صفحه 38 از 44 اولاول ... 283637383940 ... آخرآخر
نمایش نتایج 1,481 تا 1,520 از 1746

نام تاپیک: طراحی رابط کاربری - UserInterface

  1. #1481

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    سلام اقای اشتیانی ممنون میشم راجب این رابط کاربری من هم اگر نظر یا پیشنهادی دارین بگین، برنامه 3 حالت تم روشن،بنفش، تیره داره
    1.jpg2.jpg3.png4.png5.png

  2. #1482

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    DAFTAR.jpg اینم یه نمونه دیگه

  3. #1483

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط user18 مشاهده تاپیک
    DAFTAR.jpg اینم یه نمونه دیگه
    با سلام، ضمن تشکر از زحماتی که کشیدین.
    طرح‌های شما رو من توی این چند صفحه بارها دیدم. با اینکه اساتید هم بهش انتقاد کردن اما نمی‌دونم دلیل اصرار کردن شما برای این طرح‌ها چه چیزی هست!!!

    به هر حال از دو حالت خارج نیست:

    1. واقعا شما با قوانین UI/UX آشنا نیستید.
    2. واقعا کسی پیدا نمی‌شه که با این قوانین آشنا بشه و یه نظری بده تا شما هم به اشتباه خودتون پی‌ببرید.


    طرح‌های بعضی از دوستان واقعا جای تحسین داره اما با این حال می‌تونن بهتر هم طراحی کنن چون توی WPF امکانش فراهم هست.
    شما هم از همین فناوری‌ها استفاده می‌کنید اما فارغ از اینکه حتی استاندارد ساده‌ی رنگ بندی رو رعایت کرده باشید! آخه کجای دنیا بک گراند زرد رو انداختن پشت یه فرم کاربردی؟ توصیه می‌کنم به نمونه‌های موجود در سایت dribbble.com الگو بگیرید.


    • این لیست آیتم‌ها چرا باید اینطور بد ترکیب همراه با فونت ضخیم پیاده سازی بشن؟
    • این کاشی کارت‌هایی که پایین آورده شده چرا به اون بزرگی فقط با عدد مشخص شده؟
    • بالا قسمت فیلتر و جستجو طوری هست که انگار غیر فعاله! (دلیلش تضاد رنگ بندی هست)
    • نوار کناری برنامه مثل دفترچه تلفن مثلاً قراره حس سه بُعدی رو به کاربر بده؟
    • هیچوقت فونت ضخیم داخل مقدار فیلد‌ها اعمال نکنید! اشتباهه.
    • قوانین رنگ بندی، ترکیب بندی، لایه بندی رو هم در نظر بگیرید.

    من این نمونه‌ها رو همین الان از همین سایتی که پیشنهاد دادم جستجو کردم بررسی کنید تا متوجه ایرادات طرح خودتون بشید.



    سخن آخر که خواهشاً تا زمانی که از قوانین تجربه و رابط کاربری پیروی نمی‌کنید هیچ طرحی رو برای بقیه پیشنهاد ندین. چون همین سبک اشتباه رو یاد می‌گیرن.
    آخرین ویرایش به وسیله کامبیز اسدزاده : چهارشنبه 23 آبان 1397 در 11:02 صبح

  4. #1484

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    شما با تجربه و استاد مایی من قصدم این نبود که این طرح ها رو به بقیه پیشنهاد بدم به هر حال اینم یه طرحه زیبایی های خاص خودشو داره با تشکر

  5. #1485

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    DAFTAR2.jpg رنگ زیاد مهم نیست مهم نوع طرح هست رنگ رو میشه زودی تغییر داد دوست من

  6. #1486
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,487

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    هیچ زیبایی نمی بینم . به نظرم وقتتون رو تلف نکنید . اصلا کاربر پسند نیست و واقعا کاربر رو خسته میکننه . اصول طراحی فرم رعایت نشده

    یاد ویندوز XP می افتم که تازه اومده بود

  7. #1487

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    style.jpg اینم یه نمونه دیگه

  8. #1488

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    daftar4.jpg یکم رنگ بندی رو تغییر دادم رو فونت ها یه ذره کار کردم نمیدونم دیگه چطور شد
    آخرین ویرایش به وسیله user18 : پنج شنبه 24 آبان 1397 در 00:26 صبح

  9. #1489

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط user18 مشاهده تاپیک
    daftar4.jpg یکم رنگ بندی رو تغییر دادم رو فونت ها یه ذره کار کردم نمیدونم دیگه چطور شد



    دوست گرامی اگر اصرار بر نگه داشتن این طرح دارین و نمیخواین از حداقل اصول طراحی پیروی کنید،
    پس بی زحمت یه چنتا فنر فلزی مانند هم برای پنل کناری که کج هست هم طراحی کنید تا بیشتر شبیه دفترچه یادداشت بشه!

  10. #1490

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط user18 مشاهده تاپیک
    daftar4.jpg یکم رنگ بندی رو تغییر دادم رو فونت ها یه ذره کار کردم نمیدونم دیگه چطور شد
    سلام
    اون فرم کج سمت راست رو کلا حذف کنید اصلا زیبا نیست و کاملا غیر حرفه ای، برای نمایش اطلاعات هر موقع دابل کلیک کرد یا Enter زد یا ...، یک فرم جدید روی همین فرم نمایش بدید
    زمینه فرم اصلی رو سفید کنید
    برای Grid هم شبیه نمونه هایی درستش کنید که آقای اسدزاده فرستادن، نه اینطوری با زمینه تیره و فونت تیتر و رنگ ناخوانا (فونت صمیم و ایران و ... خوبه و حتما فونت ها رو عوض کنید که خیلی تاثیر داره)
    سایه ها (Shadow) رو کلا و حتما حذف کنید چه سایه زمینه متنها چه عکس و فرم و ...
    اون سه تا باکس سفید پایین رو ارتفاعش رو کم کنید و در عوض ارتفاع لیست رو زیاد کنید
    باکسهای دور قسمتهای جستجو رو پر رنگ تر کنید که غیر فعال به حساب نیان
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  11. #1491

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    daftar5.jpg نمیدونم چطور شد یکم کارهایی که گفتی رو روش اعمال کردم اون فرم کج رو حتما میخام باشه گزاشتم که بشه باز و بستش کرد کاربر اگه نخواست میبندتش

  12. #1492

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط user18 مشاهده تاپیک
    daftar5.jpg نمیدونم چطور شد یکم کارهایی که گفتی رو روش اعمال کردم اون فرم کج رو حتما میخام باشه گزاشتم که بشه باز و بستش کرد کاربر اگه نخواست میبندتش
    بهتر شد

    رنگ متن لیست هنوز کمرنگه، میتونید یک سطر در میون رنگ زمینه رو متفاوت بزنید البته فقط یک رنگ کمرنگ

    فرم کج رو هم اگر حتما میخواین باشه صافش کنید و معمولی، اینطوری واقعا مبتدیانه و بچه گانه است، هر چند نبودنش خیلی بهتر از بودنشه

    فرمتون یک نوار عنوان حداقل دو خطی هم داشته باشه بهتره
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  13. #1493
    کاربر دائمی آواتار ebrahim.rayatparvar
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    https://www.youtube.com/c/zangclass
    پست
    714

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط user18 مشاهده تاپیک
    daftar5.jpg نمیدونم چطور شد یکم کارهایی که گفتی رو روش اعمال کردم اون فرم کج رو حتما میخام باشه گزاشتم که بشه باز و بستش کرد کاربر اگه نخواست میبندتش
    سلام دوست من نسبت به طراحی اولت با تغییری دادی باید خودت هم دیدی چقدر تغییر کرده طراحیت خیلی خوب شده حالا 3 المان پایین که داری رو بگیر از نظر عرضی به 3 قسمت تقسیم کن و طوری که کل عرض گریدت رو بگیره و از نظر ارتفاع و سایز کنترل های داخلی کمی کوچیکتر کن که از حالت یوقوری در بیاد. فرم کناریتو که اصلا درک نکردم چرا اینجور طراحی کردی در صورتی که میتونستی به صورت ساده خیلی زیباتر طراحیش کن. تو بخش هدار فرمت یه احساس بدی داره که یه چیزی نیست یهو 2تا کنترل امده بالا که جالب نیست. البته نظر شخصیه منه دوستان پیشنهاد های بهتری میدن حتما
    آخرین ویرایش به وسیله ebrahim.rayatparvar : یک شنبه 27 آبان 1397 در 18:15 عصر

  14. #1494

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    برنامه کنسول و کراس پلتفرم، سی شارپ، دات نت کور
    4.png

  15. #1495

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    یک فرم دیگه 1.jpg

  16. #1496
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    372

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط user18 مشاهده تاپیک
    DAFTAR.jpg اینم یه نمونه دیگه

    خیلی هم عالی

    چشم بد از تو دور بشه الهی
    چشم حسودا کور بشه الهی

  17. #1497
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    سلام
    قسمت شیب دار رو کلا تغییر بدید
    اصلا برای کاربران جالب نیست که نوشته ها شیب دار باشن
    اگر گیم بود خوب بود در غیر اینصورت خیر

  18. #1498

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    با سلام دوستان، لطفا درمورد UI و UX این برنامه نظر بدین ممنون:















    نرم افزار حسابداری فروشگاهی فانوس
    آخرین ویرایش به وسیله mr.sirwan : جمعه 12 خرداد 1402 در 03:23 صبح

  19. #1499

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نرم افزار خوبی طراحی کردی به نظر من نکته ای که به نظرم بهتره انجامش بدی تاریخ رو بیار تو همون منو سبز پاین قشنگ تر و حرفه ای تر جلوه میده

  20. #1500

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط vB.N3T مشاهده تاپیک
    نرم افزار خوبی طراحی کردی به نظر من نکته ای که به نظرم بهتره انجامش بدی تاریخ رو بیار تو همون منو سبز پاین قشنگ تر و حرفه ای تر جلوه میده
    قطعا همونطور که گفتید قشنگتره حتما اعمالش میکنم ممنون بابت نظرتون

  21. #1501

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    سلام آقای گلبافان
    میتونم شماره تماس شما رو داشته باشم
    ماشالله همه راه های ارتباطی رو بستید

  22. #1502

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    [QUOTE=golbafan;2405548]سلام
    قسمت شیب دار رو کلا تغییر بدید
    اصلا برای کاربران جالب نیست که نوشته ها شیب
    سلام آقای گلبافان
    میتونم شماره تماس شما رو داشته باشم
    ماشالله همه راه های ارتباطی رو بستید

  23. #1503

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط mr.sirwan مشاهده تاپیک
    با سلام دوستان، لطفا درمورد UI و UX این برنامه نظر بدین ممنون:















    نرم افزار حسابداری فروشگاه فانوس
    شرمنده این گالری که ساختید از چه کامپونتی استفاده شده؟

  24. #1504

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط Helpco مشاهده تاپیک
    شرمنده این گالری که ساختید از چه کامپونتی استفاده شده؟
    کامپوننتش رو خودم ساختم و آماده نیست

  25. #1505
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط mr.sirwan مشاهده تاپیک
    کامپوننتش رو خودم ساختم و آماده نیست
    من برای پیام رسانم همچین کاری کردم. ولی یه مشکلی داره اونم اینه که وقتی تعداد بالا میره لود کردنش یه کم طول میکشه. چون تعداد مشخص نیست از طریق کد نویسی اضافه میکنم. قبل اضافه کردن هم قبلیا رو میپاکم و دوباره اضافه میکن. گاهی این عمل سه چار ثانیه زمان میبره که اصلا مطلوب نیست. میتونید قطعه کد اضافه کردن کنترلتون رو بزارید ؟

  26. #1506

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط رامین مرادی مشاهده تاپیک
    من برای پیام رسانم همچین کاری کردم. ولی یه مشکلی داره اونم اینه که وقتی تعداد بالا میره لود کردنش یه کم طول میکشه. چون تعداد مشخص نیست از طریق کد نویسی اضافه میکنم. قبل اضافه کردن هم قبلیا رو میپاکم و دوباره اضافه میکن. گاهی این عمل سه چار ثانیه زمان میبره که اصلا مطلوب نیست. میتونید قطعه کد اضافه کردن کنترلتون رو بزارید ؟
    برای چه تعدادی انقدر زمان میگیره؟ درضمن همون طور که ملاحظه میکنین من از پیجینگ یا صفحه بندی هم استفاده کردم

  27. #1507

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط mr.sirwan مشاهده تاپیک
    برای چه تعدادی انقدر زمان میگیره؟ درضمن همون طور که ملاحظه میکنین من از پیجینگ یا صفحه بندی هم استفاده کردم
    منم نیاز دارم اگه بزارید ممنون میشم
    من برای تعدادحدودی چیزی نزدیک 150 در هربار جستجو البته اگه صفحه بندی بشه که هر 10 داخل یکه صفحه عالی میشه

  28. #1508
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط mr.sirwan مشاهده تاپیک
    برای چه تعدادی انقدر زمان میگیره؟ درضمن همون طور که ملاحظه میکنین من از پیجینگ یا صفحه بندی هم استفاده کردم
    مثلا من صد ردیف اطلاعات تو دیتاتیبل دارم. برا هر ردیف باید یه کنترل ایجاد کنم. مشکل از اینجا بوجود میاد. حتی برای تعداد کمتر هم همین مشکل رو دارم. من کنترل هامو داخل flowLayoutPanel ایجاد میکنم. چون پیام رسان هست امکان صفحه بندی ندارم .

  29. #1509

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط Helpco مشاهده تاپیک
    منم نیاز دارم اگه بزارید ممنون میشم
    من برای تعدادحدودی چیزی نزدیک 150 در هربار جستجو البته اگه صفحه بندی بشه که هر 10 داخل یکه صفحه عالی میشه
    سعی میکنم کامپوننت رو برای استفاده عمومی اماده کنم و بذارمش توی فروم و داخل گیت هاب

  30. #1510

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط رامین مرادی مشاهده تاپیک
    مثلا من صد ردیف اطلاعات تو دیتاتیبل دارم. برا هر ردیف باید یه کنترل ایجاد کنم. مشکل از اینجا بوجود میاد. حتی برای تعداد کمتر هم همین مشکل رو دارم. من کنترل هامو داخل flowLayoutPanel ایجاد میکنم. چون پیام رسان هست امکان صفحه بندی ندارم .
    صد ردیف اصلا عددی نیست که بخواد انقد طول بکشه، شما محاسباتت چجوریه؟ من از panel استفاده کردم
    نکته ای که هست اینه که شما باید صفحه بندی رو یه جور دیگه اعمال کنی، حالا نمیدونم در این مورد اسمش رو چی میذارن، ولی شما باید وقتی اسکرول پنلتون از انتها به ابتدا کشیده شد (یعنی فرضا اسکرول از پایین به بالا حرکت کرد) پیام هارو دسته دسته مثلا در دسته های 10 تایی لود کنید و بدون اینکه پنل رو clear کنید پیام های قدیمی که تازه لود شدن رو به ابتدای پنل اضافه کنید و اسکرول رو هم روی همون پیام ها تنظیم کنید
    در این حالت پیام های جدید در پایین پنل قرار داده میشن و پیام های قدیمی در بالای پنل، و فک کنم لازم به گفتن نیست که در لود اولیه، اسکرول پنل همیشه باید در پایین قرار داده بشه یعنی همیشه باید پیام های جدید نشون داده بشن و وقتی که کاربر خواست پیام های قدیمی رو هم لود کنه اسکرول رو به بالا حرکت بده

  31. #1511

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط mr.sirwan مشاهده تاپیک
    سعی میکنم کامپوننت رو برای استفاده عمومی اماده کنم و بذارمش توی فروم و داخل گیت هاب
    ممنون اگه یکم زوتر بشه

  32. #1512

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط رامین مرادی مشاهده تاپیک
    من برای پیام رسانم همچین کاری کردم. ولی یه مشکلی داره اونم اینه که وقتی تعداد بالا میره لود کردنش یه کم طول میکشه. چون تعداد مشخص نیست از طریق کد نویسی اضافه میکنم. قبل اضافه کردن هم قبلیا رو میپاکم و دوباره اضافه میکن. گاهی این عمل سه چار ثانیه زمان میبره که اصلا مطلوب نیست. میتونید قطعه کد اضافه کردن کنترلتون رو بزارید ؟
    از async استفاده کنید میتونید لود کردن رو بهبود بدین

  33. #1513

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    سلام اینم کامپوننت گالری که قولشو داده بودم، بعد از اضافه کردن کامپوننت به منوی toolbox دوتا کنترل به تول باکس اضافه میشن یکی ProductItem هست که باکس جزئیات محصولات هست و میتونین خودتون عملیات اضافه کردنش به پنل یا فرم یا هر چیز دیگه ای رو انجام بدین، اما کنترل بعدی ProductGallery هست که تمامی محاسبات مربوط به اضافه کردن کنترل ProductItem رو داخل خودش داره و شما فقط نیاز دارید که منبع داده تون رو به این کنترل بدین و متد RefreshGallery رو فراخوانی کنین و کنترل بصورت خودکار عملیات چینش آیتم هارو نسبت به اندازه خودش داخل فرم انجام میده.
    چندتا نکته هست که باید درمورد کنترل ProductGallery ذکر کنم:

    • منبع داده این کنترل لیستی از جنس Lanternsoft.ProductViewModel هست، پس باید داده هاتون رو به این کلاس کست کنید.
    • داخل کلاس ProductViewModel یک پراپرتی از نوع دیکشنری با اسم ExtraValues وجود داره که جنبه نمایشی نداره و فقط جنبه مخفیه برای ذخیره مقادیری مثل آیدی و... میتونین مقادیر دلخواهتون رو در اون قرار بدین و بعدا بهشون دسترسی داشته باشید.
    • برای بدست آوردن اطلاعات مربوط به آیتم انتخاب شده به پراپرتی SelectedProduct مراجعه کنید.
    • خود کنترل تعداد آیتم هایی که درش جا میگیرند رو براتون محاسبه میکنه و مقدار رو داخل پراپرتی RecordPageSize قرار میده پس درصورتیکه میخواین عمل صفحه بندی رو انجام بدین فقط نیازه از این پراپرتی استفاده کنین، به این شکل:

    gallery.Products = productsList.Skip(PageIndex * gallery.RecordPageSize).Take(gallery.RecordPageSiz  e).ToList();


    • فرضا اسم کنترلمون gallery هست، باید منبع داده مون رو به لیست Products این کنترل نسبت بدیم.
    • برای اینکه یک ContextMenuStrip رو به آیتم ها نسبت بدین باید از پراپرتی ProductContextMenuStrip استفاده کنین، یعنی منویی که مد نظرتون هست رو به این پراپرتی ست کنین نه پراپرتی ContextMenuStrip.
    • در حال حاضر برای آیتم های موجود در کنترل ProductGallery (که هر آیتم از نوع کنترل ProductItem هست) تنها سه ایونت MouseClick و MouseDoubleClick و KeyDown رو میشه استفاده کرد که با پیشوند Product اسم گذاری شده اند، برای استفاده از هرکدوم باید به این شکل عمل کنید:

    gallery.ProductMouseClick = new ProductMouseClickDelegate(MouseClick);
    gallery.ProductMouseDoubleClick = new ProductMouseDoubleClickDelegate(MouseDoubleClick);
    gallery.ProductKeyDown = new ProductKeyDownDelegate(KeyDown);
    و میتونین به این شکل متدهاشون رو پیاده کنین:
    public new void MouseClick(ProductItem Item)
    {
    MessageBox.Show(Item.Product.CategoryTitle);
    }

    public new void KeyDown(KeyEventArgs e)
    {
    if (e.KeyData == Keys.Enter)
    {
    MessageBox.Show("Entered");
    MessageBox.Show(gallery.SelectedProduct.MeasureUni tTitle);
    }
    }

    public new void MouseDoubleClick(MouseEventArgs args)
    {
    if (args.Button == MouseButtons.Left)
    {
    MessageBox.Show("LeftClick: " + gallery.SelectedProduct.Id + " " + gallery.SelectedProduct.Name);
    }
    }

    در آخر بعد از تمامی کارای گفته شده باید متد RefreshGallery رو فراخوانی کنید که آیتم ها داخل کنترل ایجاد و نمایش داده بشن.
    2018-12-24_15-40-45.jpg
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله mr.sirwan : دوشنبه 03 دی 1397 در 15:18 عصر

  34. #1514
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط barnamenevisjavan مشاهده تاپیک
    از async استفاده کنید میتونید لود کردن رو بهبود بدین
    ممنون میشم یه لینک یا توضیح مختصری از این مورد رو بگید.

    مهندس سیروان عزیز هم بابت این محبتتون تشکر.

  35. #1515

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط رامین مرادی مشاهده تاپیک
    ممنون میشم یه لینک یا توضیح مختصری از این مورد رو بگید.

    مهندس سیروان عزیز هم بابت این محبتتون تشکر.
    https://docs.microsoft.com/en-us/ef/core/querying/async

  36. #1516

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط mr.sirwan مشاهده تاپیک
    سلام اینم کامپوننت گالری که قولشو داده بودم، بعد از اضافه کردن کامپوننت به منوی toolbox دوتا کنترل به تول باکس اضافه میشن یکی ProductItem هست که باکس جزئیات محصولات هست و میتونین خودتون عملیات اضافه کردنش به پنل یا فرم یا هر چیز دیگه ای رو انجام بدین، اما کنترل بعدی ProductGallery هست که تمامی محاسبات مربوط به اضافه کردن کنترل ProductItem رو داخل خودش داره و شما فقط نیاز دارید که منبع داده تون رو به این کنترل بدین و متد RefreshGallery رو فراخوانی کنین و کنترل بصورت خودکار عملیات چینش آیتم هارو نسبت به اندازه خودش داخل فرم انجام میده.
    چندتا نکته هست که باید درمورد کنترل ProductGallery ذکر کنم:

    • منبع داده این کنترل لیستی از جنس Lanternsoft.ProductViewModel هست، پس باید داده هاتون رو به این کلاس کست کنید.
    • داخل کلاس ProductViewModel یک پراپرتی از نوع دیکشنری با اسم ExtraValues وجود داره که جنبه نمایشی نداره و فقط جنبه مخفیه برای ذخیره مقادیری مثل آیدی و... میتونین مقادیر دلخواهتون رو در اون قرار بدین و بعدا بهشون دسترسی داشته باشید.
    • برای بدست آوردن اطلاعات مربوط به آیتم انتخاب شده به پراپرتی SelectedProduct مراجعه کنید.
    • خود کنترل تعداد آیتم هایی که درش جا میگیرند رو براتون محاسبه میکنه و مقدار رو داخل پراپرتی RecordPageSize قرار میده پس درصورتیکه میخواین عمل صفحه بندی رو انجام بدین فقط نیازه از این پراپرتی استفاده کنین، به این شکل:

    gallery.Products = productsList.Skip(PageIndex * gallery.RecordPageSize).Take(gallery.RecordPageSiz  e).ToList();


    • فرضا اسم کنترلمون gallery هست، باید منبع داده مون رو به لیست Products این کنترل نسبت بدیم.
    • برای اینکه یک ContextMenuStrip رو به آیتم ها نسبت بدین باید از پراپرتی ProductContextMenuStrip استفاده کنین، یعنی منویی که مد نظرتون هست رو به این پراپرتی ست کنین نه پراپرتی ContextMenuStrip.
    • در حال حاضر برای آیتم های موجود در کنترل ProductGallery (که هر آیتم از نوع کنترل ProductItem هست) تنها سه ایونت MouseClick و MouseDoubleClick و KeyDown رو میشه استفاده کرد که با پیشوند Product اسم گذاری شده اند، برای استفاده از هرکدوم باید به این شکل عمل کنید:

    gallery.ProductMouseClick = new ProductMouseClickDelegate(MouseClick);
    gallery.ProductMouseDoubleClick = new ProductMouseDoubleClickDelegate(MouseDoubleClick);
    gallery.ProductKeyDown = new ProductKeyDownDelegate(KeyDown);
    و میتونین به این شکل متدهاشون رو پیاده کنین:
    public new void MouseClick(ProductItem Item)
    {
    MessageBox.Show(Item.Product.CategoryTitle);
    }

    public new void KeyDown(KeyEventArgs e)
    {
    if (e.KeyData == Keys.Enter)
    {
    MessageBox.Show("Entered");
    MessageBox.Show(gallery.SelectedProduct.MeasureUni tTitle);
    }
    }

    public new void MouseDoubleClick(MouseEventArgs args)
    {
    if (args.Button == MouseButtons.Left)
    {
    MessageBox.Show("LeftClick: " + gallery.SelectedProduct.Id + " " + gallery.SelectedProduct.Name);
    }
    }

    در آخر بعد از تمامی کارای گفته شده باید متد RefreshGallery رو فراخوانی کنید که آیتم ها داخل کنترل ایجاد و نمایش داده بشن.
    2018-12-24_15-40-45.jpg
    ممنون دوست خوب
    شرمنده دو مورد ممکن سورس dll رابزارید و یک نمونه اجرای هم بزارید

  37. #1517

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    این هم یک فرم دیگه تو محیط wpf phonebook.jpg

  38. #1518
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    212

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    با تشکر از تمامی دوستان
    اما قرار بود آموزشی برای ایجاد فرمها تهیه بشه که بقیه هم بتونن ازش استفاده کنن
    ممنون میشم اگه امکانش باشه

  39. #1519

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط user18 مشاهده تاپیک
    این هم یک فرم دیگه تو محیط wpf phonebook.jpg
    سلام
    چقدر به فرمهای کج و کوله علاقه دارید
    به نظر من که اصلا و به هیچ عنوان جالب و حرفه ای نیست و بیشتر تداعی کننده این موضوع هست که برنامه نویس چیزی مثل کج کردن فرم رو تازه یاد گرفته و حتما میخواد ازش استفاده کنه و به نوعی به کاربران یا برنامه‌نویسان دیگه بگه من قدرت اینکارو دارم !، شاید هم در جایی استفاده از این فرمها رو دیده که در اونجا و با توجه به کاربردش مثل بازی و ... زیبا بوده و میخواد همون زیبایی رو پیاده سازی کنه ولی اینجا نه جاش هست نه تونسته به اون شکل انجام بده
    البته دوست عزیز، امیدوارم ناراحت نشین ولی اینها حاصل تجربیات چندین ساله است که برای ارتقاء و بالابردن کیفیت کارتون خدمتتون عرض شد
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : چهارشنبه 26 دی 1397 در 14:28 عصر
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  40. #1520
    کاربر دائمی آواتار ebrahim.rayatparvar
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    https://www.youtube.com/c/zangclass
    پست
    714

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    منم با مهندس موافقم شما برید دمو های کامپوننت های بزرگ مثل دواگسپرس و تلریک و .... رو ببینید قدرتشونو دارن ولی تو هیچ دمویی اینجور نزدن زیبایی در سادگی هم هست و کارایی

صفحه 38 از 44 اولاول ... 283637383940 ... آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 14 دی 1394, 12:16 عصر
  2. آموزش: طراحی رابط کاربری پروژه + سورس
    نوشته شده توسط birtemp در بخش WPF
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 25 مرداد 1392, 23:45 عصر
  3. پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 26 فروردین 1391, 15:51 عصر
  4. طراحی رابط کاربری نرم افزار هایتان به چه شکل است ؟
    نوشته شده توسط sara66 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 05 دی 1390, 17:34 عصر
  5. طراحی رابط کاربری GUI
    نوشته شده توسط linux در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 20 بهمن 1384, 19:05 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •