صفحه 32 از 42 اولاول ... 223031323334 ... آخرآخر
نمایش نتایج 1,241 تا 1,280 از 1746

نام تاپیک: طراحی رابط کاربری - UserInterface

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #1
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    سلام. خیلی هم عالی!
    البته بنده چون نتونستم تصاویر تمامی بخش ها رو ببینم بنابراین قضاوت کاملی نکردم و بر اساس حدس و گمان برخی موارد رو متذکر شدم.

    در مورد شماره 6 از بخش ux البته بنده روش توضیع در سیستم شما رو نمیدونم و اینکه آیا مسیج های سامانه برای تحلیل به یک سرور مرکزی میرن یا نه بصورت کلاستری منتقل و سپس جمع بندی میشن؟
    اگز همه به یک سرور مرکزی برن نیازی به نمودارهای سازمانی (org. chart) نیست. اما اگر سیستم انتقال و جمع بندی پیامها بصورت خوشه بندی هست میتونید از این نمودار ها برای نمایش وضعیت کلی سامانه بهره ببرید
    البته در هر صورت اگر شبکه توضیع محاسبات بصورت دیاگرام دیده بشه و پردازش هر سرور بصورت گرافیکی مشاهده بشه فکر میکنم کار قشنگی هست...

    باتشکر

    cluster-components-1.png
    آخرین ویرایش به وسیله golbafan : شنبه 09 اردیبهشت 1396 در 15:42 عصر

  2. #2
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان
    اول اینکه بخاطر بی کیفیت بودن عکس معذرت خواهی میکنم چون برنامه تقریبا تجاری هست و هنوز به فاز عملیاتی نرسیده
    این برنامه تایمر کافی نت هست که اگر خدا بخواد بعد از امتحاناتم عملیاتیش میکنم
    نکته:
    دوستان سعی کنید همونطور که دیگر دوستان گفتن تا اونجایی که می تونید UI و UX رو با دقت پیاده سازی کنید
    تا اونجایی که می تونید نرم افزار رو یکدست و ساده بسازید چون زیبایی در سادگی و هماهنگی تمامی فرم ها با یکدیگر است

    لطفاً نظرتون رو درباره عکس بگید
    پیشاپیش مرسی از نظراتتون
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط danialafshari مشاهده تاپیک
    لطفاً نظرتون رو درباره عکس بگید
    پیشاپیش مرسی از نظراتتون
    سلام
    طراحی نسبتا خوبی داره

    چند پیشنهاد:
    1- بهتر بود بجای سبز کردن یک نقطه کوچک روی مانیتور، کل صفحه مانیتور سبز میشد!
    photo_2017-04-29.jpg

    2- قسمت پایین جدول که اطلاعات رکورد رو نمایش میدید نیاز به بهینه سازی داره. خیلی از موارد دارن تکراری نمایش داره میشن!
    3- روی جانمایی کلیدهای عملیاتی بیشتر دقت کنید.
    4- لزومی نمیبینم از کلید (محاسبه هزینه) استفاده بشه. تمامی موارد محاسباتی میتونه خودکار باشه و کلید ثبت در کنار کلید چاپ فاکتور هم میتونه موجود نباشه.
    5- قسمت مربوط به ثبت سیستم فعال میتونه موجود نباشه و در صورت لزوم (هنگام فعال شدن هر سیستم) با فرم جداگانه ای نمایش داده بشه.
    6- کاش بجای دیدن کل گزارشات سیستم، در این فرم فقط سیستم های فعال رو در جدول میدیدیم
    7- اگر کافینت ما 25 تا کلاینت داشته باشه چطور میشه؟
    8- عبارت (سیستم فعال است) در مانیتورها خیلی عبارت طولانی ای هست
    9- یک مقدار به ایده های طراحی موبایل دقت کنید و برنامه خودتون رو ساده تر کنید
    آخرین ویرایش به وسیله golbafan : یک شنبه 10 اردیبهشت 1396 در 14:21 عصر

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار aliramazani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    38
    پست
    757

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط danialafshari مشاهده تاپیک
    با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان
    اول اینکه بخاطر بی کیفیت بودن عکس معذرت خواهی میکنم چون برنامه تقریبا تجاری هست و هنوز به فاز عملیاتی نرسیده
    این برنامه تایمر کافی نت هست که اگر خدا بخواد بعد از امتحاناتم عملیاتیش میکنم
    نکته:
    دوستان سعی کنید همونطور که دیگر دوستان گفتن تا اونجایی که می تونید UI و UX رو با دقت پیاده سازی کنید
    تا اونجایی که می تونید نرم افزار رو یکدست و ساده بسازید چون زیبایی در سادگی و هماهنگی تمامی فرم ها با یکدیگر است

    لطفاً نظرتون رو درباره عکس بگید
    پیشاپیش مرسی از نظراتتون
    شما که استاد مایی
    طرحت خوب و قشنگه من که پسندیدم

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    سلام
    نرم افزار داره به آخرای مرحله (نمایش/ضبط) میرسه. هنوز پیاده سازی ماژول های شناسایی چهره و پلاک و تشخیص حرکت مونده.
    من خوشحال میشم در رابطه با ui و ux از نظرات و ایده های شما استفاده کنم

    باتشکر
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  6. #6

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط golbafan مشاهده تاپیک
    سلام
    نرم افزار داره به آخرای مرحله (نمایش/ضبط) میرسه. هنوز پیاده سازی ماژول های شناسایی چهره و پلاک و تشخیص حرکت مونده.
    من خوشحال میشم در رابطه با ui و ux از نظرات و ایده های شما استفاده کنم

    باتشکر
    عالی با دلفی یا دانت؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط Helpco مشاهده تاپیک
    عالی با دلفی یا دانت؟
    با سلام
    اینترفیس نرم افزار با دلفی نوشته شده است. ماژولها به زبان سی++ و در قالب dll هستند.
    برای اینترفیس از کامپوننت های devexpress کمک گرفتم

  8. #8

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط golbafan مشاهده تاپیک
    با سلام
    اینترفیس نرم افزار با دلفی نوشته شده است. ماژولها به زبان سی++ و در قالب dll هستند.
    برای اینترفیس از کامپوننت های devexpress کمک گرفتم
    ازdll میشه داخل دانت استفاده کرد؟
    امکان اشتراک گذاری هست؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط Helpco مشاهده تاپیک
    ازdll میشه داخل دانت استفاده کرد؟
    امکان اشتراک گذاری هست؟
    بله اما نیاز به نوشتن wrapper برای دات.نت داره

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    1,185

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    سلام. دوستان لطفا در خصوص رنگ بندی فرم ها نظر بدند.
    frm1.png

    تغییرات رنگ زمانی که ماوس روی دکمه قرار می گیره
    frm2.png

    کادرهای پیغام در برنامه که امکان کپی گرفتن متن در حافظه هم داره
    frm3.png

    مشکل فعلی من انتخاب فونت هستش. در حال حاضر از B Koodak استفاده کردم ولی گمان میکنم بد خوانده میشه. اگر فونت خوب پیشنهاد بدید ممنون میشم

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار aliramazani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    38
    پست
    757

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط mmbguide مشاهده تاپیک
    سلام. دوستان لطفا در خصوص رنگ بندی فرم ها نظر بدند.
    frm1.png

    تغییرات رنگ زمانی که ماوس روی دکمه قرار می گیره
    frm2.png

    کادرهای پیغام در برنامه که امکان کپی گرفتن متن در حافظه هم داره
    frm3.png

    مشکل فعلی من انتخاب فونت هستش. در حال حاضر از B Koodak استفاده کردم ولی گمان میکنم بد خوانده میشه. اگر فونت خوب پیشنهاد بدید ممنون میشم
    فونت یکان را هم یه تستی بکنید

  12. #12

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    اگه ممکنه به سوالات زیر پاسخ بدید:
    از چه کامپوننتی استفاده کردید ؟
    تکس باکس؟
    رنگ بندی بالا و پایین چطور ایجاد شده؟
    دکمه ها چی هستن؟
    برای دکمه های close , minimaize وو.. از چه چیزیاستفاده شده؟

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    1,185

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    تمام کامپوننت ها رو خودم در محیط دات نت ساختم و از هیچ کامپوننت از پیش آماه ای استفاده نشده است. انشاالله پس از تکمیل پروژه و رفع اشکال تمام کامپوننت ها تمام اونها را در اختیار دوستان قرار می دم.

    در TextBox ها ویژگی های جدید که وجود داره اینه که میتونید یک تصویر به عنوان آیکن انتخاب کنید و به عنوان آیکن در سمت چپ و یا راست داخل کادر قرار بگیره. حتی نوع ورودی رو بصورت یک Property میتونید تعیین کنید. عدد، حروف، ایمیل و...

    وقتی از فرم ها استفاده میکنید ویژگی های اون در دسترس کاربر هسش تا در زمان ظراحی رنگ بندی اون رو تغییر بده. در این فرم ها امکان انتخاب یک آیکن به عنوان آیکن برنامه وجود داره که میتونه در سمت راست و یا چپ قرار بگیره و عنوان فرم رو میتونید در ویژگی جدید فرم بنویسید و در بالا مشاهده کنید که در فرم نمونه پاک کردم.

    دکمه ها از نوع Button هستند که تنظیمات رنگ روی اون انجام شده.

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار حسین.کاظمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    Microsoft Visual Studio
    پست
    652

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    سلام دوستان؛ عکس هایی از محیط برنامه ام که بدون هیچگونه کامپوننت آماده ایی ساختم میزارم ؛منتظر پیشنهادات و انتقاداتون صمیمانه و با آغوش باز هستم





















    آخرین ویرایش به وسیله حسین.کاظمی : شنبه 16 اردیبهشت 1396 در 18:43 عصر

  15. #15
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,487

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط حسین.کاظمی مشاهده تاپیک
    سلام دوستان؛ عکس هایی از محیط برنامه ام که بدون هیچگونه کامپوننت آماده ایی ساختم میزارم ؛منتظر پیشنهادات و انتقاداتون صمیمانه و با آغوش باز هستم














    عکس هات باز نمیشن . یه جا دیگه آپلود کن !

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار حسین.کاظمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    Microsoft Visual Studio
    پست
    652

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    ببخشید
    جایی دیگه آپلود کردم!!!!

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط حسین.کاظمی مشاهده تاپیک
    سلام دوستان؛ عکس هایی از محیط برنامه ام که بدون هیچگونه کامپوننت آماده ایی ساختم میزارم ؛منتظر پیشنهادات و انتقاداتون صمیمانه و با آغوش باز هستم
    سلام
    خیلی از این پست گذشته و کسی تاپیک رو بالا نیاورده. قبل از اینکه به پست شما بپردازم فکر میکنم بهتره یک تذکری به خودم بدم...
    ما یکی از اشکالاتمون همیشه اینه که بیشتر از اینکه نگاهمون به کار ، سخن و هنر باشه بیشتر نگاهمون به اینه که چه کسی این کار یا حرف رو زده است. برای همین ممکنه برای پست های معمولی یک آدم معروف کلی لایک و کامنت بزاریم ولی برای کارهای ارزشمند یک مهندس خلاق و گمنام هیچ توجهی نکنیم.
    بنابراین من سعی میکنم اگر طرح های عزیزان خوب یا ضعیف هست، صادقانه مواردی رو که باعث پیشرفت مهندسان عزیز کشور بشه رو بگم.

    خب حالا طراحی حسین آقای کاظمی:
    با توجه به این که از کامپوننت ها استفاده نشده معلومه خیلی بابتش زحمت کشیده شده. برنامه بزرگی باید باشه!
    بنظر میرسه سرعت بالایی در رندر GUI داره و همین خودش نکته مثبت در UX هست.

    چند تا پیشنهاد به نظرم رسید که بگم:
    1- اگر سمت طراحی فلت میرید باید خیلی روی مبحث رنگ دقت کنید. حتما از رنگ های پالت متریال دیدن کنید. ترکیب رنگ ها ، تون رنگ و کنتراست رو با دقت انتخاب کنید.
    https://www.materialpalette.com

    2- سعی کنید تا جای امکان فرم ها رو خلوت کنید.

    3- از آیکون های رنگی استفاده کنید. آیکون های همرنگ و یکنواخت جالب نیست.
    https://icons8.com/c/flat-color-icons

    4- نسبت به جانمایی کنترل ها و ایجاد تقارن هم دقت کنید


    پ.ن.
    تعداد زیادی از فرم هاتون رو گزاشتید که هرکدوم یک پست جداگانه رو میطلبه. امیدوارم سایر دوستان هم با ارسال نظر کمک کنند

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار حسین.کاظمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    Microsoft Visual Studio
    پست
    652

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط golbafan مشاهده تاپیک
    سلام
    خیلی از این پست گذشته و کسی تاپیک رو بالا نیاورده. قبل از اینکه به پست شما بپردازم فکر میکنم بهتره یک تذکری به خودم بدم...
    ما یکی از اشکالاتمون همیشه اینه که بیشتر از اینکه نگاهمون به کار ، سخن و هنر باشه بیشتر نگاهمون به اینه که چه کسی این کار یا حرف رو زده است. برای همین ممکنه برای پست های معمولی یک آدم معروف کلی لایک و کامنت بزاریم ولی برای کارهای ارزشمند یک مهندس خلاق و گمنام هیچ توجهی نکنیم.
    بنابراین من سعی میکنم اگر طرح های عزیزان خوب یا ضعیف هست، صادقانه مواردی رو که باعث پیشرفت مهندسان عزیز کشور بشه رو بگم.

    خب حالا طراحی حسین آقای کاظمی:
    با توجه به این که از کامپوننت ها استفاده نشده معلومه خیلی بابتش زحمت کشیده شده. برنامه بزرگی باید باشه!
    بنظر میرسه سرعت بالایی در رندر GUI داره و همین خودش نکته مثبت در UX هست.

    چند تا پیشنهاد به نظرم رسید که بگم:
    1- اگر سمت طراحی فلت میرید باید خیلی روی مبحث رنگ دقت کنید. حتما از رنگ های پالت متریال دیدن کنید. ترکیب رنگ ها ، تون رنگ و کنتراست رو با دقت انتخاب کنید.
    https://www.materialpalette.com

    2- سعی کنید تا جای امکان فرم ها رو خلوت کنید.

    3- از آیکون های رنگی استفاده کنید. آیکون های همرنگ و یکنواخت جالب نیست.
    https://icons8.com/c/flat-color-icons

    4- نسبت به جانمایی کنترل ها و ایجاد تقارن هم دقت کنید


    پ.ن.
    تعداد زیادی از فرم هاتون رو گزاشتید که هرکدوم یک پست جداگانه رو میطلبه. امیدوارم سایر دوستان هم با ارسال نظر کمک کنند


    ممنون از پاسخ صادقانتون......

    درمورد رندرgui باید بگم که برنامه هم با اینکه فرم زیاد داره ولی از سرعت بالایی برخورداراست....همین باعث شده که استفاده از این برنامه را همکارانمو راضی کنه...
    و اینکه بله زحمت زیاد کشیدم و میشه تقریبا بگیم برنامه بزرگی است.......
    خب من تنها مشکلم اینکه توی قسمت تطبیق رنگ مشکل دارم نمیدونم چیکار باید کنم.......
    و در مورد خلوتی فرم ها هم باید بگم که بعضی از فرم ها واقعا آیتم های زیادی دارند و تا اونجایی که تونسم دسته بندیشون کردم و در یک فرم قراردادم که از دید کاربر پنهان نباشه و یادش نره باید ثبت بشه...
    در مورداستفاده از رنگی بودن آیکون ها باید بگم که نسخه قبلی این برنامه کلا طرح و رنگش فرق میکرد و از آیکون های رنگی اتسفاده کرده بودم و این کار باعث شده بود که کاربران ی دید تمسخر به برنامه داشته باشند و اینکه بعضا میگفتند دفتر نقاشی یا برنامه ماکه گیچ میشیم وقتی میخاییم با این برنامه کار کنیم بخاطر همین مجبور شدم در کل فرم های برنامه از آیکون های همرنگ و ثابت اسفاده کنم که کاربر با دوبار دیدن مثلا عکس پرینتر متوجه بشه که با این دکمه میشه گزارش تهیه کرد و......
    در مورد گزینه 4 اگه ممکن است بفرمایید کجا ها کنترل هام تقارن ندارند تا برطرفش کنم......

    ممنون از همگی

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    سلام
    با توجه به تصویری که ارسال کردم میتونید جاهایی رو که تقارن (یعنی مکان کنترل ها، سایز مساوی، فاصله مساوی از همدیگر، تراز بودن نوشتارها و ...) رعایت نشده پیدا کنید.
    این در مورد سایر تصاویر هم صدق میکنه

    1.jpg

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نمونه دوم از عدم رعایت تقارن: (لطفا به خطکشی هایی که در این پستها میزارم بصورت تک به تک دقت کنید)

    2.jpg

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    اینجا فکر کنم اصلا توجه نکردید

    4.jpg
    آخرین ویرایش به وسیله golbafan : چهارشنبه 27 اردیبهشت 1396 در 14:17 عصر

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    توجه کنید به طراحی جداول

    5.jpg

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    اینجا فرم خیلی نامرتب و نا متقارن شده:

    6.jpg

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    مواردی رو که خدمتتون گفتم رو اصلاح کنید و تمامی متن ها رو راست چین کنید. (همچنین رادیوکنترل های فرم ثبت معرفی نامه)

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار حسین.کاظمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    Microsoft Visual Studio
    پست
    652

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط golbafan مشاهده تاپیک
    مواردی رو که خدمتتون گفتم رو اصلاح کنید و تمامی متن ها رو راست چین کنید. (همچنین رادیوکنترل های فرم ثبت معرفی نامه)
    خیلی خیلی خیلی ممنونم ازتون ، چقدر مشکل داشتم فک کنم نمره 10هم به زور بگیرم با این اوصاف
    چشم استاد اصلاحشون میکنم حتما حتما

  26. #26

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    اینم چند تا نمونه از من
    چند تای آخر برنامه تحت داس هستش به زبان کیو بیسیک مربوط به حدود 17 سال پیش و جالبه که الان بعد از این همه مدت اینترفیبس رایج برنامه ها داره به همون زمان داس برمیگرده (مقایسه اینترفیس مترو ویندوز 8 و 10 با داس)
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : شنبه 06 خرداد 1396 در 08:51 صبح
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  27. #27
    کاربر دائمی آواتار saba664
    تاریخ عضویت
    شهریور 1396
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    37
    پست
    147

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط vbhamed مشاهده تاپیک
    اینم چند تا نمونه از من
    چند تای آخر برنامه تحت داس هستش به زبان کیو بیسیک مربوط به حدود 17 سال پیش و جالبه که الان بعد از این همه مدت اینترفیبس رایج برنامه ها داره به همون زمان داس برمیگرده (مقایسه اینترفیس مترو ویندوز 8 و 10 با داس)
    فرم نرم افزار اسکان رو چجوری طراحی کردین؟ فتوشاپ یا عکس دانلود کردین پس زمینه زدین؟ حالت دکمه هاش رو با چی طراحی کردین؟

    کاش همه ی اساتید در هر پستی که عکس از طراحی فرمشون رو میذارن همونجا توضیح مختصری در رابطه با ابزارها و چگونگی ساخت فرمشون و اینکه از چه روشی رفتن تا فرم به این زیبایی درست شده برای ما مبتدی ها بدن

    با تشکر
    آخرین ویرایش به وسیله saba664 : دوشنبه 13 شهریور 1396 در 12:20 عصر

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    1,185

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    جناب vbhamed در تصویر دوم و در ستون نام خانوادگی از چه فونتی استفاده کردید؟

  29. #29

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    سلام
    فونت ایران رو جستجو کنید
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  30. #30
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    بنظر بنده اگر نرم افزارهای مختلف رو در پست های جداگانه مطرح کنید بهتره

  31. #31

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    سلام من برای دانش اموزام میخام یه برنامه حضور غیاب طراحی کنم که هر روز که میرم سر کلاس اوهارو حضور غیاب کنم، اگر ممکنه طرح های ui خودتون رو قرار بدید یا یه کانسپتی چیزی بزارید میخام عملیات حضورغیاب خیلی سریع انجام بشه ینی رابط کاربری جوری باشه سرعت کارکردن رو بهمراه داشته باشه

  32. #32
    کاربر دائمی آواتار shahryari
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    آذربايجان
    سن
    40
    پست
    1,237

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    یاد نرم افزارهای تحت داس بخیر(این تصاویر رو از نت پیدا کردم)

    rgpsnapshot2.jpg
    ravan.jpg
    31.jpg

  33. #33

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    زمانی که فرم حاشیه نداره و خودمون برای فرم تایتل درست کردیم چطوری فرم رو در زمان اجرا جابجا کنیم یعنی درگ کنیم؟

  34. #34
    کاربر دائمی آواتار حسین.کاظمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    Microsoft Visual Studio
    پست
    652

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط hamix666 مشاهده تاپیک
    زمانی که فرم حاشیه نداره و خودمون برای فرم تایتل درست کردیم چطوری فرم رو در زمان اجرا جابجا کنیم یعنی درگ کنیم؟


    سلام به شما دوست عزیز

    نمیدونم شما جای مناسبی سوال نکردید یا اینکه من هم جای نامناسبی دارم جوابت را میدم ولی بهرحال ؛ابتدا شما این کد را در قسمتی که ذکر کردم بنویسید



    public partial class frm : Form
    {
    ////////[DllImport("user32.dll")]
    ////////static extern int ReleaseCapture();
    ////////[DllImport("user32.dll", EntryPoint = "SendMessageA")]
    ////////static extern int SendMessage(int hwnd, int wMsg, int wParam, object lParam);
    ////////private const int WM_NCLBUTTONDOWN = 161;


    خب بعدش در رویدادmouseDown فرمت این کدرا بنویسید


    private void frm_MouseDown(object sender, MouseEventArgs e)
    {
    //try
    //{
    // this.Cursor = Cursors.NoMove2D;
    // ReleaseCapture();
    // SendMessage(this.Handle.ToInt32(), WM_NCLBUTTONDOWN, 2, 0);
    // this.Cursor = Cursors.Default;
    //}
    //catch { }
    }






    موفق باشید

  35. #35

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    سلام
    به کمک توابع api

        ReleaseCapture
    SendMessage obj.hwnd, &HA1, 2, 0&
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  36. #36

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط vbhamed مشاهده تاپیک
    سلام
    به کمک توابع api

        ReleaseCapture
    SendMessage obj.hwnd, &HA1, 2, 0&
    میشه بیشتر توضیح بدین؟
    من یم لیبل بالای فرم دارم که داکتش تاپ هست می خوام وقتی کاربر روی اون کلیک کرد بتونه فرم رو جابجا کنه نه روی هر جای فرم چون الا دارم اینکار رو با کد زیر انجام می دم دقیقا مثل فرم های پیش


     protected override void OnMouseDown(MouseEventArgs e)

    {
    base.OnMouseDown(e);
    if (e.Button == MouseButtons.Left)
    {
    this.Capture = false;
    Message msg = Message.Create(this.Handle, 0XA1, new IntPtr(2), IntPtr.Zero);
    this.WndProc(ref msg);
    }
    }
    فرض

  37. #37

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    سلام
    خب شما چک کن هر موقع ماوس روی اون لیبل کلیک کرد بعد توابع فوق رو فراخونی کن
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  38. #38

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط vbhamed مشاهده تاپیک
    سلام
    خب شما چک کن هر موقع ماوس روی اون لیبل کلیک کرد بعد توابع فوق رو فراخونی کن
    میشه کامل کدش رو بنویسی برای حالتی که روی لیبیل کلیک راست موس رو نگه داشت بتونه فرم رو جابجا کنه

  39. #39

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    سلام
    شرمنده، ظاهرا کد شما سی شارپ هستش و منم سی شارپ کار نمیکنم
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  40. #40

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    سلام اگر نظری دارید ممنون میشم بشنوم.

صفحه 32 از 42 اولاول ... 223031323334 ... آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 14 دی 1394, 12:16 عصر
  2. آموزش: طراحی رابط کاربری پروژه + سورس
    نوشته شده توسط birtemp در بخش WPF
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 25 مرداد 1392, 23:45 عصر
  3. پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 26 فروردین 1391, 15:51 عصر
  4. طراحی رابط کاربری نرم افزار هایتان به چه شکل است ؟
    نوشته شده توسط sara66 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 05 دی 1390, 17:34 عصر
  5. طراحی رابط کاربری GUI
    نوشته شده توسط linux در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 20 بهمن 1384, 19:05 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •