صفحه 23 از 44 اولاول ... 13212223242533 ... آخرآخر
نمایش نتایج 881 تا 920 از 1746

نام تاپیک: طراحی رابط کاربری - UserInterface

  1. #881
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط SOU KA مشاهده تاپیک
    چجوری اون خط راکشیدید ( در سی شارپ البته ) ؟
    اینجا رو بین
    https://msdn.microsoft.com/en-us/lib...er3dstyle.aspx

    و همینطور اینجا
    http://www.csharp-examples.net/separator-line/

  2. #882
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    سلام
    نرم افزار حسابداریم که داره به آخراش نزدیک میشه (شامل تم های مختلف):
    1.jpg

    2.jpg

    3.jpg

    4.jpg

  3. #883
    کاربر دائمی آواتار hamid-nic
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    813

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    سلام آقای گلبافان
    رابط کاربری زیبایی ایجاد کردید
    امکانش هست کامپوننت هایی را که بکار بردید نام ببرید .
    و اینکه بازشدن فرم ها بصورت تب را با چه کامپوننت و به چه شکلی پیاده کردید ؟

  4. #884
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط hamid-nic مشاهده تاپیک
    سلام آقای گلبافان
    رابط کاربری زیبایی ایجاد کردید
    امکانش هست کامپوننت هایی را که بکار بردید نام ببرید .
    و اینکه بازشدن فرم ها بصورت تب را با چه کامپوننت و به چه شکلی پیاده کردید ؟
    سلام
    زبان برنامه نویسی: دلفی
    کامپوننت ریبون و تب ها: devexpress
    کامپوننت جدول: ehlib

    البته کامپوننت ها رو مجدد نوشتم تا بتونه قابلیت راست چین داشته باشه
    کامپوننت های اصلی راست چین رو ساپورت نمیکنن (برای دلفی)

  5. #885
    کاربر دائمی آواتار rahmatipoor
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    ---
    پست
    418

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    آقای گلبافان خیلی زیباست کارتون

    چند تا سوال دارم ازتون که شاید با بحث تاپیک خیلی متناسب نباشه ولی خیلی برای من مهمه
    شما تیم دارید یا فردی کار می کنید؟
    و اینکه شما مثلا برای تولید همین نرم افزار حسابداری از صفر چه روشی رو دنبال میکنید. (تجزیه و تحلیل ، طراحی ، طراحی دیتابیس و ...)
    خلاصه اینکه وقتی میخواهید یه نرم افزار طراحی کنید مرحله به مرحله چیکار میکنید

    اگه جواب بدید ممنون میشم

  6. #886

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    سلام آقای گلبافان کارتون خیلی خوب شده

    فقط از چه دیتابیسی استفاده کردید ؟


  7. #887

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط golbafan مشاهده تاپیک
    سلام
    زبان برنامه نویسی: دلفی
    کامپوننت ریبون و تب ها: devexpress
    کامپوننت جدول: ehlib

    البته کامپوننت ها رو مجدد نوشتم تا بتونه قابلیت راست چین داشته باشه
    کامپوننت های اصلی راست چین رو ساپورت نمیکنن (برای دلفی)

    حالا اگه از C#‎ استفاده کرده بودین نیازی به بازنویسی کامپوننت ها نبود
    برنامه ای که نوشتین فکر میکنم عمومی باشه. به نظرم حالا از این به بعد هر وقت که خواستین بفروشیدش فاکتورهاشو خصوصی کنید و بفروشید. آدرسهای موجود طرف حسابتون رو به صورت ثابت بزارید توی گزارش ها که اگر کسی هم کپی کرد بدردش نخوره.

  8. #888
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط rahmatipoor مشاهده تاپیک
    آقای گلبافان خیلی زیباست کارتون

    چند تا سوال دارم ازتون که شاید با بحث تاپیک خیلی متناسب نباشه ولی خیلی برای من مهمه
    شما تیم دارید یا فردی کار می کنید؟
    و اینکه شما مثلا برای تولید همین نرم افزار حسابداری از صفر چه روشی رو دنبال میکنید. (تجزیه و تحلیل ، طراحی ، طراحی دیتابیس و ...)
    خلاصه اینکه وقتی میخواهید یه نرم افزار طراحی کنید مرحله به مرحله چیکار میکنید
    اگه جواب بدید ممنون میشم
    سلام دوست عزیز
    روش مدیریت پروژه چابک (agile/scrum) استفاده میشه :-)

    https://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A7...2%D8%A7%D8%B1)
    http://p30download.com/fa/entry/56245/

  9. #889
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط SOU KA مشاهده تاپیک
    سلام آقای گلبافان کارتون خیلی خوب شده
    فقط از چه دیتابیسی استفاده کردید ؟
    سلام
    دیتابیس میتونه هم mysql و هم sqlserver انتخاب بشه
    بستگی به کاربر داره

  10. #890
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط reza_ali202000 مشاهده تاپیک
    حالا اگه از C#‎‎ استفاده کرده بودین نیازی به بازنویسی کامپوننت ها نبود
    برنامه ای که نوشتین فکر میکنم عمومی باشه. به نظرم حالا از این به بعد هر وقت که خواستین بفروشیدش فاکتورهاشو خصوصی کنید و بفروشید. آدرسهای موجود طرف حسابتون رو به صورت ثابت بزارید توی گزارش ها که اگر کسی هم کپی کرد بدردش نخوره.
    سلام
    دلیل خاصی داره که بنده معمولا از دات نت استفاده نمیکنم و در این تاپیک نمیشه خیلی در موردش بحث کرد
    در مورد سوال دوم باید بگم کار درست اینه که بجای ویرایش نرم افزار برای هر مشتری بطور جداگانه (که طبعاً هزینه زیادی برای تولید و البته هزینه بسیار زیادتری برای پشتیبانی خواهد داشت) از یک سامانه لایسنسینگ قوی بهره ببرید.

  11. #891

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط golbafan مشاهده تاپیک
    سلام
    دلیل خاصی داره که بنده معمولا از دات نت استفاده نمیکنم و در این تاپیک نمیشه خیلی در موردش بحث کرد
    در مورد سوال دوم باید بگم کار درست اینه که بجای ویرایش نرم افزار برای هر مشتری بطور جداگانه (که طبعاً هزینه زیادی برای تولید و البته هزینه بسیار زیادتری برای پشتیبانی خواهد داشت) از یک سامانه لایسنسینگ قوی بهره ببرید.
    لایسنس قوی تر از ماکروسافت و تلریک و هزارتای چیز دیگه. اصلا قویتر از قفل سخت افزاری و لایسنس نرم افزاری. ترکیبی از هردوتاش.
    اینجا ایران هس.دو روز دیگه یهو نرم افزارتون توی سایتهای دانلودی مشهور میزارن.
    جدا از این مبحث،ظاهر برنامتون حرفه ای و عالی هست. کاش چندتا فرم هم از ورود اطلاعات گذاشته بودین تا ببینیم.
    اما سوال بعدم اینه که ایا بازاریابی مهمتره یا قدرت نرم افزار؟

  12. #892
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    استان -مركزي دليجان
    پست
    165

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    سلام ،من نه برنامه نوسيس هستم و نه طراح فقط به خاطر علاقه اي كه به برنامه نويسي دارم اين كار را با كمك دوستان همين سايت شروع كردم،هر كاري هم ميكنم پروژم تموم نميشه،به هر حال قسمتي از كار را انجام دادم كه عكسهاش را ميزارم

    1.JPG2.JPG3.JPG4.JPG5.JPG

  13. #893
    کاربر دائمی آواتار rahmatipoor
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    ---
    پست
    418

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط golbafan مشاهده تاپیک
    سلام
    دلیل خاصی داره که بنده معمولا از دات نت استفاده نمیکنم و در این تاپیک نمیشه خیلی در موردش بحث کرد
    میشه لطفا کلیت اون رو بگید؟؟؟

  14. #894
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    گاهی فقط باید گذاشت و گذشت
    آخرین ویرایش به وسیله golbafan : چهارشنبه 13 مرداد 1395 در 11:40 صبح

  15. #895

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط golbafan مشاهده تاپیک
    سلام
    نمیدونم چقدر در این زمینه تجربه دارید...
    اما اگر تصور میکنید چیزی که میگید درسته لطفا ببینید میتیونید لینک دانلود نرم افزار حسابداری (نسخه پولی) همکاران سیستم یا راهکاران یا سپیدار یا نوسا رو پیدا کنید؟
    اگر دلیلش رو خودتون هم فکر کنید متوجه منظور بنده خواهید شد

    نکته: درکشورهای توسعه یافته تکیه شرکت ها بر اساس لایسنس نیست بلکه بر اساس قوانین کپی رایت هست



    هر دو اهمیت دارند و بدون هم نمیتونن موفقیت ایجاد کنند.... همیشه یا اولین باش یا بهترین





    منم سوالی از شما دارم:
    بنظر شما خریداران نرم افزارهای حسابداری پیشرفته و چندین میلیونی (گاهی بیش از 100 میلیون) چه کسانی هستند؟؟؟
    همکاران سیستم رو هفت هشتا از نرم افزارای کرک شدشو دارم.البته واقعا ازش استفاده نمیکنم. اونایی که نرم افزارچند صد میلیونی میخوان نمیان پیش من و شما که. میدن به یه اشنا. همین چند وقت پیش پروژه پتروشیمی دستم بود منتها با واسطه پنجاه درصدی. چرا چون خواهرزاده مدیرعامل بود.بگذریم.
    الان تو شهر ما سی دی همکاران سیستم با پنج هزارتومن رایت میزنن میدن دست مردم. کار ما رو هم خراب کردن. جالبتر اینه که به عنوان صندوق فروشگاهی دارن میفروشنش

  16. #896
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    سلام.
    مشکل نرم افزار همکاران اینه که زبان برنامه نویسیش 17 سال هست که از رده خارج شده و شرکت سازندش 13 سال هست که ورشکست شده. واقعا با این برنامه کار کردین؟ اون ابله هایی که سیستم رو طراحی کردن ساده ترین تکنیک های گزارش گیری رو بلد نبودن و توی برنامشون باید برای دیدن ستون مانده یک صورت حساب 2 صفحه ای دقیقا 1 دقیقه منتظر query باشی.
    خیلی معذرت میخوام ولی واقعا هر کسی که نصب کنه از نظر من یک تختش کمه.

  17. #897
    کاربر دائمی آواتار c0mmander
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    خونمون D:
    پست
    563

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    تست رابط کاربری قسمت چت و پیام برنامه هوافرمان(هنوز در حال ساخت هست.و راه زیادی تا تکمیل شدن داره)

    ui_test.png

    اینجا هم یک ویدئو از نحوه عملکردش:
    http://as2.tabriz.asset.aparat.com/a...60p__14937.mp4

  18. #898
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,487

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط c0mmander مشاهده تاپیک
    تست رابط کاربری قسمت چت و پیام برنامه هوافرمان(هنوز در حال ساخت هست.و راه زیادی تا تکمیل شدن داره)

    ui_test.png

    اینجا هم یک ویدئو از نحوه عملکردش:
    http://as2.tabriz.asset.aparat.com/a...60p__14937.mp4

    به نظرم خوب کار کردی . اما این رنگ قرمز و آبی به زمینه مشکی نمیاد .

  19. #899
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط NasimBamdad مشاهده تاپیک
    به نظرم خوب کار کردی . اما این رنگ قرمز و آبی به زمینه مشکی نمیاد .
    رنگ قرمز که صرفا مربوط به آواتار اون کاربر هست و مال نرم افزار نیست
    اما در کل رنگ بندی نرم افزار باید بازنگری بشه

    زمینه روشن رو امتحان کنید احتمالا متحول بشه

  20. #900

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط golbafan مشاهده تاپیک
    سلام
    صحبت در مورد این مطلب بود که آقایreza_ali202000 پیشنهاد دادند که برنامه رو برای هر مشتری بطور مجزا کامپایل کنیم و یک سری موارد موارد مثل آدرس آن شرکت یا لوگوشو بطور استاتیک در سورس قرار بدیم!!!
    و اصلا بحث سر این نبود که همکاران سیستم خوب هست یا بد هست. قوی هست یا ضعیف و ... من صرفا مثالی آوردم برای اینکه ببینید شرکت های بزرگ و موفق هرگز اینکار رو نمیکنن چون هزینه های تولید و پشتیبانی بسیار بیشتر از هزینه های احتمالی ناشی از کرک نرم افزار خواهد شد
    صحبت شما مثل این میمونه که بگید چون آفیس براحتی کرک میشه پس مایکروسافت برای هر مشتری باید یک نسخه مجزا کامپایل کنه و مثلا در word اسم مشتری رو بصورت واترمارک بندازه روی صفحات

    البته اون "ابله ها" میلیاردها تومان از همون نرم افزار درآوردن و در تمام ایران نمایندگی دارن
    در ضمن من مثال های دیگه ای هم زدم...
    راهکاران نسخه جدید همکاران سیستم هست و همینطور سپیدار. من حسابداری نوسا رو هم مثال زدم و مثالهای بیشمار دیگه ای هم میشه زد
    شرکت های بزرگ و "ابله" زیادی هم نصب کردند و موفق بودند حالا دلیلشو نمیدونم شاید بقول شما "یک تختشون کمه" !!!
    موفق باشید
    ببینید اینکه شرکتی موفق بوده و هست و خواهد بود چندتا مقوله جدا هست. و اینکه شرکت یا شخصی رو که در حوزه ما و برتر از من نوعی هست بخوایم زیر سوال ببریم در واقع به نوعی حس حسادت رو میرسونه و تحقیر برای خودمون به بار میاره.
    ببینید همونطوری که کارها حیطه بندی شده پس هرکس توی حیطه خودش باید صحبت کنه. همونطوری که سیستم عامل ناسا مثلا یونیکس بلک هست و برای فرا محاسبات استفاده میشه و اگه این سیستم عامل رو به بازار بدن قطعا ورشکستگی نتیجش هست، پس شرکتی مثل همکاران سیستم نباید وارد مباحث شرکتهای کوچکتر بشه چرا که بستر شرکتهای کوچکتر زمین تا اسمون با شرکتهای بزرگتر تفاوت داره و قطعا نتیجه ای جز اظهار نظراتی شبیه دوستمون در پی نخواهد داشت.
    در رابطه با استاتیک بودن یا نبودن هم همینه. ایا این امکان برا بنده فراهمه که به شخصه هزارتا نسخه از یک نرم افزار رو بفروشم یا خیر.بله اگر دیدی مثل ماکروسافت باشه پس دینامیک بزارید. ماکروسافت دلیلهای مختلفی داره که سفت و سخت نمیگیره،یکیش اینه که فقط حضور داشته باشه. همین حضور داشتن یعنی عدم حضور رقبا و بسته شذدن ارتباط کاربر با رقبا.

  21. #901
    کاربر دائمی آواتار aliramazani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    38
    پست
    757

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    اینجا بحث بین برنامه نویسهاست. یکی میگه این رابط کاربری قدیمیه و مشتری باید از اون استفاده نکنه یکی میگه کرک شده استفاده میشه یکی میگه....
    ولی خودتون را جای مشتری بزارین نه جای برنامه نویس
    مشتری دیدم که اصلا نرم افزار طراحی جدید را قبول نداره و میگه من نمیتونم با این کار کنم و همون قدیمی را دوست داره یکی هست یه نظر دیگه داره
    در مورد نسخه کرک شده اینو بگم که مشتری به دنبال پشتیبانی هستش پس نگران کرک شدن هم نباشید

  22. #902
    کاربر دائمی آواتار c0mmander
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    خونمون D:
    پست
    563

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط NasimBamdad مشاهده تاپیک
    به نظرم خوب کار کردی . اما این رنگ قرمز و آبی به زمینه مشکی نمیاد .
    رنگ قرمز فقط برای رسیدن پیام جدید به کار گرفته شده.

  23. #903
    کاربر دائمی آواتار c0mmander
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    خونمون D:
    پست
    563

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط golbafan مشاهده تاپیک
    اما در کل رنگ بندی نرم افزار باید بازنگری بشه
    موافقم بعدا باید به کل رنگ بندی و تم فرم ها عوض میشه.(یک بخش تغییر تم و استایل پنجره ها برای کاستومایز کردن کاربرا قرار داده میشه)

    زمینه روشن رو امتحان کنید احتمالا متحول بشه
    باید یکم حاشیه دوپنل سایه بخوره و اینکه کد رنگ یکیشون متفاوت باشه با دیگری اما در کل با روشن شدن ظاهر بهتر شد. برنامه ش بیشتر شبیه به یک جعبه ابزار فان داره
    [من عکس نمیزارم چون الان بیشتر تمرکز روی تکمیل برنامه نویسی هاش هست]

  24. #904
    کاربر دائمی آواتار rahmatipoor
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    ---
    پست
    418

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط c0mmander مشاهده تاپیک
    تست رابط کاربری قسمت چت و پیام برنامه هوافرمان(هنوز در حال ساخت هست.و راه زیادی تا تکمیل شدن داره)

    ui_test.png

    اینجا هم یک ویدئو از نحوه عملکردش:
    http://as2.tabriz.asset.aparat.com/a...60p__14937.mp4

    سلام
    جدای از بحث ترکیب رنگ که دوستان گفتند ، من با اجازه تون یه مقدار فرم رو تغییر دادم . ببینید چطور شده :

    ui_test.png


    اینطوری هم میشه

    ui_test.png

  25. #905
    کاربر دائمی آواتار c0mmander
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    خونمون D:
    پست
    563

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط rahmatipoor مشاهده تاپیک

    سلام
    جدای از بحث ترکیب رنگ که دوستان گفتند ، من با اجازه تون یه مقدار فرم رو تغییر دادم .
    صاحب اختیاری اجازه لازم نیست این چه حرفیه...
    نقل قول نوشته شده توسط rahmatipoor مشاهده تاپیک
    ببینید چطور شده :



    اینطوری هم میشه
    اینم موافقم اصولیش همین هست که بر اساس طول تکس حباب با یک pad و نهایتش با یک طول مشخص قرار بگیره دقیقا مشابه همین تلگرام خودمون.

    برای اینکه یکم تغییر در طرح و شکل ایجاد بشه وایرفرم طرح رو این طور قرار دادم تا یکم با طرح های موجود تفاوت داشته باشه.

    رنگ بندی ها مشکل دارند. از اونجایی که فیچرهاشون قابل تغییره داخل مرحله نهایی رنگ بندی ها درست میشه.

    مثلا یکی از دوستان رنگ بندی فلت رو پیشنهاد داده بود:
    Capture.PNG

  26. #906
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط rahmatipoor مشاهده تاپیک
    میشه لطفا کلیت اون رو بگید؟؟؟
    سلام
    این موارد صرفا برای کارهای من اهمیت دارند
    البته دات نت مزیت های خیلی زیادی هم داره که باز برای کارهای من وقتی حساب کتاب میکنم میبینم اون معابش بیشتر میچربه

    - عدم پشتیبانی از مولتی پلتفرم
    - سرعت پایینتر نسبت به حالت نیتیو (برنامه ای رو با C#‎‎‎‎‎ و سپس C++‎‎‎‎‎ نوشتم برای شناسایی اثر انگشت. زمان لازم برای جستجو در C++‎‎‎‎‎ حدود 15 برابر بهتر شده بود)
    - سادگی بیش از حد برای انجام عملیات مهندسی معکوس
    - نیاز به نصب فریم فرک در ویندوزهای مختلف (فوت پرینت بزرگ)
    - ضعف در هندل کردن حافظه در سرعت های بالا (برای مثال نرم افزارهای شناسایی اثر انگشت نیاز دارند هزاران تصویر رو در ثانیه بارگیری کرده و حذف کنند. اگر بخوام از GC استفاده کنم سرعت برنامه شدیداً کم میشه و در غیر اینصورت هم حافظه درگیر خواهد شد)
    - شیئ گرایی محدود به ماهیت فریمورک
    - وابستگی به ماکروسافت درآینده
    - محدود شدن به هاست ها و سرورهای گرانقیمت ویندوزی
    - و مهم تر از همه محدود بودن به خود فریم ورک بیشتر از هر چیزی با کارهای من ناسازگاری دارد



    {دوستان عزیزی که حوزه کاریشون نرم افزارهای مبتنی بر دیتابیس هست (برای مثال نرم افزارهای ERP) لطفا این پست رو نادیده بگیرند}

  27. #907

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط golbafan مشاهده تاپیک
    سلام
    این موارد صرفا برای کارهای من اهمیت دارند
    البته دات نت مزیت های خیلی زیادی هم داره که باز برای کارهای من وقتی حساب کتاب میکنم میبینم اون معابش بیشتر میچربه

    - عدم پشتیبانی از مولتی پلتفرم
    - سرعت پایینتر نسبت به حالت نیتیو (برنامه ای رو با C#‎‎‎‎‎‎ و سپس C++‎‎‎‎‎‎ نوشتم برای شناسایی اثر انگشت. زمان لازم برای جستجو در C++‎‎‎‎‎‎ حدود 15 برابر بهتر شده بود)
    - سادگی بیش از حد برای انجام عملیات مهندسی معکوس
    - نیاز به نصب فریم فرک در ویندوزهای مختلف (فوت پرینت بزرگ)
    - ضعف در هندل کردن حافظه در سرعت های بالا (برای مثال نرم افزارهای شناسایی اثر انگشت نیاز دارند هزاران تصویر رو در ثانیه بارگیری کرده و حذف کنند. اگر بخوام از GC استفاده کنم سرعت برنامه شدیداً کم میشه و در غیر اینصورت هم حافظه درگیر خواهد شد)
    - شیئ گرایی محدود به ماهیت فریمورک
    - وابستگی به ماکروسافت درآینده
    - محدود شدن به هاست ها و سرورهای گرانقیمت ویندوزی
    - و مهم تر از همه محدود بودن به خود فریم ورک بیشتر از هر چیزی با کارهای من ناسازگاری دارد



    {دوستان عزیزی که حوزه کاریشون نرم افزارهای مبتنی بر دیتابیس هست (برای مثال نرم افزارهای ERP) لطفا این پست رو نادیده بگیرند}
    -در رابطه با عدم پشتیبانی بله حق با شما هست ولی کارای خوبی توی این زمینه ماکروسافت شروع کرده.
    -قطعا C++‎ برای اینحور کارها بهتر از C#‎ و همینطور دلفی هست. ولی باید دقت داشت که میشه توی C#‎ چند زبانه کار کرد. میتونید کلاسهاتون رو به C++‎ بنویسید و برای اون قسمت فراخونی کرد. ولی آیا دلفی این امکان رو داره!
    -منظورتون از سادگی در مهندسی معکوس چیه؟ یعنی با دلفی میشه مهندسی معکوس کرد با C#‎ نه?
    -فریم ورک چارچوب هس. مثل این میمونه که معایب دلفی بنویسیم نیاز به نصب ویندوز.
    -این مورد بستگی به نحوه برنامه نویسی شما داره. C#‎ حتی قوی تر از نرم افزار متلب عمل میکنه.
    - شی گرایی محدود به فریم ورک ؟! یکی از دلایل محبوبیت و قدرت C#‎ شی گرا بودنش هست اونم به طور کامل.
    -آیا دلفی به ماکروسافت وابسته نیست؟!
    -چون امنیت بالاتری نسبت به لینوکس داره برا همین گرونتره. ( رجوع شود به تعداد حملات موفق به سرورهای ویندوزی و لینوکسی)
    -مگه کارتون طراحی موشکه که با روحیه شما سازگاری نداره!

    خوب حالا دلفی که چند وقتی هست مولتی پلتفرم نیست. همونم وابسته به ویندوز و ماکروسافت هست که. طرفداراشو بشدت از دست داده.

  28. #908

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    سلام به دوستان عزیزم
    منم اوایل برنامه نویسیم خیلی روی ظاهر برنامه کار می کردم و از خیلی چیزا غافل شدم . پیشنهاد من اینه (البته شخصیه)
    ما برنامه نویسا یه چیزایی علاوه بر برنامه نویسی و مسائل تکنیکی باید یاد بگیریم

    1- برند سازی (خیلی مهمه) یعنی اینکه برای برنامتون تبلیغ کنید و یک برند با نام بزرگ بسازید . واقعا نیاز نیست برنامتون بزرگ باشه (قصد بی ارزش کردن کار دوستان رو ندارم خدای ناکرده ولی مثالش هلو ببینید چقدر فروش کرده)
    2- کاربر شما کمتر از یک سوم شما به جزئیات توجه می کنه اگه باورتون نمی شه از کاربراتون بپرسید پس زمینه نرافزارتون چه رنگه ؟ :)
    3- به طراحی برنامتون یه نظم خاص بدین یعنی کاربر بدونه همیشه با کلیک روی این آیکن توی تمام برنامه یه عمل انجام می شه و از تو در تو کردن پنجره ها خودداری کنید
    4- 80 در صد برنامه های محبوب در دنیا واقعا رنگ ولعاب خاصی نداره برای کاربر خیلی دلچسب تره که پنجره زود بازبشه تا اینکه زیبا باشه ! (مثال firefox و ایرانیش حسابداری نوسا و مال ایران با فروش خیلی زیاد ولی بدون رنگ و لعاب )
    5- خودتونو جای کاربر بزارید ، سیستم سفارش داده که چی بشه ... ؟ چی میخواد ؟ واقعا می بینید که اصلا رنگ و ظاهر جزو خواسته هاش بوده ؟ ... باید به خواسته هاش برسیم . من که تا حالا از کاربری نشنیدم بگه فلان برنامه خیلی باحاله چون پنجره هاش قشنگه !
    6- دسترسی همزمان به پنجره های مختلف
    7- قیمت بالا بودن نرم افزار (نرم افزارهاتون رو مفت نفروشین این کار نه به نفع شما است و نه کسی به این خاطر از شما تشکر می کنه و نه دیگه کسی ازتون می خره !!! ضریب سختی کارتون ، تلاشی که کردین که تابه اینجا برسین و هزینه ای که کردین رو در نظر بگیرید)
    8- با کاربراتون بشینید خودمونی حرف بزنید و نظرشون رو درباره برنامه های دیگه (نه برنامه خودتون) بپرسید خیلی چیزا دستگیرتون می شه .
    9- اینو همیشه در ذهن داشته باشید که کاربر تمرکزش روی کار خودش و چیزی که رئیسش ازش خواسته ، هست نه برنامه شما ...!

    ببخشید زیاده گویی کردم

  29. #909

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    دوستان به نظر شما بهترین طول و یا عرض


    جهت طراحی و کدنویسی چند پیکسل می باشد ؟



  30. #910

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    سلام بر اساتید عزیر
    من اولین برنامم در کل عمرمو نوشتم هنوز حیلی خیلی تازه کارم
    لطفا نظراتتون رو بگید تا بلکه تو نرم افزار های بعدی بهتر باشم
    Screenshot (64).jpg

  31. #911

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط SOU KA مشاهده تاپیک
    دوستان به نظر شما بهترین طول و یا عرض


    جهت طراحی و کدنویسی چند پیکسل می باشد ؟


    یه تناسبی به نام مستطیل طلایی وجود داره که اگه سرچ کنی پیداش می کنی بچه های عمران می تونن در این رابطه کمکت کنن

  32. #912
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    دوست گرامی برای شروع خوبه بعنوان اولین برنامه تبریک میگم.سعی کن بیشتر روی عملکرد نرم افزارد کار کنی تا ظاهر آن بعد از تجربیات بیشتر میتونی رو ظاهز برنامه هم کار کنی
    نام دکتر رو روی عنوان فرم ت اصلاح کن اشتباه املایی داره به نظر من.موفق باشید
    First,solve the problem then write the code

  33. #913
    کاربر دائمی آواتار ghasem110deh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,148

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط SOU KA مشاهده تاپیک
    دوستان به نظر شما بهترین طول و یا عرض


    جهت طراحی و کدنویسی چند پیکسل می باشد ؟


    http://ux.stackexchange.com/question...-designing-web

    http://ux.stackexchange.com/question...-a-form-layout

    http://www.hongkiat.com/blog/split-l...for-wordpress/

    عدد و رقم ثابتی نیست ... یه تناسب هست !

  34. #914
    کاربر دائمی آواتار juza66
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    هفت تپه - 7hill
    پست
    798

    Cool نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    با سلام


    بعد ا مدت ها بیکاری یک کار گیرم اومد طرحش اینه.. امیدوارم مورد پسند دوستان قرار بگیره.. صاحب کار راضیه.. :)

    چیز خاصی نداره فقط طرح کارهه


    http://bayanbox.ir/view/227250066575...noos-login.png

    http://bayanbox.ir/view/792542597964...MainAAdmin.png

    http://bayanbox.ir/view/736035957232...s-MAINuSER.png



    نمونه کارهام: avasoft.blog.ir

  35. #915
    کاربر دائمی آواتار aliramazani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    38
    پست
    757

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط juza66 مشاهده تاپیک
    با سلام


    بعد ا مدت ها بیکاری یک کار گیرم اومد طرحش اینه.. امیدوارم مورد پسند دوستان قرار بگیره.. صاحب کار راضیه.. :)

    چیز خاصی نداره فقط طرح کارهه


    http://bayanbox.ir/view/227250066575...noos-login.png

    http://bayanbox.ir/view/792542597964...MainAAdmin.png

    http://bayanbox.ir/view/736035957232...s-MAINuSER.png



    نمونه کارهام: avasoft.blog.ir
    طرحات قشنگن من کلا نمونه کارهاتو دوس دارم و سبک طراحیتو دوس دارم.
    Wpf هستش یا ویندوز فرم؟ ضمنا تاریخ شمسی تکس باکس بالا چه کامپوننتیه؟

  36. #916
    کاربر دائمی آواتار juza66
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    هفت تپه - 7hill
    پست
    798

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    قربانت نظر لطفته ... طرح و نظرات شما هم خوبن..

    کامپونت تویی سایت برنامه نویس یکی از دوستان سورس گذاشتن ماهم داریم استفاده می کنیم.
    طرح ها ویندوز فرمه ولی خیلی دوست دارم QT و WPF کار کنم متاسفانه کارم اجازه نمیده ...

  37. #917
    کاربر دائمی آواتار aliramazani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    38
    پست
    757

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط juza66 مشاهده تاپیک
    قربانت نظر لطفته ... طرح و نظرات شما هم خوبن..

    کامپونت تویی سایت برنامه نویس یکی از دوستان سورس گذاشتن ماهم داریم استفاده می کنیم.
    طرح ها ویندوز فرمه ولی خیلی دوست دارم QT و WPF کار کنم متاسفانه کارم اجازه نمیده ...
    اسم کامپوننت چیه؟
    در مورد qt هم یه توضیحی بده
    گوشه های فرمت گرد بود و ویتدوز فرم این قابلیتو نداره واسه همین پرسیدم یا کامپوننت یا wpf

  38. #918
    کاربر دائمی آواتار حسین.کاظمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    Microsoft Visual Studio
    پست
    652

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط aliramazani مشاهده تاپیک
    اسم کامپوننت چیه؟
    در مورد qt هم یه توضیحی بده
    گوشه های فرمت گرد بود و ویتدوز فرم این قابلیتو نداره واسه همین پرسیدم یا کامپوننت یا wpf
    در رابطه با زبان QT


    طراحی دوستمون بیشتر با کامپوننت دات نت بار است و در مورد گرد کردن فرم ها توی ویندوز فرم هم میشه اینکار را کرد ولی کد زیادی باید نوشت ولی شنیدم که نسخه جدید دات نت بار این قابلیت را دارد.

  39. #919
    کاربر دائمی آواتار aliramazani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    38
    پست
    757

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط حسین.کاظمی مشاهده تاپیک
    در رابطه با زبان QT


    طراحی دوستمون بیشتر با کامپوننت دات نت بار است و در مورد گرد کردن فرم ها توی ویندوز فرم هم میشه اینکار را کرد ولی کد زیادی باید نوشت ولی شنیدم که نسخه جدید دات نت بار این قابلیت را دارد.
    هم تلریک این قابلیتو داره هم دات نت بار هم جانوس هم دیو اکسپرس
    اینو میدونم
    چون واقعا و بی دلیل نمیخوام دیگه از کامپوننت استفاده کنم و البته wpf که به نظرم برای هر پروژه ای نیاز نیست از اون استفاده کرد.

  40. #920

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    ام کافی نت :


    http://dotnettech.ir/Home/MkfeeNet




    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

صفحه 23 از 44 اولاول ... 13212223242533 ... آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 14 دی 1394, 12:16 عصر
  2. آموزش: طراحی رابط کاربری پروژه + سورس
    نوشته شده توسط birtemp در بخش WPF
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 25 مرداد 1392, 23:45 عصر
  3. پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 26 فروردین 1391, 15:51 عصر
  4. طراحی رابط کاربری نرم افزار هایتان به چه شکل است ؟
    نوشته شده توسط sara66 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 05 دی 1390, 17:34 عصر
  5. طراحی رابط کاربری GUI
    نوشته شده توسط linux در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 20 بهمن 1384, 19:05 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •