachment.php?attachmentid=128439&d=1423852400


    اگر فکر میکنید تیره برای برنامه های محاسباتی خوبه باید بگم اشتباهه
    دلیل: شاید بد نباشه یک نگاهی به طراحی نرم افزارهای matlab, mathematica, maple بندازیم
    آخرین ویرایش به وسیله golbafan : یک شنبه 11 بهمن 1394 در 13:33 عصر

  12. #652
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    سلام
    یک برنامه حسابداری قدیما نوشته بودم که چهل تم مختلف داشت تا ظاهر برنامه دل کاربر رو نزنه

    اگر دست کاربر رو برای انتخاب سلیقه اش باز بزاریم خیلی کمک میکنه

    چند تا از اون ها:

    5.jpg

    7.jpg

    6.jpg

    1.jpg

    2.jpg

    3.jpg

    4.jpg
    آخرین ویرایش به وسیله golbafan : سه شنبه 13 بهمن 1394 در 08:40 صبح

  13. #653
    کاربر دائمی آواتار zidanerfan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    ProgRaMMer
    پست
    182

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    فلت نیستند؟ چرا؟ چون کاربر دائم با ورود اطلاعات سرو کار داره و فکرش به زیبایی و این چیزا نیست.
    شما به زیبایی هم اشاره کردین آقای گلبافان فرمودین فکرش به زیبایی نیست ، فلت باشه یا نباشه هم به خود برنامه نویس بستگی داره ، من نظرم در مورد برنامه هام اول از همه چی UX و زیبایی هست ... پس نظر من و شما با هم فرق میکنه

    آیا میشه گفت برنامه نویسهاش توان کافی ندارند؟ برای همین غیر فلت طراحی میکنن؟
    خیر ، طراحی تخت رو همه زبان ها پشتیبانی میکنن حتی Vb.6 که ، توان برنامه نویسی و ابزار برنامه نویسی وقتی ناتوان میشن که من نمیتونم تو برنامه های Winform تو سی شارپ یک طراحی پویا و زیبا داشته باشم با استایل سفارشی .... ولی تو WPF این طراحی ها انجام میشه شما یک سری تصاویر قرار دادی که اکثرا WinForm هستن و با سی شارپ طراحی شده اند همینارو تو Widget Application در چارچوب کیوت طراحی کنی میشه همه استایل های تکس باکس و دکمه و ... رو با Html5 , Css3 استایل دهی کنی منظورم از توان برنامه نویسی و ابزارش اینه دوست عزیز ...
    منظورم از ابزار و توان برنامه نویسی در طراحی تخت نبود ! کلی گفتم ...

  14. #654
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط zidanerfan مشاهده تاپیک
    شما به زیبایی هم اشاره کردین آقای گلبافان فرمودین فکرش به زیبایی نیست ، فلت باشه یا نباشه هم به خود برنامه نویس بستگی داره ، من نظرم در مورد برنامه هام اول از همه چی UX و زیبایی هست ... پس نظر من و شما با هم فرق میکنه
    خیر ، طراحی تخت رو همه زبان ها پشتیبانی میکنن حتی Vb.6 که ، توان برنامه نویسی و ابزار برنامه نویسی وقتی ناتوان میشن که من نمیتونم تو برنامه های Winform تو سی شارپ یک طراحی پویا و زیبا داشته باشم با استایل سفارشی .... ولی تو WPF این طراحی ها انجام میشه شما یک سری تصاویر قرار دادی که اکثرا WinForm هستن و با سی شارپ طراحی شده اند همینارو تو Widget Application در چارچوب کیوت طراحی کنی میشه همه استایل های تکس باکس و دکمه و ... رو با Html5 , Css3 استایل دهی کنی منظورم از توان برنامه نویسی و ابزارش اینه دوست عزیز ...
    منظورم از ابزار و توان برنامه نویسی در طراحی تخت نبود ! کلی گفتم ...
    درست میفرمایید :-)
    البته من هم مثل شما به UX و UI همیشه باهم توجه دارم و نه به تنهایی

    تفاوت طراحی در wpf و winform از زمین تا آسمونه
    الان متوجه منظور شما شدم

    اما مبحث زیبایی شناسی و روانشناسی رنگ بنظرم فراتر از اینهاست
    همچنین ux که اشاره فرمودید

  15. #655
    کاربر دائمی آواتار zidanerfan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    ProgRaMMer
    پست
    182

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface


  16. #656
    کاربر دائمی آواتار ghasem110deh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,148

    Smile نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط zidanerfan مشاهده تاپیک
    UX , UI
    اون قسمت برندینگ رو دقت کنید دوستان ... من دارم سعی میکنم رو برنامه هام (تو هر زمینه ای که هست) از یه طراجی استفاده کنم (طبیعتا یه تغییراتی هم بسته به نیاز بش میدم)
    ولی الان تو دو سه تا برنامه مختلف (که هیچکدوم تموم نشده ) از یه طراحی استفاده کردم که اگه کسی ببینه متوجه میشه که این چند تا برنامه کار یه نفر یا یه گروه است !!!

    بجای اینکه هر دفعه یه طرح از اول پیاده کنم (البته گسترش و تکمیل کردن جای خودش)
    آخرین ویرایش به وسیله ghasem110deh : یک شنبه 11 بهمن 1394 در 15:16 عصر دلیل: اصلاح متن

  17. #657
    کاربر دائمی آواتار rahmatipoor
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    ---
    پست
    418

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط winner1 مشاهده تاپیک
    اینم کار جدیدم البته هنوز شروعش هست
    سی شارپ - ویندوز فرم -

    http://uupload.ir/files/bksy_08-11-1...5-31_ق-ظ.jpg
    سلام میشه بفرمایید که شما از چه فونتی توی برنامه تون استفاده کردید؟

  18. #658
    کاربر دائمی آواتار rahmatipoor
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    ---
    پست
    418

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    همچنین یه نکته هم عرض کنم
    آقای winner1
    دوستانه عرض میکنم خدمتتون اگه سعی کنید که یه مقدار ملایم تر جواب بدید خیلی بهتره
    شما نظراتتون رو حالا چه درست و یا نادرست ، یه مقدار تند بیان می کنید که خیلی مناسب نیست.
    امیدوارم که ناراحت نشده باشید

  19. #659
    کاربر دائمی آواتار winner1
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    خلخال
    پست
    738

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط rahmatipoor مشاهده تاپیک
    همچنین یه نکته هم عرض کنم
    آقای winner1
    دوستانه عرض میکنم خدمتتون اگه سعی کنید که یه مقدار ملایم تر جواب بدید خیلی بهتره
    شما نظراتتون رو حالا چه درست و یا نادرست ، یه مقدار تند بیان می کنید که خیلی مناسب نیست.
    امیدوارم که ناراحت نشده باشید
    از تعارفات خوشم نمیاد فونتم Sego ui هستش البته فکر کنم املاییش رو درست ننوشته باشم به هر حال اونه

  20. #660
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    یک تصویر جالب
    که نشون میده چقدر ui و ux به هم مربوط هستند
    حتی در طراحی بدن انسان
    difference-between-UX-UI.jpg

    با این حساب
    اگر ui مناسب نداشته باشه مورد توجه قرار نمیگیره
    و اگر ux اش مناسب نباشه بزودی از بین میره و نمیتونه کارهاشو درست انجام بده

  21. #661
    کاربر دائمی آواتار rahmatipoor
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    ---
    پست
    418

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    آقای winner1
    از پاسختون خیلی ممنونم
    مطلبی هم که توی پست قبلی گفتم فقط یه تذکر دوستانه بود تا روند خوب و سازنده ای که این تاپیک داره همچنان ادامه داشته باشه و خدای نکرده متوقف نشه و یا کدورتی پیش نیاد
    ما از مطالبی که آقای گلبافان ، شما و سایر دوستان توی این تاپیک تا حالا مطرح کردید خیلی استفاده کردیم

  22. #662
    کاربر دائمی آواتار winner1
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    خلخال
    پست
    738

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    ضمیمه 138797

    ضمیمه 138798

    ضمیمه 138799
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله winner1 : چهارشنبه 14 بهمن 1394 در 19:56 عصر

  23. #663
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    سلام آقا بهنام

    اکسیژن مصرف میکنی؟ شوخی جالبی بود...


    و اما طراحی شما:
    1- اینکه برنامه خیلی واضح و روشن مطالب رو داره بیان میکنه خیلی خوبه و فکر کنم کار باهاش خیلی راحت هست
    2- معمولا برای نرم افزارهای دولتی از کلمات محاوره ای استفاده نمیکنیم
    3- فیلد وضعیت تولد نیاز به توضیح دارد
    4- کلا بخش های ورودی متن رو باید در صورت لزوم مشخص تر نشون بدید: مثلا وقتی آقا و خانوم رو انتخاب مبکنبم بهتره یک قسمتی برای وارد کردن نام مشخص بشه
    5- کلید ذخیره سازی رو یا به سمت پایین چپ ببرید یا بالا چپ: چون آخرین فیلدی که پر خواهد شد سمت پایین چپ هست
    6-تم کلی برنامه رو حفظ کنید (قراره تیره باشه یا روشن؟)

  24. #664
    کاربر دائمی آواتار winner1
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    خلخال
    پست
    738

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط golbafan مشاهده تاپیک
    سلام آقا بهنام

    اکسیژن مصرف میکنی؟ شوخی جالبی بود...


    و اما طراحی شما:
    1- اینکه برنامه خیلی واضح و روشن مطالب رو داره بیان میکنه خیلی خوبه و فکر کنم کار باهاش خیلی راحت هست
    2- معمولا برای نرم افزارهای دولتی از کلمات محاوره ای استفاده نمیکنیم
    3- فیلد وضعیت تولد نیاز به توضیح دارد
    4- کلا بخش های ورودی متن رو باید در صورت لزوم مشخص تر نشون بدید: مثلا وقتی آقا و خانوم رو انتخاب مبکنبم بهتره یک قسمتی برای وارد کردن نام مشخص بشه
    5- کلید ذخیره سازی رو یا به سمت پایین چپ ببرید یا بالا چپ: چون آخرین فیلدی که پر خواهد شد سمت پایین چپ هست
    6-تم کلی برنامه رو حفظ کنید (قراره تیره باشه یا روشن؟)
    سلام ممنون اینا برمیگرده به عملکرد پروژه یعنی کاربر خودش همه ی این هارو تو بخش فرم ها و سوالاتعریف میکنه یعنی همه سوالات رو خود کاربر تعریف میکنه در واقع یه برنامه جامع واسه جمع اوریه اطلاعات هستش مثل پرسش نامه واسه همینه گزینه هارو من ازمایشی اینطوری نوشتم ولی رو پیش فرضش همه رسمیه مثلا اره و نه اصلا جالب نیست واسه تاریخم نمیدونم یه نوع تاریخ هم به نوع سوالات اضافه بکنم یا نه ولی فکر کنم اضافه کنم بهتر باشه در کل تو برنامه میشه n فرم تعریف کرد و هر فرم سوالات خودش رو داشته باشه
    آخرین ویرایش به وسیله winner1 : پنج شنبه 15 بهمن 1394 در 08:24 صبح

  25. #665
    کاربر دائمی آواتار winner1
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    خلخال
    پست
    738

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    دوسان من عکس پروندرم تو گرید نشون میدم و این باعث میشه دیتای کمتری تو صفحه جا بشه بنظرتون این کار اشباهه؟
    20-11-1394 02-20-54 ق-ظ.jpg

  26. #666

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    سلام، من برنامه نويسي در سي شارپ رو شروع كردم، قبلن برنامه هاي زيادي در محيط vb6 نوشتم مي خوام تمام اون برنامه ها رو در يك برنامه (در واقع سيستم جامع) قرار بدم و در سازمانمون راه اندازي كنم ،بنظر شما من كه اول راه هستم در محيط windowsformapplication كار كنم يا WPFapplication

  27. #667

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    دوسان من عکس پروندرم تو گرید نشون میدم و این باعث میشه دیتای کمتری تو صفحه جا بشه بنظرتون این کار اشباهه؟
    بنظر من اینطوری بهتر و زیباتر هست
    فقط باید اون جستجو بهینه عمل کنه یعنی وقتی طرف زد مثلا علی توی همه فیلد ها سرچ انجام بشه

  28. #668
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    سلام
    با توجه به نحوه جستجو در فرم فوق،
    اگر من بخوام آقایونی رو که بخشی از اسمشون مثلا طاهری هست و سال 93 ثبت شدند جستجو کنم چکار باید بکنم؟

  29. #669
    کاربر دائمی آواتار winner1
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    خلخال
    پست
    738

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط golbafan مشاهده تاپیک
    سلام
    با توجه به نحوه جستجو در فرم فوق،
    اگر من بخوام آقایونی رو که بخشی از اسمشون مثلا طاهری هست و سال 93 ثبت شدند جستجو کنم چکار باید بکنم؟
    این جستجو ابدایی هستش اصل جستجو در اماری هست که برنامه باید خروجی بده اونجا یه جستجو حرفه ای اعمال میکنم

  30. #670
    کاربر دائمی آواتار winner1
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    خلخال
    پست
    738

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    ادیت جدید
    24-11-1394 10-37-25 ب-ظ.jpg

  31. #671

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    سلام

    دوستان میشه لطف کنید یک مقدار منابع آموزشی برای افرادی مثل من که تازه شروع کردن و دوست دارن شکل زیبایی برنامه اشون پیدا کنه معرفی کنید ؟

    کتاب یا منبع خوبی درباره رنگ شناسی نرم افزار ها سراغ دارید ؟


    یک سوال خیلی مبتدی هم داره که امیدوارم نخندید بهم !
    اگر مثلا داخل فتوشاپ یک عکس برای پس ضمینه برنامه درست کنیم بعد که به عنوان پس زمینه قرار بدیم وقتی کاربر برنامه رو کوچیک با بزرگ کنه دکمه ها متناسب با عکس کوچیک و بزرگ نمی شن و موقعیتش تغییر نمیکنه , کار نمیشه کارد ؟ ( منظورم یک چیزی مثل طراحی ریسپانسیو وب هست که با بزرگ و کوچیک رکدن صفجه برنامه به هم خوره )

    ببخشید طولانی شد , یک موردی هم که هست ربطی به تاپیک نداره من به خاطر پروژه دانشگاه با سی شارپ اشنا شدم کلا از زبان های دیگه بیشتر دوسش دارم به نظرتون بازار کار داره در شهرستان ها ( تهران که برای همه چی کار هست ) ؟

  32. #672
    کاربر جدید آواتار Fer[O]ciouS
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    WinterFell
    پست
    16

    Question نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    سلام دوستان
    ببخشید چندتا کمک و راهنمایی می خواستم

    به عنوان یک آماتور ممکن سوالاتم برای بعضی ها ساده بیاد.

    1-من همیشه وقتی نرم افزاری می نویسم با سایز صفحه مشکل دارم و نمیدونم چه سایزی و به چه اندازه فرم رو درست کنم که به مشکل نخورم . جدیدا هم که کیفیت مانیتور ها و رزولوشن اونها بالا رفته و دلم میخواد یک فرم طراحی کنم که به قول معروف fit باشه.

    2-بنده یکبار از DevComponent استفاده کردم که در آخر احساس کردم برنامه من روان نیست و سنگینه و مورد بعد که برام سوال بود وقتی من داشتم فایل ستاپ ایجاد میکردن داخل یک آموزش گفته بود ک باید Dev رو سیستم میزبان نصب باشه که نرم افزار من به طور صحیح کار کنه .

    3- دوستان در مورد تمام روش های طراحی توضیح دادند و من سوالم این است ، من میخوام یک طراحی کاربر پسند انجام دهم بدون کدنویسی و نرم افزارم هم از لحاظ سرعتی افت نکنه باید از کدوم روش استفاده کنم ؟

    پیشاپیش ممنون.

  33. #673

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    دوستان در مورد تمام روش های طراحی توضیح دادند و من سوالم این است ، من میخوام یک طراحی کاربر پسند انجام دهم بدون کدنویسی و نرم افزارم هم از لحاظ سرعتی افت نکنه باید از کدوم روش استفاده کنم ؟
    سلام
    اگه وقتشو داری برو wpf یاد بگیر
    سرعت بالا ی اجرا و وابسته نبودن به رزولوشن از مزایای این تکنولوژی هست
    برای C++‎ برو qt کار کن و طراحی شما با qml هست. شما میتونی با کدهای html,css طراحی کنی.

  34. #674

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    سلام، جواب دو پست آخر:
    به نظر من براي رفع مشكل بايد با wpf كار كنيد كه در طراحي و رفع مشكلات مربوط به رزولوشن و تغيير سايز پنجره هابسيار عاليه، و زبان xaml
    در همين سايت بخش wpf مطالب خوبي هست

  35. #675
    کاربر دائمی آواتار winner1
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    خلخال
    پست
    738

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط hamid_hr مشاهده تاپیک
    سلام
    اگه وقتشو داری برو wpf یاد بگیر
    سرعت بالا ی اجرا و وابسته نبودن به رزولوشن از مزایای این تکنولوژی هست
    برای C++‎‎ برو qt کار کن و طراحی شما با qml هست. شما میتونی با کدهای html,css طراحی کنی.
    بله درسته حرف شا ولی هنوز واسه کنار گزاشتن ویندوز فرم زود هستش بنطرم اون رو هم باید بلد باشه درسته wpf قدرت زیادی داره ولی واسه ایران هنوز زوده که ویندوز فرم رو بزاری کامل کنار برس سراغ wpf زاجب کیوتی هم نظری ندارم چون کار نکردم

  36. #676
    کاربر دائمی آواتار winner1
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    خلخال
    پست
    738

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    جستجو رو تو فرم اصلی دو بخش کردم یکی حالت سادش و دومی حالت چند گزینه ای
    این نسخه اوله واسه نسخه بعدی میخوام سمت چپ که خاله اطلاعات اماری نمایش بدم البته باید تست کنم


    28-11-1394 10-33-11 ق-ظ.jpg

    28-11-1394 10-33-56 ق-ظ.jpg

    28-11-1394 10-44-22 ق-ظ.jpg

    28-11-1394 10-47-27 ق-ظ.jpg

    28-11-1394 10-49-02 ق-ظ.jpg
    آخرین ویرایش به وسیله winner1 : چهارشنبه 28 بهمن 1394 در 04:36 صبح

  37. #677
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط matinpf مشاهده تاپیک
    سلام

    دوستان میشه لطف کنید یک مقدار منابع آموزشی برای افرادی مثل من که تازه شروع کردن و دوست دارن شکل زیبایی برنامه اشون پیدا کنه معرفی کنید ؟

    کتاب یا منبع خوبی درباره رنگ شناسی نرم افزار ها سراغ دارید ؟


    یک سوال خیلی مبتدی هم داره که امیدوارم نخندید بهم !
    اگر مثلا داخل فتوشاپ یک عکس برای پس ضمینه برنامه درست کنیم بعد که به عنوان پس زمینه قرار بدیم وقتی کاربر برنامه رو کوچیک با بزرگ کنه دکمه ها متناسب با عکس کوچیک و بزرگ نمی شن و موقعیتش تغییر نمیکنه , کار نمیشه کارد ؟ ( منظورم یک چیزی مثل طراحی ریسپانسیو وب هست که با بزرگ و کوچیک رکدن صفجه برنامه به هم خوره )

    ببخشید طولانی شد , یک موردی هم که هست ربطی به تاپیک نداره من به خاطر پروژه دانشگاه با سی شارپ اشنا شدم کلا از زبان های دیگه بیشتر دوسش دارم به نظرتون بازار کار داره در شهرستان ها ( تهران که برای همه چی کار هست ) ؟

    قابلیت طراحی ریسپانسیو در ویژوال استودیو موجوده و البته در اکثر ide های دیگه
    شما دقت داشته باشید که وقتی ابزارها رو روی فرم میزارید layout اونها رو تنظیم کرده و کنترل کنید

  38. #678
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط Fer[O]ciouS مشاهده تاپیک
    سلام دوستان
    ببخشید چندتا کمک و راهنمایی می خواستم

    به عنوان یک آماتور ممکن سوالاتم برای بعضی ها ساده بیاد.

    1-من همیشه وقتی نرم افزاری می نویسم با سایز صفحه مشکل دارم و نمیدونم چه سایزی و به چه اندازه فرم رو درست کنم که به مشکل نخورم . جدیدا هم که کیفیت مانیتور ها و رزولوشن اونها بالا رفته و دلم میخواد یک فرم طراحی کنم که به قول معروف fit باشه.

    2-بنده یکبار از DevComponent استفاده کردم که در آخر احساس کردم برنامه من روان نیست و سنگینه و مورد بعد که برام سوال بود وقتی من داشتم فایل ستاپ ایجاد میکردن داخل یک آموزش گفته بود ک باید Dev رو سیستم میزبان نصب باشه که نرم افزار من به طور صحیح کار کنه .

    3- دوستان در مورد تمام روش های طراحی توضیح دادند و من سوالم این است ، من میخوام یک طراحی کاربر پسند انجام دهم بدون کدنویسی و نرم افزارم هم از لحاظ سرعتی افت نکنه باید از کدوم روش استفاده کنم ؟

    پیشاپیش ممنون.
    سلام
    شما هم باید در زمینه امکانات layout control موجود در ویژوال استودیو مطالعه کنید

    خیلی راحت میتونید مثلا یک پنل رو لایوتش رو left بزارید و ببینید چه اتفاقی داره میوفته و یک سری دکمه داخل اون پنل بزارید و اونها رو روی حالت top تنظیم کنید

  39. #679
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط winner1 مشاهده تاپیک
    جستجو رو تو فرم اصلی دو بخش کردم یکی حالت سادش و دومی حالت چند گزینه ای
    این نسخه اوله واسه نسخه بعدی میخوام سمت چپ که خاله اطلاعات اماری نمایش بدم البته باید تست کنم
    الان جستجو هات رو میپسندم (لایک)

    از اینکه برای رفاه حال ما فونت درشت نوشتید تشکر !!!

  40. #680
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط tdodangeh مشاهده تاپیک
    سلام، جواب دو پست آخر:
    به نظر من براي رفع مشكل بايد با wpf كار كنيد كه در طراحي و رفع مشكلات مربوط به رزولوشن و تغيير سايز پنجره هابسيار عاليه، و زبان xaml
    در همين سايت بخش wpf مطالب خوبي هست
    نقل قول نوشته شده توسط hamid_hr مشاهده تاپیک
    سلام
    اگه وقتشو داری برو wpf یاد بگیر
    سرعت بالا ی اجرا و وابسته نبودن به رزولوشن از مزایای این تکنولوژی هست
    برای C++‎‎‎ برو qt کار کن و طراحی شما با qml هست. شما میتونی با کدهای html,css طراحی کنی.

    برای طراحی ریسپانسیو اصلا نیازی به wpf نیست دوستان عزیزم... کافیه لایوت کنترل رو رعایت کنید

صفحه 17 از 44 اولاول ... 7151617181927 ... آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 14 دی 1394, 12:16 عصر
  2. آموزش: طراحی رابط کاربری پروژه + سورس
    نوشته شده توسط birtemp در بخش WPF
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 25 مرداد 1392, 23:45 عصر
  3. پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 26 فروردین 1391, 15:51 عصر
  4. طراحی رابط کاربری نرم افزار هایتان به چه شکل است ؟
    نوشته شده توسط sara66 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 05 دی 1390, 17:34 عصر
  5. طراحی رابط کاربری GUI
    نوشته شده توسط linux در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 20 بهمن 1384, 19:05 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •