صفحه 19 از 44 اولاول ... 9171819202129 ... آخرآخر
نمایش نتایج 721 تا 760 از 1746

نام تاپیک: طراحی رابط کاربری - UserInterface

  1. #721
    کاربر دائمی آواتار juza66
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    هفت تپه - 7hill
    پست
    798

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    سلام با dev

  2. #722
    کاربر دائمی آواتار rahmatipoor
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    ---
    پست
    418

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط rezashaban مشاهده تاپیک
    سلام دوستان
    برای برنامه اولی:
    به نظرم خوبه ولی یه سری ایرادات داره مثلا دکمه های هر فرم یه جاییه و ساختار بک دستی رو نداره و استاندارد خاصی رو توی برای همه ی فرم ها در نظر نگرفته و این باعث رو اعصاب بودن کاربری که داره باهاش کار میکنه میشه و همینطور من دکمه ماکسیمم و مینیمم رو برای حتی فرم اصلی ندیدم و این به نظرم یعنی اگه رزولوشن مانیتور تغییر کنه فرمتون هم به هم میریزه

    برای برنامه دومی:
    از لحاظ گرافیکی خوب و اون استانداردها رو هم تا جایی که من توی عکسا دیدم رعایت کرده بود ولی به نظرم وقتی نرم افزار رو داری با زبان شیرین فارسی طراحی میکنی نباید همه جاش راست چین شده و مرتب باشه؟ توی این برنامه همه چیش چپ چین بود و همین خودش یه نقطه ضعف و از طرفی کاربر هم راحت نیست باهاش

    برای برنامه سومی:
    این هم اون استاندارد رو رعایت کرده بود هم چیدمان آیتم های داخل برنامه رو ولی برای رنگ بندی که گفته بودی میخوام عوض کنم به نظرم وقتی داری به مشتری معرفی میکنی از خود مشتری نظر بگیر ببین اشخاصی که توی این زمینه دارن کار مبکنن اصلا ظاهر برنامه براشون مهمه یا نه فقط کارایی برنامه مهمه

    آخه هر مشتری(کار فرما: در زمینه های متفاوت مثلا همین حسابداری و ... ) یه طرز فکری داره مثلا یه قشری هستن که میگن برنامه باید مطمئن و دارای سرعت بالایی باشه ولی یه سری دیگه هستن که میگن مهم ظاهر برنامه هستش و به سرعتش کاری ندارن
    پس بهترین فردی که میتونی نظر بگیری کارما هستش
    با تشکر
    میشه بفرمایید که منظورتون از برنامه اولی ، دومی و سومی کدومها هست

  3. #723

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط rahmatipoor مشاهده تاپیک
    با تشکر
    میشه بفرمایید که منظورتون از برنامه اولی ، دومی و سومی کدومها هست
    اول این بحث(صفحه اول این تاپیک) سه تا برنامه گذاشته شده بود که من حواسم به صفحات نبود و بعد از گذاشتن پست متوجه تعداد صفحات این تاپیک شدم

  4. #724
    کاربر دائمی آواتار winner1
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    خلخال
    پست
    738

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    ​این برنام رو واسه خودم نوشتم فروش هایی که انجام میدم رو مدیریت کنم به هر حال دیزاینشم متفاوت زدم باز
    14-12-1394 11-20-38 ب-ظ.jpg

    ضمیمه 139430
    آخرین ویرایش به وسیله winner1 : جمعه 14 اسفند 1394 در 17:04 عصر

  5. #725
    کاربر دائمی آواتار zidanerfan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    ProgRaMMer
    پست
    182

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط winner1 مشاهده تاپیک
    کاملا مخالفم اینکه یه رنگ خسته کننده باشه به خود شخص مربوطه باید تو خود طراحی تنوع باشه به هر حال چشم از هر رنگی خسته میشه
    مخالف نباش روانشناسی رنگ رو مطالعه کنید در مورد رنگها گفته شده که استفاده از این رنگ خستگی میاره !...
    رنگ سياه قوی ترين و مقتدرترين رنگ است. رنگ سياه نور را جذب مي‌كند . فضا را كوچکتر نشان مي‌دهد. اين رنگ احساس قاطعيت ، الزام و رسميت را به وجود مي‌آورد. رنگ سياه داراي يك حس ناشناخته و پر رمز و راز است كه آن را نشانه‌ تاريك و مرگ مي‌دانند. رنگ سياه با خود ترس و وحشت به همراه مي‌آورد و به همين دليل لباس ماموران ويژه‌ي امنيتي را سياه انتخاب مي‌كنند. رنگ سياه تسخير كننده ، ناراحت كننده ، عميق و سنگين مي‌باشد و نشان دهنده‌ي افسردگي است. اين رنگ دشمني و بدخواهي ، تنفر و انتقام جويي و به طور كلي نابه‌هنجاري‌ها را نشان مي‌دهد. رنگ سياه گاه نشان نيستي ، نا اميدي نسبت به آينده و كناره‌گيري از فعاليت‌هاي اجتماعي و گوشه‌گيري است. رنگ سياه پر رنگ و درخشان نشانه‌ي حفظ هوشمندانه‌ي اطلاعات و اسرار است و جاسوسان و قاتلان را به ياد مي‌آورد. رنگ سياه كمك مي‌كند تا افراد توانايي بيشتري در تمركز كردن داشته باشند. در تاريكي ، بهتر مي‌توان بر عواطف و احساسات خود تمركز كرد. رنگ سياه با ابهت ، رسمي ، محترم و تا حدي ترسناك است و اگر زياد مورد استفاده قرار گيرد ، ممكن است حالت تهاجمي در فرد به وجود آورد. سياه به عنوان رنگي محتاط ، جدي و بزرگ جلوه مي‌كند و معمولا در موقعيت‌هاي رسمي و مهم از اين رنگ استفاده مي‌شود. استفاده مداوم از رنگ سياه باعث خستگي ، افسردگي و دل سردي از فعاليت و زندگي مي‌شود و ترس و نا اميدي را به همراه دارد. اين رنگ احساس سنگيني و عمق را ايجاد مي‌كند به طوري كه مردم فكر مي‌كنند جعبه‌هاي سياه سنگين‌تر از جعبه‌هاي سفيد هستند. هم چنين رنگ سياه نشان دهنده‌ي اقتدار است و داوران مسابقه‌ي فوتبال براي اين كه بتوانند در زمين قضاوت مقتدرانه‌اي داشته باشند، معمولا سياه رنگ مي‌پوشند.

  6. #726

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    سلام دوست من
    در مورد این روانشناسی رنگ ها اگه به منبع معتبر و کامل رو سراغ داری بیزحمت معرفی کن
    مطلب پیدا کردم ولی کامل نبود و هرکسی یه چیزی گفته بود و تقریبا مطالب پراکنده ای بود

  7. #727
    کاربر دائمی آواتار حسین.کاظمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    Microsoft Visual Studio
    پست
    652

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط rezashaban مشاهده تاپیک
    سلام دوست من
    در مورد این روانشناسی رنگ ها اگه به منبع معتبر و کامل رو سراغ داری بیزحمت معرفی کن
    مطلب پیدا کردم ولی کامل نبود و هرکسی یه چیزی گفته بود و تقریبا مطالب پراکنده ای بود
    سلام
    اینجا ترجمه شده همین سایت ایتجا
    و اینم هست

  8. #728
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    سلام دوستان عزیز

    میتونید آموزش کامل UX رو از سایت زیر دانلود کنید
    http://p30download.com/fa/entry/49488

    عناوین:
    - شناخت گروه کاربران در زمینه های مختلف
    - چگونه فرصت مناسبی برای فروختن یک محصول به گروه خاصی از کاربران را ایجاد کنیم
    - مفهوم مفید بودن (قابلیت استفاده بالا) برای یک سرویس یا محصول
    - مفهوم "کاربرد آسان داشتن" یک سرویس یا محصول
    - ناوبری و ساختار سایت
    - قوانین ساده برای طراحی صفحات ساده
    - چگونگی ارزیابی یک وب سایت توسط کاربران
    - استفاده از دانش در عمل
    - و ...

  9. #729

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    سلام
    دوستان خواهشان راهنمایی کنید این طراحی رو با چی انجام میشده داد ؟؟؟ خیلی نیاز دارم ممنون


  10. #730
    کاربر دائمی آواتار winner1
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    خلخال
    پست
    738

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط pooryadevil مشاهده تاپیک
    سلام
    دوستان خواهشان راهنمایی کنید این طراحی رو با چی انجام میشده داد ؟؟؟ خیلی نیاز دارم ممنون

    با سی شارپ ویندوز فرمم میشه با wpf هم میشه با سی پلاس هم میشه تخصص شما چیه؟

  11. #731

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط winner1 مشاهده تاپیک
    با سی شارپ ویندوز فرمم میشه با wpf هم میشه با سی پلاس هم میشه تخصص شما چیه؟
    C#‎ ویندوز فرم من wpf کار نکردم اما با dvexpress هم کار کردم ولی همچین چیزی نتونستم بسازم

  12. #732
    کاربر دائمی آواتار winner1
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    خلخال
    پست
    738

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط pooryadevil مشاهده تاپیک
    C#‎‎ ویندوز فرم من wpf کار نکردم اما با dvexpress هم کار کردم ولی همچین چیزی نتونستم بسازم
    خوب این یعنی شما خلاقیتون کمه و همچنین سواد برنامه نویستون بیشترشم برمیگیرده به این که همه کاراتون خلاصه میشه کمپوننت های اماده به هر حال هر فسمت رو سرچ کن فلت شدنه باتونا طراحی ظاهر نرم افزار با فتو شاپ و موارد دیگه همین تاپیک رو زیر رو کنی طرح دوستان هستن با سی شارپ وین فرم که خیلی سرتر و زیباتر از این هستن ولی با ویندوز فرم کار کردن موفق باشین

  13. #733
    کاربر دائمی آواتار zidanerfan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    ProgRaMMer
    پست
    182

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط pooryadevil مشاهده تاپیک
    سلام
    دوستان خواهشان راهنمایی کنید این طراحی رو با چی انجام میشده داد ؟؟؟ خیلی نیاز دارم ممنون

    دوست عزیز با وی بی 6 هم میشه منتها شما نباید منتظر یک خروجی با کیفیت و سرعت بالا باشید ، بهترین دوستان گفتن با وین فرم هم میشه بله میشه ولی WinForm برای ساخت رابط کاربری مفت نمیارزه ! شما اگه زبان سی شارپ کار کردین با WPF میتونید این کارو انجام بدین ، بنظر من اگه رابط کاربری براتون مهمه Qml رو فرا بگیرید ! میتونم بگم بهترینه !

  14. #734

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    با سلام
    1-vb6 یکی از سریع ترین زبان های برنامه نویسی هست که اگر درست نوشته بشه سرعت خیلی بهتری از C#‎ و C++‎ خواهد داشت

    2-از نرم افزار expression blend برای طراحی آسان wpf برای شروعتون استفاده کنید می تونید هرچیزی رو که در تصویر من دیدم رو به سادگی بسازید

    3-می تونید از dev هم استفاده کنید و یا با یکم شلوغ کاری و تو محیط ویژوال استودیو با یکم خلاقیت همونو بدون کامپوننت بازید

    با تشکر

  15. #735
    کاربر دائمی آواتار winner1
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    خلخال
    پست
    738

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط roo.row مشاهده تاپیک
    با سلام
    1-vb6 یکی از سریع ترین زبان های برنامه نویسی هست که اگر درست نوشته بشه سرعت خیلی بهتری از C#‎‎ و C++‎‎ خواهد داشت

    2-از نرم افزار expression blend برای طراحی آسان wpf برای شروعتون استفاده کنید می تونید هرچیزی رو که در تصویر من دیدم رو به سادگی بسازید

    3-می تونید از dev هم استفاده کنید و یا با یکم شلوغ کاری و تو محیط ویژوال استودیو با یکم خلاقیت همونو بدون کامپوننت بازید

    با تشکر
    وبی 6 سرعتش از سی پلاس بیشتره؟

  16. #736
    کاربر دائمی آواتار zidanerfan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    ProgRaMMer
    پست
    182

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    دوست عزیز سرعت برنامه اجرایی چون Native هست از سی شارپ میشه گفت بهتره (سرعت فایل اجرایی رو گفتم با بحث رو به حاشیه نکشید خواهشا ) ! ولی نمیشه زبان های مثل وی بی و سی شارپ رو با سی پلاس مقایسه کرد !! یکم به دورو برتون نگاه کنید ( DeskTop ) میبینید که همه برنامه هایی که شبو روز ما باهاش کار میکنیم با سی پلاس پلاس نوشته شده !

  17. #737

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط winner1 مشاهده تاپیک
    خوب این یعنی شما خلاقیتون کمه و همچنین سواد برنامه نویستون بیشترشم برمیگیرده به این که همه کاراتون خلاصه میشه کمپوننت های اماده به هر حال هر فسمت رو سرچ کن فلت شدنه باتونا طراحی ظاهر نرم افزار با فتو شاپ و موارد دیگه همین تاپیک رو زیر رو کنی طرح دوستان هستن با سی شارپ وین فرم که خیلی سرتر و زیباتر از این هستن ولی با ویندوز فرم کار کردن موفق باشین
    والا ذاخل تاپیک دوستان فقط طراحی هاشون رو قرار دادن و توضیحی راجع به ابزار های استفاده شده نگفتن که چطور طراحی کردن

  18. #738
    کاربر دائمی آواتار winner1
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    خلخال
    پست
    738

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط pooryadevil مشاهده تاپیک
    والا ذاخل تاپیک دوستان فقط طراحی هاشون رو قرار دادن و توضیحی راجع به ابزار های استفاده شده نگفتن که چطور طراحی کردن
    چرا گفته شده رفیق همه بحث هارو بخون کمپوننتهاشم گفته شده ابزارهاهم گفته شده ولی اموزش ندادن چون اینجا بیشتر برا ایدس نه اموزش بیشتر خلاقی دوستانه

  19. #739
    کاربر جدید آواتار shuvvan
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    بانه
    سن
    38
    پست
    25

    نقل قول: شبه تم آفیس

    نقل قول نوشته شده توسط ghasem110deh مشاهده تاپیک
    سلام به همه
    تو این قالب سعی کردم شبیه office 2013 (نمونه آقای گلبافان) بشه .... ولی نشده

    تصاویر برنامه : (ضمیمه)


    با سلام این برنامه تو محیط wpf طراحی شده؟؟؟؟؟
    آیا واسه منو ها و غیره از کامپوننت خاصی استفاده شده؟؟؟لطفا

  20. #740

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    سلام
    عید شما مبارک

    من تازه کارم زیاد برنامه نویسیمم خوب نیست
    میشه یه کامپوننت خوب معرفی کنین و لینکشو بذارین واسه دانلود
    تا منم بتونم برنامه های کوچیکمو زیبا طراحی کنم؟

  21. #741
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط black_shadow مشاهده تاپیک
    سلام
    عید شما مبارک

    من تازه کارم زیاد برنامه نویسیمم خوب نیست
    میشه یه کامپوننت خوب معرفی کنین و لینکشو بذارین واسه دانلود
    تا منم بتونم برنامه های کوچیکمو زیبا طراحی کنم؟
    از این سایتهای زیر میتونید کامپونت های زیادی رو دانلود کنید :

    http://soft98.ir/software/programming/component/

    http://downloadly.ir/download/software/programming/


    http://rasekhoon.net/software/906/

  22. #742
    کاربر دائمی آواتار winner1
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    خلخال
    پست
    738

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    رو منو برنامم کار کردم اسکرولل رو ازش حذف کردم نظرتون چیه
    سی شارپ- ویندوز فرم - همه کنتررل هی استاندارد سی شارپ دات نت هستش برای دوستانی که میخوان تکنولوژی استفاده شده رو بدونن
    http://uupload.ir/files/qtu_10-01-1395_12-39-56_ق-ظ.jpg


  23. #743

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    سلام
    میخواستم خودم از ابتدا یه پروژه سه لایه با سی شارپ بنویسم.
    استاد سر کلاس خیلی پراکنده گفت. آخرشم من چیزی یاد نگرفتم.
    حالا میخوام مرحله به مرحله پیش برم.
    خوب درست کردن فرمها تو ویژوال استودیو و جدولها تو اس کیو ال مشکل من نیست.
    ولی میخوام مرتب کار کنم.
    استاد ما بعد از ساخت فرمها و درست کردن bl و dal و ui تو قسمت نوشتن کدهای هر قسمت خوب توضیح نداد و سریع رفت سراغ اضافه کردن کدهای رفع خطا...
    حالا اگر کسی منبع مرتبی داره که ممنون میشم به من بده تا خودم مراحل رو قدم به قدم یاد بگیرم.
    تاکید میکنم که من برنامه آماده نیاز ندارم.
    ممنونم.

  24. #744
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,487

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط winner1 مشاهده تاپیک
    رو منو برنامم کار کردم اسکرولل رو ازش حذف کردم نظرتون چیه
    سی شارپ- ویندوز فرم - همه کنتررل هی استاندارد سی شارپ دات نت هستش برای دوستانی که میخوان تکنولوژی استفاده شده رو بدونن
    http://uupload.ir/files/qtu_10-01-1395_12-39-56_ق-ظ.jpg

    رنگ بندی خسته کننده ای داره ،، استفاده از آیکن خیلی بهش کمک کرده و پخته تر شده .

    به نظرم رنگ های گرم مثل ترکیب زرد و قرمز طراحی رو خیلی خیلی دلنشین تر می کنه .

    حد و مرزی بین کنترل ها دیده نمیشه به طوری که احساس میشه همه چیز نامرتب هست .نظمی بینشان نیست . همه زیر داخل هم دیگه است
    فونت بهتری انتخاب کنید

  25. #745
    کاربر دائمی آواتار winner1
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    خلخال
    پست
    738

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    اینم کار جدیدم البته هنوز شروعه کاره
    سی شارپ - ویندوز فرم - کنترل های استاندارد خود سی شارپ دات نت ویندوز فرم

    17-01-1395 11-29-58 ق-ظ.jpg

  26. #746

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط winner1 مشاهده تاپیک
    اینم کار جدیدم البته هنوز شروعه کاره
    سی شارپ - ویندوز فرم - کنترل های استاندارد خود سی شارپ دات نت ویندوز فرم

    17-01-1395 11-29-58 ق-ظ.jpg
    خیلی خوب شد
    میشه بیشتر توضیح بدید که چطور طراحی کردید؟

  27. #747
    کاربر دائمی آواتار winner1
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    خلخال
    پست
    738

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط sg.programmer مشاهده تاپیک
    خیلی خوب شد
    میشه بیشتر توضیح بدید که چطور طراحی کردید؟
    سلام نمیدونم توضیحش اینجا درسته یا نه

  28. #748

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط winner1 مشاهده تاپیک
    سلام نمیدونم توضیحش اینجا درسته یا نه
    سلام
    بنظر من اگه میشه یک فرم طراحی شده به این روش رو در قالب یک پروژه قرار بدین

  29. #749
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,487

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط winner1 مشاهده تاپیک
    اینم کار جدیدم البته هنوز شروعه کاره
    سی شارپ - ویندوز فرم - کنترل های استاندارد خود سی شارپ دات نت ویندوز فرم

    17-01-1395 11-29-58 ق-ظ.jpg
    آفرین تبریک میگم . خیلی خوشگل تر شده . مرسی

    یه پیشنهاد ،، اون گذینه های حذف و جدید و .... اون نوار خاکستری ،،، یه پیشنهاد براش دارم

    زمانی که ماوس میره روی هر کدام از گزینه ها ، عکس رنگی بشه ،، یعنی مثلا برای جدید رنگ سبز و برای جذف رنگ قرمز و ... اینطوری جذاب تر میشه



    و اون نوار بالا که نوشته مشتریان و ارز و ... اونم مرز و Border نداره ،، به نظرم یکم شلخته شده . (البته نظر شخصی)

  30. #750
    کاربر دائمی آواتار winner1
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    خلخال
    پست
    738

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط NasimBamdad مشاهده تاپیک
    آفرین تبریک میگم . خیلی خوشگل تر شده . مرسی

    یه پیشنهاد ،، اون گذینه های حذف و جدید و .... اون نوار خاکستری ،،، یه پیشنهاد براش دارم

    زمانی که ماوس میره روی هر کدام از گزینه ها ، عکس رنگی بشه ،، یعنی مثلا برای جدید رنگ سبز و برای جذف رنگ قرمز و ... اینطوری جذاب تر میشه



    و اون نوار بالا که نوشته مشتریان و ارز و ... اونم مرز و Border نداره ،، به نظرم یکم شلخته شده . (البته نظر شخصی)
    نه اشتباه نکنین این یه برنامه جدیده یکم شبیه قبلیست ولی کلا فرق میکنه و فقط ماله یه مشتریه به اصطلاح سفارشیه

  31. #751
    کاربر دائمی آواتار winner1
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    خلخال
    پست
    738

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    دوستان لطفا شرکت کنین این تاپیک موضوع خیلی مهمی داره که تو ایران بهش بی لطفی میشه
    ضمیمه 139905
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله winner1 : چهارشنبه 18 فروردین 1395 در 12:12 عصر

  32. #752

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    فونتی که استفاده کردین چی هست؟
    من هر فونتی تست میکنم وقتی سایز فونت ریزتر میشه فرق بین 2 و 3 خیلی سخت میشه فهمید

  33. #753
    کاربر دائمی آواتار winner1
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    خلخال
    پست
    738

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط hamid_hr مشاهده تاپیک
    فونتی که استفاده کردین چی هست؟
    من هر فونتی تست میکنم وقتی سایز فونت ریزتر میشه فرق بین 2 و 3 خیلی سخت میشه فهمید
    Segeo ui فونت

  34. #754

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    Segeo ui فونت
    فک کنم این فونت زبان انگلیسی باشه و اعداد رو به زبان انگلیسی نمایش میده
    من تست کردم اعداد رو به فارسی نمایش نمیده

  35. #755
    کاربر دائمی آواتار winner1
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    خلخال
    پست
    738

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    کنترل خاصیت riggh to left باید true باشه

  36. #756
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    سلام

    برای آموزش طراحی UI میتونید از لینک های زیر استفاده کنید:

    http://p30download.com/fa/entry/49806/
    عناوین آموزشی UI Elements in Photoshop:
    - مقدمه ای بر دوره آموزشی
    - المان های پرکاربرد در اپلیکیشن ها
    - طراحی علامت های توجه
    - طراحی عناصر حاوی Data
    - طراحی عناصر مولتی مدیا
    - و ...

    دیگر دوره های آموزشی:
    - تکنیک های پیشرفته در طراحی رابط کاربری وب سایت
    - طراحی رابط کاربری برای وب
    - و ...


    http://p30download.com/fa/entry/58094/
    عناوین آموزشی:
    - معماری جاوا اسکریپت
    - کار با فریمورک ها (پیاده سازی فریم ورک ها AngularJS، Backbone، Ember)
    - کار با CSS و Markup
    -آشنایی با ابزارها و تکنولوژی های مفید برای طراحی رابط کاربری وب
    - جمع بندی
    - و ...

  37. #757

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط winner1 مشاهده تاپیک
    اینم کار جدیدم البته هنوز شروعه کاره
    سی شارپ - ویندوز فرم - کنترل های استاندارد خود سی شارپ دات نت ویندوز فرم

    17-01-1395 11-29-58 ق-ظ.jpg
    با چه برنامه ای طراحی شده؟

  38. #758
    کاربر دائمی آواتار winner1
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    خلخال
    پست
    738

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط policweb مشاهده تاپیک
    با چه برنامه ای طراحی شده؟
    برنامه که خوب تو محیط ویژوال استادیو ولی زبان سی شارپ دات نت و تکنولوژیه windows form

  39. #759
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,487

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط winner1 مشاهده تاپیک
    برنامه که خوب تو محیط ویژوال استادیو ولی زبان سی شارپ دات نت و تکنولوژیه windows form
    Title بار رو چه طوری درست کردی /.

  40. #760
    کاربر دائمی آواتار winner1
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    خلخال
    پست
    738

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط NasimBamdad مشاهده تاپیک
    Title بار رو چه طوری درست کردی /.
    با کنترل لیبل
    auto size =false
    image aling
    text aling
    back color
    fore colro

صفحه 19 از 44 اولاول ... 9171819202129 ... آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 14 دی 1394, 12:16 عصر
  2. آموزش: طراحی رابط کاربری پروژه + سورس
    نوشته شده توسط birtemp در بخش WPF
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 25 مرداد 1392, 23:45 عصر
  3. پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 26 فروردین 1391, 15:51 عصر
  4. طراحی رابط کاربری نرم افزار هایتان به چه شکل است ؟
    نوشته شده توسط sara66 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 05 دی 1390, 17:34 عصر
  5. طراحی رابط کاربری GUI
    نوشته شده توسط linux در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 20 بهمن 1384, 19:05 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •