صفحه 31 از 44 اولاول ... 21293031323341 ... آخرآخر
نمایش نتایج 1,201 تا 1,240 از 1746

نام تاپیک: طراحی رابط کاربری - UserInterface

  1. #1201
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط aliramazani مشاهده تاپیک
    مثلا شبیه این خوبه؟
    Untitled-1.jpg
    کارتون از نظر ظاهری در نگاه اول خوبه ولی مشکلات اساسی هم در UI و هم در UX داره که میتونید در ادامه اصلاح کنید.

    لطفا کلیات زیر رو برای کار ارزشمندی که میکنید رعایت کنید.

    1- حسابدارها بیشتر از UI به UX اهمیت میدن
    2- وضعیت کلید های عملیاتی نباید طوری باشه که کاربر دنبالشو بگرده و هر کدوم رو در یک گوشه پیدا کنه
    3- به علت کار زیاد با مانیتور، باید accessibility رو رعایت کنی که بعنوان مثال شامل کنتراست مناسب برای فونت ها و کنترل ها میشه
    4- در نرم افزارهای حسابداری و بطور کلی (دیتا اینتری ها) جداول شما باید حتما خطوط عمودی داشته باشه. البته شما مجازید که در گزارشات چاپی این خطوط رو حذف کنید!

    برای موارد دیگه نظر نمیدم تا کارتون تکمیل تر بشه و بشه بهتر قضاوت کرد

  2. #1202
    کاربر دائمی آواتار aliramazani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    38
    پست
    757

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط golbafan مشاهده تاپیک
    کارتون از نظر ظاهری در نگاه اول خوبه ولی مشکلات اساسی هم در UI و هم در UX داره که میتونید در ادامه اصلاح کنید.

    لطفا کلیات زیر رو برای کار ارزشمندی که میکنید رعایت کنید.

    1- حسابدارها بیشتر از UI به UX اهمیت میدن
    2- وضعیت کلید های عملیاتی نباید طوری باشه که کاربر دنبالشو بگرده و هر کدوم رو در یک گوشه پیدا کنه
    3- به علت کار زیاد با مانیتور، باید accessibility رو رعایت کنی که بعنوان مثال شامل کنتراست مناسب برای فونت ها و کنترل ها میشه
    4- در نرم افزارهای حسابداری و بطور کلی (دیتا اینتری ها) جداول شما باید حتما خطوط عمودی داشته باشه. البته شما مجازید که در گزارشات چاپی این خطوط رو حذف کنید!

    برای موارد دیگه نظر نمیدم تا کارتون تکمیل تر بشه و بشه بهتر قضاوت کرد
    سلام و درود
    این پروژه هنوز تموم نشده و اصلا یه جورایی شروع نشده
    به هر حال ممنون
    آخرین ویرایش به وسیله aliramazani : سه شنبه 10 اسفند 1395 در 19:47 عصر

  3. #1203

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    در راستای بهتر شدن ممنون میشم نظر بدید(کنار ساعت ورود ثبت شد , فضا خالی 2 تا کادر هستش که تصویر از وب کم میگیره توی این عکس چون وب کم به سیستم وصل نیست چیزی نمایش نداده )
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: png 88.png‏ (53.0 کیلوبایت, 453 دیدار)

  4. #1204

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نظرتون راجع به تکست باکس ها چیه mabna.png

  5. #1205

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط user18 مشاهده تاپیک
    نظرتون راجع به تکست باکس ها چیه mabna.png
    سلام.قشنگ هستن مخصوصا اگر رنگ بندی هم داشته باشه. منتهی فکر نمیکنم حرفه ای باشه و بشه توی برنامه های رسمی استفاده کرد.

  6. #1206
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    سلام
    آخرین تصویری که گذاشته بودم اینجا بود https://barnamenevis.org/showthread.p...=1#post2358537

    به پیشنهاد دوستان، و البته سخت بودن ایجاد اینترفیس با زبان C ، اینترفیس رو با استفاده از دلفی و کامپوننت های devexpress شروع کردم. هسته کماکان همون C هست...

    Untitled.jpg

    هنوز البته تکمیل نیست. امیدوارم سریعتر تکمیل بشه

  7. #1207
    کاربر دائمی آواتار ebrahim.rayatparvar
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    https://www.youtube.com/c/zangclass
    پست
    714

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface


    مهندس داره خوشکل تر از اون حالت قبل میشه به نظر این طراحی بهتر از اون طراحیی بود که زدین. با اینکه تمام نشده وولی زیباست.

  8. #1208
    کاربر دائمی آواتار rahmatipoor
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    ---
    پست
    418

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط golbafan مشاهده تاپیک
    سلام
    آخرین تصویری که گذاشته بودم اینجا بود https://barnamenevis.org/showthread.p...=1#post2358537

    به پیشنهاد دوستان، و البته سخت بودن ایجاد اینترفیس با زبان C ، اینترفیس رو با استفاده از دلفی و کامپوننت های devexpress شروع کردم. هسته کماکان همون C هست...

    Untitled.jpg

    هنوز البته تکمیل نیست. امیدوارم سریعتر تکمیل بشه
    عکس خودتون رو هم کامل می گرفتید خوشگل تر میشد

  9. #1209

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط golbafan مشاهده تاپیک

    به پیشنهاد دوستان، و البته سخت بودن ایجاد اینترفیس با زبان C ، اینترفیس رو با استفاده از دلفی و کامپوننت های devexpress شروع کردم. هسته کماکان همون C هست...
    سلام
    مثل همیشه عالی

    چرا از Qt استفاده نکردید زبان برنامه نویسی C++‎ و رابط کاربری با QML که شما رو از هر کامپوننتی بی نیاز میکنه

  10. #1210
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط ali_72 مشاهده تاپیک
    سلام
    مثل همیشه عالی

    چرا از Qt استفاده نکردید زبان برنامه نویسی C++‎‎‎‎ و رابط کاربری با QML که شما رو از هر کامپوننتی بی نیاز میکنه
    سلام دوست عزیز
    از توجه شما ممنونم
    راستش با IDE دلفی راحت تر هستم

  11. #1211
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط ebrahim.rayatparvar مشاهده تاپیک

    مهندس داره خوشکل تر از اون حالت قبل میشه به نظر این طراحی بهتر از اون طراحیی بود که زدین. با اینکه تمام نشده وولی زیباست.
    نظر لطفتان است
    انشاالله تکمیل تر شود برای راهنمایی تصاویر رو میزارم

  12. #1212
    کاربر تازه وارد آواتار ashanet
    تاریخ عضویت
    تیر 1393
    محل زندگی
    اصفهان - مسجد سید
    پست
    33

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    با سلام و احترام خدمت تمام بزرگواران
    من به تازگی برنامه نویسی سی شارپ رو شروع کردم و در این حوزه مبتدی هستم.و از این که این بخش رو دیدم بسیار خوشحالم.از اساتید می خواستم لطفا در مورد برنامم که یه برنامه خیلی ساده هست نظر بدن. و کمکم کنن که ظاهر نرم افزار بهبود پیدا کنه.منتظر نظرات شما بزرگواران هستم.
    Untitled-1.jpg

  13. #1213
    کاربر دائمی آواتار ebrahim.rayatparvar
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    https://www.youtube.com/c/zangclass
    پست
    714

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    خوبه برای شورع که میگی مبتدی هستی عالی طراحی کردی ولی میخوای بهتر بشه کلی کار داری. از کامپوننت های آماده استفاده کنی. مثلا این طراحی رو ببین (لینک) یا این (لینک2). البته من خودم نظر طراحیم برای برنامه هایی که به مشتری میدم بخصوص اتوماسیون یا هر چیزی با وین فرم باشه با طراحی لینک2 حال میکنم. البته طراحی مهندس کلبافان از این بهتر هم هست و شما هم میتونید از این هم بهتر باشین نمونه دیگه مهندس گلبافان داخل همین تاپیک هست میتونید ببنید. وبچه های دیگه هم نمونه گذاشتن.

    فقط یه چیزی اون عکس مانیتور چیه؟؟؟داستان داره اونجا؟؟
    نظر شخصی منه این مورد که دیگه این نوع ساعت گذاشتن جالب نیست یا نذار یا میخوای بزاری یه استاتوس درست که تاریخ ساعت رو پایین برنامه خیلی ریز و کوچیک بزار.
    منو کاری برای خودت داشته باش حالا ریبون میزاری یا منو معمولی یا نوو بارهایی که تو Devexpress هست تو کامپوننت های دیگه هم وجود داره اینجور میتونی کارهای خودتو دسته بندی کنی.

  14. #1214

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    سلام دوست عزیز.
    توی یه نگاه برنامتون به دل میشینه. رنگ بندی ها مناسب و خوب هستن.
    کمی که دقت میکنی میبینی یه خورده تقویم چه از لحاظ رنگ بندی و چه از لحاظ سایز همخونی نداره. به نظرم مستطیل شده. کادر ساعت هم به نظرم مربعی باشه دلنشینتر میشه.

  15. #1215
    کاربر تازه وارد آواتار ashanet
    تاریخ عضویت
    تیر 1393
    محل زندگی
    اصفهان - مسجد سید
    پست
    33

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    سلام. ممنونم که نظرتون رو گفتید خیلی خیلی انرژی دادید.اون قسمت مانیتور بخشی هست که یه دسترسی سریع ایجاد می کنه.چون کار این نرم افزار شبکه هست.پایین رو برای تعریف کردن و همچنین مانیتورینگ گذاشتم. و سمت راست با توجه به این که خیلی از نیاز های کاربر من همون صفحه اول رفع خواهد شد مانیتور سمت راست رو گذاشتم.که کلیک می کنه و وضعیت و ارتباطات رو می تونه ببینه.ممنونم بابت نظرتون.حتما استفاده می کنم و نتیجه کار رو میزارم.امیدوارم با کمک های سازنده همتون بتونم یه کار خوب استارت بزنم.

  16. #1216
    کاربر تازه وارد آواتار ashanet
    تاریخ عضویت
    تیر 1393
    محل زندگی
    اصفهان - مسجد سید
    پست
    33

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    ممنونم. نظر لطف شماست.من اومدم سایز صفحه رو گرفتم و قسمت هایی که dock تعریف کردم رو با اون سایز ارتفاع دادم.چون تقویمم بد میشد. ارتفاع اون یک سوم رزولشن در نظر گرفتم.که اینجا مستطیل شده.ممنونم.واقعا انرژی خوبی دادید.

  17. #1217

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    سلام میشه ایرادهای طراحی این فرم رو تا اینجای کار بیان کنید رفع بشه با تشکرUntitled91.png

  18. #1218
    کاربر دائمی آواتار ebrahim.rayatparvar
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    https://www.youtube.com/c/zangclass
    پست
    714

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    سلام خدمت همه دوستان عزیز.
    من عموما نرمافزار های خودم رو از سایت سافت 98 دانلود میکنم ولی تا حالا تو منو ها دقت نکرده بودم که بخشی داره به اسم نرم افزار های فارسی. داخلش نمونه برنامه های جالبی رو میتونید ببنید و از طراحیشون ایده بگیرد البته همه خوب نیستن ولی بعد هم نیستن.

    لینک

  19. #1219

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    سلام و عرض ادب به اساتید گرامی
    فرارسیدن سال نو رو به همه شما هموطنان عزیز و گرامی تبریک عرض می کنم امیدوارم که سالی پر از برکت و شادی داشته باشید.
    دوستان خوشحال میشم نظرات گرمتون رو درباره برنامه ام بدونم اگر بنده حقیر رو قابل بدونید و بنده را راهنمایی کنید 1دنیا ممنون میشم با تشکر فراوان
    پ . ن : مخصوصا نظرات آقای گلبافان عزیز و مهندس winner1 البته همه شما عزیزان استاد بنده هستید و ارادت خاصی به همتون دارم ولی سبک این دو شخص رو خیلی دوست دارم و توی این زمینه یکی از الگوهای بنده هستن ممنونم از همه شما خوبان
    1.jpg

    2.jpg


    3.jpg

    4.jpg

    5.jpg

    Untitled.jpg
    آخرین ویرایش به وسیله PayamKazemi : دوشنبه 07 فروردین 1396 در 10:36 صبح

  20. #1220
    کاربر دائمی آواتار ebrahim.rayatparvar
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    https://www.youtube.com/c/zangclass
    پست
    714

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    سلام دوست عزیز من 2 نکه بگم البته هر کسی به سلیقه خودش میگه نکته اول رو رو رنگ بندی زیادته که چرا انقدر از رنگهای متفاوت بخصوص رو منو ها استفاده کردی؟؟؟؟
    دومی هم این چند پنل پایین صفحه اصلی رو حجم زیادی از محیط کاریت رو میگیره.
    یه نکته دیگه چرا هدر رو انقدر فضا اشغال کرده البته یه جور زیبا هم هست ولی تو طراحی وب هم از هدر اینجور استفاده نمیکنن و پرتی تنیدن. چرا به جای اینکه از این سبک استفاده کنی از ریبون برای طراحی منو استفاده نمیکنی و اون هدر رو حذف نمیکنی. مثلا برنامه مالی که آقای گلبافان گذاشته بودن رو دید دیگه بالا رو تایتل فرم اسم شرکت میتونی بزاری نه به این سبکی که شما گذاشتین البته این نوع هم زیبایی خاص خودش رو داره ولی برای وینفرم بهتره اونجوری بزنی و از فضاهایی که داری بهترین استفاده رو بکنی.
    مسج باکست اصلا به استایل برنامه تو نمیاد.

    فعلا همین موارد رو از من بشنو تا پیشناهاد دوستان رو هم ببینی و خودت مقایسه کنی و بهترین ها رو انتخاب کنی.

  21. #1221

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    سپاس از نظرات خوبی که دادین مهندس جان شروع کردم به اعمال کردن تغییراتی که فرمودید تموم شد اسکرین شات میزارم ببینیم انشاالله که خوب بشه انقدر که تو این چندوقته فقط به دیزاین برنامه چسبیدم شبهاهم خواب دیزاین برنامه میبینم بازهم ممنون و سپاس گذارم بابت نظرات عالی و مفیدی که فرمودید

  22. #1222
    کاربر دائمی آواتار ebrahim.rayatparvar
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    https://www.youtube.com/c/zangclass
    پست
    714

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface


    مواظب خوابهاتون باشین

  23. #1223
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط PayamKazemi مشاهده تاپیک
    شبهاهم خواب دیزاین برنامه میبینم
    سلام
    معلومه که خیلی پشت کار دارید همینطور به تلاشتون ادامه بدید. مغز انسان طوری طراحی شده که وقتی روی یک موضوع تمرکز میکنه، موقع استراحت اطلاعات مربوطه رو طبقه میکنه (و خواب های مربوط به موضوع رو میبینه) و بعد از بیدار شدن بطور ناخود آگاه خلاقیت زیادی ایجاد میکنه...
    حالا اگر بتونید و فرصت کنید طرح های مختلف رو هم مشاهده کنید و در صورت نیاز فایل های آموزشی شرکت های خارجی رو هم مرور کنید حتما ایده های جالبی به ذهنتون خواهد رسید

  24. #1224

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    با تشکر فراوان مهندس جان حتما از نظرات شما استفاده خواهم کرد باز هم سپاس از نظرات خوبتون به نظر شما رنگ بندی خیل بیش از حد نیست خودمم احساس میکنم بیش از حد تو رنگ بندی افراط کردم ؟؟

  25. #1225
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط PayamKazemi مشاهده تاپیک
    با تشکر فراوان مهندس جان حتما از نظرات شما استفاده خواهم کرد باز هم سپاس از نظرات خوبتون به نظر شما رنگ بندی خیل بیش از حد نیست خودمم احساس میکنم بیش از حد تو رنگ بندی افراط کردم ؟؟
    سلام
    رنگ بندی خاص و جالبیه و بنظرم افراطی نیست و فقط میشه گفت خاصه. ولی من نگران اینم که چشم کاربر رو خسته کنه. البته تاحالا تجربه استفاده از برنامه ای به این رنگ بندی رو نداشتم. شاید بهتر باشه به چند تا حسابدار که کاراشون رو با نرم افزار میکنن نشون بدید تا نظر بدن.
    بشخصه از ایده شما خوشم اومده خاص و برند ساز هست. و با کمی تغییر و استاندارد سازی میتونه UX بهتری داشته باشه (مثلا کاهش فضاهای بلا استفاده)

  26. #1226

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط golbafan مشاهده تاپیک
    سلام
    رنگ بندی خاص و جالبیه و بنظرم افراطی نیست و فقط میشه گفت خاصه. ولی من نگران اینم که چشم کاربر رو خسته کنه. البته تاحالا تجربه استفاده از برنامه ای به این رنگ بندی رو نداشتم. شاید بهتر باشه به چند تا حسابدار که کاراشون رو با نرم افزار میکنن نشون بدید تا نظر بدن.
    بشخصه از ایده شما خوشم اومده خاص و برند ساز هست. و با کمی تغییر و استاندارد سازی میتونه UX بهتری داشته باشه (مثلا کاهش فضاهای بلا استفاده)
    با تشکر فراوان مهندس جان حتما دارم رو استاندارد سازیش کار میکنم کامل شد میزارم عکس رو بازهم یک دنیا ممنونم از نظرات عالی و دلگرم کننده تان با سپاس فراوان

  27. #1227

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    سلام میشه ایرادهای این طرح رو بیان کنید با تشکرUntitleddic.png
    تو یه فرم انجام شده تمامشون قسمت های ثبت و ویرایش و جستجو با یک حالت انیمیشن مانند اجرا میشه دوست دارم اگه ایرادی داره بیان کنید ممنون

  28. #1228
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    سلام دوست عزیز

    در مورد UI نمیخوام صحبت کنم چون سلیقه ای هست
    اما UX اشکالات زیادی داره که برخی رو میگم:

    برنامه های دیکشنری برای کاربران نباید شامل بخش افزودن و ویرایش کلمات باشه
    بخش تولید دیتابیس دیکشنری باید کاملا جدا باشه (یعنی در یک نرم افزار دیگه باشه) و برنامه اصلی صرفا قابلیت الصاق دیتابیس های آماده رو به لیست دیتاهای موجود داشته باشه
    برای ثبت و ویرایش لغات بهتره که از همان گرید مربوطه استفاده بشه
    برای جستجو هم فقط یک کادر باید کفایت کنه و زبان ورودی باید اتومات تشخیص داده بشه

    اگر یک فیلم از نحوه استفاده بزارید دوستان مستونن راهنمایی های بیشتری بکنن

    پیشنهاد میکنم چند تا از برنامه های دیکشنری رایگان رو نگاه کنید و ایده بگیرید

    demo_main-600x489.png

  29. #1229

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    اینم فیلم برنامه البته فقط طراحی فرم هست کد نویسی نکردم براش هنوز
    در ضمن بشتر هدف ساخت برنامه دیکشنری نبود بیشتر راهنمایی در مورد اینکه آیا ساخت فرم هاتو برنامه هایی که با دیتابیس سرو کار دارن به این صورت که تمام کارهای تو یک فرم انجام بشه مثل ثبت و ویرایش و حذف و جستجو هی کاربر بین فرم های گوناگون پاس داده نشه آیا مفید هست یا نه در کل رابط کاربری یا همون ui چگونه هست به ux فعلا کار نداریم در این برنامه فقط اون صفحه پیغام خروج یه فرم دیگه هست بقیش همشون تو فرم یک ساخته شده میخوام بدونم آیا این روش بهتر هست یا هی کاربر رو پاس بدیم از این فرم به اون فرم
    اینم لینک فیلم برنامه در زمان اجرhttp://s9.picofile.com/file/8290814092/dic.7z.html

  30. #1230
    کاربر دائمی آواتار ghasem110deh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,148

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط golbafan مشاهده تاپیک
    سلام
    آخرین تصویری که گذاشته بودم اینجا بود https://barnamenevis.org/showthread.p...=1#post2358537

    به پیشنهاد دوستان، و البته سخت بودن ایجاد اینترفیس با زبان C ، اینترفیس رو با استفاده از دلفی و کامپوننت های devexpress شروع کردم. هسته کماکان همون C هست...

    Untitled.jpg

    هنوز البته تکمیل نیست. امیدوارم سریعتر تکمیل بشه
    احسنت ؛ اینه !
    البته به نظر حقیر محیط یه کمی زیادی تیره شده !!
    و اینکه شخصا وقتی از نرم افزار فارسی استفاده میکنم ترجیح میدم منوها و ... راست چین باشن

  31. #1231
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط user18 مشاهده تاپیک
    اینم فیلم برنامه البته فقط طراحی فرم هست کد نویسی نکردم براش هنوز
    در ضمن بشتر هدف ساخت برنامه دیکشنری نبود بیشتر راهنمایی در مورد اینکه آیا ساخت فرم هاتو برنامه هایی که با دیتابیس سرو کار دارن به این صورت که تمام کارهای تو یک فرم انجام بشه مثل ثبت و ویرایش و حذف و جستجو هی کاربر بین فرم های گوناگون پاس داده نشه آیا مفید هست یا نه در کل رابط کاربری یا همون ui چگونه هست به ux فعلا کار نداریم در این برنامه فقط اون صفحه پیغام خروج یه فرم دیگه هست بقیش همشون تو فرم یک ساخته شده میخوام بدونم آیا این روش بهتر هست یا هی کاربر رو پاس بدیم از این فرم به اون فرم
    اینم لینک فیلم برنامه در زمان اجرhttp://s9.picofile.com/file/8290814092/dic.7z.html
    سلام
    این برای برنامه های مختلف فرق میکنه و نمیشه همه برنامه ها رو با هر نوع کاربردی که داشته باشن به یک شکل طراحی کرد. مثلا کاربری دیکشنری از برنامه چیزایی میخواد که کاربری برنامه حسابداری نمیخواد و برعکسش هم صادقه...
    مثلا یک نرم افزار دیتا اینتری مثل CRM ، خیلی خوبه که ویرایش، اینسرت و گزارشگیری در یک فرم انجام بشه (البته نه به این شکلی که شما بکار بردید) ولی نرم افزارهایی مثل دیکشنری نیاز به نشون دادن بخش دیتا اینتری به کاربر نهایی ندارن!

    در مورد UI اشکالات زیادی در فرم شما هست. ولی چون سلیقه شماست بنده ایرادی نمیگیرم. اما برخی از مشکلات UI رو از نظر طراحی عرض میکنم:

    1- ترکیب رنگ بسیار نامناسب است. استفاده از خاکستری و سبز و آبی در کنار همدیگه آنهم با طیف مورد نظر، کاملا اشتباه است. من توصیه میکنم از طیفهای متریال استفاده کنید
    2- همرنگ بودن ادیتور ها با زمینه
    3- استفاده از * باید جایی باشه که چند تا فیلد غیر ضروری هم داشته باشید. وقتی همه ضروری هستند * بی معناست
    4- فضای اضافی و ناهماهنگ با فرم در بخش سمت چپ
    5- مفهوم اون برش مثلثی مشخص نیست
    6- قسمت ثبت و ویرایش و جستجو دینامیک نیست و در صورت عدم حضور باز هم یک فضای خالی و آزار دهنده در فرم مشاهده میشه
    7- کلیدها هیچگونه hint ندارند و باید کاربر یک بار بزنه تا ببینه این چی هست
    8- کامبو باکس سفیدی که برای انتخاب نوع جستجو گزاشتید کلا تم متفاوتی داره
    9- کلا هیچ یکپارچگی از نظر ساختار طراحی رو لحاظ نکردید

  32. #1232
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط ghasem110deh مشاهده تاپیک
    احسنت ؛ اینه !
    البته به نظر حقیر محیط یه کمی زیادی تیره شده !!
    و اینکه شخصا وقتی از نرم افزار فارسی استفاده میکنم ترجیح میدم منوها و ... راست چین باشن
    سلام دوست عزیز. ممنون بابت نظر
    آره باید منو ها رو موقعی که زبان فارسی انتخاب میشه راستچین کنم
    رنگش رو از sony ipela و adobe lightroom به عاریه گرفتم
    اما میخوام در برنامه نهایی چند تا تم از همین بابا (devexpress) بزارم تا کاربر خودش انتخاب کنه ولی دیفالتش همین باشه


    file_24_47.jpg

    img3File_thumb800.jpg

  33. #1233

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    با تشکر از نظرات شما براتون اگه مقدور هست مثالی از هر کدوم بزنید مثلا رنگ ها یا منظور از همرنگ بودن ادیتورها با زمینه یعنی اینکه ورودی هایی مثل تکست باکس اینا رنگ زمینه با رنگ زمینه فرم فرق داشته باشه؟ متوجه فضای اضافی و ناهماهنگ با فرم در بخش سمت چپ نشدم بیشتر توضیح بدید تا در برنامه هام ازش الگو بگیرم منظور از داینامیک بودن جستجو و ثبت و ویرایش یعنی به چه صورت باشه منظورت از hint یعنی وقتی موس میره رو دکمه ها یه متنی نمایش داده بشه ؟ ممنون میشم باز هم با نظراتتون من رو راهنمایی کنید در مورد هر چه بهتر طراحی کردن ui
    پیشنهاد شما در مورد اینکه در نرم افزارهای دیتابیسی که تمام اعمال اصلی ثبت و ویرایش و حذف در یک فرم انجام بشه به چه صورت هست و در اخر میخوام نظرتون رو راجع به اون انیمیشنی که موقع باز شدن قسمت های ثبت و ویرایش و جستجو به کار برده میشه بیان کنید آیا اگر زشت هست به کل برش دارم این قابلیت رو تو فرم هام بازم ممنون

  34. #1234
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط user18 مشاهده تاپیک
    با تشکر از نظرات شما براتون اگه مقدور هست مثالی از هر کدوم بزنید مثلا رنگ ها یا منظور از همرنگ بودن ادیتورها با زمینه یعنی اینکه ورودی هایی مثل تکست باکس اینا رنگ زمینه با رنگ زمینه فرم فرق داشته باشه؟ متوجه فضای اضافی و ناهماهنگ با فرم در بخش سمت چپ نشدم بیشتر توضیح بدید تا در برنامه هام ازش الگو بگیرم منظور از داینامیک بودن جستجو و ثبت و ویرایش یعنی به چه صورت باشه منظورت از hint یعنی وقتی موس میره رو دکمه ها یه متنی نمایش داده بشه ؟ ممنون میشم باز هم با نظراتتون من رو راهنمایی کنید در مورد هر چه بهتر طراحی کردن ui
    پیشنهاد شما در مورد اینکه در نرم افزارهای دیتابیسی که تمام اعمال اصلی ثبت و ویرایش و حذف در یک فرم انجام بشه به چه صورت هست و در اخر میخوام نظرتون رو راجع به اون انیمیشنی که موقع باز شدن قسمت های ثبت و ویرایش و جستجو به کار برده میشه بیان کنید آیا اگر زشت هست به کل برش دارم این قابلیت رو تو فرم هام بازم ممنون
    سلام

    رنگ ها رو میتونید از اینجا انتخاب کنید:
    https://www.materialpalette.com
    https://www.materialui.co/colors

    در مورد رنگ تکست باکس درست متوجه شدید
    هینت رو هم همینطور

    قسمت آبی رنک سمت چپ یک فضای زیادی گرفته که فقط شامل 4 تا کامپوننت شده
    Untitleddic2.png

    در مورد دینامیک بودن:
    در برنامه شما وقتی که قسمت ویرایش و جستجو و کلمه جدید رو انتخاب نکنیم، یک فضای خالی بزرگ بالای جدول مشاهده میشه که جالب نیست.
    بهتره فرم تغییر سایز بده و یا اینکه جدول تغییر سایز بده

  35. #1235
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    یکم با paint ویرایشش کردم

    Untitleddic2.png

  36. #1236

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    با تشکر از راهنمایی تون در این صورت اگه اینطوری طراحی کنم باید وقتی رو دکمه مثلا ثبت کلیک میکنم یه فرم دیگه باز بشه و توش مثلا تکست باکس ها باشه و یه دکمه ثبت به محض وارد کردن اطلاعات و زدن دکمه ثبت دوباره فرم مورد نظر بسته بشه درسته در این حالت ما مجبوریم فرم های دیگه اضافه کنیم و از حالت تک فرمی در میاد درسته؟ و در باره اون حالت انیمیشن که تو فیلم هست اگه توضیح بدید ازش استفاده بکنیم یا نه جالبه بده و برای اینکه به صورت تک فرمی بشه یعنی تو یه فرم همش در دسترس باشه راهکار بدین ممنون میشم

  37. #1237
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    سلام
    همونطور که گفتم من ترجیح میدم بخش ویرایش و ثبت کلمات جدید برای دیکشنری در یک نرم افزار دیگه انجام بشه اما اگر اصرار دارید در یک برنامه انجامش بدید 2 راه هست

    1- استفاده از pagecontrol یا Tab
    2- استفاده از خود جدول برای ویرایش و یا ثبت مورد جدید

  38. #1238
    کاربر جدید آواتار bhossein
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    دامغان
    پست
    23

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    من اطلاعات زیادی ندارم اما خب باید بگم نمونش همین سایت برنامه نویس ....
    خیلی رنگ هاش کسل کننده هست دوست داری سریع متن رو بخونی و بری ....
    یا شاید بهتر بود کمی چت باکس کوچکتر بود و مطالب مشابه و منو بالای سایت به سمت چپ می آمد. نه در انتهای صقحه که خارج از دید

  39. #1239

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    سلام خوشحال میشم در مورد این طرح نظر بدیدو ایراداش رو بیان کنید با تشکر از دوستان Untitledresturan.jpg

  40. #1240
    کاربر دائمی آواتار ebrahim.rayatparvar
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    https://www.youtube.com/c/zangclass
    پست
    714

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    سلام مهندس این عکس رو دستی خودت ساختی با پینت یا واقعا همین جور تو در تو هست؟؟؟ mdi فرمه؟؟؟ اگه mdi فرم هست رنگ بندیت طوریه که اصلا نوشون نمیده. تو گرید پایینی اون * + - که اول سطر گذاشتی رو ببری اخر ستون بهتره.
    منو کاریت کجاست؟؟/

    رو رنگ بندیت البته از نظر من بیشتر کار کنی بهتره یه جور خسته کننده هست.
    فرم هایی دیگه ای رو نذاشتی که ببینیم در کل چطوره.

صفحه 31 از 44 اولاول ... 21293031323341 ... آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 14 دی 1394, 12:16 عصر
  2. آموزش: طراحی رابط کاربری پروژه + سورس
    نوشته شده توسط birtemp در بخش WPF
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 25 مرداد 1392, 23:45 عصر
  3. پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 26 فروردین 1391, 15:51 عصر
  4. طراحی رابط کاربری نرم افزار هایتان به چه شکل است ؟
    نوشته شده توسط sara66 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 05 دی 1390, 17:34 عصر
  5. طراحی رابط کاربری GUI
    نوشته شده توسط linux در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 20 بهمن 1384, 19:05 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •